|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
2.3.2008 12:29:33   
petra a
kaya- v oshkosh-u majo ful lepe,ko bo na rudniku odprta supernova,bo tam tud ta trgovina,superuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.3.2008 14:12:04   
felicia
oj

no lepo da se sprehajate po tem sončku sam pri nas spet tako piha da tudi sonček nič ne pomaga.user posted image

No bom tudi jaz probala z Urošem priletet jutri da vas lepo vidim komaj čakam.

lasje- ah men se tudi nič ne da jih prat ah groza pol pa okrog z mastnimi hodim bljak! No danes jih bom oprala d abom lepa za vas jutri heheheh

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.3.2008 14:37:25   
petrazg
Ojla punce moje...

Mi smo pa bolaniuser posted image , pa skoz na rokah... Anže ima bronhitis, pa full nizek kisik v krvi. Ima sat. 91, 92, normalno je pa najmanj 97... So ga v soboto priklopli na kisik, se je dvignil kisik na 94, ampak imamo še vedno kritično stanje. Imam napotnico za pediatrijo kar doma, ker so naročili, da moramo takoj v avto in v bolnicouser posted image user posted image user posted image , ko ima več kot 45 vdihov na minuto...ponoči vsaj enkrat na uro štejem vdihe, hvalabogu pridemo do 40, max.42.  Je pa full bogi, skoraj skoz samo na rokah, pa zaspan je skoz, kašlja tako da se na trenutke duši, hropi ... Mu dajamo zdravila, pa mislim da je že malo bolje... Od vsega pa mislim, da mu najbolj pomagajo topli obkladki na prsih...

Smo pa v Celju, da imamo zdravnike blizu (nekaj prijateljev od staršev), pa smo na liniji... Pa še v bolnico ga moram na kisik vozit, pa mi je lažje tu, ker jih nekaj poznamo in se res zavzamejo zanj... In mi je zato malo lažje. user posted image

Pa še ena dobra novica od nas... smo naredili sami 4 korake user posted image user posted image user posted image ... se je držal za mizico v dnevni, kar naenkrat se je  spustil in naredil štiri malo majave korakce, potem pa lepo roko nastavil in se počasi na rito spustil... Sva bili z mami tako šokirani, da sploh nisva odreagirali... Je tako bogi in švoh (ga zanaša), da tega sedaj ne bi  pričakovala...

No, punce lepo se imejte, se še javim kaj...

lp

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.3.2008 15:03:37   
Putka
Bravo Anžeuser posted image Saj jaz itak nate in na Reyo stavim, da bosta prva shodila!!!

Jaz sem pa Katjo posodila mojima za na sprehod, Vesna je šla k drugi babici z očkom, da se jaz v miru za jutrišnji sestanek z mentorco pripravim. Pa mi zdaj voda v kadi treče, se grem namakat.

Petrinja, jaz jutri sigurno pridem, ob 11h imam sestanek, potem pa Pod Vodo!

Kaya, meni se pa zdi pod kiklico res najbolj fajn pajkice dat. Če je tvoja manekenka tako pridna, da se ne bo po tleh vlekla (poleti bodo pa že hodili, ane?). Mi sploh ni všeč, ko punčke pleničke/hlačke kažejo. Čeprav se pri Vesni oblekice/kiklice ne obnesejo, ker je pol časa na glavo obrnjenauser posted image .

Pa ne vem, zakaj misliš da ne bo poleti ponočevala? Meni je pa prav super avgusta po Ljubljani, zvečer so koncerti, pa sladoled se je, pa ob 10h zvečer še vidiš starše z vozički na raznih prireditvah. Enkrat sem bila z Vesno celo na koncertu kreslina, je bilo zelo glasno, pa je ni motilo, je spala.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.3.2008 16:35:39   
juniorka
Joj, petrazg, bogi Anže, želim čimhitrejše okrevanjeuser posted image , pa tebi, da se naspiš, ker vem,kako je, ko se na 1 uro zbujašuser posted image , če je pa otrok bolan.... Držim pesti v glavnem!
kaya- Trenirke za punčke imajo krasne v Clark kids, sem za bivšo sodelavko kupila, k ima 3m hčerko, za fante pa čist nič pametnegauser posted image
Dans pa jaz nisem kuhalauser posted image , sva šla z Eco & famili na ribjo ploščo- mnjami,je blo dobro, sem se tako najedla, pa Nel je škarpeno probaluser posted image  in presenetljivo priden je bil, glede na zaspanost- zdajle še pa spi, sem ga iz avta prestavla, pa ga ni ganlo user posted image !

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.3.2008 16:44:38   
kaya2007
jaz sem takoj za ponočevanje, sem vedno govorila da bodo moji otroci zvečer zunaj in pač spali v vozičku, če bojo zaspani...no, pa zdaj nisem več prepričana v to user posted image  se mi zdi, da ima svoj red in en vem kako bom tole izpeljala.

smo prišli s šmarne gore..joj joj, skor sem umrla user posted image  je pa dober občutek ko prideš gor.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.3.2008 16:45:57   
kaya2007
oshkosh je pa tudi v lj, ena v šiški in v BTCju v hali a...bom šla pogledat, tja res redko zavijem

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.3.2008 18:32:55   
kjava
Petrazg, bogi Anže user posted image . Tegale bronhitisa je pa res ful velik. Upam, da bo šlo čimprej na bolš user posted image user posted image . Pa user posted image  za prve korake!

