|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
21.4.2008 19:23:34   
nana35
ursalara,meni se ta stran od hippa info ne odpre,vsaj ne prava,pa bi jaz tudi imela te stvari...prosim,če preveriš,kje si ti to naročila.

mml,slikice pa so zelo lepe...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Pa še nekaj sem slišala glede oblačenja. Pravijo, da kar je odraslemu ravno prav, je otročku več kot dovolj.

Se strinjam s tabo,kolegici to dopovedujem,ona pa kar po starem,mala je oblečena kot eskim.

Sem šla kupit balkonske rože,pa je vmes ravno začelo liti,kot iz škafa,sadila jih bom jutri,upam,da mi bo vreme naklonjemo.

katee,kam pa si mail poslala?aj še meni naslov.

limma,to ste imeli pestro doma s tem kakanjem.Glede vremena pa-hvala enako.

sunny m.res poznaš Sebastjana??Prav agresiven tip se mi zdi,hitro vzkipi.

triš,saj sem se javila,poglej malo višje na 181. strani!

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A je mogoče katera že kje opazila tiste tanove Sleep and play? Jaz jih še nisem zasledila.

Tudi jaz ne.

limma,čakam na avatar...user posted image Igračka je od tiny love,za obesit,lahko jo daš na voziček,imajo jo sigurno v Baby centru,pa tudi jabolko imajo,stane 12 evrov.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
21.4.2008 19:34:35   
ursalara
Nana ti jim pošlji mail na ta naslov ta naslov vtipkaj za prejemnika!napises jim pa samo ce ti lahko posljejo testercke ker se zanimas za njihovo ponudbo!pa napises svoj naslov in to je to!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
21.4.2008 19:46:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Sem šla kupit balkonske rože,pa je vmes ravno začelo liti,kot iz škafa,sadila jih bom jutri,upam,da mi bo vreme naklonjemo.

user posted image user posted image user posted image kako si pridna.Ja sem spregledala da si bila zjutraj že pridnauser posted image .Malo te moram podražit,ker si mi tako zanimiva osebnost,čeprav te ne poznamuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
21.4.2008 20:08:41   
Anchikaa
Da se še jaz danes malo javim.
Malečka mi je na kavču zaspala pa mi je žal da je nisem v kinderpet dala.Verjetno se bo tak zbudla ob 21h za papat. Me je pa vreme danes malo zafrknilo.Še dobro da je šla danes že dopoldan ven ker drugače bi celi dan čubile tu not.Je bla pa prava nevihta,še grmelo je zraven.Zdaj pa je mir.

Malo se mi zdi da je mala malo vremenska,ker je celi dan zaspana pa malo tečkana. V sredo imama pediatra,tokrat grema sami,do zdaj je 2krat bil ati zraven,malo me je strah ker bo verjetno dobila pikico pa nevem kako bo odreagirala,upam da bo pogumna punca.

Aja,tega pa še nisem pokazala,kaj so mojemu naštimali doma ko se je Daša rodila...
user posted image

user posted image
celo dvorišče smo meli polno slame,so si dali duška,še v kaselc za pošto so vtaknili slamo.
Jaz sem to samo po slikah vidla ker so do takrat ko sma z Dašo domov prišle vse pospravli.Aja,štorkljo sem pa mogla jaz pospravit,ko je mela mala 1mesec,prej nisem smela.

Zdaj pa grem Zmageca gledat,bi gledla BB pa nimam A kanala.

Lepo se (s)mejte.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
21.4.2008 20:19:04   
katee
nana: info@hipp.si

Naslov za hippove testerčke!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
21.4.2008 20:38:42   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Glede na odziv se mi zdi, da bo dolenjsko-belokranjski user posted image v petek ob 12.00 na Loki. Če bo še kakšna sprememba se bomo pa še zmenile. Važno, da imamo sponzorja.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Glede oblačenja pa sva na istem. Tudi jaz ne vem kaj obleči, pa nisem začetnicauser posted image . Sem ji danes, ko je bilo 20C (Vaney, ne 30!) oblekla bodi, žabice, tanke hlačke, majčko, in po vrhu eno tako zelo tanko jaknico, ki sem jo potem slekla. Na glavi pa je imela rutico.

A si ti vidla koja debata se je razvila iz ene uboge kapice. So si kar v lase skakale.user posted image

Jaz BB ne spremljam, poznam pa Sebastjana in z mojim samo še čakava, da bo koga prefuser posted image .user posted image  Včasih je bil pravi pretepač, je komaj čakal, da je lahko koga na gobec.user posted image  Najbrž se je zdaj umiril.

