|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
14.2.2008 21:56:40   
mala pikica
nana najboljše če prilepiš 'kodo za forum s predogledom', potem bo na samem forumu slikica sicer manjša, ko pa bomo kliknili nanjo, pa jo bo povečalo. Lahko poskusiš na mojih slikah, ki so nekaj strani nazaj. Tam, ko sem kazala Gašperjev igralni center. Če pa prilepiš 'kodo za forum', potem bo slika takšna kot je, se je ne bo dalo povečati.

dašabina verjetno te zanima, kako pomanjšaš sliko za avatar. Ta je lahko velika max 73x73 pixlov. Ti bom poslala ZS. Lahko pa pošlješ slikico meni ali nalin ali pa verjetno tudi katrin, pa ti bomo uredili te stvari.

obrigit user posted image vseeno ti iz srca želim, da čimprej minejo ti dnevi in da slučajno ne bi še podaljšali njihovih dni v Afganistanu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.2.2008 22:02:04   
majra
Ja kupujem CDje z glazbo za dojenčke, ki seveda niso preveč priljubljeni. Zdej pa gledam koncert Severine in mala zaspala kot top user posted image

Gremo ajat!

lahko in mirno noč

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.2.2008 22:10:33   
ljubljana
Obrigit pošiljam vama enga user posted image . Naj vaju čuva, dokler ati ne pride. Veš, da vsak dan mislim nate in ti na daljavo želim, da bi čim hitreje minili tisti dnevi, ki jih morata z malo pikico preživet sami. Verjamem, da je tudi on jezen kot user posted image  in bi bil rad čim prej z vama.
Naj vama čas , ko se bo očka zmagoslavno vrnil domov user posted image , hitro mine

ob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in boste vsi trije lahko skupaj odšli na zasluženeuser posted image  počitnice.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.2.2008 22:20:54   
mala pikica
ljubljana vsi ti 'smajliji' prav poživijo naše strani user posted image

nalin in Jonasu pošiljam nešteto user posted image   inuser posted image Upam, da se Jonaš čimprej pozdravi. Ljubljana, če še boš kaj slišala Nalin, ji povej, da mislimo nanju in ju prav lepo pozdravljamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.2.2008 22:21:26   
ljubljana
Bom.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.2.2008 22:50:36   
klepetka
pozdravljene

da se malo javim .danes smo izkoristili baje še zadnji sončen dan  do nadaljnega ,ko  nas bo menda tuid sneg presenetil šeuser posted image .Sva bile z Lano zunaj kar enih  4 ure,seveda z  malico vmesuser posted image .

najprej pa vsem današnjim slavljenčkom vse lepo

ursalara,
pridna Lara ,da takole dolgo spiuser posted image .Le tako naprej.

Če boš pa res kaj tukaj okol Ribnice hodila ,bi bila pa vesela ,  da se spoznava in greva na kavo.Ti bom na ZS poslala moj mobi, da ne bi slučajno tlele spregledala.tako da ko boš kaj v našem koncu ,me lahk ojkomot pokličeš

nana 35,dobra si, da si se sposobna v takem vremenu kot je bil danes ,pa še učitiuser posted image user posted image .Kaj pa študiraš ,če ni skrivnost?!Klemen je pa pravi cuker ( o odraslosti pa ne bi zdajuser posted image )

nalin ,bogi Jonas in ti z njim.Upam  in želim vama,da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image user posted image .Vem pa še predobro kako ti je v teh trenutkihuser posted image .Držim pesti in mislim na vaju.

mala pikica ,pri Domnu sem šele pri 6 mesecih dobila zeleno luč da smo ukinili široko povijanje.Tako da ni panike ,se bodo kolki  že še popraviliuser posted image

mml,dobra si ti ,da greš po 14 dneh že po Mancouser posted image .Jaz se po 14 dneh še usesti nisem mogla pošteno ,kaj šele da bi se spravila v avto,o hoji po  stopnicah pa sem lahko samo sanjalauser posted image .Ja ,šivi so huda reč.

