|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
11.2.2008 19:03:40   
Majchi
Mi smo šli pa vsi skupaj na kosilo, cela family. Zdej smo pa vsi mogli it domov, moj je pa mojo sestro do Brnika odpeljal. Pravi, da noče nobenih limonad tam, tko da sploh nismo smel zraven. No, saj to nam je že prej povedala.
V glavnem, moja sestra je odšla, verjetno za več let s krajšimi obiski seveda. Dejstvo pa je, da sem jo tako zelo navajena, da jokam zdeleuser posted image . Skupaj sva kot pes in maček, narazen pa še nisva ble.
Ne vem, mogoče pretiravam. Kako pa ste kaj ostale navezane na svoje brate ali sestre? Moje otroštvo je bilo definitivno obogateno, ker sva bile dve in Lana MORA bit deležna istega. Moje razmišljanje pač.

Grem Lano zrihtat, pa se mal kisat zraven.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.2.2008 20:36:55   
tejč
OOOO, Majchi, mislim, da tole malo poznam in čutim s tabo. Imam leto in pol starejšo sestro in sva bili kot rit in srajca do prednedavnega. Zdaj ko imam jaz družino, je sicer malo drugače, ampak jo imam vseeno rada in si ne predstavljam čisto tvoje situacije. Par dni bo hudo, ko boš pomislila, ojej, zakaj zdajle ne pride iz tavrhnega štuka mal pogledat??, pa se boš navadila, boš videla. Pa kaj je že šla gor? Si najbrž že pisala, pa sem pozabila...user posted image
KAr malo pojokaj, pa ti bo lažje. Upam, da te bo dragi mal stisnu k sebi in te razumel, da ne bo kake pametne ven metal v taki situaciji...Ne oziraj se, pa kar mal semle potarnaj, pa bomo skup jokcal tele dni.user posted image user posted image user posted image

Jutri za sprehod: bi vam bilo ob 10.00 prezgodaj, ne? MAh, jaz mam trapasto uro, ob 9.30 pri dermatologu...In kaj naj pol drucga delam? HMMMM. Jaz bom najbrž kar šla do PST in na sprehod ob 10, če le ne bo svinjsko mrzlo. Če bo mraz, grem pa mal v Interspar... Kdaj lahko druge pridete??

< Sporočilo je popravil tejč -- 11.2.2008 20:38:30 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.2.2008 20:39:21   
BAMBINA_
kjava user posted image user posted image za puzanje (btw a puzanje = plazenje?)
petrazg meni so pa ful luštne tele reklame. Res!
rožica 7 zob?!! Uuu, potem pa že kar fino ugrizne, kaj user posted image
Majchi user posted image verjamem, da ti je hudo ob sestrinem odhodu. Ja, mi2 z bratom se tudi zelo štekava in si ne predstavljam, da bi šel kam za dlje časa. Hmmm, mogoče te je pa to tako žrlo pretekle dni? In tako kot praviš, jaz si ne predstavljam otroštva brez brata, najinih iger, pogovorov, druženja, fajtovuser posted image ... itaq, da bo Griša ravno iz tega razloga v prihodnosti (upam) dobil še sestrico ali bratca...
Grem pod tuš, pa spaaauser posted image aat...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.2.2008 20:44:39   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Grem pod tuš, pa spaaauser posted image aat...

A že spat?? Hihihihi, men se dan zdajle začne, sem komaj zdaj mal frej punčarc!user posted image  Dans mi je Ajša povedala, da so v vrtcu jedli limone in da ji je kos v makarone padu in da je jokala.user posted image Pa tok lušno razlaga, da jo je prav veselje poslušat. Boste videle, kako je fino!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.2.2008 21:01:25   
petra a
tejč-bom probala pridt,če naju nau točno ob desetih,pol naju nau...mal je zgodi,mi2 morava jutri dat vodo,to pa lahk tud traja,odvisn kdaj se bo gospodični zahotelo,pa takoj ob osmih tud nam v ZD

kjava-naša meri 71 cm in je težka 7460 g

majchi-vse bo dobro,se bosta pa po mailu brale...pa kakšen dopust lahko pade,uauuuu

