|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
11.2.2008 10:03:56   
tejč
ma, nekaj me zanima...a res še nič ne razmišljate o morju in dopustu, mene toook mika, pa ne vem, kam bi šli poleti. Ima katera kako prioročilo???

za glavno sezono, od 10.7. dalje...

rogljiček, bravo za zobke, jih je pa res zgodaj dobila. v bloku imamo fantka aprilčka, ki ima že 10 zob! ampak mu še vse miksa. jaz ti svetujem, da ji začneš kar čimprej koščke (če že nisi začela) dajat.

< Sporočilo je popravil tejč -- 11.2.2008 10:04:08 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.2.2008 10:07:31   
Putka
user posted image Kaj ne bo nobene? Midve s petrozg greva tudi rajši na sprehod. Pa naslednji teden, upam da nam znese.

Prav pogrešam tole plavanje, smo se bolj redno videvali. Pa Petrinjo in Matevžka bi že kaj rada videla! Kje sta?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.2.2008 10:12:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

ma, nekaj me zanima...a res še nič ne razmišljate o morju in dopustu, mene toook mika, pa ne vem, kam bi šli poleti. Ima katera kako prioročilo???

Mi smo se imeli lani zelo fajn na Braču, gremo letos spet. Bi šli z nami? Jaz resno iščem za letos poleti še eno familijo. Ker se ima Vesna potem tolk fajn, če je družba. S ta starimi (tako mi je včeraj rekla) ji je po enem dnevu dolgčas.

Vi radi kampirate, kaj pa npr. Solaris okoli Zadra, tisti del Dalmacije je enkraten. Morje in klima, ni primerjave z Istro. Potem je Hvar, sicer drag ampak vrened ogleda. Kornati, Kvarner.. Sestra je bila lani na Unijah, tja ne iti. Baje še cajtenga ne dobiš, je treba čisto vse s sabo pripeljat.

Mi gremo letos začetek avgusta v Pučišča, Brač, potem pa malo na dolenjsko. Lep dopust je tudi na Pokljuki, Veliki planini, v hribih med kravamiuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.2.2008 10:20:56   
tejč
Putka, hvala za nasvete. Brač me tudi mika, ampak je malo daleč, no, zame ne, moj težiuser posted image . Sicer pa res ne poznamo kaj obale, ker sva vsako leto pristala na Korčuli v Korčuli, ker je tak zakon (tudi vožnja s trajektom od Reke do Korčule je nekaj strašno lepega), ampak ne moremo skoz tja lazit, no.user posted image
Grem brskat...user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.2.2008 10:43:19   
felicia
Oj

lahko se dobimo pri šparupa potem direkt na PST pa en krog pa nazaj a ne?

Mi bomo verjetno šli na Lošinj baje je lepo bomo vidli, drugače bomo pa hodili kar na Rab ker oba imava zelo rada mivko pa še mulčćek se bo lahko igral.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.2.2008 11:52:40   
Majchi
Tejč, glede dopustov se moram jaz najprej v službi pogovorit. Se še za 1.maj ne upam nič rezervirat. Najrajš bi šla pa v London k sestri.
Morje -  komi čakaaaaaaam!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.2.2008 12:11:55   
petra a
tejč-a pol pred sparom...ure nisi napisala

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.2.2008 12:13:48   
petra a
bova se potrudli pridt,mava prej še enkrat dohtarja...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.2.2008 12:53:09   
rožica81
O punce, kolk ste pridne user posted image

sem samo na hitrco tole zadnjo stran pregledala, pa vidim, da ste z mislimi že mal na dopustu user posted image  Jaz bi tut user posted image  Sva imela pa za letos nekaj bolj konkretnega v mislih... ala honeymoon user posted image  Bomo videli, kako in kaj.

Sem pa ful malo na RR, no, kar nič, priznam user posted image  Zdej sem ratala movie freak, skoz filme dol vlečem, tko da... Pa itak je tako lepo vreme, da sva z Nacetom veliko zunaj user posted image

Se vam še kaj javim, zdej si grem pa kaj za pod zob naštimat.