Kai, uspešno uvajanje v vrtec!
Vam nisem nič fovš, ko morte dat te malčke v vrtec, men bi blo tok hudo. Pa čeprav vem, da jim ni tam nič hudega, večja kriza je verjetno za mame.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.3.2008 19:57:15   
BAMBINA_
Joj Petrazg, upam, da se bo Anžetu stanje čimprej izboljšalo, da vam ne bo treba iti v bolnico. user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti, da čimprej okreva. Pa da tvoj nedonošenček že dela samostojne korake? Ja, totalna faca. Bravo user posted image user posted image user posted image
Lana user posted image user posted image user posted image da že tako lepo stojiš.
lasje; pri nas gre še mojemu dragiju na živce, ko si moram lase oprati. Jasno, ker cel dan prej jamram user posted image Ko sem bila v službi, sem si šla dostikrat kar k frizerju oprati lase... pa čeprav sem zato dala čisto po brezveznem denar.
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Bambina, dobr, da vsaj veš, kaj naj bi bilo z Grišo ( a jest to prav sklanjam?), pa super, da gre na bolje.

Glede sklanjanja, je res malo smotano ime. Sklanja se tako kot npr. Miha (kot ž. spol), vendar jaz dostikrat sklanjam tudi kot m. spol (npr. Grišata, namesto Griše itd.)
Grem zdaj Jacka iz divjine gledat, ko se moram tistim frajlam tako nasmejati, ki se za v tisto divjino uštimajo, kot bi šle v neko fensi restavracijo...
Mirno nočko, predvsem tebi Petrazg user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.3.2008 20:07:34   
rožica81
Oj!

Petrazg, upam, da se tvoj korenjak čimprej pocajta, držim pesti user posted image   user posted image   user posted image

Nace je šel pa že ob 18h spat user posted image  Ne vem, a bomo jutri že ob 5h pokonci? Se bom potem prva na rr javila user posted image  Pa nam kavico skuhala user posted image

Danes sem pa prvič voziček takoooooo usralauser posted image po domače povedano. Sem šla s prijateljico na sprehod na polje, off-road... roke so me bolele, k sem voziček tako porivala, na kolesih od vozička pa na 2 cm frišnega blata user posted image  Ajoooooj user posted image

Jaz si pa las zato ne maram umivat, ker potem vidim, kako malo jih imam. Po porodu je totalna katastrofa na moji glavi.

O, nekdo se je zbudil.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.3.2008 20:08:03   
Eca
Hej!

Še jaz na kratko. Moram zdajle dati Mark spat, Dorian je že koma. Kot je že Juniorka povedala, smo se danes basali s ribjo ploščo, pa še en lep izlet smo narediliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Na poti proti domu sta oba zaspala, Mark je potegnil še doma eno uro. Dorian pa je bil pravi veseljak, ko je prišel iz avta. Za povrh je še prehlajen in ima vneto očko.
Če verjemate ali ne, se ne morem spomniti, kdaj smo šli nazadnje v nedeljo na en tak izlet user posted image    Verjetno bo spet minilo kar nekaj časa, da se bomo spet kam dali. Razlog je gradnja hiše in edino za vikend lahko kaj "pametnega" mož naredi, tako da izleti pri nas odpadejouser posted image user posted image user posted image .
Juniorka -HVALA za lep dan in še boljše kosilo. Škoda, da ne bomo mogli tega ponoviti kmaluuser posted image .

Anže in Petrazg - user posted image user posted image user posted image   za srečo in da se Anže čimprej.

pozdravi.

Kai - user posted image user posted image user posted image za službo, ti kar zavidam. Glede vrtca pa smo starši bolj v strahu in skrbeh kot otroci. Vse bo dobro, boš videla.

Dodi - kleklanje me je popolnoma očaralo. Žal v našem koncu nikoli nisem zasledila kakšnega tečajauser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem še kvačkat in štrikat pozabila. Kakšne čipke pa bi mi prav prišle na kak ovratnik moje zašite srajceuser posted image , žal sem tu "bosa". Pa pridne otroke imašuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čiščenje hiše/stanovanja - hvala bogu za Fatouser posted image user posted image user posted image user posted image . Meni enostavno ne znese.
Pranje las - . Sem se po porodu postrigla na kratko, da mi bo lažje. Saj je lažje to "čupo" oprat in posušit, samo zjutraj sem kot "Fata z metlo", ki je prispela iz nočnega leta. Zdaj, ko še nisem v službi še gre, potem pa ne vem kako bouser posted image Si že puščam dolgeuser posted image user posted image lase, so vsekakor boljši (spneš in greš).

Uf, zdaj pa moram letet Mark spravit spat. Danes tašča in tast prideta domov iz potovanjauser posted image in bo cela štala, če bo Mark pokonci (darila, pa lubčki.....user posted image ).