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.2.2008 21:06:09   
kai1
Majchi, te čist razumem kako ti je. Kar olajšaj si dušo, malo pojokaj, pa tukajle kaj napiši, mogoče bo bolje. Najhujši so prvi tedni. Tudi jaz imam sestro s katero sva zelo povezani. Ne predstavljam si, da bi se preselila tako daleč.
Sedaj živi 20m od mene, a kmalu se bo preselila. Bomo videli kako bo takrat.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.2.2008 21:58:58   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

kjava user posted image user posted image za puzanje (btw a puzanje = plazenje?)

user posted image  Ja, plazenje. Se opravičujem za takele izraze.

Majchi, kaj naj rečem. Se ne morem vživet v situacijo. Jest mam starejšega brata s katerim sva se sicer štekala, nisva pa bla ful neki navezana. Ne vem, kako bi blo, če bi šel kam daleč stran- sej najbrž ne bo šel.
V glavnem, tko kot prav tejč, tuki gor mal pojambraj, pa te bomo tolažile user posted image

Hej, kje je pa lex dons? Čak, a ma rojstni dan? Men se zdi, grem na čestitke pogledat.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.2.2008 22:02:47   
kjava
Ja, itak!
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2431409

Draga lex, vse najboljše! Ostani še naprej taka super punca in mamica in naj ti vsi trije medvedki lepšajo življenje!user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.2.2008 22:16:44   
lex
kjava HVALA!user posted image  no evo pa sem pozabila kaj vse sem hotela napisatuser posted image

Aja: a bi prosim nehale govorit o morju? Ker jaz letos ne gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , grem rajši v rim ali v SG porodnišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No mala dva bosta že šla. če ne drugač z mojimi starši. Z njegovimi me kar strese, samo kaj ko ne morem rečt, da jima jih ne dam. Ma stara sploh nima materinskega občutkauser posted image . Moja mami ji je med Aleksovim roj. dnevom dala enih parkrat vičlčko s torto polizat. Pač tolk da je bila kaka drobtinica gor (ne me linčat, ampak me je moja bica pri Aleksu naučila, da otroci niso hin če jim daš probat marsikaj, ker mu je potisnila konc pršuta v usta pa kar ven nazaj. jaz sem seveda v luft skočila pa me je vprašala če še živimuser posted image ) no pač včeraj pa jim prinesem še mojo torto in kar naenkrat se v Alininih ustih znajde OGROMEN konc tort. zravn sem sedela ko je z vilico odrezala kos pa sem mislila da bo ona dala v usta una ga pa da tamali. Tej pa sem rekla, da to je pa preveč in sem ji pol dala jaz ene 2x za obliznit vilico, da ne bi bla užaljena.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dans ko sem na šiht nesla malo peciva sem mogla Alino zravn vlečt ker ona kao ni mela cajta. No zjutraj jo je čuvala ker sem morala z Aleksom v laboratorij in ji ni dala flaše tamala ji je pa skoz govorila ama ama (ona je mislila da mene kličeuser posted image ). Če ji ne vse s prstom pokažem ne bo naredila tistega. da ne omenja, da če jo ima mi vso hrano hrani, da vidim kolk poje.

Ma se opravičujem ampak pred mojim je nisem mogla mami šinfatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.2.2008 22:19:50   
Majchi
Oj!
Hvala za lepe besede, punceuser posted image .

Tejč, če bo Lana jutri fejst sitnarla, bom pa namesto na telovadbo v Interspar prišla in pa na sprehod z vami. Bom poklicala, pa vas ujamem. Če bo pa pridna, grem pa rajš mal migat in švicat, ker mi prov nič ne bo škodil. 

