murkica
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 30% - murkica No jaz sem se kar sama dodala med navijačice. Obljubim, da bom na polno navijala, seveda če tudi mene ne preseneti in se vam potem pridružim na seznamu. No pa kar se tiče stavnice, jaz navijam za okoli 30%. LP Murkica