|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
4.3.2008 21:14:52   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Nisem vam povedala, da sem se dogovorila za cepljenje proti Rota virusu za našo Ajdo. A veste koliko stane pri nas? 87,15 € ena doza!!! Se pravi x2! Ampak ker smo to dali cez, mi ni škoda denarja, čeprav bi šlo lahko kaj iz ZZZS-ja, če že plačujemo. No, cepljena bo pri drugem tehtanju, pri 2.mesecih.

Mi bomo tudi Žan Luko cepili proti rotavirusu. Pri nas stane ena doza 70€

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.3.2008 21:38:33   
ljubljana
Evo tole nas pa čaka, ko bodo naši sončki stari 2 leti. user posted image user posted image user posted image

http://uk.youtube.com/watch?v=FiNUkDnDMFA&feature=related

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.3.2008 21:46:10   
septembrka
kako je znimivo v tej mali sloveniji, da se očitno patronažne in pediatri marskikaj e morejo zmenit med sabo... kot sem ugotovila kopanje tu v kopru je dnevno, kot vidim pa ve kopate veliko manj kot je eni naročila... in jaz jo zvesto ubogam user posted image
Me pa zanima kako uspavte zvečer svoje otročke, ker meni zadnje čase ne ratuje več user posted image , saj sem ano karolino začela dajat spat malo prej kot ponavadi. sedaj bi jo rada dala spat okoli osmih in ne gre in ne gre... je že spala, pa je spet budna in gruli in gleda svoj vrtiljak z velikimi očkami user posted image
Zakaj rabite brinovo mazilo? Sem spregledala user posted image
Aja tudi jaz ponoči ne podiram kupčka pa je vse ok, na začetku sicer sem, ampak mi je redko ratalo, ker mi je spala na ramenih.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.3.2008 21:50:43   
septembrka
Ljubljana si me nasmejala, fenomenalni so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.3.2008 21:51:34   
Sunny Morning
Naša Neja spi že celo uro in samo čakam kdaj bo vključila sireno, ker je bilo to za njo prezgodaj. Sem se pa uspela vsaj stuširat.

Mi kupček podiramo tudi ponoči. Jaz jo dvignem in če ji ne rata kupčka podret jo pa držim pokonci še 15-20 minut in jo šele takrat dam nazaj v posteljico. Največkrat jaz že skoraj spim, pa še kar vztrajam. Kaj vse naredimo za te naše pikice?

Alfabeta a to glede cepljenja si se zmenila že na prvem pregledu? Kdaj pa je zadnji čas, da se jih cepi proti rota virusu?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 21:56:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
   Sončki januarčic 2oo8
4.3.2008 22:03:48   
karatina
Lep pozdrav.

Sva se s Karin ravno skopali in se sedaj pogovarja in uspava z medvedki na vrtiljaku. Mi se tudi vsak dan kopamo - vsak drugi ali tretji dan z milom, drugače pa samo v veliko vode. Mi je najbolj komot, pa tudi mala uživa. Ko jo samo tak umivam, se vmes že naveliča in joče. Pri kopanju pa je pravi vragec user posted image .

Uspavati mi je posebaj ni potrebno, saj jo po kopanju zamotam v kociko v posteljici, ji vklopim vrtiljak in dam v roko gazico s katero se kasneje kar čez glavo pokrije. Pa včasih žlabudra poleg po pol ure, nato pa zaspi. Včasih vmes še želi dudo - takrat je kar malo nagajiva, jo meče ven in pol sitnari, da ji jo nazaj dam. Tu in tam, ko so krčeki, se kateri od naju vleže k posteljici in jo drživa za rokico, pa jo ful pomiri in tudi zaspi.

Vreme nama ne prepreči potepanja, zato naju je danes skoraj dežek dobil. Sva fasali par kapljic, pa sva raje prešaltali na avto user posted image .