Lex, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image ! Želim ti zdrave in pridne otročke in ubogljivega moža, ostalo pa itak samo prideuser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.2.2008 22:25:06   
kai1
Lex, vse najboljše.
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.2.2008 22:42:51   
Majchi
Lex, tole glede tašče je pa za znoret! Moja je na srečo super, ampak si kar mislim, kako mora bit, ko ji otrok ne moreš pustit niti za minuto, ne da bi kaj kontra tebi naredilauser posted image .
Ne se dat!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.2.2008 22:48:30   
ancka1
Lex, vse naj naj!!!
Ah tašče...jaz je nimam. Sem se ji uradno odrekla. user posted image  No, res nekako tako. K... jo gleda. Sem pa mojemu ultimat postavlila, da če se resno ne lotimo misije lastni vhod, ga bom jaz imela kmalu čisto na drugem koncu mesta. user posted image
Petrazg, sem ti že za vikend ZS poslala. Poslovna zadeva. Pls če se mi javiš.
Grem spat, me je aerobika izmučila.

Nočko drage moje!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.2.2008 22:49:48   
Majchi
A je kateri všeč tale Peg Perego, ki se na desni strani kaže? Men je ful dober! Petrazg, si opazla, da je kot buzz, le da je še boljši, saj ima dopolnjene kakšne stvari, ki jih buzz nima. Edin sprednja dva koleščka ima mal smešna, ampak bi se dal navadit. Ah, men so vozički tok hudi za gledat, pa še tale se glih nastavlja tamleuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.2.2008 22:56:12   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

A je kateri všeč tale Peg Perego, ki se na desni strani kaže? Men je ful dober! Petrazg, si opazla, da je kot buzz, le da je še boljši, saj ima dopolnjene kakšne stvari, ki jih buzz nima. Edin sprednja dva koleščka ima mal smešna, ampak bi se dal navadit. Ah, men so vozički tok hudi za gledat, pa še tale se glih nastavlja tamleuser posted image .

Eh, je lep, ampak mene ne gane.user posted image  Sem bolj pri taškrtih kar se vozička tiče...
Gledam pa morje...NOOOOROOOO.
Tole bi...mogoče pa gremo...
http://www.villematilde.com/HR/veliki.htm

Lex, TI STARIKA STARIKAVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse lepo ti želim, še najbolj pa lepo  in zdravo punčko v juliju!

Kva je pa s feliško zadnje čase, da ni nič na RR??? A je zbolela?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.2.2008 7:54:43   
BAMBINA_
Evo, danes jaz častim kavo z rogljičkom
user posted image

lex čestitke za rojstni dan user posted image
jp, tejč spat sem že šla, ker sem zadnje čase takooo utrujena...
Danes imam pa zobošintarja user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.2.2008 8:10:22   
felicia
dobr jutr

hvala za kofe mmmmmmmmm pa rogljiček

tejč- naju kar štej sam da ne piha. Kaj če se dobimo pred šparom pa gremo na pst pa pol v špar na kavico? A pride še katera?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.2.2008 8:29:00   
felicia
ok takle je zdej plan DOBIMO SE DANES OKOLI 10.00 PRED VHODOM V ŠPAR NA VIČU IN TO TISTI VHOD KJER JE RESTAVRACIJA ŠPAR ČE KATERA NE MORE TOČNO OB 10.00 PA NAJ POKLIČE. SPREHOD JE PO PST.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.2.2008 8:41:21   
kjava
Felicia, dobiš ZS

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.2.2008 8:49:34   
felicia
MORAM SE pohvalit sem bila včeraj na body fit ali body pump in sem čist nabita heheheuser posted image  nič več dol ne visi itak! No ja začela sem z aerobiko pa bomo vidli kam to pelje.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.2.2008 9:09:08   
rogljicek
Majci, res lepo kako čutiš do sestre, jaz se niti predstavljam ne kako je to. Jaz sem tista, ki roma naokrog, pa nikoli pogrešala ne doma, ne domačih. Ravno včeraj me je Dez vprašal, če se veselim it domov, pa vam povem niti ne. Mi je nekako vseeno. Mogoče se spremeni, ko bom starejša.

