|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sončki januarčic 2oo8
16.3.2008 13:48:22   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
V četrtek sem bila na poporodnem pregledu in kaj sem izvedela nič. Ginekolog mi je še zmeraj trdil, da posteljica ni pravilno delovala in mi nekaj razlagal v tri dni. Naredil je pregled in rekel, da se drugo leto vidima zaradi odvzema brisa. Pa sem ga vprašala kako pa je z zaščito in je rekel, da ko bom nehala dojit, da naj pridem k njemu. Samo sem že večkrat slišala, da dojenje ni 100% zaščita.
Karatina kako pa si ti opravila pregled, si zvedela kaj več od mene? Sem se odločla, da k njemu ne grem več, tako da bom začela intenzivno iskat drugega ginekologa. Mariborčanke koga mi predlagate?

Meni tudi ni nič kaj povedal. Ko me je pregledal sem čutila (kot v nosečnosti) levo in desno spodaj rahle bolečine, pa bi to naj bile še nekoliko napete vezi, drugače pa vse O.k.
Za posteljico smo že v P ugotovili, da je bila ful izčrpana, se tudi ni hotela porodit, pa še dvakrat so jo hodile gledat, če je cela, saj si me je morala zdravnica(?) trikrat pripravit za šivanje, ker se je vsakič, ko sem se ji morala premaknit, da bi lažje zraven prišla, tak vlilo krvi, da je prvič kar odskočla, drugič pa totalno zaprepadeno: Pa kaj je to??? user posted image  Glavno, da je zdaj v redu.

Kar se pa zaščite tiče, mi je tudi rekel, da se vidiva, ko neham dojit, pa je še ne nameravam uporabljat. Bodo še kakšen mesec ali dva veljali kondomi, pol pa bomo počakali na novi user posted image  ali user posted image . Tudi jaz poznam primer, ko dojenje ni bila 100% zaščita, saj so hitro spet zibali. Pri meni pa definitivno ni, saj sem imela že drugo M (čeprav dr. trdi za prvo, da je bila še čišča). Drugo pa sem dobila po pregledu, z en dan zamude glede na prvo - naključje user posted image
Bris je meni vzel lani maja, tako da čez dve leti spet, sva se pa dogovorila, da si bom vmes letno plačala pregled. Nikoli ne veš. Je bila kolegica prejšnji mesec, pa je bil rezultat sum na raka, pred tremi leti pa še nič.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   Sončki januarčic 2oo8
16.3.2008 14:00:16   
karatina
Pa še dva vprašanja:

1. Kako spijo vaši user posted image  čez dan ? Sem brala, da naj bi v tej starosti spali trikrat po približno dve uri. Moja Karin niti enkrat. Je ful sitna in zendrava, pa je zmanjka za 15-20minut, pol ure je že luksuz, pa konec. Ostalo je budna in nonstop rabi neko animacijo user posted image . Ne naredim več čisto nič! Je včasih zaspala na sprehodu ali v avtu ampak le dokler se premika. Ali pa že vmes pogleduje. Zvečer pa od utrujenosti komaj zaspi.

2. Občasno se noče dojit user posted image  - to imava zdaj dva dni. Vidi dojko in tuli 100 na uro. Me je včeraj zvečer po pol ure pripravila do tega, da sem ji dala flašo. Pol se je ponoči normalno dvakrat podojila, zjutraj pa zopet drenje. Sem spet vstrajala, pa je šlo. Naslednje hranjenje je bilo O.k. Kaj bi jo to mučlo user posted image  Zavrača obe dojki, tako da ne pride v poštev, da se ji je zamerila le ena.

< Sporočilo je popravil karatina -- 16.3.2008 14:01:05 >

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Sončki januarčic 2oo8
16.3.2008 14:52:03   
klepetka
ojla ,
samo da vas pozdravim
Karatina ,isto je pri nas ,tako glede spanja kot hranjenja.In ravno tako zadnja dva dni.Le kaj je tem puncam?!

