|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.2.2008 22:12:49   
petra a
rožca-hehe,dobra...jst mam tud eno dobro,sam ni digitalna in je ne morem dat gor

lex-boš nardila,pridna siuser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.2.2008 22:22:15   
kjava
He he , rožica, faca je mali, frajerček. Pa upam, da res ne bo nič narobe. Jest tud nisem nikol preveč resno jemala teh padcev (sploh pa ne, če iz seda pade), zdej me je pa tud kar strah. Dons sem jo spet dobila čist na robu postelje.

Aha, tejč, a Maši so tud nekam malo dolžine namerili al kako že? Jest sem Eriko dons merla in je dolga okol 72 cm, sestra pri P je namerila pa 67 cm user posted image  Sej mi je že po cunjah jasno, da ni tok kratka, ker večinoma  74 nosi.

Rožica, v torek začnem z nemščino. Sem že s podstrehe navlekla zvezke iz sr. šole.

Dons me je pa čistilna mrzlica zagrabila. sem mela spomladansko čiščenje. Upam, da me bo jutr še držala, ker še na polovici nisem.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.2.2008 22:42:11   
Majchi
No, babnce, CSI-ja je konc in jaz grem spaaaat! Nočkouser posted image !

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
22.2.2008 8:12:50   
lex
dobro jutro user posted image

se trudim, da bi se malo probala učit, samo mi Alina ne pustiuser posted image  evo je že pokonci

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.2.2008 8:49:44   
Putka
Dobro jutro! 100 stran!!

Včeri je bilo luštno, sva šli s sestro v Trst. Kupila nič, razen 3 mestre blaga in ona eno oblekico na razprodaji (20€). Mi je bilo pa prav čudno, so se vsi - staro in mlado - za Katjo v vozičku obračali in ji mahaliuser posted image Zgleda da je pomanjkanje dojenčkov, ker je bilo res malo vozičkov, vsaj v primerjavi z Ljubljano.

Grem nekaj pojest, pa mladička previti..

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.2.2008 9:10:16   
Majchi
Naš mladič pa na fertig zaspan nekaj žubori in gode v svoji posteljciuser posted image . Jo je tok lušno poslušat, ampak bognedaj spat. Rit mala!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.2.2008 10:36:02   
kai1
ojla

Vidim, da ste vse odsotne. Vse vozičkate?
Anže spi. Kmalu pride moja sestra, da ga čuva, saj moram na psiho teste za službo.
Sem pa ravno brala ednevnik od moje sestrične, ki je odšla v Rusijo za 5 mesecev na izmenjavo študentov. Svaka ji čast,user posted image ne vem če bi jaz zmogla to. Pa sama je tam. Čist po slučaju je strečala eno Slovenko, da ji malo svetuje kam se mora obrnit. Tam je sedaj dobrih 10dni, pa mora tolk dokumentacije uredit, da do faksa še prišla ni.

Evo moja sestrica je tu.
čav

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.2.2008 10:43:53   
tejč
Hello,
najprej odg. kjavi: ja, natanko isti dec je speglal!user posted image  A veš, da mi je tud pofarbane cote zrihtal? Je šel v DM in kupil Entfaerber KR2 al neki tacgauser posted image  in zrihtal zadevo SAM! user posted image user posted image user posted image  Roza je spet roza, k drgač bi ga Ajša zadavla.user posted image Joke!

Evo, zdajle greva ven. Pospravljeno imam še kar, še kopalnico in štedilnik...cote speglat...(če jih nau mojuser posted image user posted image user posted image user posted image )...

Ja, Maša ima bojda 71 cm. OK, že vejo, mi tud nosim 74. je že prav potem.

Ne boste verjele, na dan spije iz flaše (!!!) 20 ml!user posted image  Jo bomo že počas naučil. Ponoči seveda spet ne spi, jaz sem kot zombi, ker se  zbujava vsako drugo uro.

Kaj je s Kayo???

Lex, pridna si!

Putka, tole mi ni jasno, kje boš kako lepo blago za posteljnino kupila? Tiste fotke so ble tok lepe, k si jih nalepla...

Nekaj februarskih fotk...

