|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
2.3.2008 22:02:41   
kaya2007
všeč mi je prva, najmanj načičkana, zadnja mi sploh ni všeč...

na šmarno goro je pa kajo moj nesu, s kengurujem...jaz sem komaj sebe nesla user posted image  bom pa tudi jaz razmislial o nahrbtniku, če bomo še kaj hodili v hribe, mogoče bi si ga sposodila od koga-glede na to da nisem ravno ljubitelj hribov in gora user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.3.2008 22:06:29   
kaya2007
tko sta šla

user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.3.2008 22:06:50   
rogljicek
jaz bi tudi prvo, nikakor zadnje

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.3.2008 22:10:06   
rogljicek
Kaya, a vi jo še kar nosite v kenguruju? jaz sem ga že pospravila, ker ga nisem mogla več zapet nad rameni. Mi je bil pa super. Jaz sem jo pogosto po stanovanju nosila v njem. Imamo pa tudi nahrbtnik, pa je tudi fajn.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.3.2008 22:10:56   
rogljicek
user posted image  pa kaj je dobra Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.3.2008 22:12:05   
kaya2007
rogljiček, mi smo danes prvič uporabili, kaja ni smela biti v njem-sej veš RA in te zadeve...se zdi pa tudi meni malo na tesno, čeprav po kilah in cm bi ji moral biti še prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.3.2008 22:15:17   
kaya2007
na vrhu je pa tko gledala kot bi sama priplezala do gor user posted image

user posted image

smešna je, ja user posted image  

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.3.2008 22:16:25   
petra a
dodi-vrstni red oblek:2,1,3

kaya-ful je faca ta malauser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.3.2008 22:17:30   
BAMBINA_
Majchi, kaya ful fletne fotke user posted image user posted image Majchi tale izlet ti pa kar malo zavidam. Res lep dan ste izbrali. Mi smo danes cel dan bili zadaj hiše, obiski so se pa kar vrstili eden za drugim.
lex, res mi je žal, da ne bom videla tebe in tvojega bušija. Huh, saj tudi jaz ne vem, kako bo user posted image Smo bili danes ravno na 10. povabljeni na RD Griševe sestrične po Maretovi strani. Sicer popoldan, ampak vseeno bo vse skupaj težko izvedljivo. Ob kolkih smo pa rekle, da se dobimo? Sicer je možno, da bo moj službeno odsoten (izve v sredo), potem seveda tudi jaz ne grem na RD in ne bo problema glede VSM. Jaz sem se tega res tako veselila, zdaj pa tole user posted image user posted image
dodi glede oblekce sem enakega mnenja, kot kaya, pa še ta se mi zdi preveč kiči, pa... no, pa kako naj rečem, preveč "za odrasle".

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.3.2008 22:24:15   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

rogljiček, mi smo danes prvič uporabili, kaja ni smela biti v njem-sej veš RA in te zadeve...se zdi pa tudi meni malo na tesno, čeprav po kilah in cm bi ji moral biti še prav user posted image

do kolk kil naj bi sploh bil? 9? Reya jih ma tudi okrog 8, pa ji nisem mogla več zgoraj zapet, sploh, če je bila zimsko oblečena.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.3.2008 22:33:39   
kaya2007
hmmm, sem pogledala in piše max 10kg user posted image  ga pa tudi jaz zgoraj komaj zapnem, smo imeli kar odpetega

Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.3.2008 22:37:00   
kaya2007
na kaj pa moraš biti pozoren pri nahrbtniku? tale kar ok zgleda

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.3.2008 22:39:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Bambina, dobr, da vsaj veš, kaj naj bi bilo z Grišo ( a jest to prav sklanjam?), pa super, da gre na bolje.

Glede sklanjanja, je res malo smotano ime. Sklanja se tako kot npr. Miha (kot ž. spol), vendar jaz dostikrat sklanjam tudi kot m. spol (npr. Grišata, namesto Griše itd.)
Meni gre pa tole žensko skalnjanje moških imen prav na živce. Vedno sklanjam po moško, se pravi Miha, Mihe, pri Mihatu, ne pa pri Mihi.. Saj imamo moško sklanjatev za moške.. Še bolj grdo mi je, ko mediji pišejo Čestitke Mitji za zmago.... Mislim, Mitju ane? Tako da mi tudi Griša ne dela težavuser posted image

Jaz sem bila pa na prekrasni plesni predstavi Škufca-Venturiniuser posted image Res fenomenalno, pa sicer nisem ljubitelj plesa, ampak ona je prav čarobna in tako dobro se ujameta. So mi šle kar solze proti koncu predstave na oči, ko sem pomislila, da ne bosta več skupaj nastopala. No, pri 37-ih je verjetno že čas za upokojitev. Pa žensko ima fantastično postavo, noge za dol past. Bom punci kar plesat poslala, da bosta takiuser posted image

Po koncu sem pa sestrično s teto srečala, pa smo šle babe (jaz sem šla z mami) še na pivo v čisto ta prav lokal (brez igralnice, previjaniceuser posted image ) in je prav pasalo!! Pa pridem domov in vsi spijouser posted image , tako da bravo naš očiuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.3.2008 22:42:38   
kaya2007
Še bolj grdo mi je, ko mediji pišejo Čestitke Mitji za zmago.... Mislim, Mitju ane?

ja no, če je pa prav mitji user posted image  saj imamo pravila po kateri sklanjatvi se kaj sklanja user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.3.2008 22:54:38   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

na kaj pa moraš biti pozoren pri nahrbtniku? tale kar ok zgleda

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233

Ne vem na kaj moraš bit pozoren, verjetno, da je kompakten in lahek, pa da je otroku udobno.