Pa še danes ponoči se je zbudila sigurno enih 7x.Sem ji pa dvakrat dala aptamil in je obakrat ful bruhala (samo ne tako j ,ampak čez 2 uri),tako da sem pomislila ,da ni kje kaka alergija na KML al pa da ji ta ne odgovarja..ZDaj pa si je ne upam več dat.

Ravno danes dela zdravnica ,(sicer prijateljica,drugače se ne bi upala ,ekr n inujno ;so pri nas kar strogi glede tega) ,pa bom šla potem kar k njejj ,če mi bo dala tist sprej za mleko ,ker očitno imam premalo mleka.Al pa ne vem ,če b iprobala ji dati novalac AR?!

lep dan

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.3.2008 15:38:27   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

2. Občasno se noče dojit user posted image  - to imava zdaj dva dni. Vidi dojko in tuli 100 na uro. Me je včeraj zvečer po pol ure pripravila do tega, da sem ji dala flašo. Pol se je ponoči normalno dvakrat podojila, zjutraj pa zopet drenje. Sem spet vstrajala, pa je šlo. Naslednje hranjenje je bilo O.k. Kaj bi jo to mučlo user posted image  Zavrača obe dojki, tako da ne pride v poštev, da se ji je zamerila le ena.

Tudi pri nas se dogaja podobno in prav tako moram vztrajat tudi po pol ure da mi rata da se podojiva.
Mislim da so pri nas krivi za to krči, ker se takrat pol full pokaka in je potem mir, pa se lahko normalno podojiva.

Karmyka ti ki imaš dvojčke a veš da si lahko zrihtaš da imaš cenejšo hrano za otročička. Moraš samo na Kolinsko poklicat, poveš da imaš dvojčke,  dobiš kartico in lahko kupuješ ceneje hrano.Moraš pa jo it iskat v Rogaško slatino.(To sem ti napisala zato ker nisem nikjer zasledila, da že veš za to- upam da ne zameriš)

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.3.2008 16:48:08   
katee
Dober dan!

Tole vreme je ravno za spat, čeprav tudi naš nekaj štrajka čez dan. Morda zaspi enkrat čez dan za 2 uri, ostalo so pa kratka dremanja. No, imamo pa zato noči krasne. Je danes spal od 21.30 - 6h, potem sva se dojila in je zaspal še do 7:30. Me je pa spet s smehom zbudil. Očitno mu je začelo dogajat v zibeljki in se ful smeji, ko je naspan.

Sem mu nad previjalo mizo v spalnici in v kopalnici na strop nalepila velike metuljčke, ki visijo  in jih s takšnim navdušenjem opazuje. Kar smeji se jim.

Jaz sem dobro. Jutri imam kontrolo pri svoji G. Me prav zanima, če je še kaj vneto.

Eno vprašanje imam: ali se vaši otročki tudi zelo slinijo? Moj je skoz kot polžek.

No, zdaj grem pa malo pred TV.

Uživajte v tem turobnem dnevu!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.3.2008 17:32:14   
obrigit
Ja kje ste vse, se vidi da je vikend in se bol posvečamo družinici kot netu in prav je tako.
Špelika se carta pri atiju jaz pa sem šla malo počekirat na RR. Danes je rahlo sitna ker nismo šli nič ven če je pa tako pihalo da je joj.

Jutri gremo spet na izlet v Lj ker gre ati na generalštab je dobil novo delovno mesto tako da ne bo rabil več it na misijo user posted image .
Zdaj pa morem it Špela nekaj jamra.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.3.2008 18:06:19   
nana35

V Aladinu so dobili ful novih stvari, pa še kar nekaj imajo akcij. Sva s Karin predvčerajšnjim komaj nesle vrečko domov user posted image . Sem videla tudi jaknice za fantke in punčke.