vaney,pri na sv pikapolonici pa ne spustijo tud € pri vozičku.Imajo fiksno ceno.Očitno si naletela na šefauser posted image ,pa ti je dal tak popust.

majra ,tudi mi sm odobili napotnico za slikanje kolkov kljub 1a v porodnišnici.Pri nas gre vsak na slikanje.Moram se glih jutri naročit.
No ,vidiš da le ni tak zmaj ,tale vaša Puser posted image

Lunca ,tole o ljubosumnosti....hm, še predobro se spomnim ,kako ti je .Amaopk mine ,veš..preverjenouser posted image Pa bravo Pina ,za dobr o opravljen pregled pri psih.user posted image .Je to sposobnost čvekanja  podedovala po mamici al po atiju?user posted image

obrigit,prav občudujem te .In si misli m,kako more bit težko tud možu ,ko ne vidi  Špelce .Ker preko skajpa  le ni isto.IN verjamem da sta oba jezna ,k oso vama tako le načrte prekrižali.Pa saj bo en mesec hitro okoli.Do tedaj pridi pa večkart sem gor ,pa bomo počvekaleuser posted image

ljubljana ,user posted image za Jakoba ,da je takole dobro napredoval .Moramp a ti povedat ,da zmeraj tako simpatčno poste opremiš s takimi lepimi smajliji ,da so prav veselje že za pogledat user posted image

Punce ,glede pikinika ;Tudi jaz sem imela v mislih enkart potem ,ko  se bo otoplilo.In glede organizacije - sem pripravljena prevzet tole odgovornost,ker sem ga itak obljubila,ni panike.Se bomo pa še vse dogovorile,če vam je prav .

zdaj  ko sem pa končno prišal do konca ,grem pa lahko spatuser posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.2.2008 23:17:47   
ursalara
Nalin drzim pesti za Jonasa!
Klepetka poslala sem ti ZS!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.2.2008 5:39:34   
TRIŠ
katee in nataša 49 tudi moj Žan se napenja ko ga dam stran od sebe.Ugotovila pa sem da ne mara noči in da mora biti ponoči prižgana solna lučka pol pa zaspi.Kako so že pametni user posted image
vaney glede oblačil enako.Treba bo užgat eno kuro sam dokler dojimo je to skoraj nemogoče.Lepo se tolažimuser posted image
ljubljana mega slikice sem se kar nasmejala,kajti zravenmoraš malo razmišljatuser posted image user posted image user posted image
obright naj ti dnevi čimprej minejo,če bi bila kje blizu bi te prišla kar malo potolažituser posted image

Danes pa oravijo da ne bo sončka in da bo zelooooooooooooooo mrzlouser posted image ,konec vozičkanja za ta teden
LEP DAN VSEM

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.2.2008 8:10:36   
Lunca1
user posted image Jonas držim pesti.

Klepetka čvekava bo bolj po očiju, saj ne da jaz ne bi bila nič zgovorna, samo kakšna huda čveka pa tudi nisem. user posted image

No jaz pa ugotavlajm, da je Luku bolj pasal aptamil, samo kaj ko ga zapira. bo izgleda treba probat še Milumil.user posted image  Je pa danes pridno spal - nič čudnega glede na dan user posted image . je spal od 23.30 do 6.30. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.2.2008 9:16:25   
Lusa
ojla
spet sem tuuser posted image ...včeraj smo imeli posvetovalnico ,težki smo 4200g ...s kašljem oz pljučkami je zaenkrat okuser posted image ...potrebno jo je opazovat ,če bi bila neješča in bleda pol pa takoj k zdravniku...ampak zaenkrat ni panike.