Jaz bi šla pogledat še v športne trgovine, tam majo take fajne (salewa,...)- no, če mislite dost hodituser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.3.2008 22:57:34   
rogljicek
Če se prav spomnim je tole 3.moška sklanjatev, ne? Se pa moram pohvalit, da taka imena vedno pravilno sklanjam. Res pa nikoli nobenega Ljubljančana nisem slišala, ki bi jih pravilno sklanjal.

Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.3.2008 23:55:34   
petra a
ljubljančani smo posebna sorta žvaliuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.3.2008 6:55:57   
tejč
Jutro!
Rožica, čakam kafe.user posted image user posted image user posted image user posted image NAjbrž spita kot polha.
Dodi, meni je taprva najlepša od teh.
MAjchi, uaaaaaaaaau, morjeeeee, supoer, da ste si privoščili. Evo, ko začnem pisat, že tuli tamala, nekaj smrdi.user posted image dijo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.3.2008 7:13:49   
dodi
Jutro!

Spet je šolauser posted image  in mi smo že kar nekaj časa v polnem pogonuuser posted image
Janja je že v šoli,ostali štirje si pravkar umivajo zobe in nato gredo na kombi.
Mali dve mi še spita-Vida mi ga je sračkala skoraj do 3,nekaj je kašljala-tako da sva sredi noči inhalirali - hvala Tejč,da si mi zrihtala inhalatoruser posted image user posted image user posted image

Danes bo še lepo vreme - jaz pa sedaj držim pesti za soboto,da bi bilo lepo in toplo,ker se imamo namen zapeljati to Zoo-ja.Se mi zdi da že dve leti nismo bili

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.3.2008 7:42:53   
Putka
user posted image user posted image Da se vsi pozdravite!

Kaya, tale nahrbtnik na sliki je pomoje dober, sploh za ta denar. Važno je, da se ramenski pasovi in okoli bokov dobro naštimajo, da je udoben za nosit. Sem videla otroke spat tudi v najcenejših. Ampak če te pa tišči, ko ga nosiš, ga pa ne boš veliko uporabljal. Nahrbtniki pohodniških firm (Salewa, Lafuma.) znajo biti pa dragi, se ne splača če res ne hodiš veliko.

Dodi, meni je ta prva najbolj všeč, enostavna in lepa, mogoče če bi imela rokave, da ni preveč odprta zgoraj. Kam ste pa šli na izlet? Verjamem, da vam pašejo počitnice, ko se tempo malo umiri.

Katera pride danes Pod Vodo?

Povabim še vas zraven:
user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 3.3.2008 7:46:08 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.3.2008 8:14:46   
dodi
Saj je meni tudi najbolj všeč prva,Irmi pa tista,ki je najbolj načičkana-tako,da ne vem,kaj se bo izcimilouser posted image

Smo bili v Kobaridu v muzeju iz prve svetovne vojne - grozne stvari-to te pa res pretreseuser posted image

Bilo pa je lepo vreme in smo se peljali še do Bovca-tako da v bližni prihodnosti sledi izlet čez Trento,na Vršič in potem v Kranjsko Goro

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.3.2008 8:25:50   
petrinja
dobro jutro tudi z moje strani!

no, pride danes katera? ob 12h, ne Putka?

Petrazg- ojoj, bronhitis? ja to mora biti pa res revček Anže. ampak tudi to se bo pozdravilo, saj ima predano mamico. žal je sedaj ko so še tako majčkeni, vse toliko težje, a tudi to bo minilo. čim hitrejše okrevanje želimuser posted image user posted image

kai1-bravo za nastop službeuser posted image . tudi tvoj čmrlj bo hitro prišel notri-vedno je za nas mamice težje, pa naj bo karkoli. je pa žal tako, da to vse nas še čaka, a bo pa sigurno prišlo, in takrat boš ti iz hudega že ven, in boš nas tolažilauser posted image .

rožica81- še pančkata?user posted image

majchi-morje je itak ta najbulšuser posted image user posted image . uf, midva sva včasih hodila skoraj vsak vikend dol, ko sva bila še sama. no, tako moj dragi vsaj ve, s čim me spravit v še boljšo voljo, ne?
mi smo bili pa včeraj v K.G.- pa smo bili na fajn dolgem sprehodu, pa potem še na rojstnem dnevu-sem dobila malo občutek kako bo zgledalo praznovanje 1.rojstnega dne, in kako to zgleda, če se ti vedno mota kakšen pritlikavec med nogami, in ti odnaša čevljeuser posted image . je bil Matevž blažen med ženamiuser posted image -so ga čisto polupčkaleuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.3.2008 8:33:26   
rožica81
Morgen user posted image

Pa ste me prehitele... skoraj vse user posted image  

Kavo nam pa še jaz skuham

user posted image

Nace se je zbudil do polnoči včeraj tri krat, ob polnoči je pa vstal user posted image  za eno uro, smo se malo igrali, pol je pa zaspal. Pri nama itak user posted image

Lep dan vam želim punce, pa danes bo še sonček, jutri menda spet zima user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 3.3.2008 8:36:20 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.3.2008 8:48:01   
felicia
No verjetno se še midva primajeva do Vode. Pa hvala za kavico.

Ste mele pa aktiven vikend ni kaj. Mi smo pa bolj okrog hioše hodili pa plezali itd.

petrazg- joj vem kako ti je s tem bronhitisom. Pa a se to pol ful ponavlja al kaj. No jaz sem se odločila da bom kar inhalator kupila, ker se ne bi rada zezala več s tem. Pa nosek mu kar izpiram tudi če nič nima notuser posted image . No upam, da bosta čiprej boljše oba user posted image  pa bravo za korake!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
3.3.2008 9:01:42   
felicia
a še katera pride pod vodo

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......