|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 22:09:39   
kai1
petrinja,bravo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.1.2008 22:10:20   
felicia
ancka- lepo da si tuki gor. A že kej bolš spite ponoči? Kako kej služba?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 152
4.1.2008 22:11:09   
felicia
je že kidnila

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 153
4.1.2008 22:19:28   
kai1
lahko nočuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 154
4.1.2008 22:21:23   
petrinja
kai, hvalauser posted image . veš te kar zagrabi, če si bolj športne narave, pa v nosečnosti ne moreš kaj preveč ker se preveč zrediš tako kot jaz, in zdej nadomeščamuser posted image . je pa vse super fajn za druženje-dm tek za ženske je tako luštno-tečeš 5 km, same babe so, možeki pa čakajo z otročki na cilju in spodbujajo mamice, in pa pohod ko nas je takoooooo veliko in še marsikoga poznanega srečaš...
naj se mi katera pridruži-probati nekaj novega je pa ja fajn, ne? če sem šla jaz smučatuser posted image -joj če bi to v živo videleuser posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 155
4.1.2008 22:23:14   
felicia
no na pohod bi pa tudi jaz šla, sej ni obvezno celga a ne? pa mogoče tisti tek dm-ov? Bom mela vsaj dober izgovor da začnem mal trenirat svojo vzdržljivost in mišice.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 156
4.1.2008 22:26:33   
ancka1
Čer!
Najprej vsem pohvale za vse napredke in dosežke. user posted image  Pa en velik user posted image  za vse bolančkane. Tudi s Tevžem sva se prebila čez 10 dni dolg prehlad.
Sicer pa pri nas nič kaj novega. Spanje ponoči je iz dneva v dan slabše. Okoli hodim kot zombi. Z mojim ne veva več, kaj naj narediva, da bi naš gospodič kaj več in bolje spal. Dvakrat itak hoče flaško, vmes pa konstantno stokanje pa "mutenje" z dudo... user posted image  V službi je sicer akcija, ampak prav uživam v dinamiki. V ponedeljek pride nova varuška, ker je prejšnja dobila službo. Upam, da bo ok.
Tevž ima še vedno samo 2 zobka, ampak bodo po mojem vsak čas tudi zgornji zunaj. Najbolj uživa, če ga postavim na nogice in najbolj je nesrečen, če ga dam na trebuh v upanju, da bo pokazal kakšne znake puzanja (morda je celo zaznati malenkosten napredek) user posted image  Sicer pa vsakodnevno kaže svoje roge (bikec!!!). Je ratal tako trmast in vztrajen pri svojih forah, da kar ne morem verjet. Smo kdaj komplet vsi doma izmučeni, ko ga zabavamo, njemu pa čisto nič ni dovolj zabavno. user posted image  user posted image  user posted image  Se tolažim, da so zahtevni dojenčki brihtne buče. user posted image

Tako, srknem še zadnji požirek Martinija (ostal od praznikov) in postelja. Se kaj večkrat javim.

Bodite lepo, drage moje!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.1.2008 22:28:07   
kaya2007
majchi, tudi vrtiljak imamo isti user posted image

tekla pa ne bom, gruntam če bi ta mesec sploh šla na aerobiko/fitnes, glede na to da se imam tok za učit. brez veze pomoje.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.1.2008 22:28:22   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ancka- lepo da si tuki gor. A že kej bolš spite ponoči? Kako kej služba?

Sem ti že odgovorila. user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.1.2008 22:28:30   
felicia
lepo te je bilo brati ancka po dolgem času!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
4.1.2008 22:30:07   
felicia
Moj user posted image  je na pijači in jaz seveda cel cajt tuki gor visim pa upam, da mi ne boste čist vse šle zdej spat, sej vem da je pozno.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.1.2008 22:31:19   
felicia
Mi smo vrtiljak hitro odstranili, ker je bil večkrat na njegovi glavi kot pa da bi se vrtel, ga je Uroš takoj dol potegnil, pa direkt vse živalce v usta pa mal prežvečit!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.1.2008 22:31:42   
kaya2007
ooooooo dodi, dober večer!!!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.1.2008 22:32:36   
kaya2007
ja, kaja tut grabi vrtiljak, tko da ga bomo tudi verjetno morali odstranit user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.1.2008 22:33:32   
ancka1
O, hvala feliška. Mater, si me s temle dm tekom čist premamila...
A, ja pa itak... New Year's resolutinon-ampak tokrat zares-hujšanje. NUJNO! Bova s taščo v tandemu, da bo malo več moralne podpore. user posted image  

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.1.2008 22:44:36   
Majchi
Petrinja, jaz bi šla s tabo na pohod in na dm-ov tekuser posted image . Res si faca!

Anči, živjo!

Vrtiljak pa tud Lana grabi, ampak ni preveč groba, tko da zaenkrat ostane, ker zvečer ful pali.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.1.2008 22:46:36   
Majchi
Hm, zdaj se grem pa jaz še mal mojmu posvetit, če me sploh še mara. Me že cel popoldne ošteva, ker sem skoz na rr-juuser posted image .

Nočko!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 22:49:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
5.1.2008 0:01:11   
kaya2007
Pa še ena skrivnost (psssst, ne povej nikomur)- on je gay.

no, zdej pa noben ne bo zvedu user posted image  user posted image  user posted image

nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 169
5.1.2008 8:32:12   
kjava
Jutro! Dons pa še vse spite, ker ste zvečer tok dolgo čvekale user posted image
Jest sem pa že skor dve urci pokonc in študiram, če bi se šla montija al ne user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 170
5.1.2008 8:38:33   
BAMBINA_
Uuu, punce, tolk čvekate, da se komaj prebijam. Pohvalno user posted image user posted image Hvala za vaše tople besede. Kar se ukinitve zdravil tiče sem res vesela, ker je mali v bistvu že od tistega dogodka v 7. tednu pa do zdaj, vsak dan bil na zdravilih. Najprej teofilin, pa potem še ranital. Moram povedati, ko me je bilo takrat po ukinitvi teofilina (oktobra) tako strah, kako in kaj bo.... Se AngelCare niti enkrat samkrat ni oglasil user posted image user posted image user posted image
Aja, zadnjič sem vam pozabila naše uradne mere povedati: 70 cm in 7940 g.
Ančka sem pogrešala tvoje poste. Lepo te je spet čitati po dolgem času.
lex bravo za dobro opravljeno NS. A vam je G že kaj namignila katerega spola je kaj vaša pikica?
Pa ful so korenjaki, tile vaši malčki. Se že tako lepo na nogice postavljajo. Jaz pa resno razmišljam o nakupu kakšne stajice, ker ga budnega nikoli nimam v posteljici, pač pa vedno na tleh ali na kavču... in tako sploh nima nobene opore, s katero bi si pomagal postavljati na nogice, če bi to želel user posted image Sem zadnjič na sosednjem forumu vprašala za one šestkotne stajice, pa je ena pripopala še slikco svoje malčice v njej in me je kar stisnilo, ko sem pomislila, da bi moral Griša biti tako omejen. Jaz imam namreč ful občutek, da se tam otročki počutijo nesvobodne, mogoče zato, ker sem sama klavstrofobična in me prostori, ki me omejujejo, vedno delajo panične. Še doma imam vedno vsa vrata (razen vhodna, se veuser posted image ) odprta. In sem zato spet odložila nakup stajice...
kai je z Anžetom kaj bolje?
Kaj pa kaj naš "nedonošenček" Anže? Petrazg?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.1.2008 9:25:51   
kai1
dobro jutrouser posted image

Noč je bla tko, tko. Sedajle pa Anže že stoka, mislim da ga bom dala kmalu spat.

Stajca
,Anže je ne mara preveč, obožuje pa hojico, ki jo je dobil od tetre za božička.

Bambina
, Anže je že zelo vredu. Malo je še sitkan, nima več vročine, malo je , za ven še nismo, itak pa pri nas dežuje.

Kjava, kako si se odločila?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.1.2008 10:36:12   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lex
zadnjč sem ji dala proti večeru krompirjev zosek in kuhano govedino
user posted image Ne bom pozabila, ko sem iz porodnišnice prišla (še z Vesno) in je bila tašča par dni pri nama (več ni zdržala). In se je potrudila in mi kao dietno hrano skuhala (jaz boga revca, ker so nas v porodnišnici stradali). In ker je korršica, mi je naredila zoc!! Bruh, bruh, nekaj tako ogabnega še nisem jedla. Saj govedino imam rada, ampak tisto je bilo res obupno. K sreči je potem moj fort kuhanje prevzel, tako da sem normalno jedla.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 173
5.1.2008 10:47:09   
Majchi
Boga Putkauser posted image ! Ampak saj reva verjetno ni vedla, da tok zanič kuha.

Kai super, da gre Anžetu na boljeuser posted image .

Lukrecija, user posted image user posted image user posted image user posted image ! Apak si mi vzela del motivacije, da svojo rit spokam v Moj Fituser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.1.2008 10:47:35   
kaya2007
kako pa zgleda ta zoc? user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?