Drugač pa imam tud Lušo doma ....jih je v vrtcu preveč bolnih in se bojim dodatnih infektov ,pa bo verjetno kar cel naslednji teden doma ,tako ,da mi ne bo dolgčasuser posted image

pa še ena navihanka:

user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.2.2008 9:18:58   
Lusa
Nalin-naj se Jonas čimprej pozdravi in samo zanj user posted image user posted image user posted image

vsi dvomesečnikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.2.2008 9:58:04   
mala pikica
lusa Daša je zlata, pa super, da je vse vredu user posted image

triš danes pa res ne bo nič z martinčkanjem user posted image pri nas je tudi tako grdo vreme, oblačno pa mrzlo...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.2.2008 10:01:42   
obrigit
Dobro jutro punce in vaši sončki,kako ste preživeli noč,upam da čim bolše.Midve sma dobro spale samo je zaj Špela spet ko sovica tako da bom kratka.Hvala vsem za moralno podporo full pomaga.
Nalin upam da bo z Jonasom vse vredu in vama posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ter držim pesti za vaju.
Lepo bodite kljub turobnemo vremenu in vas pridem brat še zvečer.
Poljubčke vsem

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.2.2008 10:12:34   
septemberka
Dan mamice!
se vam javljam tudi jaz, čeprav se vam zelo poredko, vas pa rada berem, ko rabim nasvet, razvedrilo...user posted image
In včeraj je minil mesec od rojstva naše januarčice in sem se odločila, da spišem mojo porodno zgodbo in jo delim z vami. Bilo je pred mesecem dni, ko se je rodila moja zlata, mala punčka Ana Karolina. Zelo sem se veselila njenega rojstva, nisem pa si predstavljala, kako močne občutke bom čutila, ko bom gledala vanjo, ko se bova dojili ali samo, ko bo ležala ob meni in me gledala v oči ali ko bo spala v mali posteljici s tistim svojim milim izrazom na obrazku. V porodnišnico Postojno sem prišla dan prej, na nedeljo, sivo nedeljo. Bili smo 13.1., 4 dni čez predviden datum poroda. Nobene panike zaenkrat, ampak občutek in ginekolog :-) mi je pravil, da je čas, da pride na svet. V nedeljo, dan pred njenim rojstvom sem bila sprejeta na oddelek, z namenom, da sprožijo porod. Rodila naj bi se še tisti dan, morda naslednji in Ana Karolina si je izbrala ponedeljek. Ginekolog me pregleda, ugotovi enako kot pri prejšnih pregledih, da se moji mali punčki še nikamor ne mudi. Popadkov nobenih, maternični vrat popolnoma zaprt. Zato se dr. Merlo iz tega razloga odloči za „tabletko“, ki mehča maternični vrat. Dobro, super sem si rekla, bom imela punčko še danes, čeprav mi ni bilo popolnoma jasno, da gre že zares in da njeno rojstvo ni več daleč. Na oddelku mi tako vstavi tabletko, čez dve uri, nekje ob 16h, naj bi že čutila popadke in porod naj bi se začel... pa ni bilo nič... Tako sem imela nedeljo zase, ginekolog pa je le odkimaval z glavo in ni točno vedel kaj naj z mano... :-) Zvečer sem se počutila super, sem šla v avlo gledat tv in surfat po netu... Med gledanjem tv-ja dobila od ginekologa navodila, da naj se malo pred polnočjo oglasim v zgornjih prostorih, da mi pred spanjem za vsak primer naredijo še en ctg. Super sem si rekla, itak ne bo pokazalo nič... pa sem se zmotila. Začela sem čutiti dogajanje v mojem telesu, kot bi moja mala vedela, da je 14. njen dan. Na ctg-ju najprej blagi popadki, nato me pregleda še babica Nataša koliko sem odprta (baje 1 cm). Premalo. Dobim navodila, da grem lahko spat in se lahko vrnem ob pol sedmih zjutraj na klistir. Hallo! Na pol nasmejana odidem proti sobi, da pa me zjutraj čaka „akcija“... se uležem na posteljo, pokrijem in se začne,... močneje in močneje... popadki, ki sem jih končno spoznala.. :-) Kmali nisem mogla več ležati, sem šla na hodnik in se „šetala“ gor in dol in bilo je hudo... začela mi je odtekat voda, popadki bili na 2 – 3 minute (ura na hodniku :-))... in ura je bila komaj eno zjutraj...in do pol 7ih je še dolga, sem si mislila. Nič, nadaljevala sem hojo po hodniku (komaj komaj) in hodila sedet na školjko, da niso popadki preveč boleli... in voda mi je odtekala po malo in malo in mene je bolelo... Nisem zmogla več, tako sem odšla (sama) gor po stopnicah do porodne sobe in babica me je bila presenečena...naredila mi je ctg in sva ugotovile, da se je začelo. Pripravila me je za sprejem v porodno sobo... klicala sem Luka naj pride.. začelo se je dogajat... klistir, izpolnjevanje nekih obrazcev, tuširanje, kjer nisem mogla več niti normalno stat :-( ...bolelo je in popadki so bili zelo pogosti. V porodni sobi je bilo kot v filmu...in hvala bogu je Luka prišel hitro. Na postelji nisem zdržala, ker je noro bolelo, ker so bilo popadki res pogosti in zelo močni, tako sem se opasana s ctg-jem naslanjala na povijalno mizo in predihavala popadke (dokaj hitro sem dobila proti bolečinsko dozo direkt v žilo in jih potem še nekaj, masko,.. čeprav nisem pristaš proti bolečinskih sredstev) in Luka ob meni... mi masiral križ, stal za mano in me držal zadaj celo, da sem sploh lahko stala pokonci... Si pomagala z žogo, da bi moji punčki olajšala pot na svet, naredila bi marsikaj... ampak bolecina je bila tako močna... odpiranje pa tako počasno.. ob 5ih zjutraj še vedno 3 – 4 cm. Moči mi je zmanjkovalo, popadkov nisem več normalno predihavala.... bila sem cela v krču od bolečine... Popadek, bolečina...to je bil ritem do sedme zjutraj, brez napredovanja... Bila je izmena babic, me pregledajo in ugotovijo, zastoj poroda... Zato mi predlagajo carski rez... in tisti trenutek bi privolila v vse.....ampak nisem in hvala bogu je bil kolektiv porodnišnice res dober, da so mi predlagali ultivo, ki so jo testirali (zmanjša moč popadkov). In to me je rešilo carskega reza... spet sem lahko normalno predihavala popadke (s tem sem olajšala moji punčki pot navzdol po porodnem kanalu) in se zelo trudila (dodali so mi še umetne popadke), da bi se porod nadaljeval in se je... odprta 8 – 9 cm! Ko sem slišala to, sem bila mirna, ampak brez moči...z veliko volje!!! Želela sem si roditi po naravni poti. Okoli 10ih so se začeli prvi poskusi iztisa in ni šlo... in še in še.. in ni šlo. Notranji presredek je oviral, da bi se njena glavica okronala...Sama niti nisem več vedela nič.. sem lebdela nekje vmes... in okoli enajstih so se odločili za akcijo! Za rojstvo moje punčke! Luka me je držal za glavo, dva sta mi pritiskala na trebuh, dva sta mi držala noge in porodničar mi je prerezal presredek in njeno glavico zagrabil z vakumom... Ko sem jo zagledala sem vedela, da je konec, da sem videla dete, ki je prišlo iz mojega telesa, da je velika, rdeče, modra...in slišala sem jo nežno jokat...in vedela sem, da je vse ok in da bodo dobro poskrbeli zanjo...sama sem bila preveč odsotna, da bi mi jo položili na prsa, da bi se dojile...čutila sem le mir in občutek sreče, neskončne sreče... Vmes sem dobila anestezijo, da so me zašili in ko sem se zbudila so jo prinesli k meni, oblečeno s kapico na glavi :-) in se je kremžila in kazala da hoče sesati... in sva poskusili in nisva imeli moči.... Gledali sva se... Ves ta čas je bil ob meni moj dragi mož brez katerega poroda ne bi zmogla. Hvala Luka, hvala Babici Jani in Nataši, hvala dr. Merlu... Bili smo ekipa, kot bi rojevali vsi.
In danes se dojiva na veliko :-) in za njen prvi mesec je za bil za nami tudi obisk pediatra. Naša Ana Karolina lepo napreduje, pridobila je več kot 1,2 kg in zrasla 6 cm. In je naša zvezdica. Ana Karolina rada te imam! 14.2.2008, 23.01 h

