|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
4.3.2008 14:21:17   
Lunca1
Mala pikica sem še enkrat preverila in je bil naš pri 1 mesecu težek 4800 g in ne 5 kg kot sem napisala.

No moj user posted image  mi tudi zelo veliko pomaga, v bistvu zna vse, kuhat, pospravljat, likat, kupčke podirat, pa Luka se veliko prej pomiri v njegovem naročju. Je talent za vse živo.user posted image Ga je pa že razvadil, da je treba zraven hodit. user posted image

Klepetka drugič pa vprašaj kakšno je kaj vreme na Gorenjskem. user posted image  vreme je bilo res super.

Jakob, Vid in Lara čestitke. user posted image

No naš se pa začuda med previjanjem zelo redko polula, se je samo ene 4x. user posted image  No zdaj ko sem to napisala, bom ziher "stuširana"user posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.3.2008 14:32:13   
majra
Sem morala prekinit, ker je moji punci ratalo dolgčas in je potrebovala pogovor in zabavo. Pa čaj smo pile. Imamo Copacabano v stanovanju, tako da smo fajn žejni. Me pa čudi, da ni še dobila kakšnih izpuščajev od vročine. Je pa res, da jo oblačim samo v eno tetra majčko in tanke bombažne žabice in copatke.

Klepetka tudi jaz sem opazila slabo kvaliteto pliša. Nove stvari so se skoraj vse sprale, zadeve ki sem jih podedovala po nečakih so pa z večine kot nove. Imamo pa pliš samo za ven, ker nam je prevroč.

Sunny in Vaney super za odločitev za kmalu ponovno nosečnost. Da znam, da bo naslednji user posted image  tako priden kot Katja bi se tudi jaz tako odločila. Tako bom pa rajši še malo počakala, kakšne sem sreče bo naslednji pravi mali vražičekuser posted image . No ja, sicer je glavni razlog prostorska stiska. Bo treba večje stanovanje.

user posted image user posted image  Jonas, pravi mali borec in veliki korenjak. Nalin pošiljamo vam user posted image

Kar se tiče mojih kg, sem prišla iz porodnišnice z 2 manj kot pred zanositvijo, ampak sedaj jih pridno nabiram in kopičim user posted image

Se še kateri user posted image  slini? Naša se ful, tako da sem začela uporabljat slinček. Je pravi mali polžek!

Imate kaj snega? Mi ne, je pa pri stari mami, se bomo šli jutri kepat user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.3.2008 14:44:51   
ljubljana
Mi se vsako jutro okopamo, nato jaz pojem zajtrk in se oblečeva pa greva ven. Še nikoli nisem čakaja 5-6 uruser posted image

Moram tudi jaz našega Jakoba pohvalit, je danes spal od 21-03. Sem mislila, da mi bo mlekarno raznreslo.

Včeraj popoldne smo šli voščit kolegu za rojstni dan in je bila tam tudi ena punca, ki se ukvarja z varstvom otrok. Mi je takoj malega odnesla, sem bila zelo zadovoljna, ker bi ga drugače morala non stop po rokah vlačit. Jakob je bil pa pri njej še bolj priden kot pri meni. Ma ženska ma grif. Pa še več jo je skupaj in je bilo malemu noro udobno. Jas sem vsa koščena pa ga verjetno vse žuli.

Čestitke vsem za kg in cm!

Nalin 1 Jonasovega meseca nisi zamudila, ampak si ga doživljala tako čustveno nabito in prisotno, kot le malo katera mamica. Bravo zate!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.3.2008 14:47:26   
martinca
majra, Patrik se slini in špuka ven sline. pa take mehurčke dela.user posted image že zdja ko mu je dovolj mlekapo flaški ga začne ven špukat. že zdaj zna to počet, kaj šele bo, ko bo jedel juhico pa reznace noter, ali pa fruhzwerge pa fruteke.user posted image to bo veselica.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.3.2008 14:47:42   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Mi je res smešno, da imajo ene ženske toliko časa, da prebirajo strani in forume drugih. Medtem ko se same nič ne javljajo. Se nočejo ali pa neznajo...

Ne vem, a vi tudi berete recimo blog Bežigrajske mamice 2004?
Berem recimo forume aktualne in če potrebujem kakšen nasvet. No pa sej vseeno. Nekateri imajo pač čas oz. so radovedni...

Se strinjam s teboj!

