nana35
|
Pozdravček!! Ja je moj dragi že ta teden tudi začel delat,ampak ni imel očetovskega dopusta,šef mu je rekel da ne rabi,da mu bo vse normalno plačal,tudi prevoz,kot da dela.Tako je en teden izkoristil zdaj,drugi teden pa bo izkoristil,ko pride njegov bolani sedelavec nazaj delat.Ta teden sem že ves čas sama,pa kar gre,sicer moram non stop nekam letat...Danes sem bila pri zdravniku in so mi na krvi ugotovili še bolj povišane trombocite,najprej sem jih imela na meji normale od 150-300,pri drugem odvzemu sem jih imela čez 800,skoraj 900,vmes sem imela terapijo desetih injekcij in rezultat vsega-moji trombociti so se povečali na 1010! Ne razumem.Potem so me pošiljali sem in tja,pa sem se morala naročiti pri hematologu.In to komaj 20.5.08?? Do takrat pa vprašanje kaj bo...Zato moram k osebnemu zdravniku,da mi na napotnico napiše da je nujno,da lahko pridem takoj na vrsto.Pa ravno zdaj ko imam in bolj malo časa zase,pa bi mogla biti zdrava,pa nisem,sicer se počutim odlično,mi nič ne manjka,ampak tega sploh ne razumem,kaj se z mano dogaja...Pa toliko imam za uredit,zdaj pa še to letanje od enega do drugega zdravnika.Seveda pa so mi danes spet vzeli kri,kaj bo iz tega pa ne vem,izvide mi bodo pa poslali po pošti izjemoma,ker so nekatere sestre prijazne in določeni zdravniki odlični,kot npr.ta dr.Turkota.Edini ,ki mu je mar za moje zdravje,da je dal napotnico in ni bilo treba po njo k mojemu oseb,zdravniku... Dosti o meni in o tem.Da vidimo,kaj ste napisale... mala pikica,hvala za sliko,upam da mi je uspelo,nisem še uspela videti. Ja,uspelo je ,hvala hvala... katee,jaz sem večinoma za taka domača opravila sama za vse,razen mi moj dragi več pomaga pri ,ga previje,podirata kupček...ampak meni je vseeno,saj sem doma in to sem doma zaradi Klemena,tako da se itak večinoma posvečam njemu... karatina,kaj ti iz Pobrežja doma??Jaz sem tudi stanovala tam 30 let.Kje si,če ni skrivnost?? lusa,saj sem si mislila,da so kapljice manjše,saj ne bi mogla biti taka razlika. Imaš pa dve čudoviti deklici,ko bo Daša večja bo prav taka lepotička kot Luša,ker sta si zelo podobni že zdaj. vaney,čestitke za ,končno se vidimo tukaj!Veliko cartlanja in vsega lepega vama želim!! nalin,hvala,da si mi želela pomagati okoli slikice,ampak je šlo!! martinca,midva s Klemenom sva ok,krčev je nekaj ampak bolj malo,zdaj še spi kot top,ker sva bila zunaj eno uro.Upam,da Patrik krčev ne bo imel,pa bo vse lepo in prav!! urssyy,dobrodošla tukaj!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.1.2008 15:24:30 >