Včeraj sem bila V Leclercu v trgovini Wenice oz.Aladin in nekaj so imeli znižanih stvari,tako da sem mu kupila ene rdeče hlače in majčko zraven za spomladi in poleti.V druge Aladine nisem šla,ampak v Wenice jaknic nimajo,dobijo drug teden celoten nov program oblačil. Jaknice pa imajo tam od št.68 naprej,jaz bi pa rada eno št.večjo oz.74.Bomo videli,kaj imajo v drugih otroških trgovinah,mogoče so ali bodo v C&A tudi kaj dobili.

mml,tudi jaz sem včeraj prvič Klemena dalj časa pustila v lupinici na obisku,pa potem doma tudi in je dosti bolj zadovoljen,kot da leži.Pa se mi zdi,da ga tudi manj črviči tako,ponoči pa sem ga dala spat na hrbet,lavico pa postrani in je zjutraj prdal in ni bilo sile,kot prejšnje dni,ko je user posted image  od sile.

Tudi Klemen že na veliko tolče po igračkah,bolj mu leži desna roka,verjetno bo desničaruser posted image .Zelo veliko se tudi pogovarja in smeji,najbolj pa mu gre črka O.user posted image  

Kengurujčka bom tudi jaz začela uporabljati malce kasneje,čeprav je zdaj star 2 meseca in pol.Kak mesec bom še počakala.
Je pa ponoči zelo pridno spal (kdaj pa ne user posted image ),in se zbudil le 1x,prvič po 5,5 urah,drugič pa po 4h.

klepetka,ne samo puncam,tudi fantje rabijo animacijo non stop ko so budni,npr.Klemen,potem pa zaspi za pol urce maksimalno in je spet buden.Meni je važno,da ponoči res pridno spi že od vsega začetka.

katee,tudi Klemen ima slikice nad previjalno...

obrigit,zdaj bo pa ati vedno doma...user posted image

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.3.2008 18:23:54   
mala pikica
Mi smo uspeli spet internet porihtat user posted image

Sem vas malo prišla pogledat, čeprav je zelo mirno tukaj. Gašper malo panka, smo ga že skopali, ker dobimo zdaj obisk. Medtem ko čakamo, pa še Kekca gledamo. Kako so lepi ti naši stari filmi user posted image

z dojenjem imamo mi tudi probleme, občasne. Ne vem, kaj ga piči, tudi noče zagrabit kot Lana in Karin, zraven pa tuli 100 na uro. Pa je tudi enako na obeh straneh. Sem mu včeraj naredila flaško, je 10x potegnil, potem pa je šlo dalje na prsih.

spimo pa tudi ne čez dan. karatina kot praviš 10-15 minut, tri takšne runde na dan, to pa je tudi vse, razen v vozičku. Se pa na srečo kar sam igra, tudi pol ure ali več, potem pa še malo v ležalniku.

katee naš Gašper je tudi pravi mali polžek, mu bom počasi kar slinček zavezala okoli vratu user posted image

zaščita... tudi meni je G rekel, da naj pridem, ko bom nehala dojiti, ker sem se pač odločila za tabletke. Pravi, da se mirene ne splača vstavljat za dve leti. Do takrat pač kondomi user posted image

nalin prava umetnica si, sicer pa smo to že ugotovili, ko si Žanu tako lepo poslikala sobico user posted image

Zdaj pa bo pravkar obisk pozvonil...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.3.2008 19:11:30   
karmyka
Golobček vseeno hvala ampak so mi ravno predkratkim poslali kartico od milupe za kolinsko tako da smo že kupovali tam pa še pediatra imamo iz tam tako da se sproti oglasimo.Hvala še enkrat.

No sedaj pa tudi jaz lahko povem sem malo opazovala cela dva tedna in sem vsa presrečna ugotovila da tudi moji  sedaj spita konstantno od 21h pa do 6h zjutraj potem jesta potem pa še potegneta do 10h.
Tako sem vesela ko lahko spet spim več kot  8 ur v kosu.
Že trkam da jima to prišlo v navado.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.3.2008 19:24:25   
ljubljana
1. Kako spijo vaši čez dan ? Sem brala, da naj bi v tej starosti spali trikrat po približno dve uri. Moja Karin niti enkrat. Je ful sitna in zendrava, pa je zmanjka za 15-20minut, pol ure je že luksuz, pa konec. Ostalo je budna in nonstop rabi neko animacijo . Ne naredim več čisto nič! Je včasih zaspala na sprehodu ali v avtu ampak le dokler se premika. Ali pa že vmes pogleduje. Zvečer pa od utrujenosti komaj zaspi.

