limma
|
Da se na kratko javim, zdaj spi na trebuščku. Upam, da se sprka za naprej in za nazaj... mala pikica - Gašper je res srček, krasno uspela fotka sem pogledala šem ostale fotke v albumu, krasne očke ima Jaz se še nisem odločila, ali bi jo cepila proti rota virusu? Tudi Neža bo 2 leti doma, pri upokojeni teti od in načeloma jaz nisem "za", ampak imamo v družbi prijatelje, ki imajo otroke v vrtcih, pa lahko tudi Neži vse sorte prinesejo Podiranje kupčka - Neža se je včasih kar med dojenjem odmaknila, spustila rigec in jedla naprej .. in tudi krčkov takrat ni imela. Je patronažna rekla, da je to šolski primer, kako se lepo je.. zdaj je pa pozabila na to. Nama ponoči ne uspe podret kupčka, pa da je joj... Zdaj, ko sem brala, mi je padlo na pamet.. kaj pa, če je vzrok krčem to, da se preveč naje? Ker je res 20,25 minut - konstantno! A mislite, da bi ji po 15 minutah probala vzet? Mogoče se pa sploh ne bo pritoževala... ampak mi je malo kruto Kopamo jo vsake 5 dni (čeprav so svetovali enkrat tedensko), prvi mesec je nismo milili, po nasvetu patronažne. katee - mene pa levo zapestje boli, že kakih 10 dni, ker levo roko pri nošenju bolj obremenjujem... za aerobiko, škoda da nisi bližje, bi k tebi hodila ... jaz bi šla na pilates, ampak je od 19-20h in takrat vedno je... škoda se mi zdi, da bi ji dajali moje zamrznjeno mleko, ker se na ziziki lepo uspava.. pa še meni bi mlekarno razneslo (če si spodoim izraz od klepetke), preden bi Neža spet jedla.. Pri nas se uspavamo podobno kot pri nani, večinoma v naročju z dudo (podmazano s koroško kapljico, če je treba), sama od sebe zaspi redko (tudi z dudo).. čeprav ni najboljše, da se navadijo zaspat na rokah, ne? klepetka - super, da si nam pokazala lepotičko Lano v vsej svoji velikosti jaz še tudi nisem probala prilepit slikce od Neže, ker mi vedno na rokah spi in se ne morem poglobit v navodila od male pikice Neža se že nekaj časa pogovarja in gruli, sploh če jo dam v ležalnik, ker ji je zajček tako všeč, da se mu ves čas smeji - predstavljate si fotko s širokim nasmehom (jo bom probala prilepit - nekoč). Anchikaa - čim več jo probaj dojit, da se ti bo mleko delalo. Vama držim pesti, da se bosta še dolgo dojili. Jej polento in sezam in ne se sekirat, pa bo! TRIŠ - tudi zate! Pina - in tudi zate Nalin - bravo za Jonasa in za vas vse! Zdaj se pa lepo in veliko cartlajte... Obright - res sem vesela, da se vama bo ati končno pridružil nana - lep fantiček je tvoj Klemen, tako zvedavo gleda v svet... albumov pa nisem imela časa pogledat... a nisem rekla, da bom kratka??
|