![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:02:08
|
|
|
|
eya
|
Pridne punce Ne morem verjeti, koliko kg ste nekatere že shujšale, super!!! Jaz sem v svojem prvem tednu (14.-21.) shujšala za 0,5 kg. Še 3,5 moram dol dat...sem pa čisto zadovloljna z rezultatom, predvsem pa s tem, da sem se končno (po dobrem mesecu) spet spravila na aerobiko. Punce, dajmo še tako lepo naprej! (manj jej in več migaj )
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:28:39
|
|
|
|
mayy
|
No sa danes sem zaključila z hrano, jutri pa v nove boje. Kje je pa danes Natasa77? Lep večer, pa da ne boste preveč lačne.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:38:33
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* pa me je vprašal kaj jem ko sem rekla da hujšam po Montiju pa sem mu današnje kosilo povedala (grah+fižol+popečen piščanec) in je rekel da to ni vredu. punce prosim povejte mi: je moje današnje kosilo po Montiju? jaz mislim, upam da je ok Ni OK. Fižola in stročnic naj ne bi mešala z mesom.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:40:22
|
|
|
|
dulcinea
|
Aja, Jaz bom poročala o kilah konec meseca. Drugače pa se itak vidi na trakcu . Ampak ta trakec je že dolgo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:49:46
|
|
|
|
mayy
|
Dulcinea a mi lahko poveš kaj vse še ne smeš mešati. Bi rada poleg ločevalne upoštevala še