nana35
|
Ali katera ve kaj več o teh trombocitith??Jaz namreč pojma nimam,moram pa povedati,da nimam vranice,ker sem pri 5.letih imela prometno nesrečo in so mi jo odstranili,ker je bila počena,zdaj pa sumijo,da bi lahko bilo to povezano s tem. Nalin,tudi jaz ti želim,da se tvoje stanje popravi,je pač vedno neki !! mala pikica,ja to me najbolj razp...ko mi post zbriše,še posebaj ker vedno pišem dolge poste,vse odgovorim,pregledam,opišem,potem pa to... Gašper je pa že super težek,jaz bom videla 31.1.ko imam posvetovalnico s Klemenom.Pa koliko je zrasel me tudi zanima.Glede te rane bodo pa že kmalu res mogli kaj naredit,to se ti pa zdaj že res vleče 1 mesec.Moja rana je super moram reči in je lepo zacelila. Hvala bogu za pozorne in dosledne ginekologe iz republike Slovaške v naši porodnišnici!!Če bi na naše čakala,ne vem kaj bi bilo,samo AB in podaljševanje...edini Slovenec, ki še kaj velja na porodnem je dr.Žebeljan.Drugi pa so... .Ko si malo dalje tam,to spoznaš. Moj Klemen veliko poje,izgleda da premalo na ziziki poje potem pa je takoj čez pol ure spet lačen,če si izbrizgam pa še zraven poje 100 do 120ml.Mislim,da je zaspani požerušček. Za temence-moj nečak jih je tudi imel,ful nadležna stvar.No,pa je svakinja kmalu rešila,veliko mu je z oljem mazala. Jaz Klemena odvijem in ga pokrijem z brisačko,da se malo zbrca,se mi zdi da mu ful paše,pa ga pustim en čas tako,da malo uživa,mislim,da mu malo lažje grejo tudi vetrovi.Pa malo mu nogice gor pokrčim in dol,malo rahle telovadbe in se mi zdi da uživa. Jaz sem kupila še en paket malih pleničk od 2-5kg.Previjem pa ga ponoči 1x,ker je vedno pokakan. sunny m.,glede kakanja-moji prijateljici včasih ni kakala 4-5 dni.Potem pa je.Če se ne pokaka vedno,ko jo odviješ ni nič narobe,tudi če se kak dan ne pokaka.Tako je rekla patronažna sestra. Sem tudi jaz mislilam da mora vedno biti polna plenička,pa en dan ni bila in sem se tudi sekirala,potem pa me je prijateljica potolažila. Vse ostale pa se imejte skrajno lepo in uživajte ob svojih otročkih!!