Sem napisala dolg spis, pa mi je vse ven zmetalo.user posted image
Ponavljam. Jaz upam,da bom do 12, če ne bom pa kako minuto zamudila. SIcer pa upam, da bom našla na Loki parkplac, ker od Tuša dol še nisem šla in ne vem, če bom našlauser posted image  Sponzor pa itak....

Vaney je pa res dobila eno oreng porcijo na preprosto vprašanje. Mislim.... Ene se res ne vzdržijo butastih pripomb.

Glede Sebata pa... a res misliš, da se je umiriluser posted image user posted image  Dvomim. Čakam kdaj bo user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
21.4.2008 20:43:40   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ena je rekla da njen sonček noče past kravic, moj tudi ne. Je tak alarm če ga dam na trebušček da je groza.

Tud naša ne. Mislim, da sta najina user posted image  nekje približno enako stara. Morda pa se bodo še sprijaznili, da je dobro včasih na trebuščku poležati. Naša se dere ko...
user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 21.4.2008 20:44:43 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
21.4.2008 21:05:33   
NadjaB
Hojla mamice,

danes ste pa tako načvekale, da ne sfolgam brat. Vidim, da si bila Martinca na Jurjevanju...jaz sem bila pa en dan prej. V nedeljo smo imeli namreč delo.

Vidim,da vas bom res morala spoznat....da kako rečemo.

Jutri pa greva z Gašperjem na cepljenje. Upam,da bo OK prestal.

Mi lahko katera na hitro pove, kako pripopam slikce v post?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
21.4.2008 21:09:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

Mi lahko katera na hitro pove, kako pripopam slikce v post?

Jaz grem na www.shrani.si in potem greš na prebrskaj. Ko jo najdeš, jo preneseš, odkljukaš 320 pikslov na dodatnih nastavitvah in potem pritisneš shrani. Ko ti prikaže sliko, greš na desni strani ob slikah na tretjo vrstico, kopiraj za forum s predogledom in potem v forumu pritisneš prilepi.

Upam, da sem bila dovolj jasna.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
21.4.2008 21:29:23   
urssyy
A ve ste res mamice in to nektere 2x ali 3x....ni vam videt, glede na to, da tako pridno klepetate........jaz pa imam samo eno dete pa ne uspem prebrati vsega redno. Tu pa tam kaj na hitro preletim, pa me že Vivi kliče ali me čaka delo...no pa vseeno Martinca najlepše čestitke ob poroki. Zadrži kaj revij in prodpektov o poroki, če bo vse posreči jih bom morda rabila tudi jaz še letos ali vsaj najkasneje naslednje leto in če boš pri volji te bom prosila za kak prospektuser posted image .
Triš prosim povej mi še samo to glede subvencije mladim družinam.......kaj če izpolnjujemo pogoje in če želimo dobiti subvencijo moramo vzeti kredit pri bankah in pod pogoji, ki jih predpiše stanovanjski sklad?? Mi smo namreč že vzeli kredit in že plačali hišo, pa ne vem če lahko vseeno prosimo za subvencijo. Tega podatka nisem zasledila v zakoniku. Nimam časa iskati na netu, pa sem misla če ti veš na pamet.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
21.4.2008 21:33:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

A ve ste res mamice in to nektere 2x ali 3x....ni vam videt, glede na to, da tako pridno klepetate

Ah, ne... Samo kamuflaža so tele slikiceuser posted image user posted image   Saj bo boljš. Pol pa še manj spijo čez dan, ampak zvečer pa , vsaj moji, prej.. Potem greš pa na RR, kjer vse izvešuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
21.4.2008 21:40:56   
urssyy
Alfabeta bravouser posted image super mamica.

No pa me še malo poučite....za 1.maja gremo na morje, kjer bi že znal biti kakšen komarček.......kaj naj kupim proti pikom komarčkov za take dojenček in ali lahko uporabljam "tisto zadevo za v vtičnico "proti mrčesu, če imamo dojenčka v sobi?? In kakšno kremo za sončenje uporabljate za dojenčke??
Dobrodošli nasveti in izkušnjeuser posted image user posted image user posted image  Loves youuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
21.4.2008 21:52:54   
mala pikica
limma banana je igračka od tiny love, je prav lušna. Imajo jo tudi ponekod v Intersparu, pa BC,... Voziček... sem kar zadovoljna. Po malo razritem terenu je treba prednja kolesa zabremzat, potem pa gre user posted image

karmyka jaz se kar ne morem nagledati Lee in Tee user posted image (črkam se smejem...) Sta res tako zelo luškani, sploh tam, kjer paseta kravice.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
21.4.2008 22:06:15   
nana35
Ursalara,hvala,bom poslala mail za hipp.

