![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 15:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspirinčica, saj si gor. Edino ostalih podatkov nisem imela. Bom naslednjič dodala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 15:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj a vse kolesarite na sončku??????
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 17:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Aspirinčica, saj si gor. Edino ostalih podatkov nisem imela. Bom naslednjič dodala. Komaj zdaj videla. Vse ostalo lahko dodaš na tabelo po ponedeljku, ko bom točno vedela(po tehtanju), koliko kilogramčkov želim, da se stopi.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 17:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Se moram pohvaliti ,da sem jaz tudi danes malo razmigala svojo rit!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 18:55:35
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Hoj punce! Jaz sem včeraj spet pretekla 5 km. Danes bom ciljala spet na več. Sem bila pa kr utrujena, ker imam kronično pomanjkanje spanje. To je pa tko če že 2 leti ne spim vso noč, ker se moj dragi sinko še vedno prebuja. Tiste, ki hoditev v službo in niste doma pred 16-17h. Kako si organizirate kosilo? Jaz v službi ne jem prav veliko in potem doma bi pa "vola" pojedla, pa bi moralo biti ravno obratno in bi mogla za večerjo pol manj pojest . Zjutraj vsako jutro v službi popijem kavo, pojem zajtrk (sadje), potem, ko mi okrog 12-13h ornk kruli po želodcu grem pa na kosilo. Ampak je tud ponudba v menzi katastrofalna :( Potem doma imam pa okrog 17h-18h večerjo. Prosim napište mi, kako si ve to čez dan organizirate. Danes imam Š dan. Kaj bom jedla pa ne vem, kaj menza ponuja in kaj bom jedla zvečer, ker gremo (med drugim tudi z jer.zo) čvekat na večerjo. LP Tina Lp Tina Ja, jaz sem tudi taka reva. Ob 5.30 grem od doma in pridem med 15.30 in 16.00 uro, potem imam pa kar kosilo in večerjo skupaj okoli 17.00 ure. Jem pa takole: ob 4.00 sadež na tešče ob 4.30 zajtrk ob 9.00 malica - sadje ob 12.00 malica - sadje ali jogurt ob 17.00 kosilo in večerja hkrati včasih še ob 20.00 - kakšno sadje Ko pa sem doma, je takole: ob 7.00 sadež ob 7.30 zajtrk ob 12.00 kosilo ob 16.00 malica - sadje ob 19.00 večerja
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 23:06:09
|
|
|
|
eya
|
Hej! Čestitke za vse izgubljene kg Jaz še vedno pazim pri prehrani in dosti telovadim (ta teden sem bila že 3x na aerobiki ). Samo časa za tale forum nisem imela, tako da sem zelo na hitro preletela, kar ste napisale. Vagala se bom pa jutri ali v soboto zjutraj, da vam sporočim podatke za naslednjo tabelo. Me pa od sobote naprej spet ne bo tule gor, gremo za en teden na dopust...upam, da bom tam tudi pridna kar se hrane in miganja tiče Ma ne upam-obljubim, da bom, evo Fajn bodite! (manj jej in več migaj )
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.2.2008 23:33:52
|
|
|
|
december06
|
Ah ste pridne. Meni danes zopet ni uspelo začeti. Katastrofa. Upam, da bo jutri pa res.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 6:07:37
|
|
|
|
snorlax
|
December06, samo odločit se je treba. Potem gre! Me smo s tabo!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 9:38:19
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro! Zgodil se je prvi greh včeraj ponoči sem se zbudila in napol v snu pojedla polovico piškota tako sem jezna sama na sebe da bom znorela, jooooooj kako mi je to uspelo pa tako pridna sem bila. .. Groza!!!! Dejte me malo skregat!!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 10:39:21
|
|
|
|
mayy
|
A katera uporablja kakšno kremo za celulit Jaz sem našla to, pravijo da je dobra http://www.diva.si/clanki_notranja.php?id_clanek=588
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 11:39:27
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayy A katera uporablja kakšno kremo za celulit Jaz sem našla to, pravijo da je dobra http://www.diva.si/clanki_notranja.php?id_clanek=588 mam eno oranžno reč od garnier-a pa je po enem tednu blo opazit napredek (bolj napeta koža) A ve že v tem mrazu kolesarite A ni premrzlo? No meni je kljub pustu in RD fešti uspelo ostat na istem -0,7 kg
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 15:55:28
|
|
|
|
No.1 žena
|
Malo se javim, sem zelo pridna in se držim diete . Od četrtka, ko je bil prvi dan, imam že 1kg manj - torej v treh dneh. V lekarni sem prosila za čaj proti celulitu, pa so mi rekli, da je v redu ta za hujšanje in mi zraven priporočili žličko kisa. Kis sem kupila kar v lekarni, ker bi naj bil nek bio s certifikatom. Kis bi naj povečal učinek.Očitno deluje . Kremo za celulit sem že uporabljala in to Afroditino in je imela zelo dober učinek. Zraven sem dobila takšne nogavice, ki te stisnejo. Žal sem zdaj za to malo prelena. Mazanje....pa malo mi je vroče v pisarni z nogavicami, ker drugače nosim pod hlačami dokolenke. Razmišljam o trebušnjakih . Mogoče pa bo kaj iz tega. Sem pridna? Lp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 17:04:06
