|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.2.2008 11:16:35   
felicia
prihajjjjjjjjjjjjjjjjam!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.2.2008 11:31:30   
kai1
i2 bova malo zamudila, saj Anže  še vedno spi.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.2.2008 11:38:47   
Majchi
Lana tud še spi.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.2.2008 13:13:27   
s u g a r
hojla

ve kofetkate, mi pa smkrlčke črpamo z noska (madoniš se vlečejo k čreva), pogruntala sm novo varianto čiščenja, ki ga malce bolj prenaša kot samo zalivanje z NCl. No pa tudi ogromno ven dobim.
Kje je fasal mi ni jasno. Ampak zdi se mi, da nam je dobrohotni dedi prinesel, ker ko je bil boln je non stop hodil dol in kje je moj fant, kje je moj fant bolj ko sva govorila, da naj z drago ne hodita dol, bol sta tiščala. Eto ti - zdej mu nej pa nos puca sred noči. user posted image user posted image . Matr si bom raj jezik na pol pregriznla kokr kej neprimernega rekla. Ful je izumil stvari, zdej k je mali ornk, k leta okol, ko je kot sveder nikoli pri miru, zdej je pa to in to pa to narobe in kako, da je to tako, pa da noče jest,.... - previt ga pa še danes ne zna (ponuca svojo novo madam - meni pa lasje pokonci, namreč nihče me ni niti vprašal kako pa kaj mislim o tem, da se ona petlja zraven. Manjka samo še pikica na I, da se začneta v vzgojo petljat - pol pa tudi, če spakiramo in se selimo drugam. No way.)
Tašča - volk neki dlako menja (nekam prijazna in uslužna je, enkrat je celo pazila Valla, k sva šla z očijem žurat - drugič odkar je mali škrat).

Tako v kratkem - sej kmal bomo mel svojo sanjsko hiško na Gorenjskem ali Avstriji in svoj mir v svojem lastnem svetu. No pač bo treba počakati tam 4,5 let (kaj je to v primerjavi z celim življenjem, ki je še pred nami), prej bomo še Nr. 2 naštimal.

Petrazg - mislim da imamo isto doma, mam pomagača, ki mi na nek čuden svoj način pomaga pri pospravljanju (trenutno je zelo interesantna očijeva miška - k se sveti, če kej zbriše na rač ne bom jaz krivauser posted image ).
Najrajši leti v kopalnico in v tuš kabino - direkt pa tud, če je še mal mokra, .... ni važn,.... bum notri in tolčt po odtoku in plezat po ploščicah.

Majchi & Putka - jutri telovadite - midva na žalost ne bova nosila bacilov okoli, pa še pediatra imamo. Jaz pa si grem enako karto kupit - se pa kaj vidimo na pilatesu, kaj menita?

No zdaj miška ni več interesantna in bi malce po naročju skakal, mogoče vam kaj napisal (no to še ne), greva midva stran od pc-ja in še mal pojest (je še mal od kosila pustil - danes je bilo prej, ker pol letimo ven) potem pa se štimat in špecerija da bosta fanta kej jedla čez vikend k me ne bo (mami bo v Milanu od petka do ponedeljka), planičke, mami za oblečt,... Upam samo, da mi bo ratalo uspešno črpati, da mi ne zmanjka mleka.
Za mleko sem se odločila, da ga ne bom odstavila, si bom med časom, ko bom v kliničnem, črpala in zlivala proč itak ne bom smela biti z malim - kako bom preživela še ne vem. Bomo morali, kajne? Seveda pa še kej druzga tudi.

Ok - papa for now.

pozdravčke vsem

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.2.2008 15:12:50   
iwa
vidim da se vse sorte dogaja odkar sm bla zadnjič gor.........

mi smo super, velik sva z emo pri mojih ker bo moj končno začel delat doktorat in ma fuul gužvo pa rabi mir za mislit.hoče narest doktirat da mami ne bo treba v službo in emi en čas še ne v vrtec, res mam sijajnega možauser posted image

ema bi bla skoz na nogah, kjer je možno se dviguje in vzklika od zadovoljstva. tud ma fazo da more bit mami v vidnem polju drugače revoltuser posted image user posted image user posted image za maškare namo nč.

mate pa fuuuuuuuuuul lepe šeme vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da so kar roblemi s prehladi in vsem želim hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

ema bi dons skoz spala, ja kaj čmo če je pa skoz dž, ah sej za viken se pa obeta sončekuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.2.2008 15:23:40   
iwa
tkole pa ema je rumenjakuser posted image user posted image user posted image

user posted image
in se pol kopa pri babici v posodi za perilouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.2.2008 15:44:19   
felicia
o je luštna ema.

