|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
26.2.2008 10:00:26   
Anonimen
Jaz sem se pravkar podpisala v elektronsko žalno knjigo, Duskamb, hvala za link.

Čakam Žana da se zbudi, končno je tudi on začel spati čez noč do deset ur v kosu, potem poje in spi še dalje. In to vse odkar sem ga začela polagati ponovno na trebušček.
Jutri imava pregled in drugo cepljenje in sem že sedaj vsa nervozna, ker je bil cel hudič že po prvem, kako bo šele sedaj. Tokrat mu bom dala Calpol kar preventivno, ker sem prvič čakala do drugega dneva.

Vsem ki imate bolne otroke pa želim čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.2.2008 10:00:30   
sandra85
no pol pa še boljšeuser posted image   je že zdaj samostojna puncauser posted image
če se hoče sama igrat, jo kar pusti-če bo hotela družbo te bo "poklicala"user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.2.2008 10:01:14   
lemavrica
Sandra rabim recept za kuhane slive, ker Jaka je nenormalno zaprt.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.2.2008 10:04:07   
sandra85
js sem samo suhe slive skuhala v malo vode (dodala malo sladkorja), ko so bile čisto mehke (recimo po 5 minutah vretja) sem jih z paličnim mešalnikom spasirala do gladkega
enej ima res zelo rad slive! če mu ne bo všeč, magari še dodaj sladkorja, ker so lahko zelo kisle
pa javi če bo delovalouser posted image upam da bo! enej je imel čez pol ure že tako polno plenicouser posted image in pol še 2x

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.2.2008 10:18:20   
LINA31
Tudi mene včasih te teorije čist iz tira vržejo, čeprav vem, da je vsak dojenček edinstven. Npr. to, da se eni full obračajo, pa dvigujejo in podobno. Tako kot sem že prej napisala...moj Žan je na tleh len kot kakšen črnogorc (pa brez zamereuser posted image ).
Jaz se Žanu maksimalno prilagodim in če mu paše mir ga naj v večini ima, če želi stalno pozornost naj jo ima....so pa tudi trenutki, ko ne more biti vse po njegovo.
Žan se tudi na glas smeji le nama in moji sestri, do ostalih pa je full previden oziroma se tudi nasmiha, ampak ne na glas. Bo že prišel čas user posted image user posted image .

helenav...pa vprašaj pediatrinjo kaj ti predlaga. Ali bi se morala bolj vključiti, ali jo enostavno kar pustiuser posted image  Moja pediatrinja vedno sprašuje o socialnem kontaktu in da nasvete, čeprav je ona pristašica tega, da moraš čim več sodelovat z otrokom. Ona jih tudi ogromno pošlje v RA, že zato da se naučiš handlinga in vspodbujanja otroka v razvoj. Pol pa vedi kaj je pravuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.2.2008 10:42:21   
Anonimen
Sandra, ma kaj ni ostalo nič olupka? Te suhe ga imajo full močnega. user posted image  Koliko sliv pa mu daš, da se tako lepo pokaka?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.2.2008 10:44:34   
helenav
avtosedež mi imamo 0-18kg (concord ultimax)

jaz gledam bebe confort-----kaj si kaj premerjala ta dva, ko si kupovala?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.2.2008 10:45:21   
helenav

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.2.2008 10:55:26   
nana 27
Helena is back user posted image  Kam je pa to za zapisat? Helena, ti kar pusti malo, da se sama zabva. Ko začnejo hodit, bo še dovolj časa za nenehno animiranje user posted image  Pa ne se sekirat glede gibanja. Miha je ležal kot kip. Nič nogic v ustka, nič..še kravic ni hotel pasti, tvoja pa se že prevali na bok. Nič ne zaostaja v razvoju. Večina je takih. Če bosta pa napoteni v RA, pa to štej kot plus. Se zna zgoditi, da bi v dveh tednih "pravih" vaj prava akrobatka. Srček, pri nas je bilo po drugem cepljenju vse v redu. V petek nas čaka tretje. Tudi jaz ji bom verjetno kar preventivno dala svečko. Cviljenje. Maja še ni v hudi fazi user posted image , ker je naš fant cvilil v visokem C, da si rabil čepke za ušesa in to vedno, ko je dobil kakšen zob. Mogoče zato, ker je imel drugačen občutek v ustih user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.2.2008 11:38:21   
Anonimen
Lemavrica, koliko časa pa je Jaka že zaprt?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.2.2008 12:56:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

meni je malo nana27 pomagala pri izbiri. ko je dala enkrat link od tega stolčka, sva se takoj odločila za njega, saj je zelo priznan in ima dobre ocene testiranja-to pa sva iskala. tako da sva malo povprašala po arielu in baby centru, pa sva kr ostala pri tem stolčku.
sva pa res ful zadovoljna-on je ers komot notriuser posted image

tianna ni ostalo olupkov ker sem fajn spasirala-če pa je bil kak olupek, se vidi in se odstrani.
pojedel je cca. 4 spasiranih sliv
no in pred pol ure se je še 1x pokakaluser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 26.2.2008 12:58:00 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.2.2008 13:13:51   
*tajda*
sandra85 sem te mal kopirala pa si tud jst namestila tak tickeruser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.2.2008 13:27:26   
Anonimen
Tianna, če te je "strah" narediti slive pa probaj s postanim toplim Donatom, par žličk in bo v parih urah učinek videnuser posted image . Meni je P predlagala Donat ko je bil 13 dni zaprt in se je pokakal v dveh urah ko velikuser posted image .

