Majchi
|
I am back. Sem razočarana kot sem pričakovala. V sedanji službi mi hočjo znižat plačo za cca. 40% Sem povedala, da tega ne dovolim in da tega sploh ne morejo naredit. Tožba jim ni v interesu, meni še manj. Par opcij sva našle, dokončno se pogovoriva v ponedeljek. Sranje v glavnem, ampak pričakovano sranje. Prejšnji razgovor mi je šel odlično, mislim, da sem naredila vtis, pa tud men je firma super fajn. Žal pa pod "vodja pisarne" oni zastopijo tajnico, jaz pa pač vodjo. No, saj zato so pa razgovori, da se določene stvari razčistijo. V sredo imam naslednji razgovor, kjer je v igri kozmetika, tokrat dekorativna. Razpis mi je ful všeč, firma je baje dobra. Mislim, da imam dobre možnosti. Bomo vidli. Rogljiček, ko berem tole o tvoji mami, mi res hudo rata . Upam, da bo nekega dne spoznala, da so Reyina sreča in drobne uživancije precej bolj pomembne od odtisov na pečici. Me pa zgodba zelo spominja na mojo babico. Enkrat je moji sestri dala cunjo v roke, naj gre marmorne štenge zbrisat, ker se njene tace vidjo, ker si je ubogi otrok drznila bosa it po štengah. Potem je pa še za njo hodila in ji težila, da ni v redu, da mora bolj podrgnit, ipd. Tina je seveda popeesdila in ji vrgla nekam tisto cunjo in babica je bila potem užaljena še cel teden (wtf ). Kadar sem jaz tam prespala, sem vedno zjutraj mogla najprej posteljo pospravit, potem prah po tleh pobrisat v tisti sobici, šele potem sem lahko šla zajtrkovat in gledat živ žav . Sva se glih z mami o tem pogovarjale pred parimi dnevi. Moja mami (njena hči)je precej mahnjena na čistočo, naslednja v verigi sem pa že jaz, ki tud skoz neki s to coto po bajti drajsam. No, sva se zmenile, da take ne bova , da Lana lahko packa in uživa.
|