Majchi
|
Oj! Midve sva ble vzun ene dve ure, pa tud pri nas piha ko hudič. Lana je ta svoje odspala v vozičku, jaz pa sem mal rit razmigala z zelo hitro hojo, pa mal sem klepetala s sosedom, potem sem stopnišče posesala in pomila, moj je medtem službene avte pral in Lano čuval, ki je že ferbcala ven iz vozička. Za pospravit mi je ostala še kopalnica . To mi je najbolj bedno delat in si jo vedno za na konc pustim, potem pa rečem, saj bom jutri, pa jo jutri ne, potem pa je, kakršna je-discusting! Tejč, po tleh pomijem medtem ko Lana spi, drugač ni šans. Ponavadi sesam in druge glasne stvari skupi narediva, dokler je budna. Ko pa spi, pa navalim na pomivanje po tleh, pa obesit cunje v klet, pa take stvari, da ona ne more bit zraven. Pa vsa vrata odprta pustim, da jo slišim, če bi se glih zbudila. V glavnem, cela organizacija, ampak kar gre. Drugač imam pa tud jaz več al manj vse skoz pospravljeno in sem bolj tvoje sorte. Jaz sem s tistim imela v mislih bolj ekstremne primere, a la moja stara mama (Lanina prababica oz. od moje mami mami), ki je adijo pamet. Drugač pa jaz Lani pustim, da npr. vse posvinja s piškotom, ampak potem takoj vzamem ročni sesalc in posesam in pobrišem. Igrače zvečer na kup zmečem, odtisi me ne motijo, ampak jih zvečer pobrišem, itd. V bistvu otroku ne težim in ga ne oviram, ampak pospravit pa moram za njo, ker me moti.
|