|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.2.2008 9:08:38   
felicia
dobro jutro

še jaz bom prišla se potapljat pod vodo ob 12.00user posted image

Vsi ste full lepe maškare, mi letos nismo bili nič al pa tudi sam da nismo vedeliuser posted image .

uroš je spet pri nama spal nimam pojma kaj je zdej to sam se tudi ne bom več toliko s tem obremenjevala, če vedno ga bom probala v postlo dat spat če bo pa hotel pri nama bo pa pač pri nama.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.2.2008 9:39:52   
felicia
oj

jaz bom verjetno malo prej prišla v city park ker bi šla še v H&M pogledat kakšne pižamice pa nogavičke pa žabice. Čeprav zdej Uroš spi tako da je tudi velika verjetnost da bom mmal zamudila.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.2.2008 9:42:35   
felicia
itak da zdej ko mam jaz čas se sama sabo pogovarjam ker ve ne morte viset gor user posted image  grrrrrrrr

aja pa spet sem včeraj dobil kompliment če pričakujem novega članauser posted image  pa a res tako zgledam še celo po trebuhu me je ženska pobožalauser posted image .

tako da sem se odločila res iti na aerobiko v naše trnovsko športno društvo pa do tja bo tekla pa nazaj tudi.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.2.2008 9:43:18   
Majchi
Punce, jaz bi vas pa nekaj prosila.
Imam bon v vrednosti 50 eur, veljaven do konca februarja, in sicer v Haryey Normanu, kjer nimam kaj kupit. Torej, če gre slučajno katera ta mesec karkoli kupit v to trgovino, se priporočam, da mi bon zamenja za denar.

Drugače se pa vidimo danes Pod vodo. Grem pospravljat naprej.

Aja, Lana je včeraj zvečer prvič pomahala pa-pa eni moji prijateljiciuser posted image . Že ene dva dni sicer maha, ampak ne takrat, ko jo mi hecamo, ampak kakšno minuto kasnejeuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.2.2008 9:45:49   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
tako da sem se odločila res iti na aerobiko v naše trnovsko športno društvo pa do tja bo tekla pa nazaj tudi.

user posted image user posted image user posted image  Tekla? Feliška, ne se sekirat. Mislim, prov je, da nekaj narediš zase že zarad zdravja, ampak sekirat se pa ne. Saj ženske itak nikol nismo zadovoljne same s sabo. Na žalost.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.2.2008 9:50:14   
felicia
evo jo čveka čvekauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.2.2008 9:51:11   
felicia
ma ja sam res nisem zadovoljna s svojim izgledom sam se tud do zdaj nisem kej pretirano obremenjevala. Očitno rabim eno brco v rit in pol se premaknem.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.2.2008 9:54:10   
felicia
Matevž,  Tevž,  Katja,  Nelson, Nace,  Erika, 
Anže,  Tjaša   Vse najboljše za 9 mesečnico!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.2.2008 10:01:50   
rogljicek
Felicia, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol. Imaš še 3,5 mesecev fore, niče se ne obremenjevat.
Luštne maškare ste mele, mi smo letos preskočili, se nismo mel komu pokazat user posted image  Lex, kje ste se pa kombajn spomnil?  user posted image  A je tamal kmetijski stroji frik? Sin od moje sestrične dolgo ni nič govoril, je pa nal vse kmetijske stroje povedat. Meni se niti sanjalo ni kaj je kateri, pa sem na vasi odraščala. Res učimo en drugega, ko imamo otroke in ne samo mi njih.

Dejte mi povedat kolikokrat na dan vaši malčki kakajo. Namreč Reya resno pretirava, včeraj sem jo previla ziher 8x, vsakič pokakana; danes že 2x. Pa danes sem opazila malo sluzi in ful smrdi, nekako po kislem. Kaj bi blo to? Joj, upam, da ni katera pri zajtrku user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.2.2008 10:06:55   
felicia
Uroš ga velik seerje user posted image . Ne res vlasih se pokaka tudi pri vsakem previjanju al pa se dvakrat pa to full, so pa dnevi ko ne kaka pa je treba kej tazga mu skuhat da se pol sprazni. Pa a je res sluz al je pa pač kakec bil tak malo se je vlekel? Ker to je tudi Uroš mel pa se mi zdi da bolj od hrane da ni bilo nič takega.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.2.2008 10:11:23   
rogljicek
Ne, prav sluz je. Pa ji nisem nič novega za jest dajala user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.2.2008 10:11:25   
felicia
user posted image

evo ena kavica za vse zaspanke

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.2.2008 10:13:31   
felicia
rogljiček  potem pa ne vem. Kaj pa njeno razpoloženje na sploh? A ma kej vročine, je apatična al je pač živahna tako kot vedno?  Po moje če bo razlika v obnašanju jo polje zdravniku al pa poklič pa vpraši kaj bi lahko bilo. Naredi tako da boš ti mirna tudi če ti rečejo da ni nič toliko bolje.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.2.2008 10:14:25   
rogljicek
Hvala Felicia, jaz sem svojo ravno spila, pa niti približno tako okusno ni zgledala. No, bla pa je tud dobra. MMMMM, kava, si ful želim, da bi bla lahko danes z vami.

