|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
28.2.2008 11:12:30   
rogljicek
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Rogljiček-a tvoja mama ne ve kakšni so otroci?
Ti verjamem,da imaš pol že dovolj in bi šla nazaj...

Ah, ve, ve kakšni so, je mela 3 user posted image . Ampak, zdej ima pa na novo opremljeno stanovanje, pa hoče met tipi-topi. Saj jo po eni strani razumem. Ampak jaz pač nisem nek čistilni frik in mi je kar težko z njo živet. Pa saj bova tukaj le še dobra 2 tedna user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.2.2008 11:17:50   
Putka
Ja, tale suši je bil res enkraten. Kje se je naučila - ene dve knjigi z Amazona ima (kaj takega recimo), pa najbrž ji na začetku ni šlo najbolje. Mi je pokazala, kako se naredi en zavitek, ni nič težkega. Edino vse sestavine moraš pripraviti, pa zelenjavo narezat, riž skuhat.

Eca, v suši lahko daš samo zelenjavo, lahko jajčno omleto, surove ali kuhane (če ti tako paše) ribe... Je pa osnova riž, kar ni ravno po Montiju. Lahko so pa samo ribe in alge, kar je pa itak zelo zdravo. Zdaj že vse sestavine v Mercatorju dobiš, pa tudi Hofer, Leclerc..jih ima.

Katja je dobila zavitek z avokadom, kumaro in korenjem. Ampak ji je bolj riž všeč:
user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 28.2.2008 11:20:08 >

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.2.2008 12:06:37   
vanesa24
rogljicek- mam jst tako tasco, ko pridem k njej se stanovanje svet. Kuhinjo imajo ze vec kot 25let pa je tok zglancana, da zgleda ko nova. Ko tamala kaj popaca sicer ne tezijo sm je prec v igri pucanje,  kaj se pa dogaja v njeni glavi pa ???

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.2.2008 12:18:51   
Eca
Putka - eno vprašanje glede riža in montija: Jaz imam okroglozrnati integralni riž. Misliš bi šlo to po Montiju? Zgleda čudno, kuha se 40 minut, ko je kuhan zgleda kot en ričet, je pa dober. Ta riž je moj en dan privleku iz trgovine (verjetno iz spara) in je kao za rižote. Mark ki ljubi riž, pa pravi:"Bljek!"
Če so kuhane ribe....pol se pa priporočam za recepte in ideje, kako se tega lotit.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.2.2008 12:57:55   
kaya2007
putka, mi lahko poveš kako je sestra naredila riž? men riž za suši namreč nikoli ne rata...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.2.2008 13:35:34   
tejč
Eca, glede okroglozrnatega integralnega ne vem- a je to polnozrnati? Ker namreč jaz uporabljam PZ, pa štejem kar pod Monti.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.2.2008 13:42:31   
tejč
Rogljiček, zaenkrat je Maša OK, bomo vidli, ni panike, sej veš, vse si izmenjamo user posted image . Hvala, da poveš, to mi je pa kul.user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.2.2008 14:45:42   
Putka
Eca, to je to! Če se kuha dalj kot 15 minut, veš da je ta prave vrste. Pa tudi basmati je ok, sploh če je polnozrnati. Glede receptov ti ne morem pomagat, kot sem napisala ima knjigo, pa najbrž se na netu marsikaj najde. Sicer je pa suši samo ena vrsta japonske hrane, pa še to je surovo res minimalno (le zelo sveža riba in meso).

Kaya, mislim, da se kar drži navodil na vrečki. Se je pa tudi zaradi riža pritoževala, ja. Bom vprašala, če ima kako skrivnost.

Midve s tejč jutri naročiva Pedipeds, če se katera pridruži. Bom jaz na svojo kartico vzela, ampak se potem danes odločite!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.2.2008 14:48:11   
Putka
Katji sem naredila za kosilo pire krompir, bučke popečene, bilo je zelo okusno. Ona pa usta tišči zaprta, edino pokuhan brokoli je žvečlauser posted image Kašic sploh noče, mora biti v kosu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.2.2008 14:54:11   
Majchi
I am back. Sem razočarana kot sem pričakovala. V sedanji službi mi hočjo znižat plačo za cca. 40%user posted image  Sem povedala, da tega ne dovolim in da tega sploh ne morejo naredit. Tožba jim ni v interesu, meni še manj. Par opcij sva našle, dokončno se pogovoriva v ponedeljek. Sranje v glavnem, ampak pričakovano sranje.

