|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
28.1.2008 13:31:07   
rožica81
A ste tegale dobile po mailu kdaj? Kolk je hecen... The Evil Eye user posted image

user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.1.2008 14:13:53   
iwa
o majko.........par dni me ni gor pa se tolk zgodi............
dodi tole s tisto babo je res kr nekiuser posted image user posted image user posted image
lex bravo za user posted image premikeuser posted image user posted image user posted image
majchi kako fletn je vaš runouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
putka, bravo za premike pri zobeh, pri nas smo še kr brezuser posted image bo že!

in vse ostale ful te face!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.1.2008 14:49:21   
tejč
o, rožica,kok sem se nasmejala pr evil eye, kva je dobr, ejuser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.1.2008 14:52:50   
felicia
ojla

mene se je pa ta prehlad resno lotil sam da ga še Uroš ne faše!

Bom pa zdej več na rr kar je dobra stran tega hehehheuser posted image

Matr vas pogrešam za kakšen čvek!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.1.2008 15:37:44   
iwa
ojoj felicia držim pesti da se hitr pocajtašuser posted image user posted image user posted image

ja mali je totalna faca resuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.1.2008 17:02:12   
juniorka
Dost kompliciranja za vsm!
Vsaka naj se napiše pod varianto, ki ji paše( lahk tudi več) in kjer bo največ podpisanih, tisto velja!

marec( npr. 10.3.), Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka
2.
marec, Gorenjska

1.

Naslednji pa piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.1.2008 17:10:35   
Putka
Kje pa ste bile, babnice? Midve s katico pa v Koloseju visiva in čakava, čakava...user posted image

Se hecam, sem Majchi klicala, pa smo šle potem še s petrozg v Citypark na kavo (in kosilo). In sta punci ugotovili, da je bolje, da se tam dobivamo (v kavarni Pod Vodo), ker je zraven tista igralnica in veliko prostora, pa malo bolj čisto po tleh, cel kup blazin... Jaz sem za. Saj zgleda, da sta še tam, ko se nobena še ni na RR javilauser posted image .

Ančka, super ideja za morje! Bom jaz kak dan eno sodelavko zaštopala, da me na obalo zapelje.

Feliška, pozdravi se hitro, da se naslednji teden vidimo!

No, ko sem ravno na temi bolezni - moj gre zdaj po 10-ih letih do zdravnika, ker ga tolk grlo boli že par dni, da ima zgleda anginouser posted image . Upam da je res to, pa da mu Sumamed da in bo šlo kaj na boljš.

Tejč, Katja komaj kaj zajtrkuje. Danes je eno malo skutko pojedla, včasih kako sadno kašico, mlečnega še vedno nič. Sem ji celo kruh in mleko naredila (to je moja enozoba pranona jedla pol življenjauser posted image ), pa je niti s kruhom nisem podkupila.

Drugače bi pa frajla jedla isto kot mi. Goveja juha je zakon, tudi krompir v vseh oblikah (celo tenstan), pa meso, štrudl, ribe, polenta z omako od brodeta... Vse poje, če ji pa jabolko naribam pa pljuvauser posted image Pa kruh in piškoti, to pa ima rada, jauser posted image .

No, danes sva bili cel dan zdoma in je bila zelo pridna, spala od ene pol 4h do zdaj..

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.1.2008 17:22:41   
Putka
user posted image

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3.

marec, Gorenjska

1.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3.

user posted image
Sem malo spomladilauser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.1.2008 17:28:45   
rogljicek
Tejč, Reya je kar dober jedec, tako, da poje in je kar ji dam. Zgodaj zjutraj se dojiva (1x od 6ih do 9ih), potem ima okrog 10ih gost obrok(sadje s kuhanimi kosmiči ali polento), potem kak navadni jogurt okrog 11ih, 12ih. Po spanju je kosilo. Potem zgodnja večerja okrog 5ih (ponavadi ostanki kosila) in ob 9ih v postelji dobi flašo z riževimi kosmiči (sadnimi, bananinimi, ki vsebujejo mleko), aja, pa enkrat pred kosmiči zvečer dobi še joško (tisto revščino, kar še imam)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.1.2008 17:30:21   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek

user posted image
Sem malo spomladilauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.1.2008 18:04:09   
s u g a r
hej

szo let me ni bilo

EVO ME

VIDLA FUL DOGAJA - mene štejte za vse zravne (marec, piknik in še kej)

A že (no sej morm nekak prebrat) kolk vas že hodi (vem da ve vse - ka pa malčki in malčice). Mi že nekak gremo - počasi po polžje.

