|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
20.2.2008 15:09:30   
rogljicek

Ponedeljek, 25.2. Kranj Mercator/Q
Putka
Majchi

Tejč
Ančka1
Rožica81
Rogljicek

Mi smo s komisijo danes končali, tako, da mi ni treba nazaj in bom v ponedeljek ziher frej. Bi šla pa skor raje v Merkator kot v Q, ker imajo igralnico in se pubeci & pubike lahko plazijo, me pa kavo pijemo.
kai, a ti tud, a kako user posted image  Ja bravo, ampak ti pa še bolj zgodaj začneš kot jaz. A si ti prva od vseh? Pa Anže gre že polno v vrtec ali kak skrajšan program? Koliko ur/dan pa ti delaš oziroma od kdaj do kdaj? jaz imam tako slabo vest, ker grem tako zgodaj delat in Reyo kar spustit brez uvajanja, jaz bom pa cele dneve odsotna; no ja, saj veste kako, do 5ih, 6ih. Ah ja, mar bi ostala doma in gospodinjila user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
20.2.2008 15:29:25   
kai1
Rogljiček, Anže gre v vrtec 3.3.- se začneva uvajati ( en teden). Naš vrtec je odprt, če se ne motim, od 6.00, pa do 16.30. Verjetno bo v vrtcu od 8-16. Delala bom turnus in sobote (2x/mesec). Popoldne ga bo čuval moj mož, moja mami in sestra. Kadar bo kdo mogel.
Imam pa zelo slabo vest, ampak kaj čem. Sicer se mi pa izteče porodniška 30.3. Da bi bila pa doma, odpade. Se mi pomojem strga. Moram med ljudi.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
20.2.2008 16:03:08   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

In še ena "skrivnost"... takoooooooooo uživam v materinstvu, da se kar cedim.

Hehe, lukrecija, sem kar malo v dvomih, da si tole res ti napisala user posted image user posted image , običajno nisi tako sladka.
kai user posted image user posted image čestitke za službo.
Danes smo imeli posvetovalnico. Mere: 8800 g, 73,5 cm. Sem vprašala, če zobki, ko so enkrat zunaj, še bolijo. Pravi zdravnica, da ne. Sem rekla, da Griša se ponoči še vedno zbuja in joka. Je rekla, potem pa gotovo že novi bodejo. Jao, jao meni, kdaj se bom naspala? Podnevi pa tudi ful malo spi, drugače pa itaq skozi za njim laufam, ker se povsod postavlja na noge in od kayine novice dalje, me je še bolj strah, da bi čofnil. Aja, zdaj je z Grišem vse OK, zakaj je zadnjič bruhal se pa ne ve.
juniorka ti kar povej, kdaj boš v Celju, jaz sem vedno za. A te kaj stiska, zdaj, ko greš? A zdaj že kar za stalno ali kako?

Evo, še eno popoldansko kavico, če jo katera potrebuje. Jaz jo user posted image
user posted image
Ups, saj vam pravim, da sem utrujena in, da sem rabila eno dozo kofeina user posted image

Evo tole pa zdaj resno še za vas:
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
20.2.2008 16:56:41   
Putka
user posted image Ti Bambina, skuhaš pa sama spiješ.
Kai, čestitkeuser posted image za službo. A si znotraj foha ostala. Če si, javi kje boš delala, da vidim če se bova v službi kdaj srečali. Lahko na ZS.

In Lukrecija, tudi tvojemu možu čestitke za službo. Vidite, da je ta teden prava luna za službo (že za ta 4. slišala ta teden), Majchi, hitro prošnje poslat.
Lukrecija, na katero vadbo hodiš, se ti z veseljem pridružim, zdaj ko Majchi štrajkauser posted image . Začnem spet naslednji teden.

