|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
1.3.2008 20:46:57   
dodi
user posted image Čer!

Putka-ja,Janja je pridna,no pa saj so ostali tudiuser posted image

V klekljarsko šolo hodijo vsi,ki že hodijo v šolo-torej imam pet klekljarjevuser posted image user posted image Janja hodi tretje leto,Irma drugo,Mirjam,Breda in Žan pa prvo leto.
Tašča tudi kleklja in mi dela čipke za zavese za novo hišouser posted image user posted image
Tu je še enauser posted image
user posted image

user posted image

Pomagajo pa vsi radi,sploh mali dve radi popazijo in včasih moram bit prav huda,ker se skregajo kdo bo imel katerouser posted image user posted image user posted image še dobro,da sta dveuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.3.2008 21:04:13   
rožica81
Dodi, kako ste luštni user posted image  Pa ful so pridni vsi, da klekljajo user posted image  Kakšne umetnije! A to je tašča naredila? Moja nona je tudi klekljala, pa je pol navdušila še sestro in mene, čeprav jaz nisem kaj dosti ustvarjala, sestra je pa. Mi je ful fajn, ker je nona toliko tega naredila in sem ful čipk našla. Sem jih sedaj po stanovanju mal naštimala user posted image  

Midva z Nacetom sva bila danes spet pri mojih, pol sem pa popoldan Naceta kar pri njih pustila, jaz sem šla pa v Lj. Končno sem šla svojo sestro obiskat, je že ful dolgo nisem videla. Pa sva se imeli ful luštno user posted image  Nace me je pa čisto presenetil in spal popoldan 2 uri user posted image  Pa ful je užival pri babi v kuhinji (po predalih je polno kljukic), se preprijemal in hodil. Celo prvič je hodil z mojo pomočjo, ponavadi se je raje kar usedel in šibal po vseh štirih. Tako da me je ful lepopresenetil. Pa čebljal je res na polno danes user posted image  user posted image  user posted image  Tako je fleten user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.3.2008 21:34:44   
kjava
O, majčki že kar korakajo user posted image user posted image . Naša se je šele na noge začela dvigovat.

Je bil pa dons tud zame en tak fajn dan. Erika je šla ob 12-h spat za tri ure, pol je pojedla eno ogrooomno porcijo goveje obare in je bla sploh cel dan ful pridna, da sem lahko pospravljala. Sem dobila nove zavese in sem se mal bolj generalno lotila čiščenja, da jih bom lahko sploh komu pokazala. Če ne bi mi blo kar nerodno, ker nisem preveč redoljubna user posted image . Uf, ene ste pa pridne s tem pospravljanjem- Majchi in tejč sploh.

z Andrejem sva imela en manjši incident, sem mal prehitro popizdila, pa sva se hitro pol zmenila. Še dobro, da mali ni zamerljiv.

Aja, včeraj smo se peljali na Dolenjsko, je bil sonček dol, tko da je blo fajn. Dons je pa mož že nadoknadu, ker je mogu bit revež včeraj cel dan s familijo- je bil cel dan od doma. Gasilstvo in vse kar paše zraven user posted image No, zdele je celo že doma.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.3.2008 21:42:20   
ancka1
Mi smo imeli pa danes kar športni dan po  Supernovi. user posted image  So trgovine razporejene v črko U in vse je pod streho in je idealna sprehajalna tura ko dežuje. Fantje so šli pa vmes drsat (je poleg eno mini drsališče postavljeno). Potem smo šli pa še na pico in dan je kljub turobnosti hitro minil. Pozno popoldne se je pa čisto razjasnilo in sva s Tevžem hitro še malo ven šibnila. user posted image  Sedaj grem pa samo še pod tuš. Joj, kok se mi ne da las umivat. user posted image  A ima še katera s tem težave, da ji je to kdaj čisto odveč?

A, ja Lex, kako si fletna!

P.S. Mi je pa tako hudo za tistega fantka Matica (je Nalin napisala). Sploh si ne predstavljam...mah raje neham. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.3.2008 21:43:08   
kjava
Rogljiček, dele sem mal nazaj počekirala, pa sem vidla, da sprašuješ petrinjo za model in firmo modrca. jest se firme ne spomnim, modela je bil pa balconette user posted image  al neki tazga v zvezi z balkonom v glavnem, tko da ta očitno ne bo zate.