čau bau mačke

pa še to: Nace ima že 7 zob user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.2.2008 14:04:18   
vanesa24
Lp iz dolenjske.
Mi gremo letos pa v Zadar- Bibinje. Smo bli ze dvakrat in nam je full lustn dol.Tako bolj umerjeno. Itak je pa pri nas sam dalmacija v igri.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.2.2008 14:15:09   
kaya2007
tejč, a brač mu je predaleč, korčula pa ne?? user posted image  drugač se bomo pa mi probali izogniti dopustu v avgustu, ker je zadnja leta že precej slabo vreme user posted image  bomo pomoje šli julija enkrat, po mojih izpitih. seveda bomo na čolnu, mojemu raje ne omenim kaj drugega, ker bi to pomenilo dvojne stroške. bomo pa šli verjetno malo po otokih, stacionirani smo na krku, potem pa pičimo najprej na pag-tam je najbolj mirno morje, delfini...potem proti kornatom, pa do slapov krke, pakleni otoki obvezno, ker imajo dobro hrano user posted image  pa letos bi šla še na vis in korčulo, ker še nisem bila. nazaj grede sva pa ponavadi že navličana vsega in greva kar direkt v domačo marino user posted image
čez vikende pa itak visimo na krku, kopamo pa se pri lošinju oz. cresu ali pa pri golem otoku oz. rabu-okoli krka namreč ni najlepših zalivov (vsaj za moje pojme), ali pa so polni.

joooooooooj, komaj čakam!!! sploh ne maram zime in se mi začne dogajat šele ko se otopli user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.2.2008 14:22:05   
Majchi
Uf Kaya, kako lepo si napisala tole.... V mislih sem že na morju, kjer je toplo, brezskrbno, Lana že teka naokrog,... Ups, sem mal zašlauser posted image .
Z Lano hitr nekaj pojeva in pičiva mal ven. To je vsaj takoj uresničljivo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.2.2008 14:35:04   
kjava
Oj!
Z Eriko sva bli dons na sistematskem. Mere: 7900g in 67,5 cm. Tale dolžina mi je mal čudna, v treh mescih naj bi zrasla samo za 1cm user posted image .Jo bom sama še enkrat zmerila.

A je še kakšen majček pod 8 kg?
Sva meli tud urinsko vrečko nalimano, pa je šlo seveda zravenuser posted image , ampak je rekla, da naj urin prinesem enkrat ko bo bolna, da jo bolj zanima kri.
Pa puzat je začela včeraj user posted image

Mi smo bli tud včeraj malo na pohodu. Erika je bla v kenguruju, ker sem ruzak posodila. Še dobr, da ima bolj male mere, da še paše not.

Tejč, jest sem že zdavnaj planirala dopust. No, ne planirala, mal premišljevala, ker moram vse jest organizirat.  Neki sanjam o Robanovem kotu ali Logarski dolini- mi smo bolj za hribe kot za morje. Bom mogla mal začet trenirat z Eriko v ruzaku user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.2.2008 15:11:27   
felicia
ojla
jaz pa ne vem če bomo danes še kaj pli ven ker res grdo piha in je potem še bolj mrzlo. Do kdaj pa mislite met svoje male v zomskih vrečah v vozičku?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.2.2008 15:14:26   
felicia
Dorian in Kaja vse naj za 9 mesečnico.

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.2.2008 15:48:42   
Putka
Felicia, do konca zime, ne? Potem niso več zimske ampak pomladne vreče. Jaz mislim enkrat dokler je pod 10 st (user posted image a sploh je tole zimo) je v vreči čisto ok. Sem pa tudi že malčke brez vreče videla.

Kaya, jaz grem kar z vami na barkouser posted image . Ja, vsi ti kraji so krasni. A ni fajn, da imamo vsaj hrvaško morje blizu, čeprav ni naše. Kolk se morjo Danci, Poljaki vozit, da pridejo tja..

Tejč, Korčula je pa noro lepa, tudi z otroki. Saj eni celo življenje na isti kraj hodijo. Če najdeš nekaj, kar ti je res všeč, zakaj pa ne?

Jaz imam v Istri nono in teto, mogoče tudi letos kak vikend v Vrsar skočimo, ampak me zanima kako bo s čistočo obale. Tisti tanker okrog Rovinja pa to. Vesna bi pa šla zaradi tega:
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.2.2008 15:49:03   
kai1
ojla

Mi2 sva prišibala domov. Zunaj tako user posted image piha. Ne vem če bova danes šla še kaj ven.