< Sporočilo je popravil tejč -- 22.2.2008 10:45:32 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.2.2008 11:28:55   
Majchi
Jaz sem pa vabilo na razgovor dobilaaaaa!!!!user posted image  No, zdej se mi pa gate tresejouser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.2.2008 11:33:36   
rogljicek
Majci bravo, itak boš razturila na razgovoru user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.2.2008 12:25:24   
tejč
Ej, punce, kok ste vse uspešne pri telih službah. user posted image user posted image user posted image JAz zagotovo ne bi bila na vašem mestu...Čeprav sem zaenkrat s svojo službo zadovoljna, predvsem zato, ker uživam v delu in ker sem rojena zanjo.user posted image Definitivno pa ne zaradi plače.
Haahaha.

No, bili sva zunaj. Šla sem nabavit sestavine za vanilijevo rolado, ki jo bom pekla za obiske. Čeprav se mi ne da,...se bom potrudila.

No, Maša je spala celih 20 min, seveda se je v liftu zbudila.user posted image Najraje bi se obrnila in gas ven. 

Aja, še tole sem dolžna...

Maša maja 2007
user posted image

Maša februarja 2008
user posted image

user posted image
...na sprehodu...

user posted image
Maša sesa....

user posted image

Ajša nabira zvončke, na čelu pa ima svojo najljubšo nalepko.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 22.2.2008 12:38:07 >

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.2.2008 12:37:13   
Putka
Joj, kako lepe spomladanske slikice, Tejč!

Drugače pa tudi meni ni jasno tole z blagom. Včeraj v trstu je bilo bolj ubogo, sem pa dobila vizitko za eno veliko štacuno v dveh štukih. Bo treba še tja enkrat, pomoje bo več izbire (nekaj 100m2 površine, bo pa ja kaj!). Sicer sem pa ene luštne otroške motive dobila, za kombinacijo, tako da čakam na naročilauser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.2.2008 13:06:42   
felicia
ojla
mi bomo tudi danes šli na sprehod. Upam!

Čestitam vsem, ki ste dobile službe in razgovore, jaz zaenkrat še nič, je pa res da je treba kakšno prošnjo poslat, da lahko pričakuješ azgovor a ne?

No Uroš je bolje ampak naslednji teden se vam še ne bomo pridružili na srečanjih.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.2.2008 13:32:45   
Majchi
Torej Putka, moje naročilo še velja, ne? Razen mer nimam nobenih zahtev, tko da, prepusti se svoji ustvarjalnostiuser posted image .

Tejč, lušne fotke si nardila.

Feliška, zdaj bo pa pomlad počasi tukaj in bi tile smrkavčki počas mogli nehat smrkat, ne?

Jaz sem se pa za v torek k svoji dohtarci naročila. Se mi toook vrti, kot da sem cele dneve na vrtiljaku. Zraven pa še utrujena, takoj zadihana, brezvoljna, pa na momente me kar vročica obliva, čeprav nimam vročineuser posted image . Pa ne me spet spraševat, če sem noseča, ker nisemuser posted image . Zdravnica pravi (po telefonu), da bi lahko bila ščitnica in me bo dala na preiskave. Ena varianta je pa spet kao stres (to mi vedno reče). Pa bog pomagaj, saj sem imela že težje situacije kot je iskanje šihta, pa sem brez vrtoglavic sfurala. Ne vem no, a sem taka softička ratala, al kajuser posted image Bomo vidl v torek.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 22.2.2008 13:35:48 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.2.2008 14:47:11   
kai1
Majchi, super, da si dobila vabilo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
22.2.2008 14:49:09   
felicia
majhci- srečno v torek Upam da ugotovijo kaj je!

kako je pa zdej s tem našim VSM-jem? A to še velja al kako? kdaj žr pa kje pa kdo?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
22.2.2008 15:36:19   
rogljicek
felicia, po moje vsm drži 10.marca, ane? Tako lahko pride še Juniorka predno pobegne in jaz sem tudi še tukaj.

Kaj pa za ponedeljek Kranj, drži al kako?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.2.2008 17:02:23   
Majchi
V ponedeljek drži. Midve prideva. Za VSM sem pa jaz že pozabla, kdaj smo se menile, ampak isto prideva. Jaz dam to vedno v prvi plan.

