|
RE: septembrke 2007, 2.krog 20.2.2008 17:36:11
|
|
|
|
Pikica pokica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a sonce78-tudi jaz nisem vedela za vozičkanje naju nočejo zraven sma preveč nadležne Vreme je pa res super,čeprav danes ni bilo ravno prijetnoo ker piha kot sandra mere za 5 mesecev:7400g 67cm Celjanke jutri pa ,če greste na potep nama pa le javite veš da ni tako . Js vedno težim tukaj gor, če je katera za sprehod in sem že prav tečna s tem . Tako se potem raje zmenimo kar izven foruma. Jutri nas je nekaj na aerobiki, za kasneje se pa lahko zmenimo ( recimo ob 13h). No, je katera za to?? Spet težim HA HA!! ja, pa pogledala sem vajine slikice. Lepa Zoja!! Bodoča, meni je patronažna včeraj rekla, da jo lahko že posedim. Glede na to, da jih ima že 5,5m in bo kmalu že sama sedela. Probaj, pa boš videla, kako mu bo odgovarjalo. Zoja je danes prvič jedla jabolko. Je pojedla kar 10 žlic, pa še več bi, ampak sem obljubila Niku, da bo lahko on pojedel ostanek- Tako nesrečno je gledal, ko se je krožniček praznil.. Sicer sprva ni bila preveč navdušena, ampak je kar jedla in jedla.. Mi je pa patronažna povedala eno fajno foro, da otrok zapre usta in pogoltne hrano - z žličko je treba malo pritisniti na jeziček ( navzdol), pa se jim sproži refleks, da zaprejo in pogoltnejo. Pa še res je delovalo. Nana, moja pa kar je in je, pa se ji nočejo kile nikjer poznati . Se bom spet obremenjevala s tem, da ima premalo kil in vedno v posvetovalnici poslušala, kako bi jih lahko imela več.. Kot pri Niku. Ah.. nikoli nam ni prav. Če jih je premalo ali če jih je preveč... Ampak mislim, da tvoja ne vodi pri septemberkah.. je tukaj še Neja od Škorpionke . (Škorpion, upam, da ne zameriš... čeprav Neja sploh ne zgleda debelušček, ampak bi rekli, če bi jo videli, da je stara najmanj 8 mesecev. Je tudi zelooo velika).
|
|
|