nana35
|
mala pikica, za Gašperja,da je tako dolgo ajčkal,naj bo nocojšnja noč tudi takšna.Očitno bodo naši sončki začeli malo več spati in tako tudi mamice. sunny m.tvoja Neja pa že veliko poje,kar 200ml je pojedla.Bravo velika punca. .Jaz sem pojšterček s povišanim vzglavjem kupila takoj po prihodu iz bolnice,ker je tudi v P imel povišano vzglavje,pa še nekako se mi zdi boljše če spi tako. Mi uporabljamo različne pleničke,ker smo se nasrali s temi Pamperskami Active baby in jih ponoči nikakor ne moremo uporabljati,ker je Klemen ves moker,treba jih pa je seveda porabiti,je škoda.Tako da so za podnevi ok,ponoči pa ne gre skozi,ker spi skoz nepremično in potem je moker na tisti strani.Zato mi uporabljamo različne pleničke,ni drugega razloga. Martinca,sem ti pozabila povedat,da sem predvčerajšnjim pa le šla kupit vrtiljak za kinderpet in je veselje! Ja,kmalu se bo moja mama preselila v novi domek,pa je R.šel vrtat za karnise in v kopalnici za omarico in obešalnik ...vse sorte lukenj . Upam,da je Patrik že kaj pokakal.Glede Novalaca sem brala pri mariborskih nosečkah,da je od Janey malega zaprlo in ni kakal,samo ne vem kakšen Novalac je imela,najbolje da prebereš kako stran nazaj.Da ti ne bo Patrika še bolj zaprlo. triš,jaz sem tudi pomanjšala na 80 pixlov na shrani.si,ampak imam lahko samo tam v albumu ali pa tukaj na forum lahko dam (sem dala eno nepomanjšano,če si opazila,je bila večja kot tvoja ),ne morem pa je uporabiti za avatar,ker ne gre.Kot pravi mala pikica,mora biti 70 pixlov,te možnosti pa ni na tem programu.Žal.Bom eno nepomanjšano prilepila,pa boš videla,to znam. Evo,to je to,to ni problem.Problemi nastanejo kasneje,pa saj sem že rekla,ne bom se več mučila s tem.Že tak preveč znam... vaney,mislim,da je možno,da dobi krče po mesecu in pol. Zdaj dam Klemen ajat,tako da tudi vam lahko noč.