Sem bila na faksu danes, moram prošnjo za nadaljevanje študija napisatuser posted image Me tolk dolgo ni bilo na referatu, so me zgleda v arhiv dali user posted image . Pa s puncami (pridne študentke moje mentorce) sem se menila glede moje naloge, smo eno fajn temo našli. Bom sicer nekaj ur morala v laboratoriju pustit, ampak ni hudega. Zdaj moram pa samo mentorco prepričat, da odobri. Naslednji teden pride s smučanja, upam da bo dobre volje. Držite pesti, da da zeleno lučuser posted image .

Katja se pa tako lepo za Vesno plazi, pa na kakšnem robu ali blazini se prekucne in bum. Sigurno večkrat na dan trešči kam z betico, tako da je imela mala Kaja res smolo. Jaz sem vedno mislila, da imajo malčki mehko glavo in jim nič ne more biti. Grem, nekaj proti smučkam leze.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
20.2.2008 18:08:20   
Majchi
Oj!
Najprej Petrazg, hvala, da si me napotila na nepremičnine.net, ker me je dons ziher klical okrog 20 ljudi za stanovanje. Sem imela nekaj ljudi na ogledu, nekaj jih še pride, nekaj jih nikol ne pride, čeprov rečejo, da pridejo. V glavnem, nekaj se bo našlo, da zafilamo sestrino stanovanje.

Putka, user posted image  za Katjo! Glede telovadbe imaš pa prav, kar neki štrajkamuser posted image . Mah jaz sem tok lena, kar se tega tiče. Saj bom šla nazaj, verjetno drug tgeden skupaj s tabo.

Bambina, hvala za kofe. Me veseli, da z Grišatom nič hudga ni blo zarad tistga bruhanja.

Srečanje Kranj: meni je vseeno kje se dobimo, bi mi bilo pa super, če bi se vsaj ob 11ih dobile, da se jaz v miru nagledam vaših majčkov, ker bom ob 13.30 že šibala za LJ. Lana ima posvetovalnico. Dve uri pa saj veste, kok hitro minejo.

Kai, v roku meseca dni za tabo bomo tudi vse ostale že po službah, tako da bomo spet vse v isti situaciji in jamraleuser posted image . Kaj češ, tako to gre. Kot si sama rekla, doma pa ne bi ostala.
Se bo pa po mojem tale forum mal ohladil, ne bo več tok cajta, a punce? No, jaz obljubim, da se bom potrudila še naprej čimveč sodelovat.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.2.2008 21:14:17   
lex
oh sem ena prava kokoš (putka to ne leti nate) obema čestitam za službouser posted image  ko bosta meli tolk denarja bi se jaz priporočila za kaken kupček user posted image user posted image user posted image

No jaz sem danes končno oddala projektno dokumentacijo za gradbeno dovoljenje, tako da sedaj sva v situaciji: tu sedi in čakajuser posted image , da se zmigajo in nama to pošljejo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 20.2.2008 21:16:48 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.2.2008 21:25:59   
rogljicek
Lex, jaz vse, ki ste se odločili zidat prav občudujem. Res gre tako, oddaj, potem pa sedi in čakaj!!! Moja sestrična je dala vlogo za zazidljivo parcelo cc 4 leta nazaj in še vedno ni dobila odgovora. sedaj se šušlja, da je itak kmetijsko zaščiteno ozemlje in, da ne bo nič iz tega oziroma mogoče le en mali košček zemlje. To naj bi trajalo še par let, potem je treba dobit gradbeno dovoljenje in menda naj bi začela zidat v roku 10ih let. Kaj pa naj do takrat?!?! Se stiskajo v malem stanovanju v hiši njenih staršev in upajo, da jih brat ne vrže ven čez par let, ko se odloči ustalit? Me prav zanima kaj ljudje v teh ustanovah delajo toliko časa user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.2.2008 21:40:42   
vesel
ZIVJO! SM NOVA. V ČEM TEČE DEBATA
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
20.2.2008 21:45:43   
lex
rogljiček to je pa veliko sra..user posted image  Midva sva kupila zazidljivo parcelo od občine, kjer naj bi se ustanovilo novo naselje 6 hiš. oz je to nadaljevanje naselja tik ob Dravi, kjer so včasih ljudje iz bloka imeli vrtove.