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.3.2008 20:27:02   
lex
Anže čimprej se pozdravi in Alina ti pošilja lubčkauser posted image

kai želim ti čim lepši začetek v službi. Naj ti pa še povem, da bo tvoj malček v vrtcu užival in čez nekaj časa ko ga boš opazovala z otroki, ki ne obiskujejo vrtca, boš videla totalno razliko. Bolj so samostojni, ne moti jih gužva in znajo se postaviti za sebe. To je pa tudi to kar si želimo, da se otrok čimprej socializira in uživa s sovrstniki. Verjetno ti bo hudo, ko ga boš pustila tam, verjemi nekoč se boš sama sebi smejala.user posted image , da bo uvajanje in vse skupaj brez zapletov.

Tud mi smo bili cel popoldan na sončku in je bilo prav fajn. Sicer je pihalo, pa nas ni nič motilo. No smo dobili pa zgleda še enga dojenčka. Aleksa se je danes vozil v vozičku menda po 2 letih. Pa še to je moral ati dirkat tak da je bil čisto švicen. Je mel telovadbouser posted image , si je popolnoma sam kriv kaj mu je pa pokazal neumnosti.

Tako gre likatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.3.2008 20:49:30   
dodi

Čer!

Evo utrinek z današnjega dne-več kasnejeuser posted image

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.3.2008 21:16:25   
Majchi
Ahoj!
Mi smo bli pa dons na moooorjuuuuser posted image user posted image . Ful je blo lepo in toplo, Lana je bla pridna, mal je pihal, ampak ni blo sile.

O Petrazg, upam, da se Anže čimprej pozdravi. Tole mora bit pa hudouser posted image . Si mislim, kako te skrbi. Eno user posted image  za Anžetka!
Pa bravo za prve korake. Anžetu pa res manjka še čisto malo, je ful napreden, zraven pa še ful pogumen fantekuser posted image !

Eca in Juniorka, lepo, da se videvatauser posted image . Juniorka, kdaj odhajaš na otok? Zadnjič mi je sestra povedala, da so v trgovino prišli še Sienna Miller, Kelly Osbourne in Guy Ritchie. Zdaj jih je pa že kar nekaj videla.
Eca, tako ste pridni s tole hišo in z otroci in z vsemuser posted image . Pa Lex, pri vas tudi!

Dodi, lep izlet ste se spomnili. Ful mi je všeč, da tako naokrog letate. Se je tista tečnoba babja še kaj oglasila? Te še kaj mori?

Kai, srečno in pogumno jutri! Mislim na vas!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.3.2008 21:19:14   
kaya2007
petrazg, upam da je pri vas že kaj boljše, ali da vsaj gre na boljše!

jaz sem pa čist crknjena od te šmarne, bom šla kar spat po hitrem postopku...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.3.2008 21:25:10   
petra a
petrazg-naj se Anže čimprej pozdravi,upam da ne bo treba v bolnicouser posted image user posted image ,pa čestitke za prve korakeuser posted image

kaya-upam da nisi dobila kazni ko si prišla dol,je kazal pri poročilih za nepravilno parkiranje

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.3.2008 21:25:18   
Majchi
Utrinek iz morja:
user posted image

Pa še smeh na poti domov:
user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.3.2008 21:26:15   
kaya2007
še slikca za dokaz mojega hribolazenja

user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.3.2008 21:27:36   
kaya2007
petraa, sva kar doma pustila avto in šla peš-tam namreč stanujemo user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.3.2008 21:28:59   
Majchi
Kaya, kako si Kajo nesla na šmarno? Imaš ruzak? Kenguruja? Jaz resno razmišljam o nakupu, pa bi zdele spomlad kar čimvečkrat gor lezla z Lano. A si jo sama nosila al jo je tvoj?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.3.2008 21:29:00   
petra a
uau,super fotkeuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.3.2008 21:35:12   
dodi
Lepe slikce-danes je bil res lep sončen dan,prav nalašč za potepeuser posted image user posted image

Tudi mi se moramo enkrat podat v obmorske krajeuser posted image user posted image

V soboto pa gremo v ZOO če bo lepo vreme,je dan žena in ati časti  iuser posted image user posted image user posted image  pa še Irma ima potem v nedeljo 8 rojstni danuser posted image user posted image   

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.3.2008 21:36:29   
rogljicek
Ste se danes vsi potepal, kaj?! MIdve sva šli pa na en džiro dopoldan, potem je pa Reya cel popoldan spala. Proti večeru sva se pa dobili z mojima bivšeme sošolcema, je blo ful luštno. Ampak pogrešava najinega user posted image

Majci, ti si pa že prava manekenka, mislim, da MOntija ne rabiš več user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.3.2008 21:49:18   
dodi
Junija imamo obhajilo-katero oblekico bi izbrale?
Dajte mi kak predlog...prosim
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.3.2008 21:55:22   
Majchi
Meni je najlepša ta srednja! Hm, so take kot poročneuser posted image . Ta zadnja mi pa sploh ni všeč.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......