|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
27.2.2008 14:29:42   
Eca
Rožica - kaj je to za ena znamka vozičke? Mene ful na mojega peg peregota spominja, samo ta verjetno to ni?

Petraa - mi smo doma v centru Mb-ja. Lepo sončno še sedaj, ko sva že iz sprehoda in opravkov.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.2.2008 14:31:58   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Zdej pa čaka še Madonno in njenga moža, da kaj naokrog pridetauser posted image . So ji sodelavci rekli, da redno zahajata.

user posted image user posted image user posted image user posted image

MAjchi, še tole: mene je tud ta mesec M dajala 100 na uro. Tok me je v predelu jajčnikov bolel, da je blo groza. In to par dni skup. Zdaj sem imela drugič M, tako d ače misli tkole bit, jao, jao...Mal počivej, pri Laniki maš še cajt, pr tadrugemu fantku (user posted image ) ne boš mela... Mi že ustvarjamo s pristnimi barvami na balkonu.

< Sporočilo je popravil tejč -- 27.2.2008 14:36:17 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.2.2008 14:33:00   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

mi smo doma v centru Mb-ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.2.2008 14:45:28   
lex
felicia mi imamo isto kosilo, če bo le moj brat mi od kod pripeljal krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zgleda, da me je slišal, že zvoniuser posted image

Majchi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (za sestro), pa upam da ne boš preveč boga danesuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 27.2.2008 14:46:59 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.2.2008 18:54:55   
Putka
Majchi, upam da so tele tvoje težave samo PMS. Pač je prišla nazaj po več kot letu z velikim pompom. Sestra je pa od hudiča, iznajdljiva punca.

Tejč, tista Maja kopira te ameriške firme, tako da dejansko ustreže vsaki želji. In ja, od jutri naprej imajo tudi čevlje z mehkim gumijastim podplatom, ampak samo do številke 29user posted image (Vesna ima pa že 30).

Jaz bi res en par naročila, tako da se lahko zmenimo..

Sem vam še slikovno degustacijo sušija dolžna. Da malo sestrico pohvalim (je tudi take vrste kot majchina, punca in pol, samo za otroke pa nima ravno veseljauser posted image ).

user posted image

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.2.2008 19:23:41   
tejč
Putka, jaz sem rekla še dvema kolegicama, če se bosta slučajno odločili za pediped (ne vem), mene pa definitivno štej zraven za en par pedipedk. Jutri bom vidla, kaj bo še za Ajšo.

< Sporočilo je popravil tejč -- 27.2.2008 19:24:40 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.2.2008 20:01:02   
tejč
mah, sem hotla pejstat pedipedke, pa niekja nagaja, pa še site ste me s temi čevlji...user posted image

LAhko noč...

< Sporočilo je popravil tejč -- 27.2.2008 20:03:29 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.2.2008 20:04:47   
felicia
Kupoili smo maxi cosi tobi sicer lansko letna barva ampak vseno cenejši kot letošnja pa še taka univerzalna je. user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.2.2008 20:05:56   
felicia
Jaz grem zdej pod tuš pa na sopanje če mi bo Uroš dovolil.

Kje se pa kej naslednji teden dobimo?user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.2.2008 20:33:03   
kaya2007
putka, a te sušije na sliki je naredila??? fenomenalno, se priporočam za recepte, če ni skrivnost!! res so videti vrhunsko!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.2.2008 6:54:38   
petrinja
dobro jutro babe žabe!

Kot se že verjetno opazi, je Matevž vedno mnenja: rana ura,zlata urauser posted image .  Berem, kako naj bi imeli otroci pri 10ih mesecih cca 10-12 ur spanja ponoči, in po 1-2 uri dopoldanskega in popoldanskega počitka, se jaz samo za glavo držimuser posted image . Matevž spi od cca. 19h pa do 5.30/6h, in dopoldne 20 minutni dremež, ter popoldne, če mu res rata- pol urni dremež. ajojuser posted image . ni, kej akcija vedno in povsod! jaz pa v nabavo za čarobne kreme, ki prekrijejo podočnjake, zabuhle oči,podarijo svežino obrazu,...user posted image .

bomo šle kdaj še kaj brez naših najmlajših ven zvečer? mogoče še pred službami? madoniš, nekaj se moramo zmenit,ne?user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.2.2008 7:07:14   
tejč
Jaaa, bravo, petrinja! Bi pasal še kak izhod zvečer ven!user posted image  Meni tok paše, ko grem v torek na telovadbo ali pa ko greva s prijateljico en krog hitre hoje zvečer...Sem mnenja, da mamice rabimo malo časa zase, da se odklopijo tile mali priseski.user posted image Pa nisem zato nič slaba mama.Če smo mi dobre volje, tamali tud čutijo...

Ej, babe, jaz mam pa spet žganje bradavice danes-upam, da zadnjič. PA se pol dobimo s sestričnami, k bi rade Mašo mal crkljale ob kavici (srednješolki, od Pike hčeri).

