|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
8.2.2008 20:03:20   
Eca
Majchi- išias je tisto, ko te zaseka v križu in po parih dnevih spusti. Če pa ne spusti pa se temu reče diskushernija ali nekaj takega. Pomaga počitek - moraš najti pravo lego oz. položaj. Tablete meni ne primejo (mi je tašča tokrat ene konjske prinesla, ki jih sama jemlje), blokado sicer lahko dobim, pa tudi ni nujno da prime. Jaz sem jo tokrat dobro odnesla, ker me ni čisto do onemoglosti streslo. Pa tudi položaje sem že naštudirala. Operacija user posted image nimam pojma. Mi še ni noben predlagal. Vsi pa mi toplo svetujejo ne dvigovanje  stvari nad 5kg, ker to preveč obremeni mojo hrbtenico. Torej tudi Doriana ne bi smela dvigovati, da o Marku niti ne govorimo. S temi težavami pa sem se srečala prvič v prvi nosečnosti, nadaljevale so se v drugi nosečnosti, o tretji pa lahko še samo sanjam. Hrbtenica je toliko občutljiva, da bo zame tudi normalno življenje lahko mora, če se ne bom pazila. Sem dobila išias gratis poleg otrokuser posted image .

Hvala za komplimente. Majčki so pač posebna rasa in vsi imajo skupno lastnost, da so zelo zelo lušni.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
8.2.2008 21:30:32   
BAMBINA_
A se moji metuljčki še vedno ne vidijo user posted image Mogoče je tisti srček kriv...
Petrazg jaz bi tudi reklame, pls user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
8.2.2008 23:33:47   
tejč
Živjo, madona, jz sem pa prou lena zadnje dni za pisatuser posted image .
Mi smo se imeli lepo danes v Narodni galeriji, obe sta bili prava cukrčka, sam ko smo odhajali je Ajša zunaj trmarla, drugač pa pravi balzam!user posted image
Jutri smo mislili na morje, pa ne gremo, zaradi vetra. Bomo našli plan B, nič bat.user posted image  BAmbina, z mojim sva dans oba pospravljala, ampak ne me imet tok za pridno, mamo dostkrat tud štalo.user posted image

In čestitke Petri a in keri že???? za opravljene izpite.

Likat pa ne grem zdle, bom jutri, grem pod tuš, moj že drnjoha kleleuser posted image user posted image user posted image , je reku, da je lažje v službo it kot doma z dvema.user posted image

Petrazg, še meni reklame, sploh ne vem, o čem govorite, ker ne gledamo TV.user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa rezervirano za prvomajske-apartma za 3 osebe v Umagu (Sol Stelamaris).

Fotke od tamale prpopam jutri.

Putka, kaaaaaaaaaaaaaaaaake fotke, ti si carica!

BAmbina jz ne vidim.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
8.2.2008 23:36:01   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Majčki so pač posebna rasa in vsi imajo skupno lastnost, da so zelo zelo lušni.

Bravo, Eca, tole je pa res!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.2.2008 8:12:59   
felicia
LEX- HVALA za kavico mi je prav prišla.

Ste se pa razpisale kot noreuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.2.2008 8:16:06   
felicia
user posted image

uroš star cca 4 tedne

user posted image

in star 8 mescev

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.2.2008 12:39:21   
dodi
Pa še naši dve:
user posted image
pravkar rojeni

včeraj:
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.2.2008 12:41:45   
dodi
Pa še ena skupinska od včeraj:
user posted image

z mamico sva skupaj čakali na oddelku,mali sta 14 dni mlajši od naših

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.2.2008 13:02:27   
kai1
dan!

VAs bere, ste vse priden. Luštne fotke naših jumpkov. Kako so že zrastli.
Včeraj smo bili na morju, je ful burja pihala, ampak je bilo vseeno lepo.
Smo šli pogledat našo prikolico v Savudrijo, ker so nam vdrli, ampak ni nič kaj pretresljivega. Odnesli niso nič, le vrata so malo uničena, a se dajo popravit.

