s u g a r
|
hojla ve kofetkate, mi pa smkrlčke črpamo z noska (madoniš se vlečejo k čreva), pogruntala sm novo varianto čiščenja, ki ga malce bolj prenaša kot samo zalivanje z NCl. No pa tudi ogromno ven dobim. Kje je fasal mi ni jasno. Ampak zdi se mi, da nam je dobrohotni dedi prinesel, ker ko je bil boln je non stop hodil dol in kje je moj fant, kje je moj fant bolj ko sva govorila, da naj z drago ne hodita dol, bol sta tiščala. Eto ti - zdej mu nej pa nos puca sred noči. . Matr si bom raj jezik na pol pregriznla kokr kej neprimernega rekla. Ful je izumil stvari, zdej k je mali ornk, k leta okol, ko je kot sveder nikoli pri miru, zdej je pa to in to pa to narobe in kako, da je to tako, pa da noče jest,.... - previt ga pa še danes ne zna (ponuca svojo novo madam - meni pa lasje pokonci, namreč nihče me ni niti vprašal kako pa kaj mislim o tem, da se ona petlja zraven. Manjka samo še pikica na I, da se začneta v vzgojo petljat - pol pa tudi, če spakiramo in se selimo drugam. No way.) Tašča - volk neki dlako menja (nekam prijazna in uslužna je, enkrat je celo pazila Valla, k sva šla z očijem žurat - drugič odkar je mali škrat). Tako v kratkem - sej kmal bomo mel svojo sanjsko hiško na Gorenjskem ali Avstriji in svoj mir v svojem lastnem svetu. No pač bo treba počakati tam 4,5 let (kaj je to v primerjavi z celim življenjem, ki je še pred nami), prej bomo še Nr. 2 naštimal. Petrazg - mislim da imamo isto doma, mam pomagača, ki mi na nek čuden svoj način pomaga pri pospravljanju (trenutno je zelo interesantna očijeva miška - k se sveti, če kej zbriše na rač ne bom jaz kriva ). Najrajši leti v kopalnico in v tuš kabino - direkt pa tud, če je še mal mokra, .... ni važn,.... bum notri in tolčt po odtoku in plezat po ploščicah. Majchi & Putka - jutri telovadite - midva na žalost ne bova nosila bacilov okoli, pa še pediatra imamo. Jaz pa si grem enako karto kupit - se pa kaj vidimo na pilatesu, kaj menita? No zdaj miška ni več interesantna in bi malce po naročju skakal, mogoče vam kaj napisal (no to še ne), greva midva stran od pc-ja in še mal pojest (je še mal od kosila pustil - danes je bilo prej, ker pol letimo ven) potem pa se štimat in špecerija da bosta fanta kej jedla čez vikend k me ne bo (mami bo v Milanu od petka do ponedeljka), planičke, mami za oblečt,... Upam samo, da mi bo ratalo uspešno črpati, da mi ne zmanjka mleka. Za mleko sem se odločila, da ga ne bom odstavila, si bom med časom, ko bom v kliničnem, črpala in zlivala proč itak ne bom smela biti z malim - kako bom preživela še ne vem. Bomo morali, kajne? Seveda pa še kej druzga tudi. Ok - papa for now. pozdravčke vsem