nana35
|
septembrka,saj je tudi Klemen imel "nekaj"med obrvmi,pa ga ne umivam z milom,le ko ga kopam,tako da to ni od tega.Ampak je hitro izginilo in zdaj nima več. Malo ji z brisačko počisti dol,pa bo.Saj bo to postopoma izginilo samo od sebe,to ni nič takega.Pleničko pa dam,ker se tako potolaži in pocarta z njo,poskusi,boš videla da deluje.Najprej ji drži ti pleničko,se bo tja obrnila potem ko pa se bo navadila,pa se bo sama obračala k njej in si jo tiščala k sebi.Sliši se čudno,ampak deluje. Ana Karolina je pa prava lepotička,da veš,bo z očkami lomila . ursulina,moj Klemen že gruli ja in se kar veliko pogovarja,najraje ko je sam,ko ni nikogar zraven njega. Triš,poglej mojega pikeca,sem ga prilepila!Za ne?Sem čisto zmedena,ne vem kje kaj najt,ker ne razumem francosko??A je francosko,pa saj imamo strica in teto iz Francije še vedno na obisku,mi bosta že prevedla,kaj je kaj! Držim pesti za Dašobino!! Katee,ti si pa frajerka,da že greš na delo!Fino,če ti paše,jaz pa še ne bi šla. Lusa,hvala da me strašiš,kaka veselica še bo ko bodo zobki,me je že strah!! sani,tvoj dragi pa ga res biksa s temi bodiji,ja saj res,mogoče pa jo je zeblo martinca,ja bravo za novo slikico!Si pa res profesionalka!Meni ne vem če bo kdaj uspelo.Upam,ko prideš,pa mi pokažeš,kako. Pri nas pa ni snega,upam,da ga niti ne bo,na Pohorju pa naj kar bo,da jim ne bo hudo,ko morajo zagotoviti 100 dni smuke za tiste ki imajo letne karte, ampak kdor si pa še kupi letno karto,pri tej obilici snega? Lunca,mislim,da ni nujno da imaš osebno izkaznico,ker nihče ne gleda.Verjetno bi jo res naj imel ampak,če gre brez...na meji nas ne ustavljajo,ko gremo čez,tako da ne vem... Nalin upam,da sta dobila odpustnico in" korakate "proti domu!! Pa lep pozdrav,