|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
29.2.2008 10:09:45   
rogljicek
Gremo ven, je tolk lep dan user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.2.2008 10:19:30   
petra a
joj,babe-pr ns je dons tud sonce (psssst,če ne se bo hitr skril...m.i.d.v.e. g.r.e.v.a. v.e.n)

kaj je zdaj to,hitr klofat da gremo pol na 3.deluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.2.2008 10:21:32   
petra a
sm pozabla napisat...včeri se je Tjaša prvič sama postavla na nogeuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.2.2008 10:30:24   
Majchi
Bravo Tjaškauser posted image !

Lana se je pa naučila, da ne rabi za žogico šibat okoli klubske mizice v dnevni, ampak se lahko skobaca spodaj čez celo dolžino in s tem ubere bližnjico. Se mora kar mal sklonit, ker imamo tako bolj nizko. Edin včasih ji zašteka, ko se na sredini ustavi, da bi se mal naokrog razgledala, pa se z glavo zadane ob "strop" mize, potem začne pa sitkat.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.2.2008 10:36:42   
Majchi
Tejč, jaz tud pospravljam. Sem že posesala, pomila po tleh, pobrisala prah, zložila cunje, obesila en stroj.
Zdele bom pa še zalila rože, sčistla steklene dele po stanovanju, pospravila kopalnico, ki se mi že gnusi. Popoldne pa nameravam še stopnišče in kurilnico, kjer obešam cunje. Sam tega ne morem, če sem sama z Lano, ker je ne morem pustit same v stanovanju. Leze za mano, pa mi lahko rukne po štengah, pa še mraz je na štengah. Da bi se pa mal v posteljci sama igrala, pa lahko živčnga fašeuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.2.2008 10:45:46   
petra a
uf,a prideš pol še k nmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
29.2.2008 10:57:36   
kaya2007
rogljiček, pri nas gre tudi zadnje čase tudi najbolj mleko po grlu user posted image  ampak se mi zdi, da je ravno zarad tega na hitro izgubljene grame notri prinesla.

Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.2.2008 11:02:25   
tejč
Majchi, bravo, ko si pridna. Jaz sem tud zdele stekleno mizo čistla.user posted image  Maša mi je pa skor na hodnik ušla v bloku-ker sem predpražnik šla strest in posesat.user posted image
Maša spleza pod PP stol in ga rine tako, da drži odznotraj za tisti rob v njeni višini. Pa tud sesalec vsakič bolj spretno rine in hodi zraven.user posted image Madona, kok so napredni. Pleza čez vse in vsepovsod, včeraj mi je padla v škatlo od igrač (bom poiskala kako fotko, da boste vedel v kako škatlo), sem se tok režala, ej bla velka (zložena) glih ene tok kot Ajšin Baby Anabel.user posted image

Rogljiček, MAša je OK.

Evo, tale škatla, sam da je bla odprta.
user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 29.2.2008 11:03:42 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.2.2008 11:12:50   
tejč
Majchi, kako hudiča pobrišeš po tleh, če maš Lano na tleh?

Jaz grem ven, kosilo je kuhano, popoldne pa še pomijem tla, ko obm obe dala v mali kinderbet in jima dam eno abecedo, pa je mir. Ajša zlaga črke, MAša pa grizlja kartice.user posted image  Jaz pa hitim s coto v rokah.

Ko ste se pa menle zadnjič o čistoči in o čiščenju tašč in babic in tet in lalala, sem pa kar tih ostala, pa ne zato, da bi pr nas skoz glancal, ravno nasprotno-pri babi in dediju je vse tok nastlan, včasih tud prašno in umazano, ker enostavno mami ne uspe sčistit cele bajte, ker je ogromna. Zato sem si rekla, rajš mam majhno stanovanje in tisto tako, kot želim. PA saj ne da pri nas ni usrano, prašno-vidim po Mašinih kolenih takoj, ampak imam vse na svojem mestu in obvladam (dokaj) situacijo, ker mamo mejhn fletič Prijetno mi je tako, klinc!

Evo, šibava ven in pol direkt po Ajšo in na igrišče, mogoče na sladoled, klinc pa Monti.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
29.2.2008 14:01:44   
felicia
ojla
midva sva bila na sprehodu sam pri nas vedno tako piha da je za ****. rugač pa jaz komi kej pospravim ko je Uroš buden ker to enostavno ni možno on bi tudi pospravljal in mi "pomagal".

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
29.2.2008 14:12:54   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

in na igrišče, mogoče na sladoled, klinc pa Monti.

Odpade! Piha tudi pri nas...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
29.2.2008 14:18:35   
felicia
hvala bogu da mamao RR a ne tejč?user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
29.2.2008 14:24:46   
indy
Oj.

Midva sva bila tudi na sprehodu, pa mal po trgovinah. Potem sem pa še mojga šefa srečala pa smo šli na sokec.
Sedaj pa po kosilu naš korenjak spančka.
Včeraj smo dobili drugi zobek.user posted image  Zgleda, da proteze ne bomo rabili.user posted image

Kolk ste pridne punce. Men pa sploh ni treba pucat.Imamo skos čisto, prahu ne poznamo, razmetava nobeden, umazano nič po tleh,........ A verjamete? Ne! Sej prov da ne. Ker sem cela Fata. Kar naprej drgnem, pa pucam,....

Ko se Mark zbudi greva pa k babici mal zatežit. Jaz bom šla pa malo regrata nabrat.Mmmmmmmmmmmm njami,to bo dobra večerjica.

