Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:38:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen... Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Kaj te je, da ne moreš prežvekovat? Jaz sem zopet nekaj zamudila... Mislim pa da so se tvoji ''govorni organi'' odločili za stavko, kaj? no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat Pa jaz te man laaadaa nooo.... Kaj te - sem šla prej pod tuš, da sem lepo dišeča nazaj poslala Nisi opazila???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:39:59
|
|
|
|
Erin
|
Ammmmmmmmmmmmmm...kaj? Zakaj???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:45:35
|
|
|
|
lindy
|
Navijaaaaaaaaaammmm!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:46:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ammmmmmmmmmmmmm...kaj? Zakaj??? coctail zakaj? kar tako s kozarcem v roki je lazje navijat
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:54:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ammmmmmmmmmmmmm...kaj? Zakaj??? coctail zakaj? kar tako s kozarcem v roki je lazje navijat Jaz bi tudi!!! Jaz tudi!!!! Ajmo, enega častim ... Ammm - erin - ti ne smeš! Jah, pa seveda - lindy, tudi ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:59:03
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, srcek si! cmokaaaaaaa!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 22:01:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa jaz te man laaadaa nooo.... Kaj te - sem šla prej pod tuš, da sem lepo dišeča nazaj poslala Nisi opazila??? Jst pa sem se šetala po stanovanju in vohala od kod vonj po vijolicah... pol pa le prvoham do telefona pa je vidim, da od tam najbolj skoncentrirano prihaja do vonjav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 22:16:22
|
|
|
|
blustar
|
Mene lahko daste že zdaj na seznam, čeprav še ne vem, kdaj. Moram najprej januarsko M počakat. Ste pa pridno začele čvekat. Boste tako kot pri januarkah 100 strani natipkale, še preden se bo februar sploh začel
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 22:19:05
|
|
|
|
Andromeda
|
Pozdravljene! Iz januarskega izgubljenega boja se selim v nov februarski boj. Obračun je napovedan za dan 11.2. rezultat pa mora biti seveda 1:0 zame . Sedaj bom pa dokončno pometla z za dolgih 9 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 22:29:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Pozdravljene! Iz januarskega izgubljenega boja se selim v nov februarski boj. Obračun je napovedan za dan 11.2. rezultat pa mora biti seveda 1:0 zame . Sedaj bom pa dokončno pometla z za dolgih 9 mesecev!!! To so besede! Tudi sama se selim v nov boj. Ne pricakujem je enkrat okoli 6. februarja. Me lahko kr napisete v seznam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 22:30:42
|
|
|
|
*talcy*
|
la...jz se vam tud pridružujem....zdaj je 4 mesce po splavu tako da februarja v napad
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 7:09:04
|
|
|
|
ključek
|
se pridružujem navijačicam.......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 8:17:54
|
|
|
|
pufika
|
oooojla, na žalost se tudi jaz selim k februarkam ...pa še ciklus se mi je zdele mal zmutil pa ne vem točno kdaj je ne pričakujem...lepo prosim pod xx.02... pa še pomoč od izkušenejših bi rabila...običajno imam šest dni... to soboto pa ko sem dobila je bil ful temno rjav izcedek, v nedeljo normalno, včeraj in danes pa skoraj nič... a je možno da imam kako vnetje al kaj takega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 8:43:35
|
|
|
|
KAHLO
|
dobro jutro pupe Pufika pa tako sem si želela eno od vas pr septembrkah......držim pesti da ti tokrat rata jaz bi bla navijačka!!!!!!! a me daste na seznamček!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 8:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tudi z današnjim dnem selim med vas - 11.2., tam okoli naj ne bi prišla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 8:59:04
|
|
|
|
pufika
|
ooo kahlo hvala hvala take rabmo... glede na to da mam običajno močno intuicijo ma sm zihr da je letos tisto tapravo leto..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 9:10:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Enanobena a nisi rezervirala postle zravn mene...sva ble zmenjene za cimrstvo , nič bom te pa mogla en mesec kasneje prit obiskat...da bova vsaj za trenutek v skupaj v sobi...pa da mi še tvojo štručko pokažeš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 9:21:03
|
|
|
|
sončnica24
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* xx.2. - pufika 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 8.1.2008 9:26:28 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 9:23:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa še tu dobro jutro, sicer zdaj ne vem kje bom več klepetala vem pa da bom mela full več dela za vse pogledat, zaenkrat sem tukaj navijačica pa upam da tako ostane. Res pa vam želim čim lepši in čim bolj roza februar , gremo punce novim bojem naproti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 9:28:02
|
|
|
|
murkica
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 30% - murkica No jaz sem se kar sama dodala med navijačice. Obljubim, da bom na polno navijala, seveda če tudi mene ne preseneti in se vam potem pridružim na seznamu. No pa kar se tiče stavnice, jaz navijam za okoli 30%. LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:09:23
|
|
|
|
Tiki55
|
Ekola, tud jaz se selim iz januarja... Ne pričakujem pa je 2.2. Se strinjam, ta mesec bo ziher zelo ploden in bo februarja vse roza!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:14:16
|
|
|
|
Bety upa
|
Pufika...M 6 dni je predolgo.....Normalno in idealno je, da prvi dan imaš rjav izcedek, drug dan krvavitve in tretji dan zaključek M. Lahko se še peti dan pojavi kakšen nepomemben izcedek, ki se kot izcedek tudi konča. Je pa tudi res, da smo ljudje in da je tuldi M različna, odvisno od prehlada, hormonov, kondicije, letnega časa....Če je test negativen, potem je to prava M. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:35:34
|
|
|
|
KAHLO
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
- KAHLO
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 30% - murkica, KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 8.1.2008 10:36:27
|
|
|
|
sončnica24
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - Blustar xx.2. - *talcy* 02.2. - Tiki55 06.2. - ZalaTM 06.2. - _ancica_ 08.2. - Principeska_ 11.2. - Andromeda 11.2. - EnaNobena Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- zarja28
- Ledenka
- bastian111
- emina83
- me to you
- Sončnica24
- murkica
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73 30% - murkica
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?