Najnovejši podatki za seznam mala pikica:

Klemen pri dveh mesecih (in 1.teden) 58,5cm in 5770g.

Sva bila hitro gotova,da sva še skočila v trgovino in lekarno,po brinovo mast. Zdaj pa bo trajalo spet 1.mesec do novih podatkov glede mer.Posvetovalnico imava 1.4.

ursulina,jaz mu dajem Oleovit,vsak dan 1 kapljico,kdaj pa tudi pozabimouser posted image .
Nekatere mamice pa sploh ne dajejo tega,pa je tudi vse ok.
Ja,pri nas Klemnu tudi lulček daleč nese...user posted image

klepetka jaz vedno poskušam biti kratka,pa mi ne gre od rok.Taka sem.V šoli sem tudi spise napisala v pol ure ali manj,potem pa sem ga šla prepisovat na lepše,ker me je bilo sram oddati tako hitro,da stara ne bi brala pred mano,na koncu pa sem še dobro oceno dobila.Evo,vidiš,kako nakladam.
Ja,igralni center je Tiny love.Klemen pa je meni tudi všeč.user posted image Si ugotovila,da imam nove slike,ne?Od včeraj.

Joj,ta tvoj Domen pa jih ima na zalogi,no,saj vidim,da po mami...user posted image user posted image

Jaz pa lahko tukaj lažem kolikor hočem,me nihče ne nadzoruje!user posted image

Nalin user posted image user posted image  za domov in za Jonasovo težo!Sem vesela za vse vas!!So pikapoke le pomagale in naše pesti!!

Ja,mala pikica,jaz ga tudi budnega dam v posteljico pa s pleničko tako lepo spi!!user posted image Sem vesela.

Jakob,Vid in Lara,ja vsem naj,naj...user posted image

martinca,pozdravljena!!

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.3.2008 15:00:05   
karmyka
Pozdravljeneuser posted image

MALA PIKICA prosim če popraviš tudi naše podatke da ne bomo skoz na 1 kili pa še malo
no naše pupike imjo tako    TEA 4200g 53cm 38cm LEA 4400G 54cm 39cmuser posted image

Na naslednjem pregledu bomo pa pikaniuser posted image pa še kri pa urin nam bodo jemaliuser posted image user posted image .

Glede spanja pa je tako kar lepo spijo to noč so spale od 20-4.45 potem smo papcali potem so pa še potegnile do 10 ure tako da se je mamica lahko malo naspala.user posted image user posted image

Zdaj je pa ati prišel domov jaz pa malo v šoping v Celje tako sem vesela da je naš ati za vse.user posted image

NALIN lepo da boste kmalu doma.user posted image

Vse najboljše za rojstne dneve vseh mamic naših sončkov in za vse obmesečnice vaših srčkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.3.2008 15:09:19   
katee
karmyka: a ti ko dojiš, dojiš obe hkrati, ali najprej eno, nato drugo. Res si dobra, da obe lepo rihtaš!

Slini se pa tudi moj Žan Luka. Domet curka pa ne vem kolikšen je, ker sem ugotovila, kdaj bo še lulal, ko mu odvijem plenice in če vidim, da bo, čakam v stanju pripravljenosti še nekaj časa. Tako da curek ulovim v plenico. Tega pa ne morem reči za kakanje. Se mi zdi, da ima najraje sračkanje ko pride ven iz banje. No, da ne govorim, kolikokrat se mi je že v vodo posračkal user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.3.2008 15:45:16   
martinca
nana,pozdravljena. user posted image Klemenu za pridobljene kg. oziroma pridna mamica da ga tako pridno hrani.

karmyka, s kje pa si ti? blizu Celja, da greš tja v šoping. jaz sem včasih tudi bila blizu Celja doma.pa upam da boš čim več nakupila.
katee, Žan Luka pa je falotek da se ti v vodo posračkauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.3.2008 16:02:11   
mala pikica
Se vidi, da danes nismo na sprehodih, je kar živahno tukaj user posted image

sunny user posted image user posted image user posted image da nam boš sporočila, ko boš zagledala plusek user posted image Jaz se že zdaj veselim, ko bom naslednjič noseča. Edini problem je ta, da ne vem, kdaj bo to user posted image

prstki, rokice... naš Gašper jih ima tudi ves čas v ustih, je že ugotovil, kako si dudo ven spravi user posted image Zraven pa se seveda slini kot ne vem kaj. Je vse polno mehurčkov okoli. Ni večjega veselja kot spremljat, kaj nam bodo vsak dan novega pokazali, s čim nas bodo razveseljevali in nasmejali. user posted image za vse naše sončke!!!