Fino, smo že tri kandidatke, ki se bomo spet srečale na temi Čvekanje v pričakovanju...user posted image

Nana sem pokukala vajine nove slikice. Pravi dečko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2132
   Sončki januarčic 2oo8
4.3.2008 22:07:07   
karatina
Cepljenje proti rota virusu, so vam ga svetovali v posvetovalnici? Meni ni P nic o tem omenila user posted image

Kupčki ponoči - jih ne podirava, nama še čez dan redko uspevajo, tako da je ponoči s tem ne jezim in budim.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.3.2008 22:07:19   
mala pikica
nana morala sem menjati avatar, mi je bil Gašper tako srčkan na tej slikici user posted image Ti kar pošlji slike, bom vse pomanjšala, pa še navodila za pomanjšanje bom pripela user posted image Odklepanje albumov... to misliš svojega? Za druge rabiš geslo, svojega pa odpreš z geslom, potem pa geslo pobrišeš, tam kjer urejaš albume.
Naš album je star že 2 meseca, bo skrajni čas, da dodam kakšno novo slikico user posted image

rota virus... mi Gašperja ne bomo cepili, bo doma dve leti in upam, da ne bo kdo virusa domov prinesel. Cena doze je okrog 65 €, ostalo so stroški pediatra, zato znajo biti cene različne. Prvič so otročki cepljeni pri treh mesecih, tako da še imata čas sunny. Najboljše, da se pozanimaš pri svojem pediatru, mora cepivo naročit.

nalin lepo te je spet večkrat 'videt' med nami, se vidi, da je Jonasovo stanje že neprimerno boljše. Hvalabogu!!!

kupčka mi čez noč ne podiramo, na srečo ga ne muči potem, zaspimo pa zvečer v posteljici z dudo, pa še kakšna kapljica koroških kapljic, ki so fajn sladke in bolj dudo vleče, vmes pa zaspi user posted image Jih je treba včasih malo okrog prenesti. Zadnje dni pa mu tudi majhno pleničko dam med rokice in na lička.

Lepo pankajte in čimbolj mirno noč user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.3.2008 22:12:34   
ljubljana
Smeh ali jok? user posted image
http://uk.youtube.com/watch?v=3iLVfPJG9d0&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 4.3.2008 22:14:43 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.3.2008 22:19:50   
Lunca1
Limma mi ponoči kupčka ne podiramo. Pa ga nič ne moti, spi kar nekaj ur skupaj. V bistvu pri hranjenju zaspi in je to to.

Septembrka brinovo mazilo pomaga za krčke, masiraš trebušček.

Nam je patronažna rekla naj se kopamo 2x na teden.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.3.2008 22:23:33   
Lunca1
Slike pa jaz pomanjšam s programom Microsoft Office Picture manager, potem pa izbereš edit pictures - Compress Pictures - Web pages

No sem hotel pomanjšat, pa mi je ni hotelo sprejet za avater, ker naj bi bila prevelika, pa je bila mera 18,6 kb.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 4.3.2008 22:32:12 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 22:35:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.3.2008 23:00:58   
majra
Mnenja pediatrov in patronažnih se pa res ful razlikujejo. Meni je pač tako naneslo, da sem imela 3 različne patronažne-sodelavke iz istega ZD, pa je imela vsaka drugačno mnenje o pogostosti kopanja, uporabi mil in olj in o tem ali imet otroka v lupinici ali košari. Potem pa naj vem kako in kaj user posted image   Sem pa ubrala neko srednjo pot, kopamo se vsak drugi dan oz. večer in 1x na teden z milom, drugače pa umivamo z oljno kopeljo-nasvet iz druge roke od četrte patronažne  user posted image

Uspavamo pa pri nas kako nanese, včasih zaspi sama v košku, včasih v naročju, če pa še vedno ne gre, jo pa dava na sredino zakonske in na veliko debatirava in jo s tem uspavava. Ne uspe pa nam zaspat pred 22,23- nikoli user posted image  ampak na srečo pa tudi nikoli po polnoči.

Podiranje kupčkov ponoči, 10 min jo imam na rami, ona pa veselo spi in ne podre kupčka user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 4.3.2008 23:03:48 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.3.2008 23:31:31   
obrigit
Čer čvekice sem vas komaj prebrala.