Tudi pri nas je istouser posted image user posted image . delava kilometrske sprehode ne glede na vreme.

Mala miška vas vse lepo pozdravlja in vam sporoča, da ji že cel dan ne dela internet.user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.3.2008 20:02:53   
ursalara
user posted image cvekice!Vceraj sem koncno dobila user posted image iz servisa.
Nalin super izdelke izdelujes!user posted image

Joj eno leto nazaj sem jaz delala kot nora no imeli smo se fino ceprav se imamo zdaj se 5x bolje!Me je pa glih zadnjic moja mami vprasala ce sem se pred enim letom zavedala da se mi bo zivljenje takoh hitro spremenilo,ja valda da nisem vedela pikico sva nacrtovala sam nisem pa vedela da bo to tako kmalu.Sedaj uzivam bolj kadarkoli sem sploh prej in ce ne drugega zdaj sploh vem za kaj in koga user posted image sploh se diham in zivim!
Zascita
meni je tudi ginekologinja rekla da naj pridem ko neham dojit sam ko sve se potem pogovarjale da mirena ne pride v postev,kontracepciske tudi ne ze zaradi mojih migrenskih napadov obcasno no sedaj jih ze dolgo nisem imela pa se boji da bi mi jih z tabletki lahko sprozla,kondomi pa tudi ne pridejo v postev ker to je isto kot da bi vijolice skozi gas masko vohal,no in potem pride samo pazi varijanta na vrsto!user posted image Je pa res da so nekateri G katostrofalni!Jih bo treba malo v red spraviti.user posted image
Jaz sem v Ljubljani opazila v H&M ene prav lepe spomladanske jaknice za puncke in fanktke!Pa se cenovno ugodno je ne pa tako kot v BC sem sla zadnjic malo pogledat pa je bila ena jaknica 60 evrov itak bi jo nosila pa samo 1 mesec pa jo potem nisem vzela sem sla raje kar v H&M
Joj kar se tice obiskov mi jih imamo vsak vikend se vedno polno hiso sem prav zadnjic popizdila na svojga in sem rekla ta vikend je pa samo najin in glej ga hudica nama je pa vreme zagodiluser posted image bo pa drug vikend bolje!
Ceprav ta teden spet napovedujejo vreme za user posted image se bomo morali spet bolj notri drzat.
Spanje cez dan je pri nas cisto odvisno od vremena ce je bolj slabo vreme ful spancka cez dan drugace je pa bolj pokonci sve pa prejle sle skupi po kosilu spancat in sve spale 5 ur v kosu je prav pasalo prav spocila sem sem se malo je pa res ker sem jo imela pri sebi v postelji sem jih od nje dobila ene trikrat po nosu user posted image pa se v mojo ustnico se je zapicila in mi jo je tako potegnila da me se vedno boli,no prej me je se v busiju brcala zdaj me pa ze tepe!user posted image
Nasa pikica ima tudi nad previjalno nalepljene slikice od zbrane druzbe medvedka puja in se jim ful smeji pa pogovarja se z njimi in pol ji govorim da je tigrcek njen prijatelj polzacne pa od navdusenja kar cvilt!user posted image
Klepetka poslala sem ti zs!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.3.2008 20:48:30   
Sunny Morning
Končno sem se uspela pobarvat...me je že sivina napadala.user posted image  Sem kar pri mamici zrihtala, ker doma ne bi bilo šanse...glava pod vodo, Neja pa user posted image  in kaj naj naredim. Tako pa jo je mami pazila in sem jaz vse v miru naredila. Zdaj vsaj zgledam.

