nana35
|
septembrka,brinovo mazilo je proti krčem,namažeš na trebušček in ga vdihava.Naj bi pomagalo. Jaz Klemena uspavam tako da ga dam kar v posteljico,ko vidim da se mu drema,poleg pleničko,da se stisne k njej in vklopim glasbo za otroke ali tisto zvezdico,ki jo ima na posteljici,da mu igra in počasi zaspi. Če pa ne drema ga samo v naročju k sebi obrnem proti ziziki,dam dudico v usta in on verjetno misli,da je zizika,ga stisnem k sebi in mu že očke padajo skupaj.Ja,pa tudi kaka kapljica na dudici ne manjka. Nima pa še vrtiljaka nad posteljico,tako da ga ne opazuje,le ta glasbena zvezdica na steno riše medvedke in zvezdice,ampak spi na boku,tako da jih ne vidi.To pride kasneje,pa tudi vrtiljak,ko bo malo večji. Nalin,hvala za napotke,bom potem poskusila odklenit,ko napišem post. Pa vesela sem da se spet več oglašaš,to pomeni,da je Jonas že bolje,me veseli! Kar groza me je bila ko sem vse tisto čitala,kar nam je večinoma Ljubljana sporočila.Enega lupčka od mene za Jonasa! mala pikica,ti bom poslala kako slikico ja.Pa dodaj še navodila prosim,za mojo blond glavo,bom že skapirala,če se bom zraven naredila . Gašper je pa res luškan na tej slikici,prav da si jo menjala,jaz bi jo tudi,pa moj Klemen ni taki pozer,ga bo treba zraven dobit.Veš,večinoma sem sama ko ga umivam ali ko se spomnim da bi ga slikala,pa ponavadi leži in celo spi.Ko bo malo večji bo veliko več dobrih slik.Mislila,pa sem svoj album ja.Hvala tudi tebi. Tudi midva Klemena najverjetneje ne bova cepila,ker še tudi nima namena it v vrtec,bo po moje kar doma,mami bo pa doma delala,tako da bo z njim,če pa ne bo mogla,se bomo z babicami in dedki zmenili! Kje pa si danes Klepetka?Ponavadi že pred mano gor...