Špela je bila danes rahlo sitna ker nisma mogli na sprehod in je cel dan iskala zizo. Zdaj pa sem ji mogla dat flašo ker mi je vse spraznila. Saj po večini se je cartala ker ne mara dude samo spila je pa tudi vse.
Uspavanje jaz si jo dam s trebuščkom na prsi in takoj zaspi pa božam jo po hrbtu.
Nama od začetka še podnevi ni uspelo kupčka podret kaj šele ponoči,zdaj pa je začela full lepo rigat še mene prekaša user posted image  ponoči pa včasih rigne kar leže in sicer med zizanjem sicer ne vem kako ji to rata. Ali pa ko jo dvignem in dam v zibelko. Če ne pa jo zjutraj malo zvija.

Midve boma pa jutri prvič kopale ker je popek zdaj komaj zacelil.

Najine mere pa so 3640g in 51.5cm

JAKOB IN LARA vse najbolše user posted image  

Lepe sanje vsem skupaj in mirno noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.3.2008 8:21:05   
mala pikica
Dobro jutro!

Ja kje pa ste vse? A še vse lepo ajate?

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Slike pa jaz pomanjšam s programom Microsoft Office Picture manager, potem pa izbereš edit pictures - Compress Pictures - Web pages

No sem hotel pomanjšat, pa mi je ni hotelo sprejet za avater, ker naj bi bila prevelika, pa je bila mera 18,6 kb.

Jaz jih tudi pomanjšujem s tem programom. Lunca, za avatar je lahko resolucija maksimalno 73x73, čeprav je velikost manj kot 20 kb. Moraš še pod 'Resize' pomanjšat pixle.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.3.2008 8:50:08   
katee
Dobro jutro!

Mi kupčka podiramo tudi ponoči, ker če ga ne, se velikokrat zgodi, da poliva.

Tudi pri nas nimamo posebne tehnike uspavanja, ker ponavadi zaspi na joški, če pa ne, ga pa kar v zibeljko položim, pa še nekaj časa gleda, potem pa sam zaspi.

Nam je patronažna rekla, naj ga z milom skopam samo enkrat na teden (tudi P mi je tako rekla), v vodi ga pa kopam vsak dan, ker mu zelo paše, potem ga lepo namažem in zmasiram in zaspi za 6 ur. Zato ga jaz kopam vsakič ob 21h.

A še katero boli zapestje? Mene desno tako boli, da komaj malega dvignem.

No, sedaj se pa mali oglaša, letim...

Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.3.2008 9:26:28   
mala pikica
ljubljana zdaj pa sem se nasmejala tem smejočim malčkom user posted image Sploh tisti smeh ali jok je zelo dober user posted image

Midva z Gašperjem sva že pecivo danes spekla user posted image Zdaj pa se greva previjat, ker smrdi tako kot diši iz pečice user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.3.2008 9:30:17   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Midva z Gašperjem sva že pecivo danes spekla user posted image Zdaj pa se greva previjat, ker smrdi tako kot diši iz pečice user posted image

Sta pa res pridna!!! A nam jih boš kaj poslala?

Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.3.2008 9:31:34   
nana35
septembrka,brinovo mazilo je proti krčem,namažeš na trebušček in ga user posted image  vdihava.Naj bi pomagalo.

Jaz Klemena uspavam tako da ga dam kar v posteljico,ko vidim da se mu drema,poleg pleničko,da se stisne k njej in vklopim glasbo za otroke ali tisto zvezdico,ki jo ima na posteljici,da mu igra in počasi zaspi.
Če pa ne drema ga samo v naročju k sebi obrnem proti ziziki,dam dudico v usta in on verjetno misli,da je zizika,ga stisnem k sebi in mu že očke padajo skupaj.Ja,pa tudi kaka kapljica na dudici ne manjka.user posted image
Nima pa še vrtiljaka nad posteljico,tako da ga ne opazuje,le ta glasbena zvezdica na steno riše medvedke in zvezdice,ampak spi na boku,tako da jih ne vidi.To pride kasneje,pa tudi vrtiljak,ko bo malo večji.

