|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
29.2.2008 20:54:51   
tejč
O, madona, kako dologo je virus prisoten v telesu! PA saj je menda tudi pri rota podobno. Pomaga razkuževanje s Spitadermom (roke po previjanju).

Jaz sem lena, kje je tisti seznam za VSM in a to pride na nedeljo ali kak drug dan? Kako smo že zmenjene- a cela femili al sam mamice z majčki?

< Sporočilo je popravil tejč -- 29.2.2008 20:56:24 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.2.2008 21:08:55   
Majchi
A ni adeno virus bolezen, ki jo je imel od Nalin RR Jonas (tema Hvala vsem na Starši čvekamo, če katera ni vidla)??? Šit ej!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.2.2008 21:09:15   
BAMBINA_
tejč 10. marec je naslednji ponedeljek, če se ne motim. Tokrat smo se zmenile še brez naših dragecev, ki bodo pa prišli na piknik spomladi. Jaz imam eno razkužilo za roke, ki ga v DM-u kupujem in si vsakič po previjanju razkužim. Pomaga toliko, da se ostali ne okužimo, prvotna okužba je pa itaq od zunaj prišla... (malo sumim eno dečvo, ki je zadnjič bila na obisku, je pa rekla, da je en teden prej bruhala). Zdaj grem pa v mižule.
Lahko noč (upam, da bo tudi meni, glede na to, da se zadnje čase zbujamo 1x na urouser posted image )

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.2.2008 21:10:38   
BAMBINA_
Ja Majchi jaz sem videla, ampak pri njemu je očitno udaril na dihala. 

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.2.2008 21:51:36   
Eca
Bambina - vi imate pa res smolo. user posted image user posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.2.2008 21:53:01   
petra a
ja,Jonas od Nalin ga ima,ampak na dihalih...kruto zgleda da obe variantiuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.2.2008 21:58:12   
lex
Mene sori ne bo na srečanje, ker sem danes dobila proti koncu marca datum za strokovnega. zapiski so končani (ker se ne morem učit iz tujih sem si naredila svoje) tako, da zdaj me samo piflanje še čaka. Pa še nov zakon o vrtcih se morem naučit. najbolj važno že itak vem, da bom samo za Aleksa plačevala, za tamali dve pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker bodo vsaj 1 leto skupaj v vrtcu. Pa še Aleks pol pade razred nižjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa 1 teden zaostaja za Aleksom. Aleks je sicer par korakov naredila, mis pa samo enega, ampak začetek je pa že.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambina poglej Aleks je mel rota virus teden preden smo dobili Alino. Jaz sem šla celo novo podlogo za previjalno takrat kupit. Pa je P v bolnici rekla, da naj ne delamo panike, ker če si roke razkužuješ sproti in okolico kjer previjaš ni panike. Kajti blato more prit na roke. Je pa res, da tud meni tiste igrače pri dohtarjih niso glih simpatične. 
Jaz sem imela spitaderm na previjalni in sem si vsakokrat razkužila roke, k sreči ga ni dobila tako da če imaš dobro higieno rok naj ga ne bi dobil kdo drug. Pa Aleksa sem ekstra previjala na postelji. Pa verjemi, da sem čez 1 mesec vse skup opustila, ker zraven 2h in še to poleg se bi mi lahko kar zmešalo.

user posted image moj buši in naša babi (moja mami)

Eca glede cotk mi pa ne pravi. zadnjič sem Alino 5x oblekla, za Aleksa pa hlač nisem dobilauser posted image , 1 ubogo vetrovko in 2 majčki so meli zanj, ostalo pa vse ali večje ali manjše, samo tisto ne kar bi rabili.

< Sporočilo je popravil lex -- 29.2.2008 22:00:22 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
29.2.2008 22:06:11   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Še vedno pospravljam Sem že pri velikosti 104!

user posted image  user posted image  user posted image  jaz pa obleke samo mečem v škatlo, večino pa sem že posodila/dala naprej...tega se res ogrooomno nabere!
Ja, Kaya, saj jaz sem tudi to do zdaj delala. Pa sem dobila vrečo po enem ali več letu nazaj, pa sem kar nekam zabasala. Zdaj, ko sem pa za Katjo iskala, sem pa pol oblačil pozabila uporabit. In sem se danes po glavi tolkla, kaj ji sploh kupujem, ko ima od Vesne goro oblačil.