Bambina, dobr, da vsaj veš, kaj naj bi bilo z Grišo ( a jest to prav sklanjam?), pa super, da gre na bolje.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.3.2008 21:44:42   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Joj, kok se mi ne da las umivat. user posted image  A ima še katera s tem težave, da ji je to kdaj čisto odveč?

Tud se že cel večer pripravljam, mi nič ne diši. Pa mam kratke.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.3.2008 21:46:01   
ancka1
A, ja dodi, še enkrat kapo dol za tvojo družino. To bom sigurno še kdaj napisala. user posted image  Moja sodelavka je bila pa že enkrat pri vas. Ima tudi dvojče (fantka in punčko), pa še starejšega sinka. Je enkrat ene fotke prinesla, jaz pa.... "ja sej to je pa dodi." user posted image

No grem. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.3.2008 21:52:04   
kaya2007
jaz bi si tudi morala umiti lase, pa se mi jih ni dalo user posted image  bom jutri dopoldne. muka.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.3.2008 22:02:33   
dodi
user posted image user posted image Ančka -a J..... je tvoja sodelavka? Me prav veseliuser posted image user posted image  kako je svet majhen..A to so bile tiste fotke,ko so bili pri nasuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.3.2008 22:31:11   
ancka1
Evo mene izpod tuša. user posted image  Zmaga.
Ja, dodi, tako je. Slovenija je itak ena vas. user posted image  Tudi s Putko imava isto znanko, tako, da se to res potrjuje. user posted image

Noč, mačke!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.3.2008 22:35:55   
dodi
A ima katera kakšen pameten predlog za nedeljski izlet,po možnosti na Gorenjski,ker če se ne spomnimo nič konkretnega jo pa v vodni park Bohinj mahnemo in se malo namočimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.3.2008 22:48:08   
petra a
anči-še ena,ki trpi ob pranju in sušenju las.mrzim to,ampak res

majchi & rožica-teli malčki so pa samo hvale vredni,super sta

suši-zanč ste mele kup vprašanj o sušiju,gledam reklamo od mercatorja,notri je reklama za maxi,kjer bo v kleti na odelku zdrave prehrane 13. in 27.marca predstavitev japonskega sušija...če ma katera cajt,mogoče najdete kje naredite narobe

tejč-sm dons gledala v tivoliju malčke,ki so prišli na "sprehod" s kolesi...od čisto ta majhnih do malo večjih,tko so bli vsi navdušeni in luštkani. Pr ns je babica že kupila kolo za Tjaško,komaj čakam njen rojstni dan, da sprobamo.

spet anči-sm se odločla,da se bom kar postrigla,mi bo manj muka si prat in sušit lase,sam kaj ko mam občutek da mi bo pol žal

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.3.2008 22:49:44   
petra a
dodi,men je všeč KG

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.3.2008 22:54:14   
petra a
kaya-luštn bi zgledale tiste legice,sam a to za na spomlad,za polet je prevroče...men so tud všeč kiklce,čeprav še nobene nima, samo eno oblekco (moram še kaj v nabavo)(hlač pa,da jih lahko začnem prodajat-ne vem zakaj,ker so bile kupljene že ko je bila Tjaša),sem ji pa kar spodnje hlačke kupla,mogoče bodo tele legice še mene premamle,si jih bom pogledala v živo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
2.3.2008 8:52:24   
Majchi
Jutro!
Naša Lana ima en kup kiklc (vse smo dobili), pa sem ji samo 1x eno oblekla, pa po parih urah dol vrgla. To ni za nikamor, se reva sploh premikat ne more. Jih pa šparam za potem, ko bo že hodila. Saj to bo v roku parih mesecev, ko bojo shodili, takrat bojo pa punčke lušne v kiklcah po mojem. Pa tud vse ji bojo še prov, ker se je zdej rast res upočasnila. Jaz vidim po bodijih. Tiste, ki sem jih kupila oktobra, še pred VSM-jem (rahlo prevelike), jih zdajle počasi enega za drugim umikam, ker ji rokavčki ratujejo prekratki.