Mi se kopamo vsako drugo večer. Smo se odločili za nek 'obred' pred spanjem, tako vsaj svetujejo, da otroci potem vejo, da sledi spanje. Mi se najprej najemo, kakpnih 10 minut odspimo, odvijemo in razbrcamo, skopamo ali umijemo, nato se pocartamo, če je še lačen malo pojemo, potem pa gremo v pančkovo deželo. Zadnje dni kar v posteljico, kjer lepo zaspi. Ni vsak večer tako idealno, večinom pa je user posted image

karmyka sem pogledala Teo in Leo, kako sta luškani user posted image Jaz sem si vedno želela dvojčke, zdaj pa nič več. Včasih se mi zdi, da še Gašperja komaj porihtam, kaj šele, da bi bila dva. Občudujem mamice dvojčkov user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.3.2008 16:42:06   
Lunca1
Bravo jonas. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.3.2008 17:28:15   
aurora6
Mi smo pa bili danes na vaganju in ima pri dveh mesecih 5280 gr in 59 cm...pa ko prebiram mere od vaših sončkov se je moja ful malo zredila.....hm hm.......
Sej boste rekle, ko to napišem, pa kaj je s to žensko, naj bo vesela, sam moja deklica zadnje dni sam spi zbudi se za kakih 20 minut in ko ji dam za jest poje tam okol 40 in zaspi joj jo prou že skrbi me, da je kaj narobe, ker prej ni bila taka.......pol mam pa cele borbe zbudit jo, da poje vsaj 90 ....sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image

Jonas super bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.3.2008 18:07:25   
lejla14
Super stvar ta seznam. Aljaž je imel ob prvem mesecu 4465 g in bil velik 55 cm, naslednji pregled pa imamo naslednji teden.

Upam, da bodo kolki v redu in da ne bo več potrebno široko povijanje. Če pa ne - pa morda veste, kakšni so potem ukrepi? A še naprej široko povijanje, ker nekatere pišete o nekih šinah?

Pediatrinja nam je svetovala, naj ga čimveč polagamo na trehuh, da se tako bolje razvija in ne da bi bil čez dan npr. v ležalniku. To tudi delava in zadnje čase je vedno manj siten, ko je bil na trebuhu, tako da je že nekajkrat tako tudi zaspal in sva ga kar pustila. Ampak skrbi naju nekaj drugega. Na trebuhu ima glavico obrnjeno vedno samo v eno smer, saj se je na rokicah dvigal le prve dni, ko smo ga dajali. Zdaj pa večinoma le obleži obrnjen le na eno stran. In imam prav neprijeten občutek, ko je le na eni strani, zato ne vem, ali naj ga še dajeva na trebuh?

Rokice pa tudi on že kar nekaj časa utika v usta. Kar celo pest in jo vleče, zadnje dni pa kot da bi z rokico hotel zgrabit nekaj pred sabo - kot bi lovil muhe. Je prav hecen v tem user posted image  

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.3.2008 18:12:26   
septembrka
krasen spreho je bil na burji, sem dala tisto prozoro plastično zašćito čez in sva bile zunaj več ko urco. Sem jo potipala, če je kaj hladna, ko sva se vrnile in ni bilo krize. Tudi na primorskem je zasneženo na bližnjih hribih user posted image Zunaj pa ni  ilo nikjer nikogar user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.3.2008 18:15:20   
nana35
katee,Klemen si tudi tišči prste pa tudi cele roke v usta,ampak mu jih potegnem ven.Potem pa pozabi na to.
In ko brca mu tudi nogavičke ali copatki odletijo.user posted image

septembrka,mi se kopamo 2-3x na teden,drugače se umivamo,nisem pa nikoli mislila,da je treba dolgo čakati,da gremo potem ven,niti nam ni nihče rekel, pač gremo,ko nam je.Le da vreme služi.

Lunca user posted image za tvojega dragega,ki je tako priročen!!

mala pikica,a obseg glavice tudi želiš vpisovati?No,za vsak slučaj,K.ima 39 cm.

karmyka,to tudi mene zanima,kako dojiš?Vsako posebaj ali obe skupaj.Po moje kar vsako posebaj.

