|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 21:10:57   
lex
jaz pa sedežno 1x na dva meseca spučem. je pa res, da takrat pa kar teče od meneuser posted image
naša prinčipesa spi pa samo še čez opoldan 2 uri, redkokdaj še proti večeru - 15 minut. Ampak je pa najkasneje ob 20.30 (takrat ko spi popoldan) v posteljiuser posted image  in spi do 7.30-8.00 Aja pa 3 flaše so še ponoči - okoli polnoči, 3h in 6.30. No bomo videli kako bo danes ko je čufte jedla. sem naredila dietne. Sta si Aleks pa ati močno solila zraven, jaz sem bila pa z Alino sočutna. a je sol občutno manjkala.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.1.2008 21:14:18   
felicia
Majchi- sem mislila, da bi lahko malo skombinirale heheheh. bi Lana Uroša znala v red spravt! (joke) Da ne bo katera mislila, da sem ena frikica, ki rihta svojmu 7 mesečnemu sinu že ženo!user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.1.2008 21:15:19   
lex
ti se kar ven vlečiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.1.2008 21:15:55   
kai1
Glede petka 11.1.,  se vidimo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.1.2008 21:15:59   
felicia
lex- naš je tudi jedel že faširan meso, pa ni bilo nič bolje ponoči se mi zdi.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.1.2008 21:18:25   
felicia
[user posted image

petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi
Felicia (itak)
Petrinja
Kai

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.1.2008 21:23:31   
lex
zadnjč sem ji dala proti večeru krompirjev zosek in kuhano govedino pa je celo noč spala, dans smo meli pa tud okoli 4h kosilo, ker sem se šele ob 2h spomnila kaj bi kuhala tak da upam, ker se morema naspat. Saj ko se zbudi tuli ko bi jo lupli iz kože dokler ne dobi flaše in pol en hitro dela flašo, drugi jo pa miri, da Aleksa v luft ne vrže. No čez pol ure pa še on prihlača nazaj v najino posteljo in pol je gužva! taka da jaz spim skor na nočni omarciuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.1.2008 21:26:09   
felicia
Potem pa ti lex želim mirno noč in spanja na svoji strani postelje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.1.2008 21:29:14   
lex
ja nič grem pod tuš pa spat. lahko nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.1.2008 21:31:10   
Majchi
Hej Feliška, drugače je pa Lana že rezerviranauser posted image . Od ene julijke sinko jo včasih povabi na kavo v MC Domžaleuser posted image . Pa je njegov oči že hotel partijo naredituser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.1.2008 21:34:20   
kjava
O čveke, pa to je za znort!user posted image  sem se komaj skozi prebila, a mislimo že naslednji teden 3. del začet user posted image

plenice- mi mamo sicer bombažne vmes pa včasih kar lumpi. Včasih tud več dni skupaj,( pa ne eno in isto user posted image ), pa ne prepustijo in tud ni rdeča ritka. Tko da felicia, probaj z njimi.

pust- Ko je bil Andrej dojenček, mu je dal ati žabe na glavo, sam pa eno masko in sta šla. Ni mel žabe čez obraz, ampak tko kot kapo, men je še zdej smešno ko se spomnem user posted image . Erika ma pa eno tako jopico, ki ma kapuco z ušeski, tko, da bo bla nek mucek al medvedek al neki tazga
Pust men ni glih najbel pri srcu.

lex- Andrej je tud mel enkrat fazo, ko se je slačil do nazga. Sem prišla v dnevno, pa je bil nag, še plenico si je dol potegnil. Kr neki user posted image  Ga je pa k sreči kmal minilo

majchi- jest lahko študiram, ker mi tašča pazi otroke, ker je v spodnjem štuku. Če bi se mogla pa samo na moža zanest, bi blo pa adijo.

Vanesa- Kristina je res en cukr user posted image

Kai, kako gre monti? Jest sem že zaključila user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.1.2008 21:40:43   
kai1
Kjava, monti mi za enkrat gre kar v redu. Sam blizu čokolade ne smem priti , pa bo vse ok. Vem lahko je tisto 70% kakav, ampak men je ta ful dobra, tako da če si jo kupim je v minuti ne bo. Ne bom je kupila.

Pust
, Verjetno bo Anže kakšna miška ali pa muca, še sporočim.

plenice,
Anže je mel po lumpijevih vneto ritko.
Verjetno bom šla, kar jutri v mullerja (btc) po njihove plenice.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 4.1.2008 21:41:34 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.1.2008 21:44:06   
petrinja
felicia ti kar rihti ženo Urošu, jaz jo tud Matevžu-leto 2007 je prevlada dečkov, tako da moramo kar v lovuser posted image

glede plenic sem pa že napisala, da sem jaz prešaltala iz Pampersk ( ker je bil ponoči skoz polulan ) na Mullerjeve in so mi prav fajn-so malo debelejše in spredaj malo bolj ojačane, kar je za fantke super, no pa še malo prišparašuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.1.2008 21:46:52   
lex
kjava ko bi ga le minilo. To počne že od poletja ven, ko je lahko nag hodil okoli, zdaj pa tv gleda, pa naenkrat slečen sred kavča sedi, se ta mimogrede sleče, da niti ne vidišuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 139
4.1.2008 21:47:53   
petrinja
ooooo kjava hujšamo? tudi jaz sem šla v nov krog ločevalne, mi je pri prejšnjem kar fajn uspelo zdesetkati kile-zdaj bi pa rada prišla v svoja najboljša leta v kilaži, ki sem jo imela 4 leta nazaj.

študiranjeuser posted image  ja tudi jaz imam še to nadlogo, študiram pa ponavadi zvečer oz,že kar proti polnoči, ker drugače ne gre. in pa še to ne sme biti nobenega zraven, saj se učim naglas, tako da tudi kakšna knjižnica odpade.

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 140
4.1.2008 21:49:18   
felicia
Ja nič majchi, če je Lana oddana potem gremo pa kar naprej iskat heheheheuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.1.2008 21:51:22   
felicia
Jaz sem pa zaenkrat končala s študijem! Se ne mislim lotevat ničesar več dokler ne dobim službo, če ne bom full izobražena brez službe.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.1.2008 21:52:22   
kjava
Petrinja, ne hujšam več, ker mi je mož napovedal, da bom shujšala samo v obraz pa v joške, pol bom pa grda, ker jih bom mela do kolen user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.1.2008 21:53:25   
kjava
Erika še nima ženina! Se bo pa mogu fajn izkazat user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 144
4.1.2008 21:56:42   
felicia
jaz ne bom nič hujšala, sam enkrat se bo RES odločila, da začnem teč pa mal telovadit, obljubim!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.1.2008 21:56:54   
Majchi
Feliška, naši mulčki nam bojo prov lepo user posted image  pokazal in po svoje izbraluser posted image . In hvala bogu, da živimo v takih cajtih.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 146
4.1.2008 22:04:24   
felicia
Ja se strinjam Majchi.user posted image  Men tudi noben ni zbiral- hvala bogu.
Sem pa tako razmišljala glede usode in teh reči- si predstavljate, da vam pride enega dne majček ali majčica domov in predstavi punco in potem čez neki cajta ugotoviš, da je to majčica od ene iznmed mamic s katero si se družil ali celo hodil na uvajanje v vodo oz. plavanje?

To bi bila pa res usoda ha? A sploh verjamete v usodo oz. da so nam nekatere reči in ljudje namenjeni da jih poznamo ali pa delamo kakšno stvar.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.1.2008 22:06:12   
petrinja
ooo super felicia za miganje-jaz sem tudi rekla da grem na dm tek žensk ( sem šla že predlani, lani žal ni bilo možnouser posted image  ), pa na Pohod okrog Ljubljane greva letos z Matevžem skupaj ( sem šla pa prej že 2x, lani... ) in pa na ljubljanski maraton grem na 10 km, tako da že komaj čakam, da se ta zima mal odpeljeuser posted image

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.1.2008 22:08:11   
felicia
petrinja- jaz se ti bom pa pri vsem tem pridružila, če ne drugače pa v mislih.user posted image  Bravo pa za tvoje ppodvige!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 149
4.1.2008 22:08:41   
petrinja
absolutno je nekaj na usodi, nekaj pa je samo '' nakazano'' in se moramo malo sami pomatrat da do nečesa pridemo, pa sej je tako prav. je pa res, da kakršen tip človeka si, podobne ljudi ''vlečeš'' k sebi.

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?