Anonimen
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|