Glede spanja podnevi sem tudi jaz ugotovila, da se je ta čas drastično zmanjšal. Včasih ji rata pa malo dlje spi, drugače pa glih tako 15-20 minut in ona je ready za naprej. Ima toliko energije, da nimam pojma kako bom to sledila ko bo začela hodit.user posted image

To tortico je pa Neji včeraj prinesla prababica, orehova s čokoladno kremouser posted image
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.3.2008 23:19:47   
nana35
ursalara,res je,prav imaš glede cen jaknic v BC,meni se zdi škoda dati toliko,mu raje kupim dve cenejši kje drugje.Cene so tam res zasoljene, prav izkoriščajo nas,ker za user posted image pač daš vse.Ampak hvala bogu imamo na izbiro več trgovin in jaz se ne dam kar tako.user posted image

Ravno zadnjič sem rekla moji mami,da si nisem mogla nikoli prej predstavljat,da lahko imaš nekoga tako zelo rad,saj je meni vedno govorila,da si me ni nikoli mogla predstavljati kot mamo,ker sem tako flegma in otročja (na čase res,saj smo vsi po malem,kajne?)pa si je tudi mislila,da otroka ne bom nikoli imela,ker so tudi leta že tukaj...in zdaj vidi,da sem kar fina mami,res pa je,da bi za svojega Klemena naredila prav vse na svetu.

Tako,zdaj pa umit in pančat,moj pikec že spančka od 21.30,pa da vidimo,kako dolgo,jedel pa je že okoli pol osmih.

Sem mogla pogledat BB danes,da se teh ljudi malo navadim,ker jih bom kar precej gledala,me zanima.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.3.2008 23:24:01   
obrigit
Čer, zdaj ko je spet vse po starem pa že imam čas za RR. Mala miška že pridno aja,ati je pred tv jaz pa tukaj.
Sem ugotovila če Špeli dam zvečer flašo se naje in spi po 6 do 8 ur če jo pa dojim pa vleče največ 4 ure. Verjetno zato ker mi zaspi na zizi in se ne naje dobro.
In moram priznat da zdaj ko je ati doma imam preveč časa zase in ne vem kaj bi si začela user posted image . Moram vam napisat trenutke ko je prvič videl hčerkico.
Torej končno je prišel težko pričakovani petek,ob 5 zjutraj zazvoni telefon in vidim ime Niko srce mi bije hitreje kajti to je znak da je v Sloveniji.Javi mi da se vidimo čez eno uro.Seveda od razburjenja ne morem več spati in prebudi se tudi Špela. Končno dočakama da je ura 6. Slišima svakov avto,odpiranje vrat,stopinje po stopnicah,znova vrata in nekdo tiho postoji pred vrati spalnice.Vzamem Špelo na roke odprem vrata ter zagledam najinega atija kako se pripravlja da vstopi. Ko naju zagleda ostrmi in solze mu spolzijo po licu. Objame naju in ne preneha govoriti kako je najsrečnejši človek na svetu,in da mu še v življenju ni tako bilo srce kot sedaj.Hitro sleče uniformo,smukne v trenerko ter vzame na roke Špelo.Ljubezen na prvi pogled.V trenutku postaneta neločljiva.Smeje se Niko in smeje se Špela.Videla ga je prvič in ravno tako občutila njegov dotik,vendar je odreagirala kot da je z njo že od vsega začetka.
To so bili trenutki ki mi bodo ostali v spominu celo življenje.
Vsem želim lahko noč in prijetne sanje

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.3.2008 6:45:48   
Lunca1
Jutro. Včeraj me cel dan ni bilo doma, tako da se oglašam šele zdaj.

Luka se je prej po dojenju prevalil na trebuh. Ga bo treba izgleda zdaj malo bolj pazit, da ne bo naredil kakšne neumnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Pa sem ga vprašala kako pa je z zaščito in je rekel, da ko bom nehala dojit, da naj pridem k njemu.

Meni je tudi g rekla, da mi lahko vstavi Mireno že čez en mesec če bo bris v redu.

Triš iz katerega konca Gorenjske pa si?

Meni se modra pri punčkah sploh ne zdi problematična, je imela Pina kar nekaj modrih stvari. Roza pri fantkih pa meni tudi ne gre.user posted image

Mi še nismo imeli veliko obiskov, je druga runda manj zanimiva. user posted image  Ne samo hec, jih še pričakujemo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
17.3.2008 6:59:31   
nana35
obrigit,navsezgodaj si mi s svojo zgodbico zvabila solze v oči,res.Lepo si opisala.In bodi vesela,da ima Špela dobrega atija.