Evo, grem zajtrk delat...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.2.2008 8:03:37   
tejč
Putka, kje si pa ti cene našla za pedipeds? Ker me zanima še za Ajšo, bi ene vzeli...
Joj, to bo popusta, imamo že več naročil...Putka, piši mi na privat...

< Sporočilo je popravil tejč -- 28.2.2008 8:05:23 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.2.2008 8:11:07   
BAMBINA_
Oj!
Mi smo že včeraj prišli domov. So očitno pomagale vaše pesti. Hvala! V glavnem, Griša je iz ponedeljka na torek ponoči bruhal v loku, prav tako v torek zjutraj in ker že itaq nič ni jedel, samo nekaj čaja in mleka, ga je P poslal na infuzijo v bolnico. Ker potem ni več bruhal, malo je začel spet jest, izvidi krvi in vode so bili ok, smo hvala bogu včeraj lahko šli domov. Kaj je bilo narobe, še vedno ne vem. Najbrž pa je šlo za kakšno črevesno okužbo, izvidi blata bodo znani v petek, če bodo pozitivni jih dobimo drug teden po pošti. Skratka, spomnile so se ga vse sestre in zdravnice in ga hvalile, kako velik in lep fantek je postal. Aja, shujšal je okoli 400 g, je pa zdravnica komentirala, da ima še dovolj zalog user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.2.2008 8:17:10   
dodi
Dobro jutro!
Bravo Griša samo,da je zdaj vse vredu!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.2.2008 8:54:41   
Putka
Živjo dodiuser posted image .

Bambina, super da ste doma!

Tejč, cena se pokaže, če klikneš na čevelj. Flex so 38$ (25€). Meni so super, ampak Vesna jih je prerasla. Se pa ne upam največje številke naročiti (lahko da so malce večje, recimo), pa jih potem ne bo mogla nosit.

Petrinja, jaz sem čisto za, da gremo kaj ven, same. Sicer me je mami povabila na plesno predstavo Škufca/venturini, nazadnje pa sem šla sama ven z vami decembrauser posted image . Naslednji teden spet z aerobiko začnem.

Katja je včeraj spala samo eno urco, sem bila vesela, da jo bo prej zmanjkalo. Ja, seveda. Tečnarila je do 9h zvečer, pa potem nimam sreče (kot npr.Petrinjauser posted image ), da bi spala recimo do 3h. Kje pa! Ob 11h je bila že ta prvič pokonci. In če ne dobi joška, ji dudo turim, zelo na glas kriči. Zgleda, da bo spet vzgoja na vrsti...

Matevž, z zamudo čestitke za 10 mesecevuser posted image !

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.2.2008 9:08:50   
Majchi
Dobro jutro punce!

Bambina, me veseli, da sta z Grišatom doma in da je vse ok! Smo držali pesti! Glede napredka so ti pa sestre čist prov povedale. Fejst fanta si naredila v teh 9 mesecih, Bambinauser posted image .

Feliška, hvala bogu, da se je tvoj mali pozdravil. Dost je tega, a ne? Je že čas, da pride prava pomlad, toplota in da se ti prehladi in bronhitisi nehajo, pa da bo lahko mami v miru še na kakšno kavo skočilauser posted image .
Si že oddala kakšno prošnjo?

Mene so včeraj klicali še za en razgovor, in sicer iz firme, za katero sem si ful želela, da me kontaktirajo.
Čez eno uro imam pa razgovor v sedanji službi, kaj in kako naprej. Me prov zanima, na kakšnem nivoju bo vse skupaj pristalo. Nimam najboljšga feelinga. Poročam kasneje.

Drugač pa je Lana včeraj začela hodit ob sedežni in ob drugih predmetih. Do zdej se je vedno spustila na tla, se po tleh premaknila npr. samo 1 meter naprej in spet vstala. Torej, nekaj novega. Je pa fuuuul previdna, kar mi je všeč.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.2.2008 9:09:52   
Putka
UUau! Pet zvezdic imam!!

Bravo Lana!! To je super da je previdna. Taka je bila Vesna, pa smo imeli res malo bušk.

Majchi, kako je bilo pa na prejšnjem razgovoru?

< Sporočilo je popravil Putka -- 28.2.2008 9:11:40 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.2.2008 9:56:17   
petra a
Bambina-super da je Griša že domauser posted image

pri nas je spet oblačno,verjetn tud veter user posted image

včeraj smo končno naročil avto, nismo vzel megana ampak picassoja,drekaste barveuser posted image -ampak nama je všeč

dons mam izpituser posted image  (priznam da mam počas že dost,no ja,saj se bližam koncu)

pismu,sem že mislila da je dež,pa samo snažilka poliva in pometa tla

dejte kakšno idejo za kosilo,drugač bomo jedli krompirjevo solato in pango

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.2.2008 9:57:35   
petra a
majchi-držim pesti za razgovor

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.2.2008 10:10:55   
rogljicek
user posted image  super za Grišo.