Hej, Tejč, a je v vašem koncu kak kafič (večji), kjer imajo ogralnico? Mogoče bi se pa tako kje dobile. Drugače bo pomoje kar težko v miru kavo spit z vsemi plazilci.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
4.2.2008 10:15:50   
rogljicek
Je ista, kot vedno, nič vročine, nič tečna. Se plazi po stanovanju in smetke pobira.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
4.2.2008 10:18:00   
rogljicek
Hah, sem rekla 9 mesece gor, 9 mesecev dol. Pa saj so stari 9 mesecev user posted image  Sem mislila 1 leto najbrž. Ja, takrat gremo nazaj delat, do takrat bomo vse fit in hot mame na poletje.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
4.2.2008 10:21:31   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Hah, sem rekla 9 mesece gor, 9 mesecev dol. Pa saj so stari 9 mesecev user posted image  Sem mislila 1 leto najbrž. Ja, takrat gremo nazaj delat, do takrat bomo vse fit in hot mame na poletje.

ja jaz bom verjetno big hot mama

Neposredna povezava do sporočila: 1742
4.2.2008 10:34:25   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Hej, Tejč, a je v vašem koncu kak kafič (večji), kjer imajo ogralnico? Mogoče bi se pa tako kje dobile. Drugače bo pomoje kar težko v miru kavo spit z vsemi plazilci.

a misliš za srečanje v marcu? mah, en kafič je na kamniški obvoznici, ki ima v zgornjem štuku eno sobo s tepihom na tleh in tistimi kroglicami s toboganom. vse lepo in orav, ampak čisto in lepo je glih enetolko kot v kolosejuuser posted image .
je pa res, da smo mi kljub temu šli že kar ene parkrat tja s prjatli, da smo lahko vsaj kavico pili. je tud fino, ker gor vodijo stopnice, a imajp tista zaščitna vratca za zapahnit-wc je pa ful daleč...uglavnem, ne vem, če bi ble zadovoljne...user posted image
pozna katera kak boljši plac?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

Neposredna povezava do sporočila: 1743
4.2.2008 10:41:13   
felicia
kaj pa kakšne domžale al pa mengeš lahko bi tudi tam se dobile sej to je vse bliz kamnika al ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
4.2.2008 10:49:52   
tejč
ZAkaj pa sploh bliz Kamnika?user posted image Nimam sicer nič proti, ampak kaj posebnega pa tudi ni za videt...Mengeš? Edino za Oranžerijo vem, kjer imajo lep vrt, a za marec je premrzlo...Domžale-JArše: PAparotti, noter je otroška sobica, a je mahjna in ločena od miz, zunaj so pa super igrala, a za večje kot naši...Hmmm...Ne vem...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
4.2.2008 10:50:05   
felicia
no očitno ne bol+m veliko prej prišla ker Uroš še vedno spi. Kar je vredu

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
4.2.2008 10:50:52   
tejč
Grem zdele, ker moram še v Milerja po plenice...Se vidmo v kopalkah Pod vodo.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
4.2.2008 10:52:14   
felicia
čakte sej je tuki na rr en seznam gostiln z igrali grem čekirat

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.2.2008 10:53:35   
rogljicek
Zakaj Kamnik? Ker je Juniorka dala idejo user posted image  potem smo pa kar ostale pri tem. SMo ene šoje user posted image  Lahko kjerkoli v okolici Lj- od Domžalskeg konca pa do Iga, pa potem na gorenjski konec do Kranja. V katero smer gremo še lahko?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.2.2008 10:59:55   
Putka
Samo na hitro, greva k dr na kontrolo. Saj je že boljša, samo hrope še vedno, pa inhalator ji ni najljubša stvar. Pije pa čaj iz plastenke, JUHU ful napredek!

Lex, Kombajnuser posted image Super idejauser posted image

Rogljiček
, 8x dnevno je velik, lahko ima malo driske, kak virus. Ne sekiraj se, dokler je živahna in brez temperature! Katja kaka ene 2-3x dnevno, včasih kak dan ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......