No midva sva doma in mi je zaspal v avtu. Zdej pa kuham.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.2.2008 15:45:50   
felicia
aja petrazg hvala za pijačo, kai lepo vaju je bilo spoznati, pa vsem štirim malčkom Maši, obema Anžetoma in Lani hvala za igrače, da se je Uroš lahko igral.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.2.2008 16:11:44   
kai1
Felicia, lepo vaju je bilo spoznati.
Iwa, kakšen sonček je tvoja pupauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.2.2008 16:28:38   
petrazg
oj...

Midva sva sedaj doma, sva šla še z očijem jest, pa v Mullerja po plenice... Mali je zaspan full, ampak zaspat pa noče in noče...user posted image user posted image user posted image Zdej pa kar nekaj joka, joka, joka...pa nič ne pomaga...

Kai - a si našla?

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.2.2008 17:19:46   
kai1
Petrazg, sem našla. Čitam, da mava enak problem. Anže je v avtu zaspal za 15min., potem pa nič več. Sedaj se pa za mano plazi in sitnari.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.2.2008 17:38:18   
iwa
punce dons je tak blesav dan glede vremena, ema je tud neki tečka in spi le v naročjuuser posted image   bi pa skoz spalauser posted image drugač se koj zbudi in tečnariuser posted image pač nizek pritisk pa touser posted image , bo že kmal bolje

hvala za komplimenteuser posted image itka so zej vsi tali srčki in cortki a ne?user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.2.2008 18:03:35   
felicia
ojla
evo zdej z Urošem pišem v naročju.
Putka-- kako je bilo na kontroli?

Majchi- kdaj se zmeniva pol za plastificiranje? Prideva mi dva na tvoj črnuški konc če želiš.Sam povej kdaj lahko.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.2.2008 19:16:53   
Majchi
Oj!

Feliška, lahko prideš jutri, če želiš. Ne verjamem, da bova šle z Lano na telovadbo, ker mi je tok blesava ura, da jo samo mučim. Tako da komot prideš, pa šibnemo še na kakšen sprehod, če se bo vreme držal.
Če še katera želi priti, je dobrodošlauser posted image .

Putka, kako je res s Katjo? Bogec maliuser posted image . Men se bolani otročki tok bogi zdijo.

Iwa, tvoja tamala je pa tak cuker, ej! Prov škoda, da kdaj ne prideta na kakšno kavico.

Petrazg, hvala za obvestilo glede akcije. Moram it jutri al pa v sredo. V sredo bo že kar nujno. A je Anže v redu? Prej si rekla, da je jokal.

Sugar, Lana tud za mano lazi čist povsod. In dons zjutraj je tud ona zlezla v tuš kabinouser posted image . K sreči se je od včeraj zvečer že tok posušila, da ni bla nič mokra.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.2.2008 19:22:24   
Putka
Hej!

Katja je ok, sem vesela da je šlo na boljše. Tudi dr jo je pohvalila, se je bala da bo čez vikend slabše. No, smo jo fajn čuvali.
Je pa tudi celo popoldne tečka, ker je bila zaspana, pa šele ob 6h jo je zmanjkal. Sem se za računalnik usedla, začela malo magisterij packat, pa je že pokonciuser posted image . Z njo v naročju še rr težko prebiram, skoz po tipkovnici maha, pa miš za rep vleče.

Jutri pa še enkrat k dr, ima sistematskegauser posted image Sploh nisem hotela začet, zakaj je danes ne izmerijo. Sem zadnjič enkrat še za virozo zraven imela kontrolo (je pač malo smrkala), pa je eno stvar v en računalnik, drugo v drugega, pa drugačen obračunuser posted image . bomo šli pač dvakrat...

No, Katja zdaj glasno vzdihuje tukajuser posted image , mi hoče nekaj povedat. Je začela ponavljat, za Vesno spakovanje, cmokanje... Pa ful ima rada, da ji brr brr po ustnicah delam, cel žur!

Majchi, naju jutri ne bo, upam da bova pa v četrtek prišli. Bi šla katera v sredo telovadit? Mislim da je pilates in tnz nekje ob pol 6h! Meni že prav manjka miganje!