Reya je tudi nakej zbolela, že nekaj dni ne je (sploh ne je) in zelo malo pije. pa drisko ima. Sicer je vesela in šiba naokrog, vendar je očitno vseeno neka viroza. Tejč, z Mašo sta zi izmenjavali balone, a je ona zdrava? Jaz upam, da ji Reya ni nič dalauser posted image  Je po vsej verjetnosti nekaj staknila od bratranca.

Putka, tale suši pa zgleda čisto profi. Kje se ga je pa sestra naučila delat?

Juniorka, si me spraševala kako je sedaj doma. Jah, precej bolje, ampak sva tukaj le dober teden. Ful majo radi Reyo (le kako je ne bi mel), ampak mami že teži, če tamala kaj popacka, jaz itak skoz za njo z metlo stojim, ampak, da bi pa še s cunjo, se mi pa ne da. Včeraj so ble packe(odtisi) od rokic na pečici, pa je že p****. da naj pucam za njo. Ti povem po pravici- teden je bil dovolj, sedaj samo še dneve odštevam, da grem nazaj.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.2.2008 10:12:33   
rogljicek
Majci user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.2.2008 10:38:30   
Eca
user posted image so ene mame čudne. Še sreča, da moja tašča ni takauser posted image user posted image user posted image , sicer pa ima druge finte.

Majči - super za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , stistkam pesti.

Petraa - user posted image user posted image user posted image za srečo na izpitu. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za avto.

Putka - daj  prosim recept (da vidim, če sploh jemo vse sestavine) za tiste lepe fotke jedi- res profi izdelano mnajmi. Lahko na z.s.

Juniorka- se bova kaj videle? V ponedeljek imam posvetovalnico, sicer pa sem fraj. A se zmenimo za vikend pri vas? V soboto popoldan? Pa če rabiš kaj iz muellerja javi seznam in ti v soboto dostavim.

Tejč - lahko se vidimo 10.3. pred uradnim srečanjem VMS ( kje že bo?user posted image ), bom šla verjetno k priči na obisk (če si bo vzela dopust oz. bo v bolniški).

Majči - glede varčevanja pri hrani: siri so ugodni v Hoferju, enako sladoled(pa še dober je). Mi tudi tega veliko pojemo. Pri varčevanju je potrebno tudi gledati na to v kateri trgovini kupiš. Mogoče bi bil tudi Lidl uporaben (taboljši sosed ima nenormalne cene sirov, Spar pa odvisno od akcije, v Tuša ne hodim, Eurospin ima baje dobre sire, cene ne vem, ker še nisem bila tam). Meni je najbližja trgovina Hofer, zato tam nakupujem (parmezan, dimljen sir, ementaler, mozarelo....Brie vzamem v Leclercu, včasih pa tudi v Hoferju ali Sparu - odvisno od akcij). Mogoče že vse to veš, potem se opravičujem za to nakladanjeuser posted image .

Zdaj pa malica in potem pranje lasuser posted image .

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.2.2008 10:41:26   
dodi
Rogljiček-a tvoja mama ne ve kakšni so otroci?
Ti verjamem,da imaš pol že dovolj in bi šla nazaj...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.2.2008 10:55:19   
vanesa24

Se javljam po dolgem casu.
Prinas doma imamo ze pestro. Kristinca je zacela kobacat in zdaj je celo stanovanje njeno. Tudi sama se ze vsede in parkrat ji je ratalo vstati brez nase pomociuser posted image user posted image . Ima tudi prvo busko na celu. Med kobacanje se je zapletla in teleblna direkt na glavco.....joj kok smo user posted image .
Bili v posvetovalnici. Kristinca je tezka 9kg in velika 73cm. Z zdravjem je vse ok le kri mormo it preverit, ce se je stanje zeleza v krvi popravilo.
Konec marca bom se enkrat teta. Komaj cakam, da spet vidim micano bebo. Imena imajo ze zbrana ce bo user posted image  Maruša in ce bo user posted image  Toni(po ocetu).
Vceri sem se podolgem casu srecala s sodelovko, ki je tudi na porodniski. Ima sincka Lukata(4.mesece star) in sin Petra(5let).  Mali se ze tok smejcka pravi cuker.Bile smo v Cityparku pri igralnici, da se je Petercek igral. me pa na ukusni kavici. Men jo je Kristinca privoscila samo pol, druga polovica je sla pa pomizi in potleh- delo Kristine. 
menstruacija:jst sm mela ta mesec tut z njo user posted image  probleme. Mi je zamujala vec kot 14dni. Sm ze naredila test, ampak je bil nazalost negativen.  No dva dni zatem prisla trdeca. Full šipka, ampak se mi vlece ze vec kot en teden. Full cudnouser posted image . Taka ni bila se nikoli.
Za vse, ki ste dobile sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za tiste, ki se iscete zelim, da cimprej dobite to kar zelite. In se
user posted image  za sreco.
Za vse bolanckane majcke in majcice pa velike user posted image user posted image user posted image za cimprejsnje okrevanje.
Mi smo pa v pricakovanji za odgovore o vrtecu in podaljsanju porodniske.
Lp za zdaj 

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......