PUTKA & MAJCHI se jutri vidimo????
Midva prideva, mal sva manjkala - no smo manjkali, smo malo okoli harali, kaj pa drugega.

Zdaj grem pa malce prebrati kaj se kaj dogaja. Ste bile zelo zelo pridne. UAU KAPO DOL.

by for now

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.1.2008 18:49:52   
BAMBINA_
Jaz Grišatu za zajtrk kombiniram sadje (banana, jabolko, hruška, breskev, avokado, slive...).
Rožica ful dober je tale mali user posted image user posted image

user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_ user posted image

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.1.2008 18:57:22   
s u g a r
Hm

kulči ste mal sem preletela.

Rogljiček - vesela sem za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image  - tečaj pa miganje - ah je še čas user posted image  zdaj lepo uživaj.

glede hrana kaj vam nej napišem, kaj kej jemo. No ok. Ponoči zizamo (ja tud na 3 ure, če se mu shoče), zjutraj ob pol sedmih mleko pri meni, ob osmih ustanemo (ponavadi) in se malo igramo, da se pokakamo in potem je zajtrk - kašica z sejkom in banano ali jabolkom (oboje en kos) + ene pet požirkov vode, pol je telovadba, padanje, norenje, glodanje,.... malica jogurt + sadje ali jogurt + sunny bisk + sadje + žeja (to je najtabolš), pol je norenje in kmalu ziza in spanje (tam 11.30 - do 12.30 cca), spet ko se zbudi jest (npr. jabolček pa mal gresa) to je bolj mali obrok, ker bo dosti kmalu kosilo (je to kar midva problemček nam dela le durum kus kus - drugo ni problem) obvezno pol pit, potem okoli petih pa spet malica polnozrnata kaša z vodo pa mal nekega sadja (kar pač še ni jedu in je doma), spet spavanac od 17.30 do (še spimo) potem bova imela večerjo (skuta, kosmiči, šejk in mleko), pol mamo mal kasnej tuširanje in spet malica kar je ostalo od večerje plus mleko po flaši in še pri meni.
No to je ponavadi, pride pa dan, ko mi neče jest pol tega (takrat mi je ful bed in se počutim čisto nesposobna mami, al da sem zgrešila okus, da mu ne paše, al pa da je premalo hranjen, al pa kr kej in se obsojam.) Včasih se mi zdi, da pojma nimam. Kr v eno depresivno stanje padem, to se pa še poostri k začne kihat al pa mal težje dihat, pol pa še kak dobrohotni nasvet pade od koga v bližini pa me sam odpuli.

Take filinge mam po moje zato, ker k sva ga na začetku mal biksala s hrano (kr nisem hotla več kot enkrat do dvakrat na dan mu dodajat GH, k frutki mi niso bili no pa mi tudi še niso, pa ni smel še onega, pa tretjega, pa gluten,...) in je bil mali ful slabokrven in valda k sm to zvedla sm mogla pr seb razčisti, da pač sedemmesečnik pa le ne more imeti samo 1-2 obroka (minimalna) GH (oz. kašic) ampak veliko več in sva začela ornk tolčt po GH in danes je vse (prej sem se pa kr neki vadila in zmišljevala, kupila in k je pojedu dve žlički in nehal sem vrgla vse skupaj stran (no razen hruška, jabček, kaki in mango to je jedel tko, ne vem kak nej rečem v mejah skromne normale - ampak drugo razen kake kaše sem in tja, pa redkega gresa zvečer pred spanjem nope, no way). Prvo, kar je sem mu pa začela dajat je bil pa šejk (mera za malčke) in pol vse ostalo. No zdaj pa je kri superca (čisto brez ferumleka, k bi moral do sedaj pojest 4 flaške - tko da če kakšna če user posted image , ga dam je neuporabljen - ampak ne priporočam za noben denar), pa jemo tudi ok, le kak dan ga mal pobiksa pa pač tisti dan spije aloe vera in dva "mlečna" obroka šejka včasih z vodo včasih z riževim mlekom ali pa pač umetnim mlekom, mami si pa pač v glavi dela scenarije zakaj neče kosila, pa neče ornk porcije večerje,.... Oči pa zravn rokco drži (haha) in pravi bo pa jutr več pojedel ne sekiri se, pač mu ne sede, sej ne rab jest k pujsek, k očitno ne rabi - sam se mi zdi, da to sam iz vljudnosti govori - k je žleht.