Če se ti po 9-ih mesecih toliko nabere, koliko se ti bo šele v nekaj letih. Zdaj imam pa lepo po velikostih in tudi nazaj mislim zlagat. Ta male cotke bodo šle v klet, upam da jih bomo še kdaj rabili. In imam po škatlah že za poletno in jesensko sezono za Katjo lepo pripravljenouser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
29.2.2008 22:11:00   
lex
putka ta tvoj sistem sploh ni slab. Jaz sem zdaj vems neki posojala, sicer kolegici od katere bom dobila tud tiste čisto male stvari, ki jih jaz nisem imela toliko (nekaj je bilo sposojeno in je že vrnjeno), nekaj je v omari in čaka na julij, za Alino pa morem včasih kar orng pohitet, da uspe ponosit za Aleksom. Pol mi pa nosi že stvari, ki jih je mulo nosil pri 1 letu, njej so pa zdaj že prav.

Še 1 stvar sem pozabila: vse najboljše vsem obhajančkom, še posebej 10 mesečkomuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
29.2.2008 22:16:24   
Putka
Lex, kolk si luštna! Super, da si slikco dalal gor!

Kaya, sestra pravi, da ima recept za riž iz knjige, pa na netu jih je polno, pa malo prakse je treba.

Adenovirusi - še par besed od strokovnjakauser posted image , jih je res veliko, kot je Kai napisala. To so zelo majhni virusi, ki se hitro množijo in običajno povzročajo prehladna obolenja, driske, pljučnico, okužbo očesa... Ni zdravila in ne postaneš odporen. Niso zelo nevarni, razen pri malih otrocih (ubogi mali Jonas). Tako da higiena rok, pa bo Griša hitro dober.. So pa povsod, tako da razkuževanje pomaga do neke mere.

Je pa to lep virus, tako strukturnouser posted image
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
29.2.2008 22:52:29   
Eca
Lex - na tej fotki si pa zelo meni podobna v obrazuser posted image ( da nisma kje dvojčiciuser posted image ), pa jaz imam tudi kratke lase, samo barvo drugouser posted image . Škoda, da te ne bouser posted image user posted image user posted image na VMS.

Zdaj pa v mižule (sem račune pozložla, smo kar šparovniuser posted image , bom lažje spala).
Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.3.2008 8:34:13   
Putka
Zakaj ne bo Lex na VSM???

Dobro jutro, pa čeprav oblačno.
user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 1.3.2008 8:39:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.3.2008 10:20:47   
Majchi
Oh Putka, zdej si pa tako fotko nalimala za dobro jutro, da bi se človek kar zjokal kle v tej sivi Lj. Ah, saj bo kmal pomlad.

Moj pa Lani poganjavčka sestavlja, ona ga pa tko brihtno opazuje in žvrgoli zraven. Mu že jemlje sestavne dele iz rok in se ne gane od njega.

Lex, škoda, ker te ne bo! No, vsaj slikco si nam dala. Ti še kar kakšno nalimaj, da te mal spremljamo, a važi? Pa fino se še nauč in razturaj na strokovnem, potem pa še eno leto uživancije ob otrocih.

Cotke sem jaz tud včer zvečer mal zlagala, sem še par stvari najdla za Lano. Nimam pa tok dobrga sistema kot Putka. Jaz na vsake dva meseca Lani pospravim omaro in umaknem premajhne cunje. Vsakič je ena vreča, ki jo zapakiram in odnesem v klet. Ni po številkah, je pa nekako po mesecih, pa saj to je tud v redu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.3.2008 10:35:23   
ancka1
Uau, Putka, jaz bi tudi na takšni lokaciji zajtrkovala. user posted image  Pri nas je deževno, grozno vreme!!!! user posted image  Upam, da bo jutri bolje, gremo na Bled, ker ima ta srednji turnir v squash-u. Jaz bom pa malo na zraku z malim. Da le vreme ne zataji.
Griša, upam, da boš kmalu kot iz škatljice!!! Pa čestitke seveda vsem "slavljencem". user posted image
Tevžman spi, jaz grem v pisarno.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.3.2008 11:02:07   
kaya2007
putka, res si zadela s tole slikco!