vesel dobrodošlauser posted image , debate tečejo o vsem: naših otrocih in ostalem lifu. P.S. velike črke na RR pomenijo, da kričiš.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
20.2.2008 21:47:22   
kai1
Vesel, dobrodošla. Napiši nam kaj o sebi, tvojem otročičku.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
20.2.2008 22:06:48   
Putka
Sem se torte nabasalauser posted image , je mami Mihalekove poslala, pa se ne mislim z Montijem ubadat. Sem mal slabe volje te dni, me utrujenost daje, pa se s hrano tolažim. Ker pomaga. Lahko da je tudi pms, so bile moje baterije danes popoldne čist na nuli.

In namesto da bi me moj dec malo nadomestil in počivat poslal, je šel sam ležatuser posted image I give up!

V Merčkator sem skočila v lekarno, pa naletim na Petrinjo in njena dva moška. Frajer matevž v vozičku (nakupovalnem) sedi in firbcauser posted image .

Sugar, Indy, javita se! Kaj je spet internet ven vrglo?

Za Kranj sem jaz tudi za bolj zgodaj, no tam po 10h.

Grem, Kosti čakajo.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
20.2.2008 22:43:23   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

In še ena "skrivnost"... takoooooooooo uživam v materinstvu, da se kar cedim.

Hehe, lukrecija, sem kar malo v dvomih, da si tole res ti napisala user posted image user posted image , običajno nisi tako sladka.

hehehe...to sem tud jst mela v mislih že dopoldanuser posted image user posted image ?????user posted image user posted image ?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.2.2008 7:28:43   
tejč
user posted image Jutro, včeraj sem zaspala v kavbojkahuser posted image , kako to sovražim, zdaj sem 300 krat bolj zmatrana, ker sem ponoči vstala, se a tuširat, zobe prat...pol je Maša težila, sem jo vzela k sebi po moje že ob dveh, ker sem misla, da je 5 zjutraj. RES rabim kavo. Katera kuha???

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.2.2008 7:49:13   
lex
user posted image  tejč dobro jutro. Sem mislila zajtrk častit, pa si me prepričala da bolj rabiš kafe. Midva sva tud zvečer zaspala na kavču - čisto crknjena. No jaz nisem spala v kavbojkah, ker jih ne dobim več gor ampak v trenerki

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.2.2008 9:21:16   
felicia
Dobro jutro

evo jaz častim z zajtrkom:

user posted image

Drugač pa smo bile na 2 strani kaj user posted image  je zdej to. No jaz upam da danes ne bo pihalo da grem z Urošem mal na sprehod. Aja pa dobroodošla vesel.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.2.2008 9:30:14   
petra a
svašta,urin je brezhiben (govorila z sestro,primarij mi je nekam ucvrl)user posted image

feliška,tole je pa pravi english breakfastuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.2.2008 9:37:31   
kai1
Dobro jutro!

Lex, hvala za odlično kavico.
Felicia, hvala za zajtrk, samo danes se mu odrečem, je luna, pa mam en dan posta. Izgleda pa odlično. Zame je danes samo voda in čaj.

Anže že spi prvo rundo. Se je ponoči kar ene parkrat zbudu, tako, da je sedajle čist omagal.Jaz sem pa že vse pospravla, posesala, saj dobim popoldne obiske.

Lana, rožice so pa danes zate, od Anžeta. Vse najboljše.
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.2.2008 9:44:34   
Majchi
Uuuu Feliška, kakšen zajtrk! A nam moraš to delatuser posted image ? Jaz sem pa neki z Montijem hecamuser posted image .

Kai, hvala.
Pa upam, da boš zdržala dons. A ni bil dons ponoč nek lunin mrk, al kako?

Lex, jaz grem pa zdele sedežno pucatuser posted image . Ti je kaj znano?