Prejšnji razgovor mi je šel odlično, mislim, da sem naredila vtis, pa tud men je firma super fajn. Žal pa pod "vodja pisarne" oni zastopijo tajnico, jaz pa pač vodjo. No, saj zato so pa razgovori, da se določene stvari razčistijo.

V sredo imam naslednji razgovor, kjer je v igri kozmetika, tokrat dekorativna. Razpis mi je ful všeč, firma je baje dobra. Mislim, da imam dobre možnosti. Bomo vidli.

Rogljiček, ko berem tole o tvoji mami, mi res hudo ratauser posted image . Upam, da bo nekega dne spoznala, da so Reyina sreča in drobne uživancije precej bolj pomembne od odtisov na pečici.
Me pa zgodba zelo spominja na mojo babico. Enkrat je moji sestri dala cunjo v roke, naj gre marmorne štenge zbrisat, ker se njene tace vidjo, ker si je ubogi otrok drznila bosa it po štengah. Potem je pa še za njo hodila in ji težila, da ni v redu, da mora bolj podrgnit, ipd. Tina je seveda popeesdila in ji vrgla nekam tisto cunjo in babica je bila potem užaljena še cel teden (wtfuser posted image ).
Kadar sem jaz tam prespala, sem vedno zjutraj mogla najprej posteljo pospravit, potem prah po tleh pobrisat v tisti sobici, šele potem sem lahko šla zajtrkovat in gledat živ žavuser posted image .
Sva se glih z mami o tem pogovarjale pred parimi dnevi. Moja mami (njena hči)je precej mahnjena na čistočo, naslednja v verigi sem pa že jaz, ki tud skoz neki s to coto po bajti drajsam. No, sva se zmenile, da take ne bovauser posted image , da Lana lahko packa in uživa.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.2.2008 15:05:04   
Putka
Majchi, moja nona je tudi malo usekana. Je šla takj za obiskom pospravljat (če kaj primeš v roke da takoj nazaj na pravo mesto), pa cunjo ima skoz v rokah in ves čas briše. Ampak moja mami je daleč od tega, jaz pa še bolj.

Čeprav pa, tako umazano kuhinjo, kot ima moja taščauser posted image No, ravno plesen ne raste, ampak vse tako nametano, pa zapacano... No, k sreči vsaj za puncama ne čistiuser posted image

Jaz pa pospravljam cunje od Vesne/Katje, že nimam lep čas kam dati..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.2.2008 15:37:21   
felicia
ojla evo me

no Majchi pa si zvedela kaj te čaka po porodniški, čeprav si nekako ves čas to pričakovala a ne? Ma sej mogoče ti enostavno ni usojeno da si tam pa boš zdej kje kjer te bodo bolj cenili in spoštovali. Pa dekorativna kozmetika ( a kakšna nova znamka na našem trgu?). To bo pa zanimivo a ne? No vsekakor ti želim, da najdeš res tako službo v kateri boš v vseh pogledih zadovoljna in srečna.

No jaz pa nič ne pišem prošenj matr sem pa res za kauč drajsatuser posted image . lena ko ****s. Ma sej bo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.2.2008 15:47:45   
felicia
hahahaha cenzura sem hotla napisat f. u. k. s. pa so mi gobec zaprli hehehehe

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.2.2008 15:48:54   
felicia
tejč- tebe sem pa vidla danes na sprehodu sem se lih peljala domov. Si bila na mojem terenu pa nič poklicala za sprehod ti tiuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.2.2008 16:58:35   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

tejč- tebe sem pa vidla danes na sprehodu sem se lih peljala domov. Si bila na mojem terenu pa nič poklicala za sprehod ti tiuser posted image

Živjo, ej, saj sem napisala, da bom pri vas, sam sem se dobila s sestričnami. Ti ti ti, nič ne bereš RR.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.2.2008 19:51:16   
kaya2007
Kaya, mislim, da se kar drži navodil na vrečki. Se je pa tudi zaradi riža pritoževala, ja. Bom vprašala, če ima kako skrivnost.