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.2.2008 10:37:18   
nana35
o,katrin hvala da si slikico povečala,seveda nisem jezna.Bom pa poskusila sama drugič,ko Klemen ne bo spal na moji rokiuser posted image .Lepo me to naše otroke cartamo...

obrigit,to je pa sra...da si kar tako zmišljujejo in podaljšujejo misijo tvojemu user posted image !Si me pa nasmejala z zadnjim stavkom!user posted image no,s predzadnjim.

nalin in jonas,držimo pesti za vaju!user posted image user posted image user posted image

ljubljana,jaz pa nimam težav,da Klemen ne bi hotel spati v svoji posteljici!

Praktično Klemen spi povsod,najraje seveda pri meni,ampak je zanimivo,ko ga čez dan dajem spat,se od začetka vedno prebuja,pa cmiha...ko pa ga zvečer dam v njegovo posteljico,pa se ne zbuja in spi kot top.Kot da ve da je noč in da tam mora spati.

mala pikica,saj je bila prej slikica tako mala kot tiste tvoje in če si kliknil je bila večja.Zdaj pa jo je Katrin povečala in je drugače.

klepetka,nič pametnega ne študiram,samo na boljše cajteuser posted image user posted image .Delam neko prekvalifikacijo.Ampak zdaj mi je vse odveč,ko je Klemen tukaj,pa moram izpeljat do konca začeto.Saj bo...konec ni več daleč.Ni lahko se učiti poleg user posted image  pa še skrbeti za gospodinjstvo,včasih se mi zdi,da imam neverjetno polno energije in moči.To mi moj user posted image tudi govori in da on vsega tega ni sposoben.Ko pride iz službe je že ful utrujen...user posted image .
Klemen pa se je malo pootročil že...user posted image ni več tako odrasel,vsaj obnaša se ne odraslo...
Glede piknika pa..zdaj ste že mene ogrele...še malo pa bom hotela it!!user posted image

lusa,kako miceni nosek ima ta tvoja Daša...res je lepa.
user posted image A ti meni kažeš,kako se dela to s slikami kaj,ko ne znam...?user posted image

Se učim...user posted image

:))

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.2.2008 10:52:59   
Lusa
septembrka-čudovita zgodbauser posted image in vidim ,da je bil težak porod.Hvala ,da si delila tvojo zgodbo z nami.

nana-ja ja malo te moram zabavat vidiš kako meni slikica ratauser posted image Jaz si jih dam v album in pol samo kopiram.Čist simpl ,kaj se pa tiče glede pomanjšanja in povečanja slikic ,pa ni več tako simpl ,to pa pojma nimamuser posted image .Ja daša ma res micen nosek.Tudi jaz sem ogreta glede piknika.Nana faca si! 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.2.2008 11:18:42   
vaney
dan.

moram biti kratka...kako rešujete problem zamašenega noska in je sploh pametno it kam na obisk-k drugemu dojenčku 3 km stran-če ima zamašen nosek

nalin, držim pestiuser posted image za Jonasa

obrigit, tudi ta mesec bo minil, potem pa boste uživali skupaj

klepetka, jaz sem trgovcu v pikapolonici rekla, da ga bom naročila na internetu za 330€, pa je rekel, da nam ga on proda za 340. pa ni bil šef, pač trgovec.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.2.2008 11:58:02   
Lunca1
Vaney nosek čim večkrat spiraj s fiziološko, pa ne samo s po eno kapljico.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.2.2008 12:08:04   
ljubljana
septemberka tako lepa zgodba, sem kar user posted image ko sem jo brala. Je bila moja dosti bolj user posted image . Je preveč hitro in lepo minilo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.2.2008 12:25:19   
ljubljana
Lusa joj kako lepa bejba.user posted image

Jaz malemu samo z vatko noska spucam. Naredim moker svaljek, in mali veselo user posted image  in vse ven odnese.