Petra a, user posted image ! Hvala bogu! Kaj zdej to pomeni, da je bakterija ozdravljena, al da je sp,loh ni bilo in lahko gresta plavat?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.2.2008 10:40:37   
petra a
Majchi-ampak res,kako sem si oddahnilauser posted image ...rekla mi je, da zgleda da je bilo takrat slučajno kontaminirano,da to pa ni nobene panike...v ZD so pa tak cirkus zagnal-da je treba nemudoma zdravt,ji je že hotla za eno bakterijo antibiotik predpisat,za drugo pa da bodo v otroški bolnici dal,pol se je pa k sreč premislila,naj vse tam pogledajo in zdravijo,v otroški so se pa sam križal kaj da se grejo,da ni nič alarmantnega in da verjetno sploh ne bo treba zdravljenja,pa ko so vidl kaj ji je hotla predpisat,so sam z glavo zmajal,so bli kar jezni...plavanje bom vseeno ukinla,so mi tako naročili

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.2.2008 10:41:55   
petra a
smo dobil še eno varuško,pa še vrtec...tko da bom varuški verjetno skenslalauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.2.2008 10:42:45   
lex
Lana vse najboljšeuser posted image

majchi jaz sem že vse posesala in vse igrače pospravla. se pa skoraj nič ne vidi ko mi mali user posted image  vse dol zmeče v par sekundahuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.2.2008 10:43:23   
petra a
matr,ko gledam tale fruštk od feliške,sem kar lačna postala...si grem toast nardit

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.2.2008 10:43:49   
lex
petra a superuser posted image user posted image user posted image , boste videle kako bodo uživali v vrtcu. Naš je dans sam letel v vrtec, drugač ga more ati nest v vrtec.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.2.2008 10:44:45   
lex
se strinjam. Pa si še ne upam jajc jest. Lušta se mi jih pa za znoretuser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.2.2008 10:48:34   
s u g a r
hej hej

evo me.
Ve debatirate o nekih zajtrkih, midva z Vallom pa se veselo pripravljava na malico in jaz gledam kaj bom kuhala za kosilo (danes bomo kar 4 jedli - pride ena punca na nego in mal se zase pozanimat glede programa, s seboj pripelje 2 otročka enega v planičkah starega 8 mesecev in drugega starega -7 msecev - noseča je 2 meseca) user posted image user posted image user posted image  - jaz bi tudi.

Že katera tu gori nova nosečka? Razen seveda "sedaj nas bo pa toliko kot je prstov na roki" - to mi je tako lepo.

Uglavnem - jaz sem nazaj bilo je dokaj mučno najhuje (če odmislim vse preiskave in tegove - boli me za njih) je bilo to da sem bila brez mojih dveh fantov. Zdaj sem nazaj in uau kako je fajn.
Kaj se je med tem zgodilo - mali je shodil z oporo, vsaka stvar je za 100 obdelati, rastejo tretji in četrti zobek, z očijem sta bila na urgenci, ker je čudno padel, ko je trkal po tv-ju, ki je bil ugasnjen in se je notri gledal in si trkal - moj pravi da se je obrnil in da mu je spodneslo in je spotoma srečal rob omarice ki gleda od tv-ja ja ene 0.5 cm, k sreči ni bil špičasti rob, tako da mali ima eno veliko modrico na ličku. Si predstavljate kako mi je bilo ona dva na urgenci jaz pa zaprta v kliničnem. Samo user posted image  ulil se je.

Telovaditi ja gremo v torek (gresta Putka in Majchi)?

Služba - ja čestitke vsem za to da ste dobile kar ste želele.
Vrtec - ja do nekje 3 leta ga naš ne bo obiskal (čeprav vlogo mam za vsak slučaj).

Joj kako se deremo - zlezel je v ležalnik in protestira ker se je zakvačkal (sedi) in ne upa ven. Grem pomagat noge premikat, da ne uglušim.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......