Tudi jaz občudujem mamice dvojčkov,ni kaj.Ko sem šla na posvet v bolnico k biologu sem bila prepričana da si želim dva,če že lahko izbiram (me,ki smo imele umetno oploditev smo imele vsaj ta privilegij,da lahko imamo dvojčke,če nam dovolijo,no,meni niso)zdaj pa sem vesela,da so mi odsvetovali,ker je že včasih en zelo naporen (bom bolj tiho rekla,da ne mine-zadnje čase kar malo manj naporenuser posted image )tako,da sem vesela,da smo se tako odločili.

Kaj sem kaj zamudila ali sunny m.že načrtuje novega user posted image ?Korajžna punca,jaz ne bi raje...

aurora,kaj naj narediš?Prav nič.Saj je lepo "debela",a ni?Meni se zdi da ima lepe mere.Mogoče pa so se naši user posted image zredili preveč??Kdo ve kaj je prav?Jaz ne...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.3.2008 18:17:53   
nana35
lejla,kar lepo široko povijanje naprej bi rekla.Ampak bo vse ok,ponavadi je. Nič se bat.

Pri nas je zasnežilo le višje hribe,seveda tudi Pohorje,tako da smučanje bo!

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.3.2008 19:37:55   
vaney
čer.

mi smo imeli spet kar pester dan...smo se šli slikat v foto asja v metliko in to je bil cel projekt Anžeta zbudit in da je gledal naravnost. Ampak nam je ratalo. Potem smo kupili še albume in okirje, ker sva se z dragim odločila, da bova letos namesto rožič mamicam dala kar Anžetovo sliko v okvirju. Popoldne sva spet dobile obisk kolegice z 3 mesece starim user posted image  in dneva je kar naenkrat konec.

Anže ima tudi skoz prste v ustih ali pa kar celo pest, nad dudo pa ni pretirano navdušen.

Karmyka, jaz tudi ne vem, kako ti uspeva z dvema. Jaz sem si tudi želela dvojčka, zdaj pa vidim, da je že z enim ogromno dela, kaj šele z dvema.
Se pa z možem pogovarjava in bova tudi kmalu začela delati na drugem, ker bi rada imela čimmanjšo razliko med njima. Ampak kakšen mesec bo treba pa vseeno počakat, ne?

Kopamo se mi vsak drugi dan, najprej ga razvijeva in pustiva, da malo brca, potem kopanje, oblačenje v pižamo (ogretega pajaca), hranjenje in spanje.  Se je tudi že kar navadil.

Moj dragi ga sicer občasno "serje" s nenapovedanimi nočnimi pohodi (trenutno ga spet ni in je spet pozabil povedat, kam gre, tel. pa pustil doma), ampak drugače se pa tudi nimam kaj pritoževat. Mama ga je vsega naučila. Zna kuhat (1 mesec po porodu je kuhal vsak dan), likat, pospravljat, prat, Anžeta je od prvega dne ponoči previjal samo on, še zdaj ga večinoma on previja, večkrat ga hrani, podira kupčka, kopa ga vedno on, jaz mu pomagam..., edino sprehodi in potepanje mu nekako niso preveč všeč, ker bi takrat delal raje kaj drugega.

Zdaj se grem pa počasi stuširat, dokler Anže še spi, potem bom imela posla z njim.

Lahko noč.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.3.2008 20:12:35   
ursalara
  Klepetka ja pri ciscenju baby vaca moras biti kar hitra ko se ti enkrat zasusi je potem kar tezko in je cel hudič to ven spravituser posted image .Sem pa ful vesela da si zadovoljna!user posted image
Nalin super da gresta jutri z Jonasom ze domovuser posted image .Jonas je res pravi borec! user posted image
Vsem malčkom cestitke za pridobljene kg user posted image in cm. user posted image
Vsem malckom ki danes praznujete vse najboljse!user posted image user posted image
Mi se kopamo user posted image dvakrat na teden z milom vsak dan pa imave nego!Tudi meni je P svetovala da po kopanju ne greve ven ampak meni je rekla dve uri,itak pa se mi kopamo zvecer tako da se s tem sploh ne obremenjujem!
Pri nas imamo 5 cm snega in se kar vedno snezi user posted image !počasi pa bomo lahko se snezake zaceli delat.user posted image
Mi ze kar nekaj casa mecemo copatke stran je prefrigana tale nasa pikica sliniti se je pa tudi ze zacela je ze kar nekaj mehurckovuser posted image sem pa tudi jaz ze zacela uporabljati slincke.Namesto dude pa imamo seveda raje prstke je bolj zanimivo pa ji dam rokico ven iz ust pa dudo not pa zacne protestirat in jo vrze ven.
Kar se pa tice zenske ki pusca svojega 3mesecnega otroka neutolazljivo jokati  user posted image res nimam komentarja vcasih sem tako jezna na take zenske da bi jih najraje vcasih kar po buci. user posted image Ne razumem res ne kako lahko 3 mesecnega otroka vzgajas na tak nacin pa saj se dobro ne ve kaj se dogaja okoli njega!
Pa da ne pozabim v imenu Lare se zahvaljujem za cestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 20:14:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.3.2008 20:18:30   
mala pikica
  Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec

user posted image 15.11. zasanjana - MARC JULIEN
3320 g, 45 cm
user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460g,43cm in 1350g,40cm;4400g,54cm in 4200g,53cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 3320 g, 49 cm; 4420 g, 54 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm; 5770 g, 58.5 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm

user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm; 4530 g, 57 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm; 5280 g, 59 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
user posted image 06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm
user posted image 11.01. muzika - JAKOB
3440 g, 51.5 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 4505 g, 55 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 4465 g, 55 cm
user posted image 13.01. ulla78 - NIKA
3255 g, 50 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm; 4070 g, 55.5. cm
user posted image 14.01. urssyy - VIVIEN
3590 g, 50 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 4930 g
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 4800 g, 56 cm
user posted image   14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm; 4500 g, 57 cm
user posted image 15.01. zofija nr.2 - JON NATAN
3440 g, 49 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4670 g, 55 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 4750 g, 57 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Drage mamice, če želi katera spremljati rast svojega sončka skupaj z nami,
naj sporoči težo in velikost pri 1.mesecu, 2.mesecu,...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 4.3.2008 20:22:08 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.3.2008 20:24:14   
limma
mala pikica - upam, da je z Gašperjevim jokom in krči bolje... vem, kaj preživljate, ker je pri nas podobno user posted image od 5h zjutraj in dopoldan in od 15,16h do poznaga večera se nosimo, jokamo, Neža je v krču, s trpečim obrazkom se zvija od bolečin... user posted image nana, res ne vem, kaj bi brez kapljic, dude, ipd.user posted image a s Klemnovimi krči je boljše, upam... Neža ob napadih krčev tudi na sprehodu ne spi oz. zaspi in se ob krču zopet zbudi in joooka in je še slabše kot če smo doma, ko jo lahko vsaj dvignem v naročje in potolažim. Sem pa tudi jaz vesela vsakega prkeca, kaj šele pokakane pleničke...user posted image

nana, a si že sprobala brinjevo mazilo? midve in najina user posted image imamo podobne težave.. tudi mene muči suha koža na rokah, ker si jih prepogosto umivamuser posted image Malo pomaga krema Glicemile, ampak je zelo mastna, samo za ponoči.

piškamiška - kako lepo si napisala ob tako tragičnem dogodku, jokam zraven, ko berem. Pogosto mislim na vas in sem žalostna.. sploh zdaj, ko berem, kaj vse je prestajal Matic v svojem življenju, ampak kot praviš - zdaj mu je lepše. Obilo moči, zdravja in ljubezni vam želim user posted image

mala pikica - hvala za nov seznam, res si pridna in skrbna, ne vem, kje najdeš čas...kot sem ti že enkrat napisala, superženskauser posted image
Neža je imela ob 1. mesecu 3340g (nana, kot tvoj Klemen ob rojstvu) in 52,5 cm.

benika, anchikaa - sploh ne vem, kako je možno, da vajina user posted image spita celo noč? user posted image jaz sem vesela, če po dojenju uspet zaspat nazaj prej kot v pol ure... a ve ponoči podirate kupček? znanka mi je namreč rekla, da ga ne in da že kasneje rigne, ko se zbudiuser posted image meni se zdi to malo tako-tako, Neža se zbudi in jokaj tudi, če ga preslabo podreva.

nalin - user posted image za Jonasa user posted image

klepetka - tvoj Domen je pa rea smešen user posted image jaz se na gals smejim user posted image
ljubljana- spet se user posted image , ko berem, da ti je skoraj mlekarno razneslo user posted image ..čeprav v bistvu sploh ni smešno, ker predobro vem, kako tišči, ker me prav zdaj vse tišči- greva jest.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 4.3.2008 20:28:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.3.2008 20:50:21   
Alfabeta
Pozdravljene!