Joj, tale naša Lana pa po novem tud v vozičku več ne zaspi, ampak skoz naokrog gleda in firbca. Ko pa domov prideva, je pa reva tok zaspana, da je jojuser posted image . Je končno omagala. Nazadnje je dopoldne pol urce spanja ujela.
Moj pa neki tuš kabino popravlja in tok ropota, da jo bo ziher zbudiluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2493
22.2.2008 17:06:09   
Majchi
Ponedeljek, 25.2. Kranj Mercator - ob 11ih
Putka
Majchi

Tejč
Ančka1
Rožica81
Rogljicek
Sugar

Evo, sem najdla seznam, pa še Sugar sem dopisala. A vam je kul ob 11ih? V nasprotnem spremenite.
Pa men je tud boljš Mercator, če Rogljiček pravi, da se tam malčki lahko plazijo. Sugar, ja, to je tam ob tistem malem rondojčku na začetku Kranja.

Neposredna povezava do sporočila: 2494
22.2.2008 17:11:10   
lex
Majchi upam, da se ti v torek dobro izideuser posted image

Jaz imam pa ta teden Aleksa na počitnicah, pol pa čakam na datum, tako da če bo blizu (po) 10.3 me ne bo na VSM, ker se morem učit. Ma tega je tako veliko, da mi je slabo že če samo pogledam. Dans sem pa čist crknjena, tečna, slabe volje, nič se mi ne da in bom znorela glede teh user posted image  hormonov. Jaz se ne grem več!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
22.2.2008 18:33:22   
petrazg
Ojla babuške...

Na hitro, da se javim.... Imamo že 6 zobek zunaj.... Skoraj nič ne jemo user posted image , samo litre čaja bi popil... Divja po celem stanovanju...Da bi se pa kaj spustil, pa ne duha ne sluha...

Vsem vse  NAJ NAJ NAJ za njihove obmesečnice user posted image user posted image user posted image Pišuka še malo pa bodo pihali prvo svečko... mi je hudo, ker tako hitro raste ta moj lumpek...

Juniorka - kaj to berem? Kam odhajaš punca? Sem kaj prehitro pregledala?

Kai čestitke za službo, Majchi super za razgovor user posted image

Bolančki mali - dejte se že no pozdravit... vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo...

Lex - ti si tako super ženska, da vse to zmoreš. Držim pesti še za izpit, da bo mala malica...user posted image

Mali se dere kot da ga kdo iz kože daje... grem ..

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
22.2.2008 20:00:23   
felicia
samo lahko noč vam zaželim

aja pa še to indy- a je Mark že dobil kakšen zobek?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.2.2008 20:40:23   
petrinja
uuuuuuuuuuu babe bravo za službeuser posted image user posted image user posted image user posted image . vidim, da je tale počna luna tudi nekaj dobrega prinesla-poleg nespanjauser posted image .

v ponedeljek naju žal ne bo, ker imam izpit, za VSM pa sem razmišljala, če bi se mogoče v živalskem vrtu dobile? Ali je že kaj domenjeno? pišuka sploh nič ne vemuser posted image .

putka-super da si našla blago. moje večne želje so tudi šivanje, a bolj na področju kreiranja ( idej milijon v glavi, le še roke moram malo usposobit ). sem pa že privlekla ven mašino, in ko bom našla malo časa, pa začnem malo pacatuser posted image .
Matevžu tudi že 5.zobek ven rine, in zna tudi že fajn ugriznit-še posebej babiuser posted image .
koooooončno pa se je tudi plazit začeluser posted image . sicer fura samo iz sedečega položaja, pa malo naprej do Rudike ( naše zajčice ), pa pol hop na kolena, pa vstat, pa razbijat po kletki. Še dobro da je Rudika čist flegma-je ko Werner ( ne gane me, ne gane meuser posted image ...)
se pa že spušča, ko stoji- kaskaderuser posted image .

evo še par slikc:

user posted image

user posted image

user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.2.2008 20:50:33   
tejč
Hello, petrinja!Matr, Matevžek je pa že pravi dec!user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.2.2008 20:59:26   
felicia
petrinja- pa kje dobiš te fajn majčke?(ne otroka ampak majčko za oblečtuser posted image )

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......