hvala za pomoč, sej razen koliko časa ga kuha, me zanima s čim ga zalije (kis, sladkor?kakšno razmerje?), koliko časa ga potem hladi itd. ko sem težila naokoli s tem vprašanjem (prijatelj dobavlja stvari za sushimamo, spraševala sem tudi eno japonko, ki dela sušije, spraševala sem tudi na maldivih itd.), pa so vsi omenjali, da imajo neko napravo prav za kuhanje riža za sushi user posted image  mogoče je trik tudi v tem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.2.2008 19:52:17   
kaya2007
a se ne da napisat len kot ****s?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.2.2008 19:53:51   
kaya2007
madona, tega pa nisem vedela, da obstaja taka cenzura!!! babe se žalijo vse povprek, se obkladajo z žaljivkami tu na RR, "grde" besede pa ne moreš napisat user posted image  user posted image  pa naj še kdo reče, da je cenzura ukinjena in še kaj o svobodi tiska/govora user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.2.2008 19:57:21   
kaya2007
Majchi, moja nona je tudi malo usekana. Je šla takj za obiskom pospravljat (če kaj primeš v roke da takoj nazaj na pravo mesto), pa cunjo ima skoz v rokah in ves čas briše. Ampak moja mami je daleč od tega, jaz pa še bolj.

Čeprav pa, tako umazano kuhinjo, kot ima moja tašča No, ravno plesen ne raste, ampak vse tako nametano, pa zapacano... No, k sreči vsaj za puncama ne čisti

user posted image  user posted image  user posted image  moj stric je isti, ves čas hodi za tabo s cunjo in čisti user posted image  kozarca nikoli ne postavi pred podstavka na mizo, če si greš oprat roke, bobriše umivalnik za tabo user posted image  no, vsaj res lepo ima doma ha ha.

moja tašča pa tudi podobno kot tvoja user posted image  vse čisti z isto umazano cunjo-tla, pult, bog ve kaj še vse...fuj!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.2.2008 20:04:09   
kaya2007
rogljiček, zaradi mame se pa ne sekiraj...tudi moja ni kaj prida babica user posted image  pa ko mi kaj pove, kako je z mano počela, se čudim da sem zdaj tolk fejst kot sem user posted image  in da sem sploh "preživela". kaj čmo, saj si jih ne izbiramo sami, bomo pa mi toliko boljši, ne??!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.2.2008 20:34:12   
BAMBINA_
Evo mene... kaj mislite, kaj je v bolnici (seveda poleg Griševega zdravstvenega stanja) najhuje? Da se nisem mogla na RR priklopiti user posted image
Majchi držim pesti, da bi ti uspelo na onem razgovoru v sredo. Že to, da imaš dober filing, kar dosti pove. Jao, ko se sebe spomnim na razgovorih user posted image Običajno sem imela takšno tremo, da sem totalno zatrokirala.
Rogljiček ne sekiraj se zaradi svoje mame. user posted image
Putka tvoja Katja je pa eno tako fletno dete. user posted image user posted image

No, Griša je danes že kar pridno jedel. Sicer še vedno kar precej manj, kot prej, pa vendar... Bolje to, kot zadnjič, ko res cele dneve ni NIČ spravil vase. Jaz pa sem res upala, da so zobki krivi. Danes sem že izvedela, da so izvidi blata za rotavirus negativni, se je pa svakinja, ki sicer tam dela, dogovorila, da bodo naredili še vrsto drugih preiskav, da vidimo, kaj ga je sploh zmatralo.

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.2.2008 21:18:01   
tejč
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4606519

če kera nima kej delat, tole je res smešno...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.2.2008 21:32:54   
kaya2007
bambina, upam da bojo pogruntal kaj mu je...nam se naredili tudi vse teste zraven rota virusa, pa je bilo vse negativno user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.2.2008 21:35:19   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
so vsi omenjali, da imajo neko napravo prav za kuhanje riža za sushi user posted image  mogoče je trik tudi v tem.

naprava za kuhanje riža je rice cooker, ki riž skuha na timer, pa ne more se razkuhat- meni je boljši skuhan s to zadevo. Tako, da jaz ga kupim, ko se malo bolj ustalimo. To uporabljajo vsi rižojedci, moja cimra Japonka ga je s sabo iz Japonske privlekla user posted image

Ko sem jo vprašala kako razmerje kis/rjavi sladkor naredi, mi je pa odvrnila- po občutku. Hm, že po občutku, ko prakticiraš že 30 let user posted image  Kolk je pa riž shladila se pa sploh ne spomnim, samo vem, da ga je razporedila na pultu, da se je hladil in potem enkrat medtem vmešala mešanico.
Madona, bomo še doplomirale iz sušija.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.2.2008 21:45:19   
BAMBINA_
kaya2007, a je Kaja zdaj v redu? Še kaj bruha? Kako si se pa glede gastroenterologa odločila?

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?