jaz sem pa mislila, da mi bojo vsaj danes pustili spati, pa moj nekako ni upošteval moje želje, sta mi cvilili že navsezgodaj okoli postelje user posted image  pol sem pa juho dala kuhat, za kosilo bom pa naredila purana v smetanovi omaki z ananasom+riž...matr sem gospodinja user posted image  pol bi šla pa v la playo na kavo, da vidim akvarij, če ne drugega user posted image  pa malo v emporium, čeprav vem, da mi ne bo dopuščeno zapravljati user posted image  aja, pa še v mullerjo po kakšen sok za tamalo, ko smo šli iz bolnice, so mi rekli naj ji raje kot vodo dam sok/čaj, zdaj je pa full navalila na te stvari.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.3.2008 11:50:52   
dodi
Živjo!
Lex-ful si lepa nosečnicauser posted image user posted image  ti paše,moraš še kdaj ponovituser posted image user posted image

user posted image

Pa še ena z našega sprehoda-se mi kar toži,ker je danes dežuser posted image user posted image

Take izdelke pa kleklja Janja:
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.3.2008 12:43:06   
Putka
Dodi, tvoja Janja je pa tako pridna! Pomaga ti (če sem razumela) pri otrocih, pospravljanju, kuhanju.. Včasih je kar malo krivično, če si najstarejši in od tebe več zahtevajo, kot od drugihuser posted image . Moji sestri pol tolko ni bilo treba delat, kot meni (pa že jaz nisem bila nevomkolk pridna pri pospravljanju).

Dodi, koliko časa rabite, da se oblečete za na sprehod? Pri nas je Vesna tako počasna, danes se je z jopico vsaj 10 minut ukvarjalauser posted image . Tako da je pol ure takoj.

Kaya, tole je fotka z mojega balkona (in my dreams..). Playa - sem šla zadnjič mimo, pa je bilo tolk folka zunaj, zgleda čist ok lokal, čeprav mi je tisti čez cesto (tam pod Domodromom) bolj prijeten. Meni je Jan tolk oduren, pa me kar je v zvezi z odbija..
Pa sigurno boš kaj dobila v Emporiumu, moraš moške kot otroke okrog obrnituser posted image .

Majchi, saj sem imela jaz tudi na začetku lepo po mesecih, 0-3 pa 3-6..., potem sem pa kaj ven vlekla, tako da se je v 5ih letih močno pomešalo. Zdaj sem pa prebrala kar bom še Katji oblekla (vrgla stran poflekane, pa tista darila, ki mi niso bila všeč..), tako da se mi je za dve veliki vreči cunj za stran nabralo..

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.3.2008 13:02:14   
lex
Pikola, če ni bilo tako daleč bi še prišla. Da se pa ne kafe vozim 2 uri mi pa sori ni. zadnjič smo se julijke dobile pa mi je šel cel dan. Bomo pa maja prišli na piknik še vsi 4je (no 5 bo tud zravenuser posted image ). Kaj pa če bi tale piknik maja naredili tam okoli 1. maja, med prazniki ali pa kar za sam praznik 2.5? Bi blo ful fajn ker ste večina takrat doma, ker je praznik.

dodi ne mi lušte delaj, je moj mel včeri, ko so ta zakon o vrtcih sprejeli idejo, da bi mi še kar enega zraven not daluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še sreča, da ne gre. Mam ful filing, da ne bom glih pri 3 ostala. ampak pustimo času čas.

< Sporočilo je popravil lex -- 1.3.2008 13:04:12 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.3.2008 15:08:55   
felicia
ooooooo kakšen grdi dan

No mi smo v hiši ker itak dežuje pa še piha zraven. Pa očitno druge niste. No pogrešam Sugar, pa petrozg pa še katera bi se našla afnica pa vanesa

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.3.2008 15:21:58   
juniorka
Mi smo tud notri, nam je strešnike metalo z bajte, tolk je pihalo, pred pol ure pa se je še vlilo!