Nisem vam povedala, da sem se dogovorila za cepljenje proti Rota virusu za našo Ajdo. A veste koliko stane pri nas? 87,15 € ena doza!!! Se pravi x2! Ampak ker smo to dali cez, mi ni škoda denarja, čeprav bi šlo lahko kaj iz ZZZS-ja, če že plačujemo. No, cepljena bo pri drugem tehtanju, pri 2.mesecih.

Glede kopanja, jaz jo vsak dan celo kpl umijem, 1x na teden pa jo kopam v banji. Takrat kadar jo kopam v banji, jo vedno zvečer, da gre potem spat. Tudi sama največkrat kadar si perem glavo, ne hodim nekaj ur ven. Sem pač občutljiva, pa še migrene imam.

Nalin, user posted image  za sinkota.

Sunny in Vaney, ala vama vera, če se bosta tako kmalu odločile za še enega. Zelo pogumno moram reči. Jaz imam 4 leta razlike pa včasih pomislim, da se mi bo zrolalo. Ampak se mu že kar da dopovedati. Ja, pa pohvaliti ga moram, da mi tudi pomaga po svojih močeh.

user posted image user posted image user posted image  vsem user posted image  za pridobljene kg in vsem mamicam za izgubljene.user posted image

user posted image  pa vsem za mini roj.dneve.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.3.2008 20:58:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Kaj sem kaj zamudila ali sunny m.že načrtuje novega user posted image ?Korajžna punca,jaz ne bi raje...

user posted image  Ja, pri nas se nekako odločamo, da bi jeseni začeli z resnim delom na novem družinskem članu. Bova še videla kako se bo izšlo.

Naša Neja je danes ful nekaj jokava, pa dajejo jo vetrovi, pa ful malo je pojela glede na ostale dni. Zdaj že spi, vendar mislim, da ne bo dolgo. Kakala je danes že 2x in je na trenutke ful vesela, takoj naslednji trenutek pa že tuli. Danes res ni njen dan. Upam, da bo noč mirna in da bova jedli 2x, tako kot vsako noč.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.3.2008 21:04:22   
nana35
Pa daj mala pikica,spet imaš nov avatar.Moram ti poslat kako lepo slikico,da mi jo pomanjšaš.Ok?Sem ti kar malo fauš,da jaz ne znam tega pomanjševat.

Mi smo se tudi prej skopalij,zdaj bomo še malo budni,potem še 1x previt,malo pojest,pa v pančkovo deželo.V pižamici smo že,namazani,pa z brinjevo mastjo tudi po trebuščku,danes smo se rešili krčev,vsaj tavečjih,bilo je malo prdcev, malo mučenja okoli njih,a je šlo nekako.Tako,da je za nami lep dan,čeprav zunaj nekoliko turoben in siv.Upam,da bo tudi noč lepa.

ursalara,tudi ti si hecna z vsemi temi ksihti v tvojih postih.Lepo ti uspeva,se prav nasmejim.user posted image

limma,zate in za Nežkouser posted image user posted image za vsako enega!
Evo limma,zgoraj sem vse napisala.Klemen je bolje s svojimi krči z mano vred, členki in roke so še zmeraj suhe,brinjevo mazilo upam,da deluje,je danes prvič na trebuščku.Mogoče pa to pomaga,da nima moj pikec krčkov,kdo ve.Upam, da Neži krčki popustijo,ja,hvala bogu za kapljice,dude in vse maže,pa za prdece in kakece...da je le našim user posted image  bolje v njihovih drobnih nebogljenih telescih.
Kupčka pa midva vedno podirava,ker ga potem šraufa in to je še dodatno trpljenje za mojega otroka,tega pa mu res ne želim.Raje napol spim zraven,samo da se potrudiva,da ga podreva,če ga pa ne,ga vsaj 10 minut ali 15 držim gor,če pa sem preveč zaspana,pa raje vstanem in se malo sprehodim po stanovanju,pa tako podreva kupček.

Zdaj pa grem tudi jaz,sebe porihtat,jutri je nov dan .Se dobimo tukaj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.3.2008 21:11:12   
nana35
Še to:
Kako odklenem album?
mala pikica,pogledala sem tvoj album,Gašper je podoben atiju,v sobici pa ima enake nalepke kot Klemen.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 21:13:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?