Bambina, jaz vidim tvoje metulčke.

Putka, svaka ti čast, super fotkeuser posted image user posted image user posted image

Petrazg, ne vem ali sem ti napisala, ampak ali lahko tudi jaz dobim tisti filmček o katertem debatirate? Če se ne motim, sem ti včeraj poslala svoj meil. Hvala.

Eca, super da si bolje.user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.2.2008 17:15:43   
Majchi
Evo nas, danes smo se cel dan potepali zunaj. Najprej pred kosilom, potem pa še po kosilu. Vmes nas je pa tašča povabila k Jurmanu na kosilo.

Zadnje dni se počutim za en drek. Zoprna sem tok, da grem sama seb na jetra, kaj šele drugim. Kregam se z vsemi, utrujena sem, nestrpna in živčna. Tud sesalec mi gre na živce, ker se ne vleče za mano tko kot bi jaz hotla. Bog ne daj, da ga moram prestopit, ker bi ga najrajš brcnila. Sploh ne vem, kaj mi je. Kot da me hormoni razganjajo kot eno 15 letno frkljouser posted image . Včeraj zvečer sem se kar nekaj cmerala, ker mi gre kao vse narobe, čeprav sem srečna kot že dolgo ne. Mogoče pa menstruacija prihaja. Že prejšnji mesec okrog 10. me je vse šraufalo, pa potem ni bilo nič, zdej se pa isto dogaja, pa ni nič. Zdej je pa že res dolg nisem imela, verjetno mi bo dala vetra. Prijaznih besed od mene je deležna edino Lana.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.2.2008 19:19:40   
Putka
Tudi mi smo imeli lep sončni dan. Smo šli po dolgem času v mesto, komaj iz Konzorcija prilezli (joj, bi kupila pol knjigarneuser posted image ), se najedli sladkarij in sladoleda v Zvezdi. Do tržnice nismo prišli, so nas za kosilo čakali. Povsod polno ljudi, je prav luštno kako sonček vse ven potegne. Tudi zvončke, ste videle da jih je povsod polno?
Katja ima zgornjo levo enko! Čisto samo vrh ven kuka, končnouser posted image

Dons me ne bo več, bom gledala Brada Pitta v Trojiuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.2.2008 19:49:26   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Dons me ne bo več, bom gledala Brada Pitta v Trojiuser posted image

Jaz bi tud, pa dobim obiske. Sej sem itak že gledala, ampak je res hud film! Uživaj Putkauser posted image .
Pa čestitke za zobekuser posted image . Upam, da bo Katja zdaj več spala in jedla.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.2.2008 21:22:16   
petra a
živjo

dec je v banji,kakšen miiiir !!!

majchi-men tud neki štrajka z zelenjavo,sadje k sreči je...sem pogruntala,da če ji dam rižoto z roko,bo odprla usta in jedla,če ji dam pa z žlico bo pa krilila,da bo letelo vsepovsod...kera forauser posted image  in kaj bodo rekli v vrtcu če se bo šla takeuser posted image

mi2 mava v ponedelk dohtarja,komaj čakam

sm prpravla avtomat za kruh,da bo zjutri dišalo...bomo vidl kaj bo prišlo ven

lep večer vam želim še naprej in še lepšo nedeljouser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.2.2008 21:23:28   
petra a
user posted image user posted image user posted image -za Katjo od Putke

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.2.2008 21:25:17   
ancka1
No, še en kronološki kolaž... user posted image

user posted image
Še na varnem...

user posted image
...star nekaj uric...