Nalin,hvala za napotke,bom potem poskusila odklenit,ko napišem post. Pa vesela sem da se spet več oglašaš,to pomeni,da je Jonas že bolje,me veseli! Kar groza me je bila ko sem vse tisto čitala,kar nam je večinoma Ljubljana sporočila.Enega lupčka od mene za Jonasa!

mala pikica,ti bom poslala kako slikico ja.Pa dodaj še navodila prosim,za mojo blond glavo,bom že skapirala,če se bom zraven naredilauser posted image . Gašper je pa res luškan na tej slikici,prav da si jo menjala,jaz bi jo tudi,pa moj Klemen ni taki pozer,ga bo treba zraven dobit.Veš,večinoma sem sama ko ga umivam ali ko se spomnim da bi ga slikala,pa ponavadi leži in celo spi.Ko bo malo večji bo veliko več dobrih slik.Mislila,pa sem svoj album ja.Hvala tudi tebi.

Tudi midva Klemena najverjetneje ne bova cepila,ker še tudi nima namena it v vrtec,bo po moje kar doma,mami bo pa doma delala,tako da bo z njim,če pa ne bo mogla,se bomo z babicami in dedki zmenili!user posted image

Kje pa si danes Klepetka?Ponavadi že pred mano gor...

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.3.2008 9:46:01   
klepetka
ojla punce

kako sm o danes?Mis m ovredu ,spali dokaj ok.danes imava posvetovalnico ,in vse bolj se m idozfeva ,da bova zvečer pristali na Aptamilu.Ker zdajle vidim že par večerov ,da Lana k opoje ,bi še jedla ,mlekarne pa štrajkajo.In potem se posledično zbudi že ob 23 za jest.Kar e je prej zgodil o taprvič šele ob 2 uri.

Imate kaj dosti snega? Pri na s,koliko r mete že od včeraj ,bi človek mislil ,da se do maja ne bom oskopali iz hiše ,ampak n isile .Očitno se sprot tali.

ja nana ,danes me je malo uneslo,ker ponavadi že zjutraj pridrvim na RR.Sem imela taščo na kofetuuser posted image

malapikica ,ti pošlem naslov ,pa s hitro pošto kakšen košček peciva  prosimuser posted image .tako za ob kapučinu.user posted image Ja pridna sta z Gašperjem.

Kupčki;mislim da jih pri nas podiramo najbolj redno in vztrajno od vseh tukajuser posted image .ČAkamo tud eno uro ,eč je treba -po navodilih dohtarja.

obrigit ,Lana začuda n ibila včeraj pretirano sitna ,ekr nisva šli ven.Mogoče zat oke rsem pričakovala sitnost na kubikuser posted image .Punca me je piozitivno presenetila.

ljubljana ,ti pa si ekspert za take zadeve kot so tile smešni filmčki.Pa same dobre najdeš.user posted image user posted image

zdajle pa ,če dovolite bi probala prilimat eno slikco ,ekr sem ugotovila včeraj ,da je menda moje osvojeno znanje šlo v nič.user posted image
user posted image

user posted image

zdaj pa da vidimo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.3.2008 9:47:35   
klepetka
o marija ,kaj m ije pa zdaj raatalo?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.3.2008 10:01:19   
nana35
o marija,pa res!user posted image user posted image klepetka,si ga pa "vsrala".Si ekspert,kot jaz!

Nalin,mala pikica -album sem odklenila,hvala,tebi mala pikica pa sem posla mail in dve sliki.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.3.2008 10:08:03   
mala pikica
user posted image  user posted image  user posted image klepetka mislim, da bo treba še preučit pomanjševanje slikic oziroma slik. Je bilo tudi zraven napisano, ko sem ti poslala ZS o lepljenju slikic. Tole pa bo verjetno naša karin hitro uredila user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.3.2008 10:18:41   
klepetka
ja ja ,mala pikica ,se vidi da sem zadnji del(pomanjšanje slik) navodila površno prebralauser posted image

nana,pol sva že dve taki.Uh,mi je tako lažje ,da nisem edina v temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?