Peg perego- sem bila tako razočarana nad 3kolesnikom (čeprav ga mamo še), da ne kupim nobene njihove stvari več. Design je že lep, ampak kaj, ko kvaliteta šepa. Tako kot pravijo za avte- ne italijanov. Felicija, ne me kregat, vem, da maš ti Fiata.

Lex, vse najboljše. user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.2.2008 9:17:58   
Majchi
Rogljiček, nad PP sem bla tud jaz razočarana. Načeloma mi je bil voziček ok, razen kolesa. Ta user posted image  me je pa spravljal ob živce. To, da je bil voziček prevelik, sem si bla pa sama kriva, ker sem se pač mojmu pustila prepričat. Pa sej ga nič ne rabmo, sam pasem se maluser posted image .

Pridem danes tudi jaz na PST. Tako bo Lana vsaj spala in bo mir. Na telovadbi bi mi pa skoz težila.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.2.2008 9:35:47   
lex
nič morem šibat mi je eno knjigo iz knjižnice začela faderbatuser posted image  mali

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.2.2008 9:36:58   
Putka
O Majchi, boš špricala? Jaz grem vseeno, čeprav mi Katja zdajle spi na joški. In ja, meni je Skate od PP ful všeč, sem ga tudi že v živo videla. Je sicer malo robusten, ampak super praktičen, se iz košare v športni del sestavi, pa cena je nekje 650€.

Jaz sem danes že od 6h pokonci, sva bili z Vesno ob 7h že na sistematiki. Je velika in težka čez tiste črte, tudi ta zgornje. Ima 21 kil (čeprav sem jo tudi že več zmerila) in 117 cm.

Se pa z veseljem kak drug da priključim na sprehodu. Končno ste se malo zmigale (bravo Tejč) in spet zmenile.

Aja, Tejč, Vodice so baje zakon. Ima moja prijateljica tam hiško. Tisti konec okrog Šibenika je zelo lep, Maslenički most, ... Se splača pol urce dalj peljat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.2.2008 10:40:05   
Eca
Hej!

LEX - vse naj naj naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še naprej ostani taka super punca.

Toliko ste napisale, da spet zaostajam.

Pri nas - otroci menda zdravi (Mark kašlja in šmrka, vendar je v vrtcu), mama hodi okoli z išiasom. Danes sem bila na UZ ledvic, pa sem izpadla popolni idiuser posted image , ker nisem bila tešča. Sem na srečo imela samo v nosečnosti UZ-je pa nisem rabla bit tešča, pol pa nisem vedela.
Včeraj je bil Dorian v razvojni - je bolj pri počasnih, mere (popravljene) pri 9.mesecih: 9720g in 77cm. Saj ni čudno, da me štiha išias. Aja, pincetni prijem se že nakazuje, tudi neko puzanje menda bi lahko bilo, ploskauser posted image čudno, maha ne, sedi sam in dela hopa hopa, kot da bi jahal konja - prav poskakujeuser posted image . Aja, menda levo nogo navznoter obračauser posted image , smo dobili novo napotnico. Na srečo pa nima hiperelastičnih sklepnih veziuser posted image user posted image user posted image . Putka - mi je včeraj p. v razvojni povedala kakšni časi me čakajo z Markom in to diagnozo - sploh ni tako nedolžno kot si rekla oz. so tvoje izkušnje. Izpahi ram, kolkov, kolen.....me je kar groza. Sploh ne vem če je primeren za kakšen šport naš Mark. Da o visokih čevljih ne govorimo (pomisli na plažouser posted image ).Zdaj ko je še tako majhen ga še "nagneš", kasneje pa ne vem kako bo.

Evo, grem likat, me čakajo 3 stroji, potem pa še malo preberem za nazaj.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......