Anči, jaz npr. se od včeraj spravljam lase umit. Mi je kljub kratkim lasem to ena najbolj glupih stvari, ki jih moram delat (poleg depiliranjauser posted image ).

Dodi, pri meni pa Bled vedno vžge. Se je tok lepo sprehajat okrog jezera, sploh če je sončno. Potem pa na kakšno kremšnito skočit.
Drugače pa dons razmišljamo o Veliki Planini z gondolo.

Lana se je pa prehladila. Bemtiš, že tretjič to zimo s sesalcem za njo letam, da ji nos spraznimuser posted image user posted image . Da ne govorim o tem, kok ji gre revici to na živceuser posted image .

< Sporočilo je popravil Majchi -- 2.3.2008 8:53:03 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
2.3.2008 9:27:22   
rogljicek
Lase prat user posted image  Sem pa mislila, da samo jaz to tko sovražim user posted image  Zdej si pa še peglam in je en kup dela.

Reya ima tud en kup kiklc. Lansko poletje je bilo itak tako hladno, da smo jo oblekli mogoče 2x. Zdej se pa plazi in se mi zdijo ful nepraktične. Ji raje dam hlače gor. Pa tko luštne smo dobili user posted image , Ralf Lauren in Armani, ta niti 1x oblekli.

Evo, zdej sva z mami mele en fajt, ker je spet pizdila, ker ji Reya packa kuhno. Pol sem pa še jaz popizdila nazaj in bova spet skregani. Ah, kako lepo je bit doma user posted image

Pa lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
2.3.2008 9:36:12   
kaya2007
no pa sem si umila lase user posted image  sušit se mi jih pa ne da user posted image

legice sem mislila recimo za zvečer, ko je malo bolj hladno (ha ha, kot da bo zvečer pokonci user posted image ) hmmm, no recimo za 2. polovico avgusta in septembra, ko ni več vroče. če bo tako kot lani, bo itak že aprila vroče..upaaaaaaam!

predstavitev sušija v mercatorju so že 1x imeli, sem že tam morila japonko user posted image

rogljiček, moraš jo slikat v teh kiklicah, da jih vidim!! pomoje full luštna zgleda!! sem zadnjič tudi jaz gledala v eni trgovini kjer imajo RL in ostale firme, pa niso imeli nič lepega user posted image

mi tudi ne vemo kam naj jo danes mahnemo???

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
2.3.2008 9:48:34   
dodi
Mi bomo šli v Kobarid in na Most na Soči.Ogledali si bomo muzej iz 1. sv. vojne in malo pošpancirali ob jezeru...

Lep dan ...
Se tipkamo zvečer...z dokumentacijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
2.3.2008 10:04:45   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

legice sem mislila recimo za zvečer, ko je malo bolj hladno (ha ha, kot da bo zvečer pokonci user posted image ) hmmm, no recimo za 2. polovico avgusta in septembra, ko ni več vroče. če bo tako kot lani, bo itak že aprila vroče..upaaaaaaam!

rogljiček, moraš jo slikat v teh kiklicah, da jih vidim!! pomoje full luštna zgleda!! sem zadnjič tudi jaz gledala v eni trgovini kjer imajo RL in ostale firme, pa niso imeli nič lepega user posted image

Kaya, ti se kar tolaži in išči, kje bi lahko oblekla legiceuser posted image . Itak 3/4 stvari kupujemo zase in ne za tamale. Tako, da, če si jih želiš, kupi. Njim je itak vseeno. Aja, pa itak, nabavi jih na netu. Jaz vedno več nabavljam na netu. Zakaj plačat več, če lahko dobim za manj.

Mi smo tiste oblekice dobili iz Amerike, bile so pa za 6. mesecev. Poleti so bile prevelike, sedaj so premajhne. Imajo pa še etikete gor, tako, da jih bom dala naprej za darilo. Bile so pa tako luštne, kao za tenis.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
2.3.2008 10:05:22   
kai1
oj

pranje las, pranje  user posted image . Mam potem toliko dela, da jih posušim. Imamful goste lase. Moja frizerka vedno porabi toliko barve, kot bi imela lase do sredine hrbta. 