Bambina, me veseli, da ste ugotovili, kaj je bil vzrok- tako kot sem reklauser posted image , sem jaz pametnauser posted image . Samo da je boljš!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.3.2008 15:59:29   
felicia
user posted image

evlo malo se posladkajte na ta temačen dan

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.3.2008 16:45:51   
kaya2007
no, smo šli v playo na kavo..nič posebnega, tudi tisti akvarij nije baš ne vem kaj. imajo tam kjer greš dat kri lepšega user posted image  mi je pa všeč, ker imajo veliko brezalkoholnih koktejlov oz. svežih sadnih sokov. jih pa še nisem probala.
tudi v emporiumu mi je bilo všeč ene par stvari, kupila sem si eno torbico-sama. moj ima varčevalne ukrepe (čoln in to), pa zato ni pričakovati kakšnih nakupov user posted image  upam, da bomo kmalu prišli na zeleno vejo user posted image
pa v prememnu so mi bile zanimive tele pajkice-za pod kiklo npr., kaj ve mislite? nisem se mogla odločit.

http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=LEGG034E

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.3.2008 19:56:32   
tejč
Hoj, ne, na drugo stran pa res ne smemo zait!user posted image

Mi smo preživeli lep dan, smo šli kolo sprobavat v trgovino za Ajšo. Se mi zdi tok lesena, sploh ne zna vrtet.user posted image  Vse drugo se loti, od obroča, žoge, teka, plesa, vsak dan prehodi par km...za kolo se mi pa res ne zdi...bomo mogli kar garat... Dobila ga bo namreč za RD od babi in dedija, mi pa ji bomo kupili skiro, Maši pa voziček. Tak je vsaj plan...

Rogljiček, zadnjič si spraševala za igrače, mi obožujemo lončke eden v drugem, sestavljamo stolp, Maša podira, tuli not v lonček, ga liže, v banji pije iz njega žajfncouser posted image , meče ga naokoli, kotali in dirja za njim...Pa ping pong žogice so zakon. SAm moraš pazit, ker ji gre direkt v usta.user posted image

Kaya, meni se drugač kiklce pri tako majhnih ne zdijo OK, ker se težko plazijo. Ajša je imela obdobje, ko ni hotla nosit kiklc-vse do zdaj, iz praktičnih razlogov. AMpak zaenkrat je KAya še tako majhna, da jo lahko našemiš za šmekat okrog, pol ji pa dol rukneš kiklo, pa sem sam v novih lepih pajkicah okrog puza.user posted image  ZA Ajšo pa imam take legice, za pod oblekce so ful praktične, za v vrtec (temne barve).
Sam ne vem, kolk stanejo...

Danes je bil pri nas ob 16 celo sonček in smo šli na sprehod, prej smo pa čistili in pucali in zračili, ker smo ribe pekli.

Zdaj pa grem dol, ker me moj preganja, da skoz visim gor.user posted image

Aja, za VSM sprašujem, da vem kolk krofov spečt-upam, da mi bo ratal, da se ne hvalim prehitro.user posted image
JA, maja gremo pa definitivno na morje, a ne? Poglejmo kako varianto-ker smo grupa, bi loh mel popust, kokr pri kakih kongresih...user posted image  

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.3.2008 20:30:03   
Majchi
Evo, jaz sem čist cel dan pregnila pred tv-jemuser posted image . To se mi NIKOL ne zgodi, dons pa nisem imela volje za nič.
Ven smo šli šele ob 18ih samo za pol ure, prej pa skoz veter in dež.

Lana cel dan ni šljivila poganjalčka, prejle je pa dojela in potem ga je skoz hotla rint po sobi gor in dol, zraven pa usta do ušesuser posted image .
Pa včeraj je stala, se držala za hladilnik, potem se je pa spustila in čist samostojno brez opotekanja stala ziher enih 5 sekund. Potem se je pa brez opore lepo spustila na kolena. Je bla glih mami zraven, sva obe samo debelo gledali. Pa ravno sem rekla, da se nič novega ne zgodiuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.3.2008 20:33:05   
kaya2007
ja tejč, imaš prav kar se praktičnosti oblekc oz. kiklic tiče user posted image  ampak eno jeans kiklo za poleti že imamo, se enkrat nisem mogla upreti, ker je taka frajerska user posted image  pa kaja se itak po trebuhu plazi, joj joj joj-nujno se mora do poletja naučit po kolenih, če ne že hodit!!! a si predstavljate kako bi izgledalo, če bi po vojaško puzala po vsej svinjariji??
kar se cene tiče, tukaj na internetu je cena za te legice 5 oz. 6€, v emporiumu je pa okoli 10 user posted image  nategovalci!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......