Vsem, ki ste dobili nove zobke, čestitke.user posted image user posted image
Erika, bravo za plazenjeuser posted image user posted image
Vse naj, naj Dorjanu in Kaji.
user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 11.2.2008 15:52:15 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.2.2008 15:49:11   
Putka
Katja spi, šibam na aerobiko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.2.2008 16:10:57   
kaya2007
kjava, kaja ima šele okoli 7kg, točne mere ti povem v sredo, ko imamo pregled, ampak nazadnje ko sem jo tehtala (s sabo vred user posted image ), še ni pokazalo 7.

putka, fajn je da je hrvaška blizu, me pa skrbi kako bo letos, upam, da ne bomo vsak vikend kot norci čakali na meji...pa da ne bojo hrvati dobili še kakšnih drugačnih "napadov".

midve sva ble pa ravno malo zunaj-danes za spremembo v kengurujčku (kaja ga ni smela uporabljat, zdaj ga verjetno že lahko?!). se mi ni dalo vozička ven vlačit, za v naročje mi je pa že pretežka.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.2.2008 16:20:28   
kai1
Kaja, zakaj pa nista smeli uporabljati kenguruja

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.2.2008 16:22:25   
petrazg
Evo še nas s sprehoda. Sva s Putko po dolgem času do tržnice prišle user posted image user posted image user posted image ... moramo večkrat ponoviti vajo... Pri nas pa ne piha user posted image , je bilo prav luštno...

Felicia - dokler bo tako hladno, da se mi bo zdelo, da je premalo če je samo oblečen...

Čestitke vsem za zobke, pa za prvp plazenje, pa prve korake user posted image user posted image user posted image

Kaya2007 - lepo, da si se še tu oglasila user posted image Vi pa uživate 100 na uro.... Ko greste pa do Kornatov, se pa na mene spomni user posted image user posted image user posted image ... Tam je pa meni najlepše - lepe plaže, čisto morje, dobra hrana, super sprehodi ... user posted image user posted image user posted image

Morje- mi še ne vemo, kam bomo šli poleti, še ne iščem... Sem iskala nekaj za prvomajske počitnice, pa tudi nič ne najdem... Če ne drugam, bomo poleti šli v Lanterno za par dni... Amapak to je še daleč..user posted image moram za prej nekaj dobrega najti...

Rožica 81 - a mi česa ne vemo??? A se boste poročili???

Dorian in Kaja čestitke za 9 mesecev!!!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.2.2008 16:25:06   
petrazg
Kaya2007 - sem prebrala , da ti je Kaja pretežka... user posted image ... Lahko kdaj prideš po mojega Anžeta, pa boš videla...user posted image user posted image user posted image Mi smo imeli pri 3,5 mescih 7 kg...user posted image user posted image user posted image Sam imam pa mišice... to je pa tudi nekaj...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.2.2008 16:37:11   
petrazg
Punce, če potrebuje katera stajco naj se oglasi... Mi je trenutno ne rabimo, ker Anže dobi napad histerije, če ga dam noter...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.2.2008 17:17:09   
kaya2007
mi ravno kupujemo stajco, tale mi je všeč: http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=293&pag=670
upam, da je ne bomo kupili za brez veze, tako kot prenosno posteljo user posted image  to bi pa mi lahko rentali he he

kai, zaradi ekstenzijskega vzorca ni smela boto pokonci, pa tudi drugače ravno ne priporočajo kengurujčkev za dojenčke...

petrazg,  kje na kornatih se dobro je? pravzaprav me zanimajo vse dobre gostilne na jadranu, sem velik ljubitelj morske hrane, mmmmmm školjkice in škampki, njam!!
anže je pa res težka kategorija, koliko ima pa zdaj kil?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.2.2008 17:24:09   
petrazg
Kaya2007 - naša stajica je tudi Brevi-jeva... samo mislim, da starejši model (samo vizuelno>)... Ti jo brez problemov posodim...

Anže ima pa 11,5 kg... Težka kategorija res...Pa samo na nogah bi bil...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......