Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:03:28
|
|
|
|
bastian111
|
no jaz navijam za vse Vas ,da bi čim prej bile in dobile svojega . Vso srečo iz srca ,pa dajte me med navijajčice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:04:02
|
|
|
|
LuNa73
|
Halo babuške... a zdej bomo pa kr tu čvekale??? Sej pa še januarja ni konc...polaris, packa, a si se ti tud naštimala v duheca...sad te ima, sad te nema . Pišuka, a veš da sem jst prav srečna, da mamo tale način komunikacije... jst komej tote moje žnable odpiram... sva šla z mojim na pico, pa me je sam gledu na kake micene koščke sem jst orezala...pol pa se še zravn pačla od bolečine, ko sem prežvekovala.... Ah, sej juter je nov dan... grem jst se zdej vmit, pa spat.... moj že smrči kako urco pa pol Erin nosečka ...no vidim, da se imaš fajn... za težavice, pa itak drugi poskrbijo da jih omilijo .... Aja, a veš da sem jst že gledala, če je katera nardila seznam od tistih, ko so se od januark poslovile... in glej ga zlomka... naša nosečka vse pošlihta... trikrat hura za našo Erin: hura, hura, hura! Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:10:15
|
|
|
|
Erin
|
triniti, bastian, sta že dopisani Veš LuNa, spremljam kolk me pridno nadomeščate za ta čas dokler ne bom spet pri vas (tko čez kako leto in pol ko bom v akciji za 2 ) ..pa si nisem mogla (spet ) da ne bi en mičken(mičken ja ) pomagala( se vmešavala) .. Vsaj veste da vas še kar spremljam pa da nisem pozabila na vas Grem u mižule...lepo spančkajteeeeeeeeeeee
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:10:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen... Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Kaj te je, da ne moreš prežvekovat? Jaz sem zopet nekaj zamudila... Mislim pa da so se tvoji ''govorni organi'' odločili za stavko, kaj? trinity - Tudi tebe rož'ca je fajn ''slišat''
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:12:23
|
|
|
|
zarja28
|
Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- zarja28
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:13:25
|
|
|
|
Erin
|
ti LuNa a sta mela tale vikend oral party? Hecaaaaaaaaaaaam IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Ti me pa tud nasmeješ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:14:22
|
|
|
|
Erin
|
zarja, napačni seznam si kopirala..... Kopiraj vedno zadnjega, dopolnjenega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:14:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Halo babuške... a zdej bomo pa kr tu čvekale??? Sej pa še januarja ni konc...polaris, packa, a si se ti tud naštimala v duheca...sad te ima, sad te nema . Pišuka, a veš da sem jst prav srečna, da mamo tale način komunikacije... jst komej tote moje žnable odpiram... sva šla z mojim na pico, pa me je sam gledu na kake micene koščke sem jst orezala...pol pa se še zravn pačla od bolečine, ko sem prežvekovala.... Ah, sej juter je nov dan... grem jst se zdej vmit, pa spat.... moj že smrči kako urco pa pol Tud jaz že ves dan školjke objemam... (pa ne one z morja ). Hitr se pocajhtaj, naslednjič se pa le bolj nežno lubčkaj, bo manj čeljust bolela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:15:05
|
|
|
|
Erin
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Principeska_ 06.2. - ZalaTM Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.1.2008 21:30:25 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:15:36
|
|
|
|
Erin
|
Evo ta bo pa taprav..pa še zarjo sem zraven dala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:23:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen... Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Kaj te je, da ne moreš prežvekovat? Jaz sem zopet nekaj zamudila... Mislim pa da so se tvoji ''govorni organi'' odločili za stavko, kaj? no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:26:16
|
|
|
|
Principeska_
|
Tudi jaz se vam bi pridružla v boju za nepričakovanje v februarju
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:27:06
|
|
|
|
Erin
|
Principeska kdaj pa je NE pričakuješ?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:28:30
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat LuNa ne jokat..mi te mamo radiiiiii
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:30:27
|
|
|
|
LuNa73
|
Polaris in Erin, nič nisem takega počela... sej zato pa mogoč je tak kot je... Polaris, a veš, da je pa men že dans cel dan tak slabo, da bi najraj umrla... pravjo, da razsaja viroza ... se bomo pa ne mal zdravl, pa bo ..pa še mal se smejal... smeh je pa itak pol zdravja...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:30:38
|
|
|
|
ledenka
|
dejte mene tud k navijacicam, proooosim!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:31:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat LuNa ne jokat..mi te mamo radiiiiii Pa sej vemm nooooooooooooo ... sej, jst mam pa vas, zato pa je tak kot je...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:34:02
|
|
|
|
Principeska_
|
ne vem k mi vsak mesec zamuja, okoli 5.2 al pa 8.2.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:34:06
|
|
|
|
ledenka
|
luncica, sam mene pa ajgnoriras ti vroci grog delam, ti pa tak
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:34:39
|
|
|
|
Erin
|
Principeska, ledenka - dopolnjeno, popravljeno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:35:10
|
|
|
|
polaris
|
Ja, bo res nekaj takega, mene je napadla 100 na uro. No ja, bodo šle vsaj kile mal dol
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:36:26
|
|
|
|
polaris
|
O Ledenka, zdaj si si pa že mal bolj podobna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:36:37
|
|
|
|
Principeska_
|
Hvala Erin
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:36:54
|
|
|
|
Erin
|
FEBRUARSKE BORKE ZA 06.2. - ZalaTM 08.2. - Principeska_ Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:38:12
|
|
|
|
ledenka
|
cuj erin, pri mojem imenu lahk das en mini mojito
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?