|
|
|
|
eva1
|
Vidm, da nekaterim prav lepo gredo kg dol ..jaz bolj malo pišem,ker vam ne sledim, tok hitro čvekate ...sem še vedno na dieti manj žri..in sicer sedaj od 3.1 je šlo dol 5-6 kg-se pravi od septembra že 24 itak da sem ful vesela! Sicer ne vem kok vam bom kej uspela slediti, ampak tu in tam pa bom poročala kako mi gre Veliko uspeha vsem še naprej
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 17:45:03
|
|
|
|
tjaga
|
Hoj, da se še jaz malo javim. Včeraj in danes sem bila na fitnesu (zgleda da postajam odvisnik, tako kot od neta), in mi je včeraj hišni MR. Muscolo (beri: fitnes trener) pokazal, kako pravilno delati vaje na napravah. Danes sem vse skupaj ponovila in mišice me bolijo, kar pomeni, da sem pridna učenka. Kar se hrane tiče, sem kar pridna, spet sem začela jesti večkrat po malo. Komaj čakam, da se še malo ogreje, pa da fliknem kolo med noge in gasa. Kolesarjenje mi je zakon. Edino kar je, me rit boli na začetku. Ampak ko se navadi je pa . Pridne bodite, vam povem, da se izplača. In ko bom na cilju, bom prilepila v album slikco od prej in potem.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 17:46:13
|
|
|
|
dulcinea
|
Vidim, da so vse šle hujšat na drug forum. Jaz sem danes bila na dolgem pohodu in sem se fajn prešvicala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 19:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Vidim, da so vse šle hujšat na drug forum. Jaz sem danes bila na dolgem pohodu in sem se fajn prešvicala. Midve s Tjago pa na fitnesu. Sam hudiča, če sva šle pa potem na kosilo. Pa še mulček je zbolel.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.2.2008 19:58:26
|
|
|
|
oktavija
|
Nadaljujem svoj dnevnik dijete Zeleni slap: 1.) dan Ponedeljek: Z: Nič, razen kavice in čaja BS, samo natren K: Kuhano sl.zelje, korenček in čebula + teletina V: Kuhano sl.zelje, korenje in čebula + teletina 2.) dan Torek: Z: Pečena jajčka K: Kuhan brokoli, bučke, čebula, cvetača, gobice + piščančji file V: Puranji file + zelena solata 3.) dan Sreda: Z: Kuhana jačka + kuhana šunka K: Zelena solata V: Gobice z jajčko + zelena solata 4.dan Četrtek: Z: Gobice z jajčko K: Zelena solata V: Ribji file + zelena solata 5.dan Petek: Z: Kuhana šunka K: Pečen puranj file + pečene bučke V: Pečen ribji file + pečene bučke Danes sem malo grešila, pojedla sem polovico male jabolke in spila kavo z mlekom BS.. Vsak dan spijem vsaj 1,5 L vode in ogromno čaja BS ali z natrenom.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 7:26:22
|
|
|
|
snorlax
|
Oktavija, tebi bom pa napisala nekaj, kar ponavadi ne pišem. Klinc pa en keks! Zdaj pa za kazen en seks, potem pa se drži naprej diete! Aja, pa dobro jutro bejbe! In lepo soboto! Brez keksa, lahko pa veliko seksa!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 7:44:48
|
|
|
|
kaja26
|
Dobro jutro. Evo da se vam javim po doooolgem času. V bistvu sem začela 7.1.2008. Za začetek sem se samu odpovedala hrani po 18 uri in pa ogromnim količinam čokolade. Danes stopla na ... in kaže - 5 Kg Zdej pa se bom verjetno lotila še ločevalne. V glavnem rešila sem se zasvojenosti z čokolado Vas lepo pozdravljam
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 9:25:42
|
|
|
|
No.1 žena
|
Jutro, meni pa se bo zmešalo od te digitalne tehtnice. Trikrat stopim na njo, pa vsakič drugače kaže. Pride tudi do 1 kg razlike. Me prime, da bi se tehtala en krat na teden . Drugače pa, volje še nisem izgubila . Lp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 9:27:04
|
|
|
|
mayy
|
Dobro jutro! Meni gre zaenkrat vse po planu, brez grehov. Sem pa imela včeraj kar krizo bi pojedla vse, pa sem se zadržala in pojedla le 10dag arašidov, banano in ananas sem mela sadni dan. Danes pa zopet mesek in zelenjava. A nima nobena celulita??? , razen žene in frufru No vidim da pridno fitnesirate, jaz vsak dan gonim orbitrek 15 ali 20 min, ni veliko je pa začetek, pa še mal steper ali leg magic, še trebušnjake bo treba. Nas se pa vedno manj javlja, kje ste vse? Včasi sploh nisem mogla vse prebrat, zdaj pa vsem za izgubljene kilograme Lep soncen dan!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 9:33:47
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. No pa je danes moj 1. sadni dan. Do sedaj je bilo vse ok, danes pa bo potrebno veliko volje, sploh ker mam pms in mi paše sladko. Me pa še vedno bolijo mišice od pilatesa Danes bom šla pa za 20-30min na orbitrek da se malo razmigam. Pa kakšen sprehod bo tudi, ker je zopet lep dan. Aja tehtala se bom pa jaz raje 1x na mesec. Lp
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.2.2008 9:41:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Jaz sem se vagala,pa sem izgubila še eno kilco. Očitno dieta Kind Lady-deluje Se pravi do zdaj 3 kg.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.