|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.2.2008 10:50:09   
s u g a r
smo zrihtal ampak je tako hudo, da smo v luft ratal zaspani in posledično tečni.

Pridem nazaj ko zaajamo.

papa do takrat

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
21.2.2008 10:53:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.2.2008 11:19:17   
s u g a r
Hej

no spimo - tolk o njegovi malci - on sam namigne joj mami (ali pa zdaj nekaj časa oči) daj zizo oz. mleko in spančkat za uro in pol. Še vedno nekje 3X dnevno, s tem da včasih pozabi na 15 uro. Ponoči pa spimo do jutra (odvisno kdaj gremo spat ali ob 19 ali ob 20 ali ob 21 in posledično spimo do 05.30 ali 06.30 ali 07.30 - 21 je sicer že pozna pozna, sam če ne gre, ne gre na zobe se ne mečemo preveč)
Vesela sem, ker mi je ratalo obdržati mleko. Povpraševanje, tisto pravo pa je iz tako cca. izčrpanega 350 ml ena stran, verjetno vsebino povečalo saj občutek imam tak.
Z očijem sta odkrila kako dobro je jesti (proseno kašo in ješpren) - pri meni se je še nekaj zmrdoval, ker so bili kao preveliki koščki, zdej mu pa laufa in sem vesela, ker zdaj pa čisto vse kar jemo je tudi on.

Joj ne smemo pozabiti na čestitke vsem 9 mesečnicam in 9 mesečnikom (hm - že čisto res je minilo še enkrat toliko kot smo jih nosile v bušijih in komaj čakale, da jih spoznamo - the best, hudo dober filing, pa jih poglejmo danes - no coment). Uglavnem VSE NAJ NAJ IN NAJ NAJ, pokloni tudi vam mamicam, nekaj naj jih bo pa tudi za očkote - sej so face.

Zdaj pa grem jaz malce poglodati in se tipkamo.

Aja poskusila bom najti čas za ponedeljek, da vas malce vidim. Mercator - Kranj (kaj je Q?) - ne poznam preveč Kranja. Je to Mercator Mercator tam pri rondoju, poleg je pa ta tanova Qulandia. Prav mislim?

No we - javite in probam priti.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
21.2.2008 12:41:28   
juniorka
sugar, lepo, da si nazajuser posted image
Naš lump je zaspal in grem kopalnico čistituser posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.2.2008 12:52:30   
felicia
Lana vse najboljše za 9 mesečnico!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.2.2008 14:25:48   
tejč
sugar, jaz sem tud vesela, da se vračaš...user posted image

šibamo ven z babami.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.2.2008 18:31:30   
felicia
pa kaj je zdej no kje ste vse vas je današnji soneček premamil ali polna luna in njen mrk.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.2.2008 18:32:14   
Eca
Hej!

Jaz sem totalna cotauser posted image user posted image user posted image . Sem bila pri g. in mi je vstavila Mireno. Celo popoldne se vlečem ko meglauser posted image . Upam, da bo jutri boljše. A si je sploh katera dala vstavit to čudo?

Grem nazaj na kavčuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.2.2008 18:42:47   
kai1
Eca, jaz sem o tem že razmišljala. Kako je? Ali kaj boli? Kako se pa počutiš, čutiš?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.2.2008 19:55:49   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Hej!

Jaz sem totalna cotauser posted image user posted image user posted image . Sem bila pri g. in mi je vstavila Mireno. Celo popoldne se vlečem ko meglauser posted image . Upam, da bo jutri boljše. A si je sploh katera dala vstavit to čudo?

Jaz. Do prejšnjega meseca je bilo super, pa sem že upala, da mi je M izginila, zdaj jo pa spet imam.user posted image Boli ne toliko, je pa daljša, pa za un tamall (mini) vložek krvi je, tako da na srečo ne rabim nosit večjih vložkov, ker traja zdajšnja M 10 dni, prej pa 3!user posted image

Je pa super zadeva glede user posted image . Tudi pri vstavljanju me ni bolelo, zdaj pa praktično ne čutim tudi nič. Sam če zanosim anyway, G vrat zavijem.user posted image user posted image user posted image

Cappy, imaš ZS.

< Sporočilo je popravil tejč -- 21.2.2008 20:09:56 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.2.2008 20:17:02   
Majchi
Men se pa dons prov nič ne da. Tud sedežne nisem spucala. K sreči imam stanovanje pospravljeno.
Zdele grem nekaj pojest, potem pa pod tuš, mal tv pogledat al pa revijo prebrat in spat.
Lana že pančka. Zadnji mesec vsak večer zaspi ko bubica, tud mrdne neuser posted image . Zjutraj se pa zbudi mal pred sedmo, ko ima moj alarm naštiman za v službo in potem do cca. 7.15 še nekaj čeblja v postli, jaz pa še na pol čorim in upam, da bo trajal čim dljeuser posted image .

