|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
12.2.2008 19:22:30   
Putka
Če ne bo tale tipkovnica crknila. Se Katja tako izživlja nad njouser posted image Jo rajši skrijem pa samo z mišom delam.

Kaya, veliko kock (Knorr, Vegeta..) vsebujejo ojačevalce okusa, najslabši med njimi natrijev glutaminat - med drugim povzroča izpadanje las. Jaz kupim bio kocke, ki so pač jušna osnova + sol. Eni delajo to celo sami. Pač malo gledam, da je čimmanj konzervansov in drugih sranj v hrani, kolikor se pač lahko izognem.

Tejč, kaj pa če uro malo prestavimo, npr. ob 11h? Da mi ni treba (in tebi) takoj po mladiče v vrtec leteti? Drugače sem za.

ponedeljek, 18.2. ob 12.00 v Arboretumu (v drevoredu),
če bo lepo vreme:

1. tejč
2. Putka
3.
4.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.2.2008 19:27:47   
Putka
Aja, obedovanje. Najraje je, če ima družbo. Pa dobi svojo žličko in krožnik, not par kosov hrane (grahuser posted image ), potem pa njami. S tem da včasih poje veliko, običajno pa max 200 ml.

Rožica
, da ne boš čisto buškasta! Že danes začni s pisanjem. Saj si itak ponoči pokonci, pa se za računalnik vsediuser posted image . Bravo za mere, Nace!

Sem danes enga aprilčka od znanke mimogrede videla. 20.aprila in je manjši kot ta najmanjši majček (Cappy, mogoče je to tvoja Lana, ali pa Erika?). Tako da so naši dojenčki res XL.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.2.2008 19:40:53   
Majchi
Jaz z veseljem pridem v ponedeljekuser posted image .

če bo lepo vreme:

1. tejč
2. Putka
3. Majchi
4.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.2.2008 20:07:14   
kaya2007
putka, sej to me je zanimal, če je kaj manj aditivov in tega v tistih kockah..sem se jih probala izogibat (kock), ampak sem jih vseeno ene parkrat morala uporabit, ker je bio čisto brez ukusa user posted image  bom šla v DM po te kocke, hvala za info.!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.2.2008 20:37:19   
BAMBINA_
Punce, a obstaja kakšno naravno zdravilo proti utrujenosti? Razen kave, ker mi bo sicer srce odpovedalo user posted image Ampak resno, jaz sem zadnje čase takooo utrujena. Danes sem mislila, da me bo konec po polurnem sprehodu user posted image In potem kot zakleto... pri dnevnem uspavanju Griše, ko sem komaj čakala, da ga lahko nesem v posteljico, ravno je že zaprl očke, CIIIIN CIIIN me kliče mami user posted image user posted image . Sem se samo zadrla v telefon: "Uspavam ga!!" in nadaljujem, Griša je spet komaj zaprl očke, pa spet CIIIN, CIIIN, CIIIN. Mamica: "Kaj si rekla? Te nisem razumela" user posted image Pri večernem uspavanju (sem sama doma) pa danes kot zanalašč ni in ni hotel zaspati. Več kot pol ure sem ga nosila, da je gospod končno zaspal. JAO, JAO user posted image Jaz bi se pa že tako rada poknala na kavč...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.2.2008 20:51:31   
Majchi
Bambina, da nisi ti nosečauser posted image . Al te spomladanska utrujenost daje kot mene?

Kaya, tud jaz ti čestitam za 9kouser posted image ! Pa bravo vsem našim študentkam.

Rožica, saj ko se boš enkrat lotila diplome, bo kar steklo, boš vidla. Sam začet je pa težko, se strinjam.
Pa bravo za takšno odločitev kot je poroka! Na lušno si vzemi, pa lepo fino počasi vse zorganizirajuser posted image .