Jaz sem pa danes ob 11:00 vstala in sem bila jezna na user posted image ker net ni hotel delat. Potem sem user posted image in  user posted image Jakoba zdaj pa veselo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.2.2008 13:04:23   
mala pikica
ljubljana pa od kod tebi vsi ti smajliji, mene vedno znova nasmejijo user posted image

nana smo marsikatero naučili citirat, potem še vas bomo naučili lepit avatarje, pomanjševat slikice, prilepit slikice tukaj na forumu, pa še marsikaj drugega... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.2.2008 13:05:51   
Sunny Morning
Z Nejo močno stiskava pesti za Jonasa in Nalin RR. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pupa je danes presenetila glede spanja. Včeraj je šla spat ob 22.30 in je spala do 5.45.user posted image  Se še ne veselimo preveč, ker je bil to lahko samo preblisk. Jaz sem bila že prej zelo zadovoljna z vstajanjem ob 2.30 in ob 6.00...čisto super, takoj podpišem že za to.
Jaz sem tudi proti, da bi user posted image spal s starši v zakonski postelji...zato ima svojo posteljico. Se mi zdi, da se nobeden od staršev ne naspi, ne glede na to kako velika je zakonska postelja. Mislim, da je tudi otrok najbolj zadovoljen v svoji posteljici, čeprav mogoče tega ravno ne pokaže.user posted image

Jaz Nejo kopam 2x na teden. Za zdaj smo si izbrali četrtek in nedeljo. Ostale dneve se samo umijeva ali pa včasih tudi skopava, vendar brez šamponiranja. Imava pa kar ustaljeno uro kdaj to delava. Poleg tega zamenjava vse cotike in oblečeva vse sveže...se mi zdi, da ji to odgovarja. Po urejanju se še malo pocrklja pri očitu, potem se hranimo in sledi uspavanje.

katee mi smo pri P dobili Plivine D3 kaplice in od teh imajo user posted image  krčke, ker nam je že P to sam povedal. user posted image imajo zdaj že krčke in ni nič hudega, če jim damo še te kapljice, ker krčke že imajo. HALO!!!!!!!!!! Se pa dozirajo po 6 kapljic...začneš samo z 1 in vsak dan dodaš eno kapljico dokler ne prideš na 6. Naša Neja teh kapljic sigurno ne bo dobivala.

Se še oglasim, ker je prižgala sireno in me kliče.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.2.2008 13:29:26   
mala pikica
sunny smo s puncami ugotovile, da je doziranje kapljic D3 ali AD3 različno. Gašper dobiva vsak dan 5 kapljic in na srečo nima krčev. Pravijo pa, da so krči bolj pogosti pri AD3 kapljicah kot pa pri D3.

septemberka lepa zgodba, lepo da si nam jo zaupala. Pa verjamem, da si vse bolečine že skoraj pozabila user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.2.2008 14:09:11   
zofija nr.2
Živjo punce,

po kar nekaj časa se znova vklapljam.

glede porodnih zgodb: Septemberka: hvala za porodno zgodbo, tudi meni je šlo na user posted image , ko sem jo brala. Tudi zato, ker me je precej spomnila na mojo. In doživljala sem jo točno 24 ur za tabo, na istem kraju. No, imela sem sicer EA, ampak očitno vse skupaj ni bilo njaboljše zrežirano, ker je bila najprej premočna, in več ur nisem nič čutila, potem so jo pa ugasnili in me je zeloooo bolelo, in potem ni šlo nikamor, spet par ur, a k sreči je bila operacijska soba zasedena, ker takrat bi sprejela tudi CR, samo da bi se končalo. Na koncu smo po 10 urah rešili z vakumom in dobila sem moje miška Jona Natana. Danes ima prvi 'mesečni' rojstni dan.