Uuu, likat bi moglauser posted image . Sem čist pozabla, da imam cel kup cot. Se delam, kot da se me ne tičeuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.2.2008 20:18:41   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Uuu, likat bi moglauser posted image . Sem čist pozabla, da imam cel kup cot. Se delam, kot da se me ne tičeuser posted image .

user posted image Probi. Morbit ti pa rata, da kdo drug spegla, men je že.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.2.2008 20:19:06   
Majchi
Mirena: jaz se bom tud verjetno za to zadevo odločila, ampak po ta drugem otroku. Do takrat se bomo šli pa še mal "pazi" varianto in na vsake tolk cajta prijetno paniko zagnal, kaj če smo nosečiuser posted image . Plan je pa čez kakšni dve leti.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.2.2008 20:20:59   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

user posted image Probi. Morbit ti pa rata, da kdo drug spegla, men je že.user posted image

Hmmuser posted image , se nobenga junaka ne spomnim, vešuser posted image ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.2.2008 20:32:36   
kai1
Js pa ravno sedajle likam. Mam tak velik kup, oooooooooooooo me čaka že nekaj časa. No, pa mal na rr še umes pokukam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.2.2008 20:43:20   
Majchi
Mene je pa Feliška zjutraj s tistim zajtrkom tok nakurla, da sem si zdele mogla jajčka spečtuser posted image .

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.2.2008 20:46:50   
lex
no moja mirena pa na omari sameva in čaka, da rodim, pol jo pa vstavimouser posted image user posted image user posted image user posted image  tak, da majch tista varjanta na pazi pri nama ne pali - očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image  v glavnem sem bla na pregledu, da mi da recept, jaz jo dvignem in zanosim - kje je tu logika je niuser posted image user posted image user posted image

eca upa, da je to samo 1 danuser posted image  ja nič jaz se morem učit če sem se že prijavla, dans sem dobila papir, da je z mojo prijavo vase OK, zdaj pa čakam fiksni datum. Ampak učim se itak prej, ker mi ne uspe več kot pa kakšni dve urci na dan skup spravit. Jutri jih vržem iz bajte za ene 3 ure, ker dopoldan ne bo nič. Zgleda da so moji čisto znoreli in nimajo kam z denarjem, zdaj gre še brat po avto in ga morem peljatuser posted image , noben pa se ne spomni, da bi meni dal malo pročuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem delat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.2.2008 21:08:33   
petra a
lex-pridna si,mene ponavad zagrab panika za učit 2-3 dni pred izpitom

dons sm mela izpit,mam dobr občutek

tist zajtrk od feliške je bil pa res o.k.,majchi,jajčka,njami...jst jih bom tud,najbrž že jutr

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.2.2008 21:16:02   
felicia
evo vam sam eno lahko nočko zaželim grem tudi jaz v mižule.

aja jaz sem drugač kar na tabletkah mi tako najbolj paše zaenkrat

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.2.2008 21:20:48   
lex
ful me panika pa se nikakor ne morem skoncentrirat. rabim popoln mir in tišino, poleg 2 razgrajačev pa veš kako je to. In ker bi se rada rešila pred 3 user posted image  me še pa bolj prpa stiska

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.2.2008 21:56:35   
Majchi
Lex, saj bo! Pridna si. Itakuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.2.2008 21:58:03   
kjava

Tejč, a to ti je dec une cunje peglal, k jih je pofarbal? A se nisi nč bala, da bi jih še zažgal?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.2.2008 21:58:49   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Tejč, a to ti je dec une cunje peglal, k jih je pofarbal? A se nisi nč bala, da bi jih še zažgal?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.2.2008 22:02:11   
rožica81
Lex, res si pridna! Saj bo, saj itak veš, da bo. Ker mora biti, a ne user posted image  user posted image

Eca, upam, da boš kmalu bolje!!! user posted image

sugar, a s tabo je zdej ok?

kjava, kdaj začneš z nemščino?

A katera kaj ve, kaj je s Kajo? Danes je Nace spet pikiral na glavo. Se je v kuhinji dvignil - splezal po stolu, se prijel za pult, ampak je še malo premajhen in je poknil nazaj user posted image  Valda je bil bum z glavo, ampak mislim, da je vse ok. Pa še bruhnil je po večerji oz. dojenju, ampak to je bilo od tega, ker je preveč pojedel. Verjetno. Upam.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.2.2008 22:03:53   
rožica81
tole fotko pa moram prilepit, ker je tako fleten user posted image

user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?