![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 12:14:31
|
|
|
|
tjaga
|
Kje ste pupe? A se vse martinčkate na sončku?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 13:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa,če ga ni
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 16:12:00
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Kje ste pupe? A se vse martinčkate na sončku? Jaz sem že bila na sprehodu. Še orbitrek me čaka=) Drugače pa sem lačna Imam svoj 1. sadni dan in je kar hudo. Sem že nekaj sadja pojedla, pa bi lahko še.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 19:33:50
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Kako pa,če ga ni Pri nas je pa bil cel dan, ha, ha...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 19:38:03
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem bla cel dan na sončku. Sam škoda k je tud burja pihala. Sem pa kar skoz neki migala, tko da me ni zeblo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2008 19:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2008 20:02:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 20:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Kako pa,če ga ni Pri nas je pa bil cel dan, ha, ha... Sej seem ti fouš ,da veš
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 20:51:29
|
|
|
|
lelaval
|
Ojla punce. Ne, nisem obupala nad hujšanjem, le časa je bilo bolj malo za pred računalnikom posedat . Sem mogla "pod streho spravit" pusta (beri preveč žrtja krofov ), pa svoj RD - sem se včeraj napokala bifteka, pa torto že v četrtek zvečer, v petek zjutraj in še zvečer , pa 2 dcl vinčka tudi. Aja, pa če povem še za čokoladne bombončke - je mera daleč preveč . Ampak danes prestopim v drugo stranko - grem na beljakovinsko, ker v mesecu dni po ločevalni sem izgubila le 2,4 kg. Danes sem se vagala, pa imam še 1 kg već - zdaj pa ne vem, ali je to od preveč sladkarij, ali pa od . In moj jedilnik danes: Z - ananas K - pečena kura + zelena solata V - kuhana hrenovka + čebula, +zelene olive. Vmesnih malic si nisem privoščila, ker sem vajena od ločevalne diete jest 3 obroke na dan. Če pa bom preveč lačna, pa si bom vmes privoščila sadje ali pa kak jogurt. Tako, upam, da mi bo s to dieto uspelo, čerpav vem, da bom pogrešala sladko Ampak - za lepoto je potrebno potrpet
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 20:58:03
|
|
|
|
No.1 žena
|
Pravkar zmazala malo čokolade in to brez slabe vesti, ker mi pripada. Danes imam OH dan. Sem ugotovila, da sem se zadnjič uštela pri dnevih, ko sem rekla, da sem shujšala 1 kg. Žal nisem več pri datumih. Mi je malo vdarilo na možgane . Ko bi še vsaj na rit . Tudi pri nas je bil ves dan sonček, upam, da bo jutri tudi. Lepo .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 7:08:15
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Samo pozdravim vas. Želim vam lepo nedeljo in obilo sončka, kjerkoli že boste!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 8:50:03
|
|
|
|
tjaga
|
Dobro jutro tudi od mene. Bodite pridne, naužijte se sončka (Dorči upam, da bo danes tudi pri vas), pa danes so grehi prepovedani
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 9:13:42
|
|
|
|
mayy
|
Dobro jutro! Želim vam lep sončen dan in nič grehov. Ko pomislite na hrano, pojdite raje ven na sonček pa na sprehod. Danes Š dan Z: pol ananasa K: rižota z grahom V: enako Sem nehala jesti kruh pri kosilu Živka upam da se čim prej pozdraviš
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 12:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan tudi od mene! Nisem nič grešila,oz sploh jedla še nisem Mi imamo tudi malo sončka,ja Smo pa mislili iti v Umag ,pa mene tako vrat boli Punce uživajt še namesto mene
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 15:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta teden bom cel teden doma. Ob hladilniku.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 15:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hladilnik pod ključ,pa bo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 19:57:19
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Ta teden bom cel teden doma. Ob hladilniku. A maš dopust? Jst sm pa nasledn tedn doma..
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 20:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Ta teden bom cel teden doma. Ob hladilniku. A maš dopust? Jst sm pa nasledn tedn doma.. Na MSNju piše.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 21:05:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
Zivjo punce! Jaz ponižno javljam, da že 4 dni ni kaj dosti od moje diete. Sem totalno prehlajena, zamašene nosnice, pljuvam zeleno, poleg tega me boli še zob. Jem kar mi paše, kar ni veliko, bolj kake juhice in veliko čaja z medom. Se bom pa jutri vseeno tehtala. Zdaj je z moj M konec in spet nov začetek pred mano. Ko se seveda spravim spet malo k sebi. Upam da čimprej. Vmes pa vseeno ful navijam za vse vas, da se vam kg pridno topijo in da boste vztrajale do konca. GO GO GO!!! Lp Tina
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 21:25:07
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz sem bila danes zopet pridna. Z: hruška K: meso + solata Jutri pa: Z: pomaranča K: krompir + zelenjava Jutri imam zopet pilates. Me je kar malo strah, ker so me šele danes nehale mišice bolet. Upam, da bo ok. Uživite
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.2.2008 22:41:12
|
|
|
|
birdy
|
Se moram spet mal javt preden me ven vržete Še vedno vztrajam, z vmesnimi dnevi nehujšanja. Moj dragi je mel namreč rojstni dan, pa sem MOGLA jest Sej razumete. Dons pa spet po regelcih. Živka, se spomnim mojega uroinfekta, ko sem bila noseča... Te je kr fejst bolel a? Čimprej se pozdravi
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2008 0:19:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.2.2008 5:01:38
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Oooo , pa je spet tu delovni teden. Tale podaljšan vikend je kar pasal. Sem bila malo bolj aktivna kot ponavadi. Malo hoje, pa zunanja dela okrog hiše. Rezultat je samo ta, da imam noter celo štalo, pa ogromno cot za zlikat. Bom morala med tednom noter spravit čiščenje in likanje. Drugače pa sem se stehtala. Nataša, prosim, če mi zapišeš skupen rezultat - 12 kg. Je pa res, da se mi je zdaj ustavilo in gre res po dekagramih dol, pa malo gor, pa malo dol. Zdaj je res tisti čas, ko mora imet človek jekleno voljo, da ne obupa. Ampak me se ne damo, kajne? Pomlad bo kmalu tu. BOMO ZMOGLE? BOMO JA!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.2.2008 7:36:46
|
|
|
|
AR
|
No, še moje izgubljene kilograme napišite in sicer 6.5 kg! Bravo jaz!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.2.2008 7:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje kile so šle malenkost nazaj.. In sicer sedaj jih ni več -4 kg, ampak spet -3 kg.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.