Putka, ja, dons sem špricala. Moram itak za nov mesec plačat. Pa res mi gre ta ura na jetra. Saj vidiš, kok je Lana sitna. Mislim, saj se vseen našvicam, ampak me imam filing, da jo matram. Če grem pa ven, jo pa dam v voziček in ona lahko odspi svoje.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.2.2008 21:07:32   
Majchi
Gledam House-a. En ga je ustreliluser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.2.2008 21:15:22   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Bambina, da nisi ti nosečauser posted image . Al te spomladanska utrujenost daje kot mene?

Ja, me tri z lex, imamo eno hudo obliko pomladanske utrujenosti user posted image , s tem, da je lex svojo utrujenost že javno priznala, mi2 sva pa tako že bili obe na zatožni klopi, ampak se še ne vdava, ane? Ja, ja, pomlad bo kriva user posted image Btw, eno matra pomladanska utrujenost že polnih 13 tednov user posted image user posted image Saj, veste, o čem govorim...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.2.2008 21:22:34   
iwa
kaj, kaj nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.2.2008 21:35:16   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Btw, eno matra pomladanska utrujenost že polnih 13 tednov user posted image user posted image Saj, veste, o čem govorim...

Ne...Jest nič ne vem user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.2.2008 21:53:35   
Majchi
Bambina, a ti nas malo khm, khm? A si noseča? Aaaaaaaaa!!!! Vse priznajuser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.2.2008 22:08:42   
kaya2007
kdo je zdej noseč???

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.2.2008 22:19:01   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

kdo je zdej noseč???

A še ne veš? Lex je noseča. Madona, danes pa sem prava izdajlka.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.2.2008 7:44:08   
tejč
No, alo nove nosečke....Kera bo/je naslednja?user posted image

Mene pa že nekaj prav skrbi. Maša se je že drugo jutro zbudila skoraj s čisto suho plenico. Doji se že bolj malo, noče, se kar odmakne in raje pleza po meni. Pit pa nič ne zna-ne po flaši, ne po lončkih, ne po raznoraznih cucljih, ....Vsak dan ji turim, da bi se naučila, ona pa samo bebavo grize in vrže flašo po celem stanovanju. Tudi ko ji dajem po žlici, skoraj vse ven pljune. Prepričana sem, da premalo spije.
Rešujem tako, d aji dam na koncu obroka vodo kar v hrano, da vsaj par žlic dobim v njo, mapak začne ven pljuvat...
Kakšen nasvet?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.2.2008 8:14:45   
lex
BAMBINA KAJ JE ZDAJ TO????????? A kar izdala si meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no daj zdaj sins pa tak sfirbcala, da nas bo razneslo - babe firbčneuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem dan v LJ v City parku v eni slaščičarni se dobimo z julikami že ob 12h. Če bo katera hodila tam okoli se javite - sem prepoznavni znak mam Alino poleg, okoli mene bo pa polno nosečih babnic. Mislim, da je to slaščičarna kjer so zraven restavracije. Še sreča, da gre še ena user posted image  z mano, da se ne zgubimuser posted image

Lep pozdrav - morem it kosilo kuhat, da moški del familje ne bo lačen.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
13.2.2008 8:39:23   
Putka
Bambina, lex je že krepko čez 13. tednov. Tickerja še nimaš naštimanega. No, vse ob svojem času..

Majchi, meni je Katja včeraj zaspala ob pol 10h in se zbudila v Moj Fit-u. Je bila celo uro tolk dobre volje, je vriskala in se Boštjanu smejala (zamenjala Klemna iz Aquamanijeuser posted image ). Danes sta bili ob z Vesno pred 7 pokonci, tako da jo zdaj že zmanjkujeuser posted image

Tejč, pri nas je bilo podobno, saj veš da je samo jošk šibal. In zdaj lepo pije iz flaške s tistim nastavkom, od Jane. Evo, tole:
user posted image
Ji je bilo na začetku zabavno samo zamašek grizt, jaz sem pa čisto malo odprla in ji v usta špricala. Zdaj je že skapirala, da je treba malo potegnituser posted image . Včeraj je pa Anžetu Aventovo flaško sunila, pa cuclej v usta tlačila, kar je tudi napredek, ker se je do zdaj cuclja močno izogibala.

