nana35
|
Ursalara,hvala,bom poslala mail za hipp. Triš,o hvala za kompliment!!Upam,da nam bo kdaj sreča naklonjena in se spoznava,verjemi,tudi ti si zanimiva,preberem vse črke v tvojih postih! Ne draži me ker bom huda!! Sem pa danes naredila tašči trajno,bolj rahlo seveda,da ne bi bilo panike in je kar dobro izpadlo.Ima bolj slabe lase in jih skoraj vsak dan umiva,ker se ji kar prilepijo na glavo,potem pa še ta veter...(če bi znala poiskati kje kako ptičje strašilo,bi ga prilepila) .Zdaj bo vsaj nekako izgledalo,bila je vsa nesrečna. Klemenček pa spančka,danes ga je dal spat ati.Je pa moj R.pravi as.Ko Klemen pusti kaj v flaški ali malo ali veliko,se njemu zdi škoda,da bi stran vlila in on to potem poje.Sem prišla gor od tašče in sem vprašala,kaj je Klemen pojedel flaško do konca (prej je bilo notri še kakih 30ml,potem pa prazna),pa je rekel:dreka je pojedel,jaz sem jo! NadjaB,povej mi kje si doma na Pobrežju na katerem koncu?Si bila vedno tam doma a li si se priselila??Me zanima,ker jaz sem bila iz Greenwicha.V Sloveniji punce,ne v Angliji) . urssyy,Klemen klepeta včasih z mano tukaj na RR,čeprav ni fajn,da gleda ta monitor,ampak tu in tam pa mora.Ali pa je v igralnem centru ali spančka.Če je siten tudi jaz ne morem pisati in brati postov,ampak nikoli ni siten ves dan in spi tudi kaj,ko pa kuham pa ga postavim s stolčkom v kot in me opazuje.Je pa res da je zaposlen medtem z vsem mogočim in je kar potrpežljiv otroček.Mami zraven njega še zmeraj vse postori,lika pa zvečer,ko pikec že aja. Glede komarčkov in kremic pa ti bo kaka dvojna ali trojna mamica bolje razložila,pa tudi mene zanima. Lahko noč punce in lepo mirno noč vsem skupaj.