tejč
|
Hoj, ne, na drugo stran pa res ne smemo zait! Mi smo preživeli lep dan, smo šli kolo sprobavat v trgovino za Ajšo. Se mi zdi tok lesena, sploh ne zna vrtet. Vse drugo se loti, od obroča, žoge, teka, plesa, vsak dan prehodi par km...za kolo se mi pa res ne zdi...bomo mogli kar garat... Dobila ga bo namreč za RD od babi in dedija, mi pa ji bomo kupili skiro, Maši pa voziček. Tak je vsaj plan... Rogljiček, zadnjič si spraševala za igrače, mi obožujemo lončke eden v drugem, sestavljamo stolp, Maša podira, tuli not v lonček, ga liže, v banji pije iz njega žajfnco , meče ga naokoli, kotali in dirja za njim...Pa ping pong žogice so zakon. SAm moraš pazit, ker ji gre direkt v usta. Kaya, meni se drugač kiklce pri tako majhnih ne zdijo OK, ker se težko plazijo. Ajša je imela obdobje, ko ni hotla nosit kiklc-vse do zdaj, iz praktičnih razlogov. AMpak zaenkrat je KAya še tako majhna, da jo lahko našemiš za šmekat okrog, pol ji pa dol rukneš kiklo, pa sem sam v novih lepih pajkicah okrog puza. ZA Ajšo pa imam take legice, za pod oblekce so ful praktične, za v vrtec (temne barve). Sam ne vem, kolk stanejo... Danes je bil pri nas ob 16 celo sonček in smo šli na sprehod, prej smo pa čistili in pucali in zračili, ker smo ribe pekli. Zdaj pa grem dol, ker me moj preganja, da skoz visim gor. Aja, za VSM sprašujem, da vem kolk krofov spečt-upam, da mi bo ratal, da se ne hvalim prehitro. JA, maja gremo pa definitivno na morje, a ne? Poglejmo kako varianto-ker smo grupa, bi loh mel popust, kokr pri kakih kongresih...