Dodi, super so tele čipke. Jaz sem tudi celo os. šolo hodila k tečaju, pa še sedaj kaj nakleklam, ampak zmankalo mi je vzorcev, kot je nap. tale srnica. Veliko sem že pozabila, ampak osnova je pa ostala.

kolo, sva probala  tricikel. se je dru, da ga je cel spar slišal in gledal. Bomo počakali do 1. rd.

Jutri pa v vrtec. Moram priznat, da komaj čakam, da grem v službo. Je mali tako zahteven ratal in samo mene hoče, da je čas, da se navadi še na vrstnike in druge ljudi. Res pa je, da sem doma že od septembra 2006. Pa komaj čakam novo službo.

Aja, na srečanje naju ne bo , saj je to moj 1. delovni dan.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
2.3.2008 10:14:18   
petrinja
rogljiček- glede modrca: imajo fajn modele pri Lisci.

jutri pa prosim pridite v čim večjem številu, saj jaz uradno začnem s praznovanjem mojega rojstnega dne ( bom praznovala kar cel tedenuser posted image  ), in jaz častimuser posted image user posted image user posted image user posted image .

pod vodo!!!

no, zdej pa šibamo ven, pa popoldne na 1.rojstni dan od Matevževe prijateljice.

pa pa

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
2.3.2008 10:41:32   
ancka1
No, smo očitno vse na istem z lasmi. user posted image  Ampak meni je sedaj čisto ubitačno. Lani sem se iz dolgih las precej na kratko postrigla, pa je bilo malo dela, sedaj so mi pa zrasle toliko, da imam paža do ušes in sem zjutraj kot torpedo. user posted image  Si jih moram vsako jutro zmočit, posušit in še malo polikat, da nekam izgleda. user posted image  Po mojem se bom šla spet čisto na kratko pošišat. Kje so časi, ko se mi je dalo po 2h+ prebiti v kopalnici... user posted image  user posted image  user posted image
Ta srednji je že s trenerjem pičil na Bled, mi pa še počakamo, da mali odsmrči svojo rundo in gremo še mi. Komaj čakam, da vidim od sodelavke malega (je 1,5 meseca star) iiiii user posted image  Ima lepo ime - Til (slovensko ime-iz Samorastnikov-krajše za Tilen). Pri nas ravno zato ni prišlo v poštev.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
2.3.2008 11:07:02   
petra a
kai-vso srečo pri uvajanju,upam da bo Anžetu všeč v vrtcu in da bo imel rad sovrstnike,tebi pa tudi good luck v novi službi,joj,ti verjamem da greš rada po tolikem času

petrinja-vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

kaya-se mi zdi res,kar je napisala rogljiček,to je bl za našo dušo in veselje...maš pa prov mogoče za konec avgusta in začetek septembra za pozne popoldanske urice user posted image , jst sm pa momentalno čist usekana na trenirke,take luštne majo,frajerske

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.3.2008 11:09:31   
petra a
ančka-veš česa se jst bojim,mam tok las,da če se postrižem,mi bo zjutri ko vstanem vse štrlelo u luft,kt bi mi en petardo vrgel v lase...da bi pa zjutri si močila,pa sušila,pa lih znorimuser posted image ,tko pa samo spnem v čop pa je (čeprav mi gre na kozlanje česanje)

< Sporočilo je popravil petra a -- 2.3.2008 11:10:38 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.3.2008 12:18:40   
kaya2007
petra a, kje si našla trenerke? jaz razmišljam, da bi v dehi eno kupila, ker so tako mehke! mapak če imajo kje bolj luštne, kar povej user posted image

hmmm, rogljiček, škoda user posted image  za 6 mesecev bo pa poleti tudi nam premajhno-verjetno je ravno zdaj kaji prav..drugače bi odkupila, definitivno! sporoči, če boš še kaj dobila user posted image

most na soči je pa kar daleč, no razen če bi se že zjutraj odpravili. imajo fenomenalnega jastoga z rezanci v eni gostilni nad mostom in smešno poceni je. marsikje sem jedla veliko slabšega, pa so bile veliko bolj "fensi" restavracije kot ta. muzej je pa iz 1. svetovne vojne, ne?

jaz trenutno kuham, kaja na srečo spi. sem se odločila, da bi šla potem na šmarno goro..vsaj za občutek, da se malo rekreiram!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......