Meni je glede barv oblačil za otročka - popolnoma vseeno,le da ni roza za fantka,za punčko gre vse.Sicer pa je danes moda taka,da nosijo tudi moški roza barvo.Meni se zdi to dobra finta,zakaj pa ne.Vidiš že vse mogoče. Rada pa imam rdečo barvo,je moja najljubša in mi je všeč na fantih.Klemen ima tudi rdeč,kaj rdeč ,temno pink voziček.Videti je rdeč,če pa daš zraven rdečo stvar,pa vidiš,da ni ravno rdeč.user posted image

Sem zgodnja,ker je Klemen že jedel in spi naprej,jaz pa potem odidem pomagat mami pri selitvi,tako da me nekaj časa ne bo.Bosta babica in dedi poskrbela za micenega.Včeraj pa smo bili na obisku in so mi vzeli user posted image , ga cartali,previli...Jaz pa sem iz računalnika vlekla melodije na svoj telefon... mama,mama,kaj bo s tabo.user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
17.3.2008 7:01:21   
Lunca1

Pa še dva vprašanja:

1. Kako spijo vaši user posted image  čez dan ? Sem brala, da naj bi v tej starosti spali trikrat po približno dve uri. Moja Karin niti enkrat. Je ful sitna in zendrava, pa je zmanjka za 15-20minut, pol ure je že luksuz, pa konec. Ostalo je budna in nonstop rabi neko animacijo user posted image . Ne naredim več čisto nič! Je včasih zaspala na sprehodu ali v avtu ampak le dokler se premika. Ali pa že vmes pogleduje. Zvečer pa od utrujenosti komaj zaspi.

Luka spi čez dan še kar precej, v bistvu več spi kot je buden.user posted image

ne vem kako je pri tebi, si mogoče jedla kako tako hrano, da bi bil lahko spremenjen okus mleka, ali pa jo enostavno moti, da teče počasi in se mora matrat. Ponoči pa je verjetno že tako zmatrana, da nima časa na to mislit. Samo ugibam.

Katee Luka se še nič ne slini.
Pa super, da si bolje. user posted image

Obrigit bravo za očkovo službo pa za lepo srečanje. user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.3.2008 8:01:30   
ursalara
Nana35 res je nekje so cene tako zasoljene da ne mores verjeti.Pravijo da moramo biti starsi vcasih res malo otrocji da sploh razumemo nase malcke in to ni nic narobe!Tudi v meni je se malo otroka ja kaj cmo taki pac smo!user posted image user posted image
Obrigit tudi meni so se zarosile oci,verjamem da ste vsi skupaj ziveli za te trenutke veseli me da ste spet skupaj in da uzivate.Le tako naprej!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 8:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 8:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
17.3.2008 8:25:49   
TRIŠ
vaney super za Anžeta.Glede obiskov pa imamo mi od petka do nedelje tudi non stop polno ljudi,pa še med tednom se kdo najde,tako da včasih komaj čakamo da smo sami
klepetka tudi pri Žanu je bilo da se je ponoči zbujal na pol ure ampak to ne pomeni da je lačen.Samo malo ga je matralo.Non stop pa je bil prikloplen na joškici,edino to mu je pomagalo.
obrigit pa spet jokam,kako lepo si to napisalauser posted image
lunca iz Bohinjske bele.Hodila pa sem na Bled v šolo letnik 1978.Od kod pa si ti?Mogoče se pa poznavauser posted image
Joj kaj pa vam je da ste danes vse tako zgodne.Danes moj sinek praznuje 9.rojstni dan.To je bil prvi moj najsrečnejši trenutek v mojem življenju,ko sem dobila v roke Matica.Celo noč sem ga gledala in nisem mogla vrjet da sem mamica.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.3.2008 8:40:16   
Lunca1
Jaz sem pa letnik 73 in sem do pred parimi leti živela v Radovljici, zdaj sem pa v Kranju.