Felicia, hvala da misliš na najuuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.2.2008 20:21:12   
felicia
ojla

majchi- mislim, da bo jutri dež. Če pa ne bo pa lahko komot udarmo en šet po černučah. Te bom jutri magari poklicala pa se dokončno zmenva, velja?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.2.2008 20:34:07   
s u g a r
Hej hej

no mi že krepko spimo, mami ma pa celo kuhinjo robe za pospravt (smo bili v šopingiranju - matr spet je šlo enga dinarčka - čevljev pa še zdaj nimam user posted image  - mislim res najdm cajt in to vedno se spomnem po razprodajah k še nč novga nimajo, halo očitno se bom mogla navadt in hodt stvari iskat tako kar med razprodajami - hudič k bi saj vedla kdaj točn so, mah nima smisla itak bo drugič isto, k se mi pač sprdne to bi takrat grem in kupim - pa sej ste same vidle v Celju, pol pa še ne probam in mi je hvala bogu vedno prav). Tako da vse imam sam čevjev ne ..... JUPI - jutr probam srečo v Bati v cityparku mogoče pa me ma user posted image  rad in bodo čevlji tam.

Mah pustmo to.

Putka - zgleda da mamo tudi mi jutri sistematskega (kdaj mate?). No mi danes nismo šli k dr. ker sem ravno to rekla, pač smrka in ne bom dvakrat hodila pač bomo samo jutr šli, če nas nažene domov nas pač nažene.
Telovadba v sredo jaz no go - šla bi na pilates, ampak žal imam vse zabasano (par neg obraza narest, dvakrat vaje za migat, zvečer mam pa predavanje), tako da četrtek bi pa šlo popoldne kadarkol, dopoldan telovadi Vall, petek (no imam pump zvečer ob 18) lahka pa čez dan. Za migat men ni nikol problem tud ob pol noči, če je "žur" se pravi prava motivacija.

Danes smo imeli FTH in zdaj po novem (to mi ni čisto jasno) ampak Vall ne sme biti na nogah, na kolenih ja, na nogah ne. Dvigovati na sedežno se ne sme, ne sme pelat košare za perilo okol, ne sme stati v posteljici, nič nič nič. Zakaj ga mormo zdej kar štopat? Je katera na istem iz FTH.
Ni mi jasn kako nej da teram po kolenih, če mamo parket pa ploščice (valda, da mu drsi in zato gre po vojaško se vleče). Čist sem zgrožena.
Pa spet ga morm začet tlačt v sling, da se ne bo stegoval in mora se začet še bolj zanimat za svoje podplate - to mu je zanimivo samo na previjalni drugje no go.

Mah sej ne vem nej bom hepi k bo mogoče kak izvid več, al nej se jokam k so tko butasti (sori izrazu). Štopat otroka, ki komaj čaka, da nekaj novega odkrije.

Mačke novost pri nas je, da imam novega G. - ful sem razočarana nad svojo. Nisem vam sicer povedala, ampak imela sem 2x pozitiven PAP (prvič premalo odvzetih celic na prvem pregledu po porodu, drugič pojma nimam zakaj samo čakam od novembra do konca tega meseca - v tem času se lahko marsikaj skuha in sem bila malce nelagodna), na podlagi tega sem se odločila, da grem stran. Zdaj imam novega, sicer moškega - kar mi ni preveč ok, ampak je ful ok vse sva se pogovorila in stanje je tako, da sem ok tam spodaj, vse tipi topi kot da ne bi bilo nič, le bris mi je še enkrat vzel in rekel da kljub CR lahko pri prvi svečki delamo novega user posted image  - jz bi prec, že zdaj, takoj.
Joj kr vidim se že z bušijem user posted image . No ampak očka ni preveč navdušen, pravi, da bova saj še eno leto počakala - par ciljev si je zadal, ki jih želi uresničiti (no to itak vem, da jih bo), mogoče pa vseeno rata.

No mogla sem malo podeliti z vami, zdaj pa grem jest pol pa spet pridem

en zvoni - priletim nazaj

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.2.2008 20:50:34   
rogljicek
Sugar, madoniš ti tolk napišeš, da mam pol en kup vprašanj zate user posted image
Kaj je FTH? Zakaj VALL ne sme bit na nogicah? Da se ne bo stegoval? pa zakaj se mora zanimat za nogice? Sem zgrešila in ste vi mel tudi kakšne probleme?!?

Zakaj greš v kliničnega? Kakšna operacija?!
Milano predvidevam, da biznis! Pa nega obraza? Kaj to tudi delaš? Vaša družina je čist aktivna, al kako.

Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.2.2008 20:53:22   
rogljicek
Iwa, kakšna lepotička je Ema!!! Tudi uživa v vodi, kaj? Reya se tolk razburja, ko jo vzamemo iz banje user posted image
Kako pa ji ti tale rumenjak pripraviš? Jaz i ji ga tudi rada uturila, vendar vsakič, ko ji ga vmešam v kako hrano, poje 2 žlici in konec.

Putka, ti maš pa tudi tako luštne punce, pa fajn fotke delaš.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.2.2008 20:59:34   
lex
Sugar tole pa oprosti meni ni jasno kako ga boš lahko štopala ko pa zdaj komaj čakajo, da pridejo na svoje nogeuser posted image . Recimo Aleks je pri 9 mesecih samostojno hodil, najbolj mu je zalufalo sicer pri 11, ampak pri moji mami ni blo šanse druge kot hodit okoli. Se mi kar smilita user posted image

Kombajn - saj boste videle ko boste imele 3 leta stare fante, kaj vse moraš znat poleg njih. Jaz bi lahko mela že 3 kmetije tokl vem o kmetijstvuuser posted image . Kombajn je pa čist iz risanke Cars (in to iz 3 sekund kadra)

< Sporočilo je popravil lex -- 4.2.2008 21:47:04 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.2.2008 21:44:32   
s u g a r
Iwa, kakšna lepotička je Ema
  SE STRINJAM. CORT PRAVI CORT.

Sugar tole pa oprosti meni ni jasno kako ga boš lahko štopala ko pa zdaj komaj čakajo, da pridejo na svoje nogeuser posted image

itak - ampak dr. so dr. - mogoče pa je le kako malenkost z rezervo za poslušat - malenkost pač

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.2.2008 21:50:00   
s u g a r
Kombajn - saj boste videle ko boste imele 3 leta stare fante, kaj vse moraš znat poleg njih. Jaz bi lahko mela že 3 kmetije tokl vem o kmetijstvuuser posted image . Kombajn je pa čist iz risanke Cars (in to v 3 sekundah kadra)

faconarji so malčki - tud. Od prijateljice Žan je tudi čisto nor, nor na CARS, pa Mark od para k smo bili skupaj za Novo leto tudi, dve punčki pa že pri dojenčke okol nosita - ka sta lubike.

Kaj bodo pa naši radi gledal, sam upam da ne teh kitajskih glavonarjev in ciničnih Simpsonovih in drugih "u ibr" nasilnih risank - pri nas babi že zbira lepe stare risanke, pa dokumentarce o maldičkih in ..... - ful lepo, ful ji dogaja - k bi bil še kdo tak.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.2.2008 21:54:38   
lex
Pri nas palijo: Cars, Kravica Katka, Tom&Jerry, Nodi, Mojster Miha, Gasilec Samo in Divjina

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.2.2008 22:00:00   
s u g a r
Kaj je FTH? Zakaj VALL ne sme bit na nogicah? Da se ne bo stegoval? pa zakaj se mora zanimat za nogice?

FTH je fizioterapija, Vall hodi v razvojno zaradi distresa pri rojstvu (19 ur v porodni in nato carski), posledično je bila avtomatsko razvojna. Tu so odkrili, da ima "kao" ekstenzijo (pretirano iztegovanje - resno lahko pripelje do čudne hoje, zategnjenosti, poskakovanja pri hoji... v kasnejših letih), mali je npr. ležal na hrbtu in imel roke in noge stegnjene (moral bi imeti pokrčene), ko je podiral kupčka je pasel kravice oz. molel glavo v zrak tudi če je npr. mižal, uglavnem ni bil mehek kot punčka iz cot. Sedaj bi moral nogice oz. podplate non stop prijemat in se z njimi igrat, (namesto tega leži na hrbtu je stegnjen in detajlno opazuje to kar ima v rokah - glej sliko), no to mu ni zanimivo preveč raj norenje in plazenje okoli, le na previjalni tlači podplate v nos, usta tudi oči. Mislim, da smo ležanje na hrbtu in mirovanje vsi tukaj že nekako "prerasli" kajne?. Zdaj pa je praktično narobe, ker že skoraj hodi - kaj nej ga zvežem????user posted image  po drugi strani pa user posted image .

ah ich bin ohne Wörter! 

Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.2.2008 22:02:59   
s u g a r
Pri nas palijo: Cars, Kravica Katka, Tom&Jerry, Nodi, Mojster Miha, Gasilec Samo in Divjina

Lex to mi deli - ne pa Cartoon - same poneumljene risanke

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......