|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
3.1.2008 22:09:41   
Majchi
He, he, he, Lukrecija! Laura?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 22:11:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.1.2008 22:15:50   
Majchi
Veš, ko si fitness omenjala, sem tvoj obraz takoj dobila pred oči, imena pa ne. Pa sem Tino klicala, ona se je pa imena takoj spomnila. V glavnem, skupaj sva namudrile.
Se pravi, si bila res pridna, saj si v tem času kar dve punčki naštimalauser posted image ! Hm, pa take frklje smo ble. Kar mal pogrešam. No, ko si ravno Majo omenila, je tudi ravno noseča (aprilčica 08)user posted image . Sva ravno pred kratkim stike obnovile.

Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2008 22:20:15   
Majchi
Kai, z Lano sva za zobozdravnika dobile vabilo iz ZD Šiška. Baje tja pokličejo Šiško, Bežigrad in Dol pri Lj. Midve drugače spadava pod Bežigrad.

Rogljiček, ja filmček ime čez 70M, dovoljeno je pa samo do 10M. Skrčit ga ne znam. Tist link, ki mi je Putka dala, sem kr neki zdownloadalauser posted image . Po mojem sem kaj narobe izbrala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2008 22:25:15   
Majchi
Ups, sem šla gledat brošurico, ki sem jo dobila za cepljenje, pa sem zaj***. Pri 9ih mesecih res ni cepljenja, ampak šele pri enem letu.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 22:30:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.1.2008 22:42:03   
petra a
rožica-tvoj ta mal je tud full faca...in kako stojiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
3.1.2008 22:48:56   
Majchi
Kilogrami? A se dobiva v Moj Fit-uuser posted image ? Jaz in Tina še vedno živiva na istem koncu in nama je to čist blizu. Jaz se nameravam drug teden vpisat in začet mal rit razmigavat tko kot nekatere majčice. Kaj pa ti? Na katerem koncu si zdaj? Drugače pa Tina in Brane že nekaj let nista več skupaj. Ja, tale moja sestrca je od hudiča drugač, jauser posted image .

Putka, jaz sem ZA srečanje. Pa komaj čakam ponedeljek, da spet kakšno rečemo in mal plavamo z malimi.
Lukrecija, če imaš čas, daj pridi na kavo v Atlantis okrog 13ih, ko končamo, pa kakšno rečemo. Nas je kar nekaj na kupu (8 velikih kom in 8 malih komuser posted image ). Pa petra a, probaj še ti, da vidimo tvojo Tjašiko še v živo. Pa če še katera želi priti, bo sploh super.

Neposredna povezava do sporočila: 33
3.1.2008 22:50:36   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
rožica-tvoj ta mal je tud full faca...in kako stojiuser posted image user posted image user posted image

Ja! A ne!? Pa kako je luškan! To bo pravi lepotecuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.1.2008 7:36:33   
dodi
DOBRO JUTRO!

Kako smo kaj,a še vse spite?

Pri nas so šolarčki že odšli v šolo.Ponoči je padlo toliko snega da je belouser posted image  spet bomo delali snežaka iz ničuser posted image user posted image  a kaj moreš,ko je tako veselje ko vidijo,da je na novo nekaj snežink

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.1.2008 8:40:52   
tejč
Živjo,

mi2 sva potegnili do 7.30, potem pa sem si šla lase prat in likat-no, sej ta moj likalnik je tok čip, da ni ionska tehnologija in mi bolj posuši lase kot spegla.user posted image

Mah, sem misla, da bom dons ku rožca glede hrbta, pa se mi tole mišično obolenje seli sem ter tja. Zdaj me boli v rebrenem delu spredaj in zadaj, če se premikam.user posted image Valjda, da se!user posted image  AMpak sem si lahko-čeprav je bolelo-umila lase v banji, tko da...bo OK.

Maša je zdle 3 krat kihnila, grem pogledat, kwa je, da ni smrkeljuser posted image .

Nace je pa res luškan, kako stoji!user posted image

Rogljiček, ne znam si predstavljat, kaj misliš s tisto kožo.

Dodi, pr vas je pa skoz akcija.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.1.2008 9:25:24   
felicia

Ah, saj ni neka skrivnost. Na faksu sem bila tvoja sosšolka (samo par predavanj, ker sem kmalu nehala), celo ene vaje sem z vama oddelala... V fitnesu pa sem delala kot trener fitnesa, ter se dosti zadrževala na recepciji. Tam sem spoznala Brančija in Tino. Tebe sem sicer videla samo parkrat, ampak sem se te spomnila.

[/quote]

Ja ti ti Majchi si mal zabušavala s fitnessom pa na kavice hodila kaj?user posted image

No dobro jutro!

Evo nas končno drugi del!user posted image

Lex- bravo za nuhalno!

Men pa Uroš ponoči spet žura pa to ne morš verjet, zbuja se na dve uri in ma nos zamašen, pol je lačen, pol vi se igral, men se pa že user posted image . Ma sej bo enkrat a ne!

Neposredna povezava do sporočila: 37
4.1.2008 10:40:11   
rogljicek
Tejč, tile likalniki, ki jih kupiš po raznih Merkurjih in BIg Bengih so vsi en šit, pa, če so dragi al pa poceni. Jaz sem kuoila svojega pri moji frizerki in je full dober, res spegla tako kot je treba. Če hočeš jo pokličem in ga naročim (stane 40 eur mislim) Drugače je pa v Kranju, točneje v Stražišču ena trgovina za frizerje, kjer imajo vse profesionalne zadeve, tudi likalnike.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.1.2008 10:40:51   
rogljicek
Aja, pa moram se pohvalit, da je Reya že drugo noč prespala v kosu brez zbujanja.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.1.2008 10:41:56   
tejč
ej, rogljiček, a res? kera firma likalnika pa je? ima ionsko? kje v stražišču? najbrž bi najdla, al kako? imajo prodajo?