Ja, mora veliko pit, škoda da noče joške več. Jaz dam Katji tudi sveže stisnjen sok (včeraj npr. jabolko korenček), pa kak deci popije. In fajn Hippov čaj instant ima, je sicer res sladkan, ampak kaj čmo, vsaj pije. Zadnje dni tudi vodo dol spravi.

< Sporočilo je popravil Putka -- 13.2.2008 8:42:04 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.2.2008 8:44:52   
kaya2007
ja za lex vem, da je noseča..ampak očitno ni edina user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.2.2008 8:48:36   
Putka
Lex, Pod Vodo ste zmenjeni, tam kjer se me dobivamouser posted image . Ne moreš falit, je takoj iz garažne hiše na desno. Če parkiraš v 2. nadstropju bližje Šmartinske (ko zaviješ z obvoznice in na semaforju zaviješ levo v BTC, v tem delu parkirne hiše) imaš takoj vstop v Cityja in padeš Pod Vodo. Mene žal ne bo, sem brez avta in se bom z magisterijem ukvarjala.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.2.2008 8:56:20   
kai1
jutro

Mi smo pokonci od 6.00. Ne vem kaj je to zadnji teden, se zbuja ob 5.00- 6.00, pa potem noče več spat. Mu dam flašo mleka, se ene 15 min, še igra v posteljici, potem pa moram obvezno vstat, saj se sam dere. Zraven mene v postelji noče bit, me je pa tudi strah, da mi ne bi dol padu, saj samo leze. on se bi ob 5.00 igral.
Sem bila včeraj čisto pah. Dopoldne sem šla v trgovino in Anžeta pustila doma pri očku. se je zakadil proti izhodnim vratom in pol ure jokal in butal pred vrati.
Joj, sedajle mi pa odpira  omare in ven meče čevlje. Spet bom samo pospravljala.

Motivacija pri hranjenju, če ga ne motiviram z raznimi igračami, žličkami , itd., mi nič ne poje. Tako, da skoz pobiram igrače. Sedaj sem že navezala na stolček eno žličko, ki jo obožuje.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 13.2.2008 9:06:48 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.2.2008 9:22:09   
Majchi
Men je pa Lana prejle iz postle padlauser posted image . No evo, pa se je zgodilo še pri nas. Sem sam čakala, kdaj se bo zgodil. Kdor čaka, dočaka. Ni sile.

Šibam po opravkih, Lano bom dala v varstvo.

Mene dol iz zatožne klopi glede nosečnosti. Sem za vsak slučaj dons zjutraj naredila test - negativen. Kot sem rekla, M prihaja in me že zafrkavauser posted image .

Bambina, si že imela nuhalno? Upam, da je vprašanje na mestuuser posted image .

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.2.2008 9:39:08   
felicia
no evo en večer me ni gor pa je polhn majčic nosečih sej ne morem verjetuser posted image user posted image .

kai- Uroš tudi vstaja vztrajno ob 6 zjutraj pa se po men valja pa po mojmu jaz ga držim za eno nogo da ne bi slučajn zbežu s postle, en oko mam odprt na drg pa še spim. Pol pa okoli pol sedmih vstaneva.

Drugače je pa Uroš spet prehlajen, mal smrka pa kašlja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.2.2008 9:47:31   
felicia

če bo lepo vreme:

1. tejč
2. Putka
3. Majchi
4.
Felicia (če Uroš ne bo še bolj prehlajen)
5.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.2.2008 10:01:47   
felicia
Kaja, Lan in Lana vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.2.2008 11:07:24   
iwa
Z Emo se pridružujeva čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.2.2008 11:57:37   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Bambina, si že imela nuhalno? Upam, da je vprašanje na mestuuser posted image .

Izvidi nuhalne so odlični... ampak ne pri meni user posted image , smotke, saj sem vam ja nedavno ZSje pošiljala user posted image user posted image Ampak vas je pa fajn hecat, ko tak hitro zagrabite user posted image
Smo ravno iz NFT. Griša je bil ultra pohvaljen. Grem naprej kuhat, se še potem javim.
lex uživaj danes na srečanju.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......