klepetka
|
dober večer posredujem najnovejše podatke iz posvetovalnice 5550 g,60 cm. (čeprav priznam ,da sem mislila da se je Lana več zredila kot 700g.ampak P pravi da je dovolj,če pa bi se m izdel oda kdaj se ne naje ,naj ji pa dam dodatek.) nalin,super da ste vsi štirje doma.veliko ste prestali ,zdaj pa uživajte.Jonas je pa tak fejst dečko na teh slikcah ,da mu ne bi prisodila ,kaj vse je prestal zadnje dni. mala pikica ,ma tvoja navodila za pomanjšanje slik znam že na pamet ,samo naj se še tako trudim, ,pojma nimam v kateri smeri naj iščem tist program za pomanjšanje .Očitno ga jaz nimam,al sem pa tako čorava ,da ga ne vidim Sice rpa itak nisem jaz kriva tukaj ,ampak moj katee,si probala baby vac?Pri nas je zdaj vsak dan v uporabi ,po navadi zjutraj ko se čez noč nabere materiala v nosku. In pridna ti ,ko boš že začela z vadbo.Jaz bi tud nekam hodila migat.Me vzameš na "učne ure"? (ker bi rabila nekoga ,ki bi me vsake tolkio ,ko bi se ulenila ,brcnil v rit) septemberka ,Ana Karolina je pa tako prisrčna .Pa tako temno polt ima.To se bo trlo fantov tam okol vas. Tudi naša Lana ima temenca med obrvmi .Jaz namažem z oljem potem pa nežno zdrgnem . ursulina , ,ja kdor zna pa zna. dašabina ,še zdaj močno tiščim pesti skupaj. triš ,ljubljana ,ursalara ,nana,tak onam lep opopestrite poste s tem ivašimi izbranimi smajliji. Jaz se tega rajš ne grem ,ker dvomim ,da preden bi jaz najdla ustrezne smajlije ,da bi odddala vsaj dva posta na teden . Tako rajši poenostavim zadevo ,včasih sicer zasmetim s kakšno slikco neprimerne velikosti ,ampak ok ,tako kot pravi sani-na napakah se učimo. ursalara ,greste vi tud na UZ kolkov v Grosuplje mogoče? lusa,upam da bo nocojšnja noč bolj prijazna do Daše sani,pogumna ti ,ko greš kar vsak dan k zobarju .Zaslužiš si nagrado za pogum .Tvoj je pa faca .Amapk poskrbeti pa zna za detece ,da slučajno ne bi bilo premraženo mml,tvojim postom se pa res vedno nasmejim, ,ekr zmeraj kakšno tako napišeš. Saj šum na srčku baje da ima zelo veliko dojenčkov ,kajne?! In da izzveni.UF ,zdajle sem se spet spomnila ,ko sva šli z Lano na UZ srčka pred 1 mesecem- nič prijetno ni bilo tisto čakanje med samim pregledom.tolk da nisem vmes pozabila dihat Lunca 1 , za Pino.Ja ni kaj.Hitra je . Naš Domen je šele zdaj kakšne dva meseca pokazal interes za pisat.Se šele zdaj podpiše.Samo je pa tud res ,da ga nisem nikol silila. Glede razumevanja pesmi sem pa itak brez besed triš, za naju dve obrigit,končno je tukaj skoraj dan ,k o bo ati v živo spoznal princesko. Zdaj pa samo crklanje vse za nazaj. aja ,krstili bomo mi verjetno konec aprila.Bomo povabil samo najožjo žlahto in nas bo 30 .Ja ,veliko nas je .Imamo "skoraj" vsak teden kakšno torto-praznovanje Lepo bodite ;želim vam lahko noč