|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.2.2008 9:29:42
|
|
|
|
helenav
|
neferetiti naše dve pa so si tako podobne....Tudi naša se še ne prevali sama....zvija se ko kača na boku...tudi igrače za njo uspepogledat, ampak da bi se obrnila pa še ne...na trebuščki ji je ful všeč, a kaj, ko se utrudi, ne ve več kaj bi sama z seboj... sem si kupila knjigo Bistro dete in bi bilo boljše da si jo nisem...ker sedaj, ko berem,mi je še huje..ker naša sploh ni v koraku z njenim razvojem...vse je malo kasneje..je pa ful umirjena punčka,veliko lahko naredim tudi če je ona budna....no sedaj je v ležalniku in se umirja..zaspala bo,pred tem pa ene 15 minut se zagleda v neko fiksno točko in cuca dudiko,pol pa naenkrat zaspi....to mi sedaj dela zvečer tudi...po 17 uri, se z njo sploh ni več moč igrat, ker takoj plane v jok, če je preveč navdušenja in napetosti...očitno rabi svoj mir..jaz pa rinem v njo..ker sem v tej knjigi prebrala, da otroci, ki so takole umirjeni, so lahko takšni, ker so se pač sprijaznili z dejstvom, da je to vse kar se dogaja.... In zdej ne vem ali je ona pač takšna..ali sem jo jaz naredila takšno???? smeh pri nas, pa je skoraj samo ob nedeljah ....delam spake..jo žgečkam..plešem, pojem....ona se samo nasmiha..da bi pa smeh, ta glasen ven spravla pa ne in ne,,, včasih imam občutek da delam kaj narobe....pa še vedno je ful plašna.....tuji človek, jo skoraj pogledat ne sme....če se ji pa približa in rini v njo z glavo, pa itak da znori.... ahhhh..otroci otroci...sej vem, da so si vsi različni in vsak ima svoj karakter, ampak včasihme to malo zamori in na plan padejo vprašnja ali je to ker je tako zapisano v genih,ali sem šla z vzpodbujanjem čisto mimo???? pa še eno vprašanje....AVTOSEDEŽI..... Ali ima katera sedež od 0-18..katerega?
|
|
|