Pa vse naj naj za rojstni dan tvojemu sinčku. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.3.2008 8:41:06 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.3.2008 9:53:19   
dašabina
Triš iskrene čestitke za Matičev Rd. Upam, da se kmalu dogovorimo za srečanje!
Nisem brala za nazaj, na tej strani pa...
Slinimo se tudi mi že, spi tudi bolj malo po 20 do 30 minut, pa spet veka, imam občutek, da so se začeli krčki. Doji se tudi včasih hudo na silo, ampak ko neha punkat in se pokaka, je pa u redu.user posted image  Malo še šmrkamo, danes je pa lep sončke in greva kmalu ven...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.3.2008 10:32:21   
mml
Dan,

pri nas je spet sicv in samo čakam, kdaj bo začelo user posted image , tako da s kakšnim daljšim sprehodom spet ne bo nič...

spanje: Matic spi čez dan kot polh...danes ga je Manca zbudila malo čez 7, po tem je jedel in bedel nekje od 9.15 in sedaj spi in bo po mojem spal nekje do 13., po tem bo spet seveda jedel in po tem čisto odvisno, včasih kmalu zaspi in prespi celo popoldne, včeraj je pa kar zdražl in bil celo buden. Po večernem kopanju in hrani pa ostane buden nekje do 23., ko gre po hranjenju dokončno user posted image ...ponoči pa ne zdrži več kot dobre 4 le občasno 5 ur v kosu, tako da se zbudi nekje ob 4, se napije in spi dalje...bomo pa videli kako bo v naslednjih tednih, ker Matic po starosti pač caplja za večino vaših sončkov user posted image

oblačila jaz večino kupujem v H&M in Tape A L'oeil, po tem pa sledita Zara in Okaidi, S'Oliver ima malo prezasoljene cene, BC pa pride v poštev samo na razprodajah ali v kakšnih akcijah

slinjenje user posted image pri nas še ni hud problem..kaj pa bo bom pa še videla, pri Manci ni bilo večje panike
obrigit super je tale tvoja zgodbica, sem dobila kar solzne oči user posted image , še bolj super je pa to, da user posted image ne bo več treba na misije in boste lepo skupaj

nalin ja časovna logistika (sploh zvečer) je hudo naporna reč user posted image . Jaz ravno razmišljam, kako spraviti Matica do 22. v posteljo, da ostane nama zvečer vsaj ena ura brez otrok...

triš vse najboljše Maticu za RD user posted image user posted image

mala pikica  kaj misliš, če bi seznam z RD naših sončkov pripopala na vsaki 10. strani (se pravi 10, 20, 30,...), da bi jih lažje našle in čestitale ob obmesečnicah?

Kaj pa pravite, da bi dopisale še RD datume mamic (lahko brez letnic), da bi čestitale še mamicam ob njihovih praznikih?

katee kaj ti je povedal G? Vse OK z vnetjem? So AB naredili svoje?

nana moja mama je že tudi obupala, da bo babica, jaz se pa še vedno nisem čisto navadila, da sem mama user posted image . Je pa definitvno super biti mama, samo včasih bi pasala kakšen odklop in spet nekaj časa samo zase, ampak tudi to pride...se mi zdi, da še prehitro...Jaz sem pri Manci ugotovila, da sem jo čisto premalo nežkala in lupčkala, ker po tem, ko je začela sama lesti naokrog, ni niti slučajno hotela biti več v naročju in se crklajti, tako da je treba sedaj izkoristit, ko nam naši sončki še ne morejo pobegnit user posted image

Si grem privoščit zajtrk. Danes je bil pujsmeter (beri tehtnica) kar prijazen in je pokazal minus glede na prješnji teden...junij z raprodajami se bliža, jaz pa moram do takrat spravit dol vsja še 4 kg...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.3.2008 10:34:18   
karmyka
OBRIGIT oprosti če sem radovedna a je tvoj mož tudi vojak ker je moj je tudi pa tvoj hodi kaj na misje??
Moj gre sedaj avgusta spet za 6mesecev, evo in bomo  ostale same tri pupike ni pravično.user posted image user posted image user posted image user posted image
No če je tako lahko deliva skupaj občutke kako je biti sam 6mesecev.user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?