Sunny Morning
|
Še dobro, da sva bili z Nejo dopodne zunaj, ker je trenutno prav turobno in deževno. Je pa cel čas v vozičku dremala. Kasneje greva pa z avtom k moji mamici na kosilo...spet. Zdajle ugotavljam, da bo Neja vrtnarka...tako greda naše rožice, seveda ob tem znanstveno grizlja prste. Glede na odziv se mi zdi, da bo dolenjsko-belokranjski v petek ob 12.00 na Loki. Če bo še kakšna sprememba se bomo pa še zmenile. Važno, da imamo sponzorja. IZVIRNO SPOROČILO: vaney samo, da povem, da sem jaz tudi za na Loki. Lahko četrtek ali petek, meni je bolj všeč petek, ura ni važna, lahko okrog 11h. vaney ti si se na prijavla, se mi zdi, že ene dva meseca nazaj , tako da bilo čudno, če te ne bi bilo. Če prav računam nas je 5, a ne? Čisto lepa številka za pravi čvek. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Vidim, da so danes večinoma samo dolenjke klepetale Kaj pri vas ni bilo sončka? Sonček že bil, samo nas je skoraj odneslo, tako je pihalo. Vi ste pa ful uživali v goricah. Bosta morala Gašperju vinograd kupit. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Glede oblačenja pa sva na istem. Tudi jaz ne vem kaj obleči, pa nisem začetnica . Sem ji danes, ko je bilo 20C (Vaney, ne 30!) oblekla bodi, žabice, tanke hlačke, majčko, in po vrhu eno tako zelo tanko jaknico, ki sem jo potem slekla. Na glavi pa je imela rutico. A si ti vidla koja debata se je razvila iz ene uboge kapice. So si kar v lase skakale. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka sunymorning,ampak najini bejbi sta si pa res že od samega štarta zelo podobni,tako v spanju ,kot v pridnosti in včasih porednosti in tudi našo jezi luna ,tako da ju morava enkart res poznati v živo;tako da Medo vabi Še kakšen mesec bom morala počakat, ker naš oči je zelo zaskrbljen, če greva samo v Nm sami z avtom. Se sekira, da se nama kaj ne zgodi. Enkrat junija bova pa res prišli do Medota, ker bo treba na avtu kaj kilometrov dodat. Bo segnil, če ga ne bom nič vozila. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Vožnja v budnem stanju-Klemen se kar rad vozi tudi ko je buden,samo da se vozilo premika.Pač mene opazuje,ima pa malo dvignjeno vzglavje v vozičku,mi je pediatrinja rekla,da lahko dvignem za 15 stopinj.In sem! Naša je ista in tudi v vozičku sem jo včeraj malo dvignila in tudi z odprtimi očmi ni nič protestirala, ker je lahko malo okrog gledala. Daša (lusa) za spanje in nasmehe, ki jih pošiljaš mamici. Daša (Anchikaa) tudi tebi za spanje in UZ kolkov. martinca vaš mali je pa res že pravi konjenik. Bo kaubojc ko bo velik. mml Manca ima pa tako lepe kravžlčke. Matic pa uživa v igralnem centru. Jaz komaj čakam, da greva jutri po njega. Novi avatarji so vsi prav lepi. Jih pa zdaj, ko smo osvojili snov kako se slikica pomanjša, nekatere tako hitro menjate, da sploh ne uspeh več zasledit. Bom pa sigurno zasledila, ko ga bo zamenjala klepetka. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Sem pogledala zdaj posnetek iz BB.Lansko leto se še pol toliko niso prepirali kot letos,Sebastjan je že večkrat pop...in zdaj še ta dva.Bomo videli,kako se bo končalo. Jaz BB ne spremljam, poznam pa Sebastjana in z mojim samo še čakava, da bo koga pref . Včasih je bil pravi pretepač, je komaj čakal, da je lahko koga na gobec. Najbrž se je zdaj umiril.