o (ne)spanju v svoji posteljici:
Natasa49: imamo podoben problem, mali je najrajši v naročju in tam sladko zaspi, pač pa se zbudi praktično vsakič, ko ga odložimo. Se strinjam z nasvetom o temperaturi, tudi pri nas se je izkazalo za delno uspešno. v posteljico mu dam zelo vroč termofor, in potem ko ga čez čas položim vanjo, termofor umaknem in ga položim na odejo, da ga greje od zunaj. to zna pomagat.
poleg tega smo ugotovili, da rad spi na moji ali očkovi rami, na trebuščku, in ga poskusili položit v posteljico v isti poziciji, in na bušiju je zelo lepo spal. ker je zgleda precej močan in zna obrnit glavo, mu bom pustila, da spi na trebuhu, čeprav ni priporočljivo. mami mi pravi, da sem jaz rada spala tako (in še vedno, to sem v nosečnosti zelo pogrešala). mogoče to pomaga še komu.
sicer pa z lahkoto zaspi tudi v slingu, kjer prebije tudi po 2 uri in več, vmes se malo zbudi, pogodrnja in spi naprej. včasih mi ga uspe odložit s slingom vred, a spet mora bit v igri termofor in odejca.
ta mesec sva sama doma, in zdaj spi večino noči pri meni, ker sem tako najbolj spočita. zaspim takoj po dojenju, on pa tudi. mene sploh ne skrbi, da bi ga potlačila ali kaj takega, edina skrb mi je, kako ga bomo potem navadili, da spi sam. ampak sem se odločila, da je za vzgojo malo zgodaj, počasi se bo že naučil. ali pa potem ko se marca vrne oči, in ga bo on ponoči previjal in polagal spat, ker sama vsega res ne morem....

pa še o dojenju: Jon je prvih par dni po prihodu iz P spal precej dlje, zdaj pa se hoče dojit na 2 uri - kot bi imel uro v ritki!!! pa včasih imava maratonska dojenja, ker polije/bruha in potem hoče še itd. sem se precej sekirala zaradi tega, pa mi je prijazna svetovalka na LLL rekla, da je to normalno in da mora jest tako pogosto, kot se mu pač zdi. seveda imam nasvete tašče, ki pravi da naj bi jedli na max. 3 ure in podobno, ampak tega ne poslušam. najbrž je res treba sledit svojim občutkom in mu dat za jest, kadar pokaže da bi. zdaj sledim temu.

in kar se tehtanja tiče: meni ga patronažna ni stehtala niti enkrat, in tako nimamo pojma, koliko je težak. definitivno se krepi in raste, na konkretne številke pa bomo morali počakat do drugega tedna, ko gremo k prvič k pediatrinji - to bo prvo tehtanje po P (sem hotela kupit rabljeno vago, pa je najdem, nove pa ne bi, je predraga) v glavnem, lahko ste zgleda srečne tiste, ki so vam user posted image  gospe patronažke vsaj stehtale! a naj ne bi bilo to isto povsod user posted image user posted image user posted image ?!

pa še vprašanje o igralnih tepihih - sem videla, da ste nekje debatirale o njih: a jih že zdaj uporabljate? kako zgodaj ste dale user posted image  noter, in a se zna kaj zabavat z njim? mi se trenutno navajamo na baby bjorn stolček, kjer zdrži sam kakih 15 minut.

lepo se mejte s svojimi malimi pikci!

Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.2.2008 14:13:32   
Alfabeta
Mala pikica, ali pa katera druga... Ti če se ne motim si bila na antibiotikih, kajne.. No, mene so tudi doleteli, ko posledica zamašenih mlečnih vodov, vročine,... Ali se je otroček kaj drugače odzval ko si jih jemala. Naša tako joka, pa ne vem ali je od tega ali od česa drugega. Sicer je pa ni slišati.

Lahko katera kaj pomagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?