|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
21.4.2008 23:48:42   
NadjaB
Eto, to pa je moj škratek- Gašper. Alfabeta- hvala za pomoč! user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Tako pa jaz žvižgam...
user posted image

Gašperjev krst:
user posted image

< Sporočilo je popravil NadjaB -- 21.4.2008 23:52:23 >

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 0:18:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NadjaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
22.4.2008 7:32:49   
nana35
Dobro jutro,mislim da sem še prva,če me kdo vmes ne prehiti,ko pišem tako dolge poste.
SuzanaKK,to da dobimo AM na recept je odvisno od občine.Nam dajo do 6 meseca starosti,nekatere občine dajo 4 mesece,o tem smo že 1x pisale,ampak verjetno nisi vedno sledila.Sicer pa bi naš župan to tudi rad kmalu ukinil in dodelil tako pravico le mamicam,ki imajo manjše porodniške,samohranilkam...in ne vsem kot do zdaj.No,zaenkrat je še tako in mi bomo še najverjetneje napolnili 6 mesecev preden bodo kaj takega uvedli.Če sploh bodo.
Jaz uporabljam Aptamil immunofortis,dobiš pa tisto hrano,ki jo uporabljaš,se pravi,če bi uporabljala Beba bi pa to dobila.

Kar se tiče "kravic" jih Klemen tudi ni hotel pasti,zdaj pa že kar potrpi in mu je včasih celo fajn,malo še počakaj,da bo malo večji in ne bo več problemov,do takrat pa ga kar pridno dajaj na trebušček.

Nadja B,jaz imam fotra v Majeričevi ulici,je doma na št.4,verjetno si ga že večkrat videla.Ima srebrno Renault Laguno,stanuje pa nad vhodom v 1.nadstropju.Ima sive lase  (še ni plešastuser posted image )in brke.To je če se ne motim tudi v prvem bloku,kajne?
Sem pogledala slike,poznam pa vaju ne,niti njega,mogoče se je le spremenil od malega,ker sem tudi jaz stanovala na Greenwichu od malih nog do 30 leta. Tvoj mali škratek je pa tudi že pravi lepotec.

Zdaj pa pošiljam in upam da sem še prva.user posted image

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
22.4.2008 7:33:38   
nana35
user posted image user posted image Sem ja!!!In še 10 postov pa dobim novo zvezdico!!user posted image user posted image

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
22.4.2008 7:37:40   
dašabina
Alfabeta, avto lahko pustiš pri Tušu in greš proti teniškemu igrišču pa čez lesen most in si Na Loki.
Ne boj se, mislim, da ne bomo tako hitro odšle, da te bomo kar počakale!
Kravice pa ne pasemo pri nas gre samo takole:

user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
22.4.2008 7:40:53   
dašabina
Jupi jaz znam tud lepet!!
Še eno, takole pa so punce hotele "sestrico":
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
22.4.2008 8:29:35   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ursalara,škoda ,pa drugič.V katero avtošolo pa greš,a v tisto čist v centru Ribnice al v uno  malo izven Ribnice( ker ta je moja  soseda) .No ,pa poklič takrat ,ko boš v Ribnici.

Ce se ne motim je tvoja soseda tale avtosola.Izven Ribnice grem seveda da te pokličem bos kavo skuhala!

Dasabina poglej pa res znas lepit slikice!user posted image user posted image user posted image

Pri nas kravice pasemo ful dobr se pa ze kotalikamo malo levo malo desno rada sprobava obracanje!

Mi ne dobimo mleka na recept dobimo pa zato hladilno mazilo tudi to je nekaj a ne!user posted image
Vsi vasi soncki so prav lustni res se vidi da so januarcki glavni!

Hana vse najboljše!
user posted image

Vid vse najboljše!
user posted image

Klemen vse najboljše!
  user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
22.4.2008 9:10:08   
mala pikica
Pozdravček še od nas user posted image

Je tako lep dan, midva z Gašperjem sva že iz sprehoda. Zdaj pa pride lusa z Dašo k nama na obisk, se že veseliva user posted image

Še se kasneje kaj oglasiva...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
22.4.2008 9:33:54   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Je tako lep dan, midva z Gašperjem sva že iz sprehoda.

Lep dan???user posted image user posted image user posted image Na katerem planetu pa ti živiš, da imate lep dan???user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
22.4.2008 9:41:54   
mml

Pozdravček še od nas user posted image

Je tako lep dan, midva z Gašperjem sva že iz sprehoda. Zdaj pa pride lusa z Dašo k nama na obisk, se že veseliva user posted image

Še se kasneje kaj oglasiva...

Poščji še k nam ta lep danuser posted image ...tukaj sivo in rosi user posted image

Vse najboljše Hana, Vid in Klemen user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4560
22.4.2008 9:43:05   
sani1
No pa sem mislila, da boste več načvekale...

katee- a ne kje pa živi ta mala pikica? Samo tako je po navadi ko je v Ljubljani sonce pa drugje pada dež...user posted image

nana35- sem že pozabila, da dobivate vi mleko zastonj. A tvoj dragi hoče še malo zrasti? Ja napiši še kaj, da dobiš še eno zvezdico. Jaz pa šele tri... Počasi...