Putka še enkrat hvala.

Aja Felicia hvala za čajček. Lepo, da si se tudi na nas ne kofetarice spomnila, pridna.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
29.2.2008 14:26:33   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

hvala bogu da mamao RR a ne tejč?user posted image

Ja.user posted image

Indy, a ti nisi kofetrca?Res nisem vedla... Regrat je že???? Madona, kako bi ga! (pa ne nabirala, JEDLA)user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
29.2.2008 14:34:20   
petra a
eh,sej ni da bi govoru...sva šle ven,pa takoj oblačno in veter

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
29.2.2008 14:36:16   
kaya2007
jaaa, jaz bi tudi regrat!!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
29.2.2008 14:41:48   
felicia
uuuuuuuuuu bljak regrat

evo za vse tiste ki ne greste nabirat regrat
user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
29.2.2008 14:54:33   
Eca
Evo nas....
Midva s tamalim sva pravkar iz sprehoda. Malo po trgovinah in po sončkuuser posted image user posted image user posted image , pa nič ne piha, prav lepo. Potem sem srečala še mojo bivšo sosedo z vozičkom in v njem eno lepo 3 mesečno punčkouser posted image (uf, kje so tisti časi, ko so bili naši taki maliuser posted image user posted image user posted image ). Zdaj pa že moram o službi razmišljatuser posted image user posted image user posted image .

Glede regrata - mi ga imamo doma pred hišo, jedli pa smo ga enkrat (lahko bi ga vsak danuser posted image , samo se mi ne da nabirat), pa repincl imam na vrtuuser posted image . Sem en dan vse te solate skupaj zmešala, pa dodala kuhano jajčko, češnjev paradižnik in redkvico in solata je šla za med.

Kaj boste kuhale danes? Imate že vse jedilnike za cel tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Jaz bom danes naredila pango z zelenjavo v foliji - mnjami. Pa ne bom preveč začinla, da lahko še Dorianu dam. Za desert bo pa kompot - marelični.

Tak, zdaj pa grem na delo. Zelenjavo je treba pripravit.....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
29.2.2008 14:58:31   
felicia
danes kuham: oslič in rizi bizi, sej nimam pojma če to paše sam bomo že pojedli.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
29.2.2008 15:04:27   
felicia
Lana Anže in Ema vse naj za 9 mesečnico!

user posted image

Pa srečno 10 mesečnico Matevžu, tevžu, Katji in Nelsonu!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
29.2.2008 15:13:49   
Putka
Jaz sem pa danes samo pogrelauser posted image . Govejo juho za katjo in golaž zame (brez kruhauser posted image ).

Tako, naročilo čeveljcev ste zamudile, pa naslednjo rundouser posted image . Jaz sem pa tele za Katjo naročila:
user posted image

Še vedno pospravljam cunje.. Tako da kakšno pomivanje in glancanje stekla odpade. Pa včeraj sem 3 ure likala, ker nisem ravno pridna za sproti, pa je potem 1x mesečno bolj hudo. Tisto kar pa rabim, pa iz kupa (ki se vedno bolj nevarno maje) ven vlečem.

Za vikend bomo pa same, se gre  moj dragi na otvoritev ribolovne sezone s prijateljem nad ribami izživljatuser posted image Samo bo vse not prinesel, bo moral kaj skuhat, pomasirat, otroke ven peljat...

Ja Tejč, "nam" so v Mercator Centru odprli Rustiko, ki ima veliko izložbo sladoledov. Že jaz se težko uprem, kaj šele Vesna.
Katja pa tako smrdiuser posted image Sem jo kar na tla dala, pa mi zdaj po denarnici stika..

< Sporočilo je popravil Putka -- 29.2.2008 15:20:45 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.2.2008 15:35:07   
felicia
Super komi čakam čevljceuser posted image

Kolk majo za punčke take luštne stvari. Sem se odločila da bo drug otrok punčka ha!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.2.2008 15:36:56   
felicia
Uroš dobi pa take a ne putka?

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.2.2008 15:58:55   
Eca
Feliška - tole s punčko se ne preveč veselit vnaprej. Jaz sem tudi rekla, da v drugo obvezno punčka, ker imajo za punčke take cart stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image ata je rekel, da zna samo fante delatuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem do konca nosečnosti, kjub vsem UZ-jem upala, da so se zmotili in bomo dobili punčko. Eh, samo da ti že na NS zbije vso voljo....namreč se je že takrat videlo, da bo fantek. Zdaj pa sem zelo srečna mama dveh fantkov, ker lahko pol cot ponucam in ne rabim denarnice olajšat. Vidiš, vse je za nekaj dobro a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.2.2008 16:04:24   
Eca
Čevljčki pa so svetovni. Samo jaz jih še ne bom kupovala (nekaj jim imam tudi od Marka), dokler se naš ne bo postavil na noge. Potem....bomo pa probali kakšne od Marka ponucat, pol šele pride trgovina na vrsto.

Ta mesec sem "oblekla" Marka - novi čevlji 45eur (nosil jih bo kvečjemu do maja, potem mu bodo itak premali) in prehodna jakna 27eur (upam, da bo še jeseni zdržala, je pa iz Okaidija). Pa smo spet "šparali"user posted image user posted image user posted image . To povem samo v vednost, kaj vas čakauser posted image , ko vaši otroci zrastejouser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......