user posted image
...junak danes pred spanjem

user posted image

P.S. Pa danes so konnččččnnoooo zgornje enkice pokukale ven. Smo jih čakali 2 meseca. Vas grem malo nazaj brat.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.2.2008 21:26:26   
petra a
Bambina in petra zg-lepa sobica

jst jo pa zdej štimam,pohištvo je že,zdele rihtam stene in zavese (medvedek pu & prijatelji)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.2.2008 21:28:06   
petra a
uuu,kakšen tatoo...luštkan je tale tvoj Tevžuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.2.2008 23:15:56   
lex
petra a ne sekiraj se v vrtcu vsi lepo jedo. Moj se še premakne ne iz stola. Doma je to samo utopija. Alina dela tako zraven hrane, da se mi že meša. Še malo jo bom v polivinil oblekla, ker pride ven vedno ko ena velika user posted image user posted image

ful sem tečna dans (majchi a noseča pa nisi?user posted image ) bi mogla it ven pa je mali tak bolil in trmaril, ker cel dan ni bil zraven svojega ljubega atija, da on pa ne gre k babici in dediju (drugač bi pa skoz gor čepel), da sem rekla da ne grem nikamo, ker bi itak mela cel večer pokvarjen!user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.2.2008 8:54:58   
ancka1
A, ja lex... VITA najlepše ime! user posted image  Če bi bil Tevž pupa bi bil Vita.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.2.2008 9:39:43   
kai1
user posted image
Ančka, super tatu in lep trebušček.

MAjchi, ali si noseča?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.2.2008 9:45:30   
kjava
Lex, a je bla dobra torta? Mmm, se mi sline cedijo, pa sem se med postom odpovedala sladkarijam. Mislim da bojo šle ogromne količine čokolinota kot nadomestilo user posted image

Erika še kar spi user posted image , jest pa še ne vem, kaj bo danes za kosilo user posted image Nekaj pernatega v glavnem.

Vidim, da tele dni najbrž uživate na sončku, ker vas nič kaj ni tule. Sej je prav, mi bomo danes tud družinsko šli kam. Upam user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.2.2008 12:06:43   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
MAjchi, ali si noseča?

Menda ne, nouser posted image . No, testa nisem delala, ker nismo sploh delal na tem. So pa res isti feelingi. Zdele gledam nekaj po TV, pa se bom men se zdi vsak moment razjokalauser posted image . Pa vsi že opažajo mojo nataknjenost.
No, mislim, da je bolj realno razmišljat o prihajajoči menstruaciji, ker me že ta drugi mesec nekaj šraufa, potem ni pa ničuser posted image . Mah naj že pride, da bo mir. Se z mojim skoz kregava.

Eca, hvala za obrazložitev glede išjasa. Saj sem vedla, kaj to je, samo ni mi blo jasno, če je to ozdravljivo, al te pač spremlja cel življenje in je treba pazit nase do smrti. Kot praviš, ni prov nič fino. Upam, da si opomoreš.

Ančka, dobre fotkeuser posted image . A je pravi tatoo?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.2.2008 14:22:09   
ancka1
Dan!

Evo, mi smo iz ene konkretne peš ture. Sedaj grem pa hitro ene kitajske riževe nudle skupaj spacat.
Majchi, tatoo je pravi ja. Me je malo skrbelo, kako bo raztezanje kože vplivalo nanj, pa je vse ok. Ta kuščar je že kar precej star. Je še iz časov, ko sem bila 100% prepričana, da jaz nikoli ne bom imela otrok. user posted image
Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.2.2008 16:13:28   
Majchi
Evo, mi smo tud iz peš ture nazaj. Smo šli namesto na izlet kar v Ljubljano, pa z vzpenjačo na grad, potem pa peš dol, pa še mal naokrog, pa na kavico, pa na kebab, pa domov. Lana je vse prespala. Sploh ne morem verjet, kako zelo ji paše bit v vozičku. Namesto 20 min spi tudi do 2 uriuser posted image . Zbudila se je šele na kavici, da sem jo sploh lahko nafutrala - s frutkom sevedauser posted image , ker gospodična drugega ne bi.

Vsem malčkom čestitam za nove zobkeuser posted image !

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.2.2008 16:32:10   
kai1
ojla

Smo se ravno vrnili iz Korena.  Anže in očka sta čist utrujena, tako da oba spita, jaz pa malo po netu srfam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......