No največji projekt mi pa predstavlja to če gremo kam za cel dan (ubi bože), k bi mi tla pod nogami vzel. Tko k v soboto k smo bili s timom na Pokljuki - smo častili naše jedce z šolo teka na smučeh in nepozabno lepo popoldne, Učitelj pa je kapo dol, lahko bi vse živce zgubil. Uglavnem mi trije, voziček, naša donda od psa in še več hrane (več k pol samo za malega), men se je v soboto zgodaj zjutraj skisalo od tega kaj bo jedel in kako bomo to, tko da je na konc moj reku nič ne boš delala za sabo ustavl se bomo v trgovini in kupl hippijeve pa frutkove kaše in gasa na gorenjsko, štekaš? user posted image  men nč jasn smo bili že v trgovini nabasal frutke ene 6 in smo šli. No na koncu mali še tega ni jedel, ker je imel obilno obilno velik zajtrk, vmes 2x šejk z mlekom, pol je pa 4 ure na Pokljuki spal, pol je jedu sojine krekerje in jogurt in dve žlički enga frutka z rižem (mislim, da breskev pa neki), doma zvečer pa spet ornk kosmiče z bananoin spal do 7 zjutraj.

Res je treba kdaj tud deca poslušat. user posted image

Zbudili smo se - pridem nazaj

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.1.2008 19:04:09   
rogljicek
No, Sugar, končno nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.1.2008 19:42:57   
felicia
user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. Felicia

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek

5. mogoče felicia

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.1.2008 19:52:01   
tejč

user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek

5. sigurno tejč /predlagam MORJE

user posted image

[/quote]

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.1.2008 19:58:38   
s u g a r
midva sva pojedla in greva pod tuš -

pridem nazaj k zaspi cca. 21.30 - k bova še enkrat jedla pa se uspavala, tako da naredi giro po taveliki postelji - uglavnem mal se mora še zgont prej pa pokazat kako je velik.

tipkamo

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.1.2008 19:59:20   
s u g a r
user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek

6.sugar

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.1.2008 20:23:53   
Majchi
user posted image

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi

marec, Gorenjska

1.

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek

6. sugar
7. Majchi

user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.1.2008 21:19:02   
petrinja
sugar kaj pa če bi mu začela dajat kakšen meso? a zelenjavo kaj je? pravilo je , da manj ko kompliciraš, bolje je.

Matevž je pa tako: zjutraj cca ob 7h je še dojenje
                             ob 9h zelenjavni obrok,
                            ob 12h kosilo- goveja/zelenjavna juha/obrok z mesom/rižota,...
                            ob 15h sadje
                            ob 17h skutka/navaden jogurt/sadni jogurt
                             ob 19h frutolino/gres/mlečni riž/keksolino

in pa seveda kakšni vmesni ''posladki'',kot je npr. skorja kruha, surovo korenje,banana,...-v bistvu je to bolj za zobkeuser posted image

sem zdajle iz pilatesa-ja spet sem pridnauser posted image . majchi, putka-kako je vama všeč pilates?

aja pa za srečanja sem tudi jazuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.1.2008 21:25:24   
s u g a r
hej

mali spi kot top.
Pojedel je cca. 180 ml (no 3/4 krožnika), zmerno gostega kvazi čokolinota (šejk, sunnybisk in u.mleko) potem pa še po flaški bisk in mleko s cimetom tega pa malo več kot 70ml. Ma da spi do 7 zjutraj - pobožne želje. Ko bi saj.

