BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija In še ena "skrivnost"... takoooooooooo uživam v materinstvu, da se kar cedim. Hehe, lukrecija, sem kar malo v dvomih, da si tole res ti napisala , običajno nisi tako sladka. kai čestitke za službo. Danes smo imeli posvetovalnico. Mere: 8800 g, 73,5 cm. Sem vprašala, če zobki, ko so enkrat zunaj, še bolijo. Pravi zdravnica, da ne. Sem rekla, da Griša se ponoči še vedno zbuja in joka. Je rekla, potem pa gotovo že novi bodejo. Jao, jao meni, kdaj se bom naspala? Podnevi pa tudi ful malo spi, drugače pa itaq skozi za njim laufam, ker se povsod postavlja na noge in od kayine novice dalje, me je še bolj strah, da bi čofnil. Aja, zdaj je z Grišem vse OK, zakaj je zadnjič bruhal se pa ne ve. juniorka ti kar povej, kdaj boš v Celju, jaz sem vedno za. A te kaj stiska, zdaj, ko greš? A zdaj že kar za stalno ali kako? Evo, še eno popoldansko kavico, če jo katera potrebuje. Jaz jo Ups, saj vam pravim, da sem utrujena in, da sem rabila eno dozo kofeina Evo tole pa zdaj resno še za vas: