Putka
|
Izpuščaj - norice niso, tisto bi prepoznala (je bila Vesna uboga), rdeče pikice so, danes se ne praska, zgleda da se suši. Vročine ni imela te dni, nazadnje prejšnjo soboto. Mango ni agrum. Železo - Vesna je sirup imela, sem ji žličko bolj globoko dala, pa vsakič je še vodo čez dobila. Je v rdečem mesu, rumenjaku, neka zelenjava (mislim da rdeča).. Parkrat tedensko meso, pa se bo popravilo. Kaya - glede vremena nimamo kaj narest, nev vem edino kako je v višinah. Zadnjič sta bila starša na Toškem čelu, ki ni zelo visoko, pa je bilo sonce. Mogoče če se na Katarino zapeljete, pa še dobra gostilna je gor. Razprodaje - sem se odločila, da prvi dan ne bom ničesar kupovala. Si bom smučke nabavila, ampak bom par dni počakala, če ne kar cel teden, če bodo še kaj dodatno znižali. Pa malo bom šla v Okaidi pogledat, tudi šele naslednji teden, če bo kaj ostalo. Glede na to, da vsi jamramo o €, najbrž ne bo ravno uspešno za prodajalce. Zdaj imam pa še eno vprašanje - a se vam normalno zdi, da odrasel moški (moj dec, 31) igra igrice na računalniku. Ponavadi ponoči, sploh ne vem kdaj gre spat, pa tudi zbudi me ravno ne za ). Neka spletna igrica (seveda pošasti ubijajo...), pa s kolegi so gor istočasno in pravi, da je to isto kot tale forum, da se pogovarjajo. Ja, tudi meni RR naprej meče, da cel dan gor visim No skratka, danes zjutraj sva se spičla, ker je hotu igrico igrat, meni se pa zdi da se v nedeljo dopoldne vse kaj drugega lahko dela, kljub slabem vremenu. Sploh ga ne smem pokritizirat, ker je tako občutljiv, jaz pa z ničemer nisem zadovoljna, ga dol tlačim... Mislim, da ima eno krizo in je tak tip, da so vse drugi krivi. Ravno v rokavičkah z njim delat - pa saj ni otrok. Sem mu že nekajkrat rekla, naj se odloči ali se bo šel familijo ali pa bom samohranilka. Sem čist resno mislila. Saj ni lahko biti v odnosu, se je treba matrat in te utrudi. Njegovi kolegi (še brez otrok) cele dneve delajo, pa zvečer imajo cel kup "krožkov" kot skvoš, košarka, podvodni hokej.. pa potem s kolegi na pivo.. Me zanima, kdaj sploh svoje ženske vidijo? Koliko ste se prej s svojimi partnerji družile, preden so bili otroci. Ker ne razumem takih, ki skupaj živijo pa se sploh ne vidijo, vsak svoje opravke... Midva sva v kino velik hodila, pa s kolegi ven, pa filme sva skupaj gledala.. Zdaj pa zajtrk skupaj jeva, ko ni v službi. Da gremo kam ven moram jaz tečnariti, vse je moja ideja - lutkovno gledališče, toplice, kam na morje.. Saj to me ne moti, pomavadi vsaj moje obvelja. Ne bom več morila, tako zamorjen dan je že itak. Še tole povejte - kolk ste na dan kaj na RR? Jaz sem včeri zvečer uro in pol gor visela, pa čez dan ene parkat kaj napisala, recimo da je bilo 2,5 uri. Pa je bilo velik, ponavadi nisem tolk, če se le da se naokrog potepam. Sja veste.
|