Triš,o hvala za kompliment!!Upam,da nam bo kdaj sreča naklonjena in se spoznava,verjemi,tudi ti si zanimiva,preberem vse črke v tvojih postih!
user posted image Ne draži me ker bom huda!!user posted image

Sem pa danes naredila tašči trajno,bolj rahlo seveda,da ne bi bilo panike in je kar dobro izpadlo.Ima bolj slabe lase in jih skoraj vsak dan umiva,ker se ji kar prilepijo na glavo,potem pa še ta veter...(če bi znala poiskati kje kako ptičje strašilo,bi ga prilepila)user posted image .Zdaj bo vsaj nekako izgledalo,bila je vsa nesrečna.

Klemenček pa spančka,danes ga je dal spat ati.Je pa moj R.pravi as.Ko Klemen pusti kaj v flaški ali malo ali veliko,se njemu zdi škoda,da bi stran vlila in on to potem poje.Sem prišla gor od tašče in sem vprašala,kaj je Klemen pojedel flaško do konca (prej je bilo notri še kakih 30ml,potem pa prazna),pa je rekel:dreka je pojedel,jaz sem jo!user posted image

NadjaB,povej mi kje si doma na Pobrežju na katerem koncu?Si bila vedno tam doma a li si se priselila??Me zanima,ker jaz sem bila iz Greenwicha.V Sloveniji punce,ne v Angliji)user posted image .

urssyy,Klemen klepeta včasih z mano tukaj na RR,čeprav ni fajn,da gleda ta monitor,ampak tu in tam pa mora.Ali pa je v igralnem centru ali spančka.Če je siten tudi jaz ne morem pisati in brati postov,ampak nikoli ni siten ves dan in spi tudi kaj,ko pa kuham pa ga postavim s stolčkom v kot in me opazuje.Je pa res da je zaposlen medtem z vsem mogočim in je kar potrpežljiv otroček.Mami zraven njega še zmeraj vse postori,lika pa zvečer,ko pikec že aja.

Glede komarčkov in kremic pa ti bo kaka dvojna ali trojna mamica bolje razložila,pa tudi mene zanima.

Lahko noč punce in lepo mirno noč vsem skupaj.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
21.4.2008 22:21:46   
mala pikica
nana, martinca, lusa sem poslala slike iz user posted image Lusa tvoj mail mi je zavrnilo, mi ga lahko pošlješ še enkrat na zs. Pa obrigit tebe tudi prosim, če mi ga lahko še enkrat pošlješ.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
21.4.2008 22:25:01   
Lunca1
mml ne bi vedela kar se pleničk tiče. zadnje ki sem jih kupile v Mullerju št. 3 imajo slončke.

Urssyy za komarje sem jaz v lekarni kupila eno kremo. opozori da rabiš za dojenčka. Drugače se meni tiste kemične zadeve za vtičnico ne zdijo primerne, ker potem tudi dojenček to vdihava. Mogoče prej tista zadeva na baterijo, ki oddaja signal.

Jaz sem na RR vmes ko Luka spi ali "tolerira" mamino odsotnost, pa tudi zgodaj zjutraj, kar ste že seveda ugotovile. Samo vedno redkeje, ker se tamaledva zbujata bolj zgodaj, jaz pa malo potegnem, če se to lahko reče za 7. uro.user posted image  zvečer pa moj da tamalga spat, pa imam spet malo časa. No četrtek in petek gremo pa jaz, Pina in Luka v Radovljico, ker je moj 2 dni službeno odsoten, tako da takrat me pa najbrž ne bo kaj dosti tukaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
21.4.2008 22:26:28   
sani1
nana35- ta tvoj user posted image ga pa kar malo sračka. To mleko je pa ja tako ugabno za pit. No vsaj meni. Ima pa prav, da ga je škoda stran metati- je predrago. To oni najbolj vedo, ko morajo po njega- a ne?

Smo dobili sklep od vrca na Fužinah. Smo na čakalni listi in to na 10 mestu. Upam, da kdo odpove...  Bo potrebno privat varstvo iskat- ni druge...