HANA, KLEMEN in VID vse najboljše za tri mesece!!!

Jaz sploh ne morem verjeti, da je moja pupa stara že 4 mesece. Kako čas beži.  še malo pa bova začeli z GH. No še kakšen mesec in pol...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
22.4.2008 9:48:10   
katee
klepetka: kdaj točno boš v supernovi? Bova tudi midva prišla.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
22.4.2008 9:51:52   
klepetka
jutro

pa je očitno spet en lep dan pred nami.Se nekje sonce kaže ,čeprav malo sramežljivo.

katee,jaz bom v Supernovi malo po 12,okol  12.30.Ob pol 12 Maruša konča pouk ,potem pa gremo kar direkt.

Če boš prišla ,me kar poklič ,pa se bomo tam nekje dobile.

grem zdaj še malo pospravit ,pa se še kasneje kaj javim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
22.4.2008 9:52:52   
klepetka
ups,pehitro sem pohvalila vreme ,ker zdaj je malo začelo padat.Bomo imel mavricouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.4.2008 10:09:22   
ursalara
No mala pikica pri vas je ze mogoce lepo vreme pri nas je turobno,sivo in se rosi vmesuser posted image .Je pa za konec tedna lepo vreme napovedano tako da bomo pa potem vse nadoknadili!user posted image
Pa uzivaje z luso!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
22.4.2008 10:12:13   
ljubljana
Punce sem zasledila, da se baje ob večni debati plastične ali bombažne, otroka da imeti tudi čisto brez plenic že od vsega začetka.

V branje toplo priporočam spodnji link.
http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

Sama sicer nimam dovolj poguma za to ampak vseeno, morda pa kateri rata.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
22.4.2008 10:29:41   
TRIŠ
Anchikaa prav lepo veselje so naredili vajini vaščani

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
22.4.2008 10:31:31   
barbas
HANA IN VID VSE NAJBOLJŠE ZA TRI MESECEuser posted image user posted image user posted image
Seveda tudi mojemu sončku Klemenu, ki ima dones pregled in cepljenje. Vam sporočim kako napredujemo.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
22.4.2008 10:32:22   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Triš prosim povej mi še samo to glede subvencije mladim družinam.......kaj če izpolnjujemo pogoje in če želimo dobiti subvencijo moramo vzeti kredit pri bankah in pod pogoji, ki jih predpiše stanovanjski sklad?? Mi smo namreč že vzeli kredit in že plačali hišo, pa ne vem če lahko vseeno prosimo za subvencijo. Tega podatka nisem zasledila v zakoniku. Nimam časa iskati na netu, pa sem misla če ti veš na pamet.user posted image

Seveda.Lahko že živiš v hiši samo gradbeno dovoljenje mora bit od leta 2006 naprej.Pa pohiti urssy ker glede na to da ste trije po 300 eur je to 900 eur letno-krat največ osem letuser posted image .Upam da nimate dovoljenja pred letom 2006user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Klemenček pa spančka,danes ga je dal spat ati.Je pa moj R.pravi as.Ko Klemen pusti kaj v flaški ali malo ali veliko,se njemu zdi škoda,da bi stran vlila in on to potem poje.Sem prišla gor od tašče in sem vprašala,kaj je Klemen pojedel flaško do konca (prej je bilo notri še kakih 30ml,potem pa prazna),pa je rekel:dreka je pojedel,jaz sem jo!

Ob takih postih pa človek ne more bit resenuser posted image .Nana jaz sem ista ,vse kar ostane pojem, ker mi je škoda vrečt stranuser posted image ,veš sem drugače iz Gorenjka,mogoče ima tudi tvoj kake gorenjske korenineuser posted image
Urssyy kremico za komarje pa kupi v lekarni kjer imajo prav za dojenčke.Tisto za v vtičnico pa jaz ne uporabljam .
mala pikica hvala za lepi mailuser posted image
NadjaB lepe slikice
Dašabina sem se nasmejala slikicam in komentarjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Je tako lep dan, midva z Gašperjem sva že iz sprehoda.

Lep dan??? Na katerem planetu pa ti živiš, da imate lep dan???

user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
22.4.2008 10:41:26   
aurora6
HANA, KLEMEN IN VID ČESTITKE OB MINI ROJSTNEM DNEVU.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.4.2008 10:48:20   
ljubljana
Čestitke vsem, ki praznujete!

Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji
Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da živimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.4.2008 10:55:43 >

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.4.2008 10:53:56   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Alfabeta bravouser posted image super mamica.

No pa me še malo poučite....za 1.maja gremo na morje, kjer bi že znal biti kakšen komarček.......kaj naj kupim proti pikom komarčkov za take dojenček in ali lahko uporabljam "tisto zadevo za v vtičnico "proti mrčesu, če imamo dojenčka v sobi?? In kakšno kremo za sončenje uporabljate za dojenčke??
Dobrodošli nasveti in izkušnjeuser posted image user posted image user posted image  Loves youuser posted image

Nisem glih super, user posted image  ampak kar gre. Zaenkrat...

