nana35
|
Mali Klemen je sit in previt pa je šel z babico danes ven na sprehod,dokler je še sonček in ni teme! Tudi skuhano imam,sem pa letala danes za otroški dodatek,pa mi je manjkalo kup stvari,tako da sem nekaj uredila,ostalo pa drugič.Jutri pa ob 9h še k zdravniku v porodnišnico,izgleda da izvidi krvi niso vredu,saj grem na pogovor,ker so me danes klicali domov,da moram prit.No,jutri bomo vse videli,kako in kaj. mala pikica,sem tudi jaz nekaj mislila na polno luno,ker sem videla da je ful svetloba padala skozi okno,ko ni bila roleta potegnjena in sem si mislila,da ne bi slučajno kaj na malega vplivalo.Pa mislim,da ni.Držim pa pesti za Gašperja,da bo jutri vse ok,da bo le čiščenje kože ali pa so res krivi AB in boš dobila v posvetovalnici samo dobre besede. Nisem pa še uspela pogledati na Gmail,bom danes,zaradi slikice od Klemena mislim.Če ne bo šlo,bom poskusila pri Nalin,če bo tako dobra... Meni je dol padlo tudi nekaj kg,mislim da 15,v bolnici mi je šlo pri porodu dol dobrih 9,potem pa sem se vsak dan borila z vročino in bila čisto brez apetita pa sem izgubila izgleda še nekaj kg,seveda sem jedla ampak res na silo in bolj malo.Vse mi je smrdelo.Moj dragi mi je rekel,da sem prej jedla kot volk,zdaj pa sploh nič.No,zdaj že jem,odkar ni vročine se je povrnil tudi apetit!! tako,da bo pred poletjem treba vseeno na telovadbo! Sunny m.,upam,da pretreseš kapljice preden jih daš .Lahko ji daš v flaško,če jo tako hraniš,brizgneš 1x ali 2x noter v mleko,če pa jo dojiš pa kar v usta malo pred dojenjem in malo vmes.Tako jaz naredim.Pa moram res reči,da mojemu Klemenu pomagajo.Hvala bogu ali komurkoli že za to!! Evo,poskusila bom narediti avatar,če pa ne pa bi tebe Nalin prosila,kot je že mala pikica omenila.No,najprej pa sami poskusimo.Ampak zvečer,ko bo več časa. Lepo se imejte.