Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Enanobena a nisi rezervirala postle zravn mene...sva ble zmenjene za cimrstvo , nič bom te pa mogla en mesec kasneje prit obiskat...da bova vsaj za trenutek v skupaj v sobi...pa da mi še tvojo štručko pokažeš ž Kahlo, zmenjeno! Sam pomoje boš imela preveč dela, ko bo tvopja štručka stara en mesec, da bi hodila na obiske. Jah, kaj čmo, kr prišla je. Tale december.... pač ni bil usojen. Sicer nama je že Božiček dal jasno vedeti ampak nisva obupala - saj veste ljubezen da moč... skupaj bova pa ja premagala vse napore... Stiskala sva se tako in drugače ampak očitno nama Decembra ni bilo usojeno narediti . Želja pa ostaja....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:48:52
|
|
|
|
KAHLO
|
Enanobena ta božiček pa me je zdaj nasmejal....če ti je pa tole pokazal bi ga pa mogla kar takoj klofutnite , jah enanobena...upam da bom res takrat z svojim preljubim dojenčkom okrog vas strašila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:49:45
|
|
|
|
KAHLO
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:50:08
|
|
|
|
KAHLO
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kahlo, brez skrbi - septembra boš k sebi stisnila najlepše bitje pod soncem. Jaz in še katere pa malenkost kasneje, ampak vse gremo za tabo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 12:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bom tudi navijala za čimveč februarja. stavim pa na 22%.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 13:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 13:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca, mi noče muce dat pri stavnici pri 22% zraven anonimne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 13:11:38
|
|
|
|
sončnica24
|
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 13:12:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Meni pa je šlo brez težav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 14:29:02
|
|
|
|
monikap
|
Še mene dajte na seznam ne pričakujem je pa 1.2.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 15:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 01.2. - monikap 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 15:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Meni pa je šlo brez težav Hmmm, kaj naj rečem... slika pove vse...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 15:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da so februarke še zelo neaktivne... bom pač imela samogovore. Sem že vajena. Sem ravnokar ugotovila, da če jo ne dobim, da bo to najlepše darilo za valentinovo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 17:40:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Vidim, da ste že v elementu! Jao, kakšne slikice - ta Božiček, je pa mene tudi tak pozdravljal , bo že videl svoje! Jap, sem ugotovila, da bo mene ( če se januarja madam prikaže) tudi na valentinovo čakal testek (če seveda takrat zopet ne pride hudiček drapnjeni). Punce, ki ste se pridružile - **objemček** pa ima da je to njen zadnji obisk. Ji kar lepo razložite to!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:25:42
|
|
|
|
vianne
|
Dva dni me ni na forum in je že odprta tema za februar in koliko strani ste napisale.... No vglavnem tudi jaz je ne pričakujem februarja in sicer okoli 14.... ja upam, da mi bo valentin prinesel . Moja zgodba: 18.10 sem imela abrazijo v 9 tednu zaradi odmrtja ploda in drugi teden bo mimo 3 ciklus, tako, da grem v začetku drugega meseca v nove moje. Tako se vam še kaj oglasim in nasploh preberem za nazaj kaj ste vse načvekale, saj se sedaj kar na hitro javljam iz službe. Ravno mi zbira računalnik obdelavo za cel mesec pa čekiram forum. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:41:45
|
|
|
|
tany83
|
Gantaaaaaaaaaar... sm vidla, da si sla sm pa sm kar za tabo priletela ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
oj tany... lepo to, da si prišla me mal pogledat sm mogla mal sm pogledat, da sm vidla, kwa se tle dogaja. Pa tud tle ni kake posebne žurke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 01.2. - monikap 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
- Gantar
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 23% - Gantar 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:46:39
|
|
|
|
tany83
|
Ah nic ni.. nikjer... si ne bom mogla danes se ene zvezdice napravit ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom tud tle navijala. Če pa bo prišlo do spremembe, se bom pa pofočkala k borkam. Za enkrat pa ostajam navijačka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... nič . Ti pa kar velik manjka do . Jst sem kar dolg klepetala, da sm jih dubla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:49:31
|
|
|
|
tany83
|
.... saj vem... in se nobene zurke tle ni... no, ja bo ze boljse
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 18:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
- Gantar
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22, anonimna 23% - Gantar 25% - Polaris, LuNa73 26% - EnaNobena 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?