tejč
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1 O Tejč, čer! A boš še kdaj v Kr prišla? Si vzamem frej! O, čer, čer. Sem toook zmatrana, ampak te pa moram pozdravt. Bom še prišla, seveda. loh se pa tud kdej pozno pop ali čez vikend dobimov Qju, bi mojga nasrala, da pridemo vsi na kufe... Skratka, mi smo bli v pet v Nardoni galeriji-super je blo, v soboto smo po LJ centru laufaril in po bregovih Ljubljanice na Prulah race futral, v nedeljo smo bli pa pr babi in dediju. Ampak jaz pridem took zmatrana domov od naših, k se nihče ne zna kej prou obrnit in pomagat-vsi sam gledajo, moram še za ven obe jaz oblečt . Ne vem, no, dans sem se pa pošten razp...nad mojim, ker je ko smo pršli najprej cajteng bral sto let, pol je v omari iskal ene modelčke od pred 300 let, pol je celo MAšo previl, pa malo (???) spal, pa kosilo jedel (o, ti božček!), pa spal... , jz sem pa obe imela, s tem, da še Ajša cel dan ni nič spat šla. Pol ga pa naderem, pa babi in prababi u luft sdkočjo in ga zagovarjajo, češ, revček, ima službo , babe zmešane, mi je pa pokrov odneslo in sem jim kar povedala, da naj delajo kokr čjo, da jaz pa nam niti en dan sužnja svojga dedca, da so otroc tolk moji kukr njegovi... No, pol smo nekak zglihali debato. ****uš, kako sem trmasta! Je zlo uredu dec, ampak ko ga pa pihne, ga pa takoj po buči dobi. Briga me! Aja, Maška neki kašlja in me ne bo jutri.