Neposredna povezava do sporočila: 40
4.1.2008 10:45:56   
rogljicek
moj je Moser ceramičen, je frizerka rekla, da od vseh različnih k jih je mela je ta daleč najboljši. V Kranju pa majo prodajo ja. Jaz sicer še nisem bla tam, ampak sestrična je pa čist navdušena, jo bom povprašala kje točno. Al pa, lahko počakaš do februarja, pa greva skupi user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.1.2008 10:48:11   
rogljicek
Tejč, link zate:

http://www.moser-professional.com/produkt_details.php?pos=%7C3&nav_id=46&id=46

Neposredna povezava do sporočila: 42
4.1.2008 10:53:06   
tejč
Z veseljem počakam do februarja, da greva skupi!user posted image user posted image user posted image  Hvala ti.

Neposredna povezava do sporočila: 43
4.1.2008 12:58:39   
felicia
Kaj pa če bi potem prestavile vseslovensko na februarja, bomo vidle rogljiček pa Reyo?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.1.2008 13:32:14   
petra a
tejč & ostale babe-pa te vaši peglezni, sej zdej pa res ne vem več s čem mate tok opravka,s peglanjem cunj al las al kwa...user posted image dobr da se vam ne znucajouser posted image user posted image user posted image

majchi-eh, jst sm spet slabga zdravja (kaj češ,praznično darilo od mojga user posted image ), tko da sem že 2 dni doma,ne vem če bom že dobra, pa še v četrtek imam izpit (učim se pa še ne)...še dobr da je Tjaša zdrava, prav bojim se da se ne bi kaj nalezla, moram hitr potrkati po lesuuser posted image

jst sem pa včeraj šla na majčice 2008, bemti, gledam k sraka kwa je zdej to, nč mi ni blo jasn...ja nč,zgrešila sem butarauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.1.2008 13:35:41   
petra a
no, pa da še mal potožm...mi je malo žal, ker nisem šla na tečaj v Atlantis z vami,se mi je zdelo prekmalu...berem da zdaj končujete...mi2 pa začenjava januarja (bo skor sigurn razpis), upam da bo šla tud ena moja sošolka (se neki menva), ki je tudi majčica 07, drugače bova pa samiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.1.2008 13:57:35   
kaya2007
petra a, jaz sem tudi razmišljala o atlantisu...ampak imam malo pomisleke zaradi temperature vode. kaja je zadnjič čist protestirala, ko smo jo dali v malo bolj hladno vodo (pomoje da je imela 33, 34) in je tulila dokler nismo šli v toplejši bazen, v atlantisu pa mislim da je 31, 32 stopinj...mah, kaj pa vem!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.1.2008 13:58:29   
petra a
o.k.,nikjer nobenga...grem se malo sama s sabo pogovarjatuser posted image ...pravte da so avgustovke že full naprej pred nami...ne sekirite se, decembrčice so šele na 10 straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.1.2008 14:01:32   
petra a
aha, nisem samauser posted image

kaya-jst ne vem, kako bo moja sprejela...neki sem enkrat prebrala, naj bi jo že doma postopoma navajala na hladnejšo vodo, kaj pa vemuser posted image , jst bom šla...ne bom čakala da me pokličejo (sem jim poslala mail in so mi sporočili, da me lahko pokličejo, ko bo razpisano), sem kar poklicala in so naju dali na seznam...štartali bomo enkrat sredi januarja, pa baje bosta dva termina in boš lahko izbiral...mi2 grevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.1.2008 14:20:16   
Putka
Kaya, glede vode v Atlantisu - mi se kopamo v termalnem delu, kjer je nekje 32-33 in mislim, da ni do sedaj še nobenega zeblo. Tisti drugi bazeni pa so res hladnejši. In tudi bazen na DIF-u ne vem če je toplejši kot Atlantis. Dolenjske toplice so med toplejšimi, pa je voda v bazenu max 36 in še to jamski bazen v starem kompleksu.

Nam je že patronažna pri prvem kopanju rekla, da je 37 st absolutno prevroče, naj bi bila nekje 32-35 st. Mene v taki vodi sicer zebe, jaz si vročo nalijem, za otroke je pa dovolj.

Majchi, za aerobiko je super, če imaš družbo, vsaj na začetku, da te frendica vleče in nimaš izgovorov. Ko se enkrat ulaufaš, pa te samo miganje drži pokonci. Jaz bi šla tudi v Moj Fit, je iz Sunny-ja tja en super (cute) vaditelj šel, Iztok je imel enkratno zabavno vadbo. Ampak me je malo predaleč, čeprav imamo pisarno nasproti. Jaz bom sprobala kar Panterja, pa še kakšno sodelavko bom skušala prepričat, naj Sunny-ja bojkotirauser posted image .

Majchi, filmček zapeči na CD, pa v ponedeljek prinesi. Bom jaz skrčila in ti mailala. Pa še en artikel od Justa sem ti dolžna.

Petra a, ti imaš pa spet neke izgovoreuser posted image . Saj ne moreš cel dan doma viset. Dopoldne se par urc uči, potem pa na kavo v Atlantis uleti.

Kje se nam je pa sladka mala miš izgubila?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?