Grem zdej pod tuš in potem spat... Moja dva sončka že spita...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
21.4.2008 22:28:38   
sani1
Lunca1- mislim, da kar bolj kot ne vse izkoristimo tistih par minutk, ki jih imamo za RR...No uživaj v Radovljici...

Zdej pa res lahko noč...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
21.4.2008 22:50:15   
nana35
sani,mojemu dragemu očitno ni ogabno adaptirano mleko,ga kar redno pije.Ja tudi v tem je stvar,ker mi dobimo AM zastonj od občine do 6 mesecev,ne vem zakaj ga je za njega tako škoda.Če ti zmanjka,greš po recept.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
21.4.2008 22:52:14   
Lunca1
He he Nana, a mu manjka vitaminov.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
21.4.2008 22:52:23   
nana35
aja,mala pikica,jaz teh tvojih slik ne morem ali ne znam odpreti.Je možno,da bi mi jih poslala tako kot sem jih jaz tebi-mimogrede sem ti poslala prej slike na gmail,pa oprosti,ker je ena slika 2x.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
21.4.2008 23:02:45   
klepetka
ojla,
ja danes se pa vidi ,.da je lilo kot iz škafa.Sploh vas ne morem dohitetiuser posted image
Zat osam ona hitrco ;bom malo krajša kot ponavadi;

mml i n katee,jaz jutri grem v vsakem primeru  v Supernovo ,tako da če bosta utegnili  ,pridita .Javite ,če boste  tam.

ursalara,škoda ,pa drugič.V katero avtošolo pa greš,a v tisto čist v centru Ribnice al v uno  malo izven Ribnice( ker ta je moja  soseda) .No ,pa poklič takrat ,ko boš v Ribnici.

sunny,ja le poskrbi da ti ne segnije avto.user posted image Bosta poleti z Nejo večkrat poskrbeli za to user posted image

evo ,to je to  za danes od mene.SEm bila kratka ,kajne?!

lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
21.4.2008 23:04:12   
SuzanaKK
Pozdravljene še od mene! Nana, kako to, da dobite AM na recept? A to samo v Mariboru? To bi nam tudi prav prišlo, ko je ta Aptamil imunofortis, ki ga je Aljaž kar drag. Drugače pa imamo jutri posvetovalnico in cepljenje in se mi zdi, da ga ne bodo hoteli cepiti, ker malo kašlja in kiha. Sem danes dobila baby vac in moram priznati, da je fajn zadeva. Prej sva se oba z Gregom mučila z ročnim respiratorjem, mali se je drl kot živina in migal z glavo, tako da sva oba ostala brez sape še preden sva mu sčistila nos. Na izvide alergološkega testiranja še čakamo. Naš Aljaž sploh noče pasti kravice, kakor ga dam na trebuh, se začne ful jokati. Mi je pa moja mami rekla, da ima to očitno po meni, ker tudi jaz nisem hotela ležati na trebuščku. Sem si vzela čas in pregledala vse vaše sončke po albumih, ful luštni otroci, moram še jaz kako dati gor. Mi je pa najbolj ostal v spominu Patrik s tisto temno čupico (laski), Martinca je čisto atijev, ne.
Jaz lahko pridem na RR samo, ko mali spi, ker drugače ga moram nositi naokoli, sploh ne smem sedeti, se začne kar buniti. Nič, je že toliko ura, da moram v posteljo. Lahko noč, S.

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 21.4.2008 23:05:17 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
21.4.2008 23:28:59   
aurora6
O kakšni igrači banani pišete?
To je igrača od tiny love(upam da je prou napisano) scenska banana k se jo kao da olupit pa ful šumi pa na stopalih ima ogledalca moja je nora nanjo res čist se ji utrga.......bog ne daj brez banane vn heheheheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobiš jo v baby centru.......

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 21.4.2008 23:29:23 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
21.4.2008 23:39:05   
NadjaB
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

NadjaB,povej mi kje si doma na Pobrežju na katerem koncu?Si bila vedno tam doma a li si se priselila??Me zanima,ker jaz sem bila iz Greenwicha.V Sloveniji punce,ne v Angliji)user posted image .

Nana, jaz sem v Majeričevi ulici. Tukaj prvi blok pri mlekarni. Sem sem se preselila. Moj pa je tukaj že od malih nog...

MB-jevke, kdaj se kaj dobimo?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?