Helenav
, ne se sekirat, ker ni z njo čisto nič narobe. Še vesela si lahko da se zna tako lepo sama skoncentrirat in se pomiriti. Tudi to je za razvoj pomembno in še kako pomembno za kasneje ko grejo v šolo, da zmorejo sedeti toliko časa pri miru in se na eno stvar skoncentrirati. Poglej nekatere druge, ki imajo čisto kontra otroke in so pravi hiperaktivci, minute časa nimajo zase, ves čas morajo otroke animirat da ni jok in stok. Obstajajao takšni in drugačni otroci. Tudi moj se za božjo voljo ne prevrne, ne v eno in ne v drugo stran. Samo do polovice obrata pride, se zvije ko kača in pada nazaj. Pa kaj. Sploh ne berem več kaj drugi znajo in zmorejo oz. preberem že, ne delam pa primerjav da moj pa to ne zna. Pa zna stvari ki naj bi jih osvojil šele pri 8 meseci, ne zna pa se naprimer obrniti.
Če pa te bodo v RA napotili pa vzemi to za pozitivno, jaz bi bila včasih prav vesela da mi kdo še kakšen trik pokaže, ker moram vse sama pogruntat in ko mi rata se po glavi tolčem zakaj nisem poskusila že prej. Recimo kako ga navadit da sam zaspi......za to sem rabla dva mesecauser posted image , pa da noč prespi prav takouser posted image ..................

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.2.2008 13:31:11   
Anonimen
user posted image Sem že parkrat hotela vprašat in vedno pozabim......Ali še vedno prekuhavate vodo za mleko in kako dolgo je to še potrebno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.2.2008 13:38:23   
Anonimen
Uau Tajda, kakšen ticker! To sta vidva? Ke lepa slika! A na Mauricij sta se šla poročiti? Uau! Jaz bi tudiiii.

Srček, ma jaz sem z Donatom že poskusila pa ne gre. user posted image  Če bi bil gost bi že šlo ja. Na stekleničko ne zna piti, na žlico redkega noče... user posted image  Edino s kozarca naredi kakšen požirek.

Likam že eno uro. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.2.2008 13:53:13   
nana 27
Srček, kakšna pa je kakovost vode iz pipe v vašem koncu? Jaz bom še en mesec prekuhavala, potem pa ne več (do 7. meseca še). V našem koncu je voda slabše kvalitete. Se mi zdi, da imajo Ljubljančani boljšo.Tajda in Sandra, zelo lepa tickerja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.2.2008 14:12:35   
Anonimen
Bah, naša voda je za en user posted image . Polna je kamna. Saj ni težko, lonec vode na dan prekuhan, nalijem v dve steklenici in v tistem dnevu porabim. Samo zanimalo me je da je nebi v nedogled prekuhavala, pol pa bi se še kdo smejal zakaj pri milem bogu to še počnemuser posted image .

Tianna
,  Fructal ima slivovo kašico in nima nobenih koščkov noter. Drugače pa sem mu ga jaz takrat (mislim da je imel ravno nekje 6 tednov) dala v injekcijo (tisto ki nima špica spodaj) in mu kar v usta direkt brizgnila in je šlo, ker tudi še ni nič pil po steklenički in je bil takrat še polno dojen.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.2.2008 14:14:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

sandra85 sem te mal kopirala pa si tud jst namestila tak tickeruser posted image

ti kr user posted image

mi imamo obupno vodouser posted image zato bom prekuhavala tja do 1 leta verjetno (saj je 2 min dela)

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.2.2008 14:15:37   
Anonimen
Aha srček, hvala. user posted image  Sej sem gledala po dm-ju te kašice, ma bi mu raje sama skuhala. Še od lani sem imela v skrinji sveže slive in sem mu parkrat že naredila to kašico. Zdej pa mi jih je zmanjkalo, pa so mi ostale samo suhe. Ma bom vseeno poskusila, bom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.2.2008 14:17:14   
Anonimen
Primorke, niste na sprehodu? Mi imamo tu takšno sonce! Joj, kako lepo mora biti šele pri vas, pri morju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.2.2008 14:18:31   
*tajda*
no jst tud še prekuhavam vodo...verjetno jo bom do eneg letauser posted image

tianna,nana hvala za pohvalouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.2.2008 14:21:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Tianna
,  Fructal ima slivovo kašico in nima nobenih koščkov noter. Drugače pa sem mu ga jaz takrat (mislim da je imel ravno nekje 6 tednov) dala v injekcijo (tisto ki nima špica spodaj) in mu kar v usta direkt brizgnila in je šlo, ker tudi še ni nič pil po steklenički in je bil takrat še polno dojen.

te  kašice nič ne odprejo. tudi alete in hipp imata slivovo kašico, samo to ni isto, kot če sveže skuhaš
sem mu js dala enkrat to kašico in ni bilo niti pol takega učinka kot zdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.2.2008 14:21:27   
*tajda*
Mene pa zanima če je kateri imel po cepljenju drisko.Moj user posted image  je imel po drugem cepljenju ful drisko...se pa počasi umirja in je že boljš...ima pa vseeno apetit...to ma po mamiuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.2.2008 14:22:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Primorke, niste na sprehodu? Mi imamo tu takšno sonce! Joj, kako lepo mora biti šele pri vas, pri morju.

megla, da ne vidim niti sosedove hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js sem skuhala iz suhih sliv user posted image ti povem-super odvajalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.2.2008 14:22:48   
Anonimen
*tajda*, moj ni imel. No, če se umirja in če ima apetit, je ok.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?