Jaz teh vtičnic dokler so otročki tako majhni ne prakticiram, ampak kupim od OFF-a prav za majhne otročke sprej ali pa kremo. Še bolje pa da kupiš kaj v lekarni (ker boš verjetno pred potovanjem šla kaj tja) in ti tudi svetujejo. Mislim pa da jih sedaj še ne bo, ker bo še hladno. No, upam, da jih ne bo in da bo toplo.user posted image

LP

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.4.2008 11:08:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Čestitke vsem, ki praznujete!

Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji
Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da živimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.

Ja imamo tudi mi eno januarčico Zasanjana ki že dela en mesec in nima nič časa za RR.Bomo mi vidle kolk strani bomo pol popisale ,ko bomo v službi.Eno na tedenuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.4.2008 11:10:53   
ljubljana
Predvidevam, da ima zasanjana eno privat firmo. Men mi bilo sicer trenutno tudi doma za firmo problem delat.

Če bi bilo samo od mene odvisno, bi tema že zdavni propadla. Bi verjetno pol strani od poroda skup spravla.user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.4.2008 11:12:11 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
22.4.2008 11:23:22   
Sunny Morning
Naša je bila pa včeraj nemogoča. Je šla že spat, pa se je zbudila, pa nikakor nazaj zaspat, potem se ji je še kislina dvigala...uglavnem na koncu je omagala šele ob 22.00. Sem že kar pozabila kako je, če gre takrat spat. Drugače pa je bila noč standardna, z enim hranjenjem ob 5.00 in sva potem spali do 10.00. user posted image  Bo morala mami kaj prej vstajat, če bo hotla kaj naredit. No, saj pa tudi ne bomo večno tako dolgo spali. Zdaj bom še malo izkoristila.user posted image

Mislim pa, da tudi ni razlike v ceni med Sparom in Muellerjem, v Muellerju je namreč manjše pakiranje. Je pa tudi v Nemčiji popolnoma ista cena kot pri nas, razen tega, da so trenutno imeli jumbo pakete, pa se je zato splačalo kupit.

Kar se tiče cene sploh nisem vedela ali je kakšna razlika ali ne, sem kar na pamet butnila, da je mogoče to edina razlika. Je pa lepo od njih, da imajo enake cene, ker potem nam ni treba samo v določene trgovine hodit po pleničke.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Drugač pa je naše dete malo razdražljivo te dni, komaj skočem gor!
Uživajte....

Veš moj Žan je bil tečen dva dni pred luno,tvoj pa bo dva dni po luniuser posted image

Našo pa daje pred in po luni.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny m.- kakšne igračke si kupila Neji? Jaz bi ji tudi še kaj dokupila, da bi šlo tudi na ležalniček, ker je v njem raje kot v igralnem centru (Neža ima takšnega kot ga jbo utri dobila Neja user posted image )

Mi imamo tak stolček in so igrače pritrjene z ježkom, tako da jih lahko odstraniš ali zamenjaš. So pa to ta nove igrače.
user posted image

Če ima rada stvari, ki šumijo je poleg banane ful dober tudi tale metuljček. Naši se najbolj dopade, ker krila ful šumijo.
user posted image

Je bila pa včeraj super razpoložena v stolčku in mi je namenjala take lepe poglede in nasmehe, da to moram delit z vami.
user posted image
user posted image

karmyka tvoje pupe so res enkratne. Kako lepo pasejo kravice.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.res poznaš Sebastjana??Prav agresiven tip se mi zdi,hitro vzkipi.

Sta bila z enim sosedov frienda, ampak ga že ene 10 let nisem videla. Včasih ni bilo vikenda, da niso kakšnega nabil v kakšnem diskaču. So samo iskal razlog ali ga pa tudi niso rabili, da so koga nabil. Enkrat sta enega malo nabila tudi zaradi mene.user posted image
Se mi pa zdi, da se niti ni umiril...mogoče malenkost, ker mu je treba dat kar kapo dol, da je toliko časa vzdržal brez pravega konflikta.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Jaz upam,da bom do 12, če ne bom pa kako minuto zamudila. SIcer pa upam, da bom našla na Loki parkplac, ker od Tuša dol še nisem šla in ne vem, če bom našlauser posted image  Sponzor pa itak....

Te bomo počakale, sploh ni problema. Pa kar parkiraj pri Tušu, ker ne moreš zgrešit na most do Loke. Greš proti tenis igriščem in še pred njimi boš na desno videla most. Od "glavne" ceste je mogoče 100 m. Na Loki boš res težko dobila plac, pa še čas kosil bo.

Gašper upam, da cepljenje ni bilo preveč moteče.

Lunca1 uživajte v Radovljici.
Medve z Nejo bova od 31.3. pa do 9.6. sami, ker gre naš oči v Yukatan, Mehika. user posted image

sani1 upam, da dobiš dobro in poceni privat varstvo.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Lep dan???user posted image user posted image user posted image Na katerem planetu pa ti živiš, da imate lep dan???user posted image user posted image user posted image

Ne vem kakšne veze ima mala pikica ampak ona ima vedno lepo vreme.user posted image

Grem, ker me zdaj pa že pogreša.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?