No jaz pa grem zdaj pospravit kopalnico (predvsem pobrisat vse, ker je poplava), potem pa pojest nekaj (ker se mi sline cedijo, ornk sline cedijo), potem pa počas ajčkat prej pa še mal maile pogledat - zdej k mam končn net lahko tud tiste k niso tako zelo nujni počekiram. Res je bilo bolano hodt u ciberkafe - dost mam tega, pa mal do soseda, pa k moji mami, pa k teti (aaaaaaaaaaa groza), no zdej je kulči.

Tipkamo

vsem vam pa lepe lepe sanje.

Majchi in Putka sej mogoče pa se me jutri vidimo, mi2 bova tam, za vas 4 pa tudi upam.

Nočko

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.1.2008 21:29:52   
s u g a r
hej
saj ena

petrinja - mali je meska (ful mu paše žrebiček in zajček), puran bl tako tako, goveja juhica je super, tisti rezanček k pa uide je pa groza (skor da bruha zravn), kura pa srednja žalost.
Najrajši pa stiska sirček v pest k se mu dopade k se tko ne vem zdrobi al kaj, da bi ga pa pojedu pa prej mal zamiži pa kao brrrr ampak mal ga pa le poje. Drugač pa je kulči tale naš navihanc, itak pa se vsi nekam neki zmisljo, da to pa ne in pika. Sej se ne motim, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.1.2008 21:38:16   
s u g a r
no najbolj mi je hecn zjutraj k se midva spraviva jest.
Delam sicer napako, ker najprej naredim (jaz) zajtrk z malega, potem pojeva. Pol grem šele narest zajtrk za naju z očijem - napaka. Moral bi skupaj, ko oči dela zajtrk jemo vsi trije skupaj.
No in pri moji varianti dobi Vall po svojem zajtrku še košček sirčka in misura prepečenec ali pa domači pirin kruhek in to gloda več kot pol ure (ne sprašujte kje vse je tisti prepečenec al pa košček kruha, sirček pa je itak zmečkan v roki).
Gleda pa naju tako kot da njemu dava šrot za jest in je bogi bogi lačen, midva pa se baševa. In itak da dobi mal za probat (npr. danes prekajena puranja prsa in kisle kumarice - si predstavljate grimaso, ki je nastala ob koščku kumarice - nepopisno), mesek je šel pa lepo dol, seveda s sirom v roki in s kazalcem v zrak. Jutr ga bom probala prav slikat, pa gor nalimat.

Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.1.2008 21:49:32   
s u g a r
punce kaj pravite o tem vozičku.
No barva ni prava. Gledam črnega.
user posted image

na quinnyu mi je šlo prvo kolo in se ne mislim zafrkavat več - za naslednjega otročka pa bomo pač kupili kaj drugega, kolo pa kej klinc gleda pa babycenter tudi (čakam strehico od septembra in kolo me kličejo že celo večnost), mogoče bo kaj sreče na sončku.

Motijo me le kolesca k so malce mala, k s to raketo smo pršli povsod, še po skoraj snežnem in ledenem brezpotju zdaj na Pokljuki ni bilo nobene panike, mali je spal ko bubika, čeprav ga je treslo. Zaradi tega mi je malce žal ker ne dobim kolesa, ampak upanje ostaja (sončki potrudite se).

Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.1.2008 21:58:55   
s u g a r
nič vidim, da se pogovarjam sama s sabo - ha se saj poznam user posted image

grem pogledat kaj bom papcala in prštimat za jutri kaj bomo jedli (luštajo se mi porovi zavitki z mlado teletino in sojo pa pisane testenine in ogromna skleda radiča) - mali pa bo pomagal, k je prvič jedel te zavitke sem upala, da bo saj eno rezinico pora pojedel, no pojedel je cel zavitek (velikost ala pomladnski zavitki iz kitajske).

No nič grem jaz JEST k bo velik bolš kot, da si sline cedim kaj bo jutri zdele pa lakota.

by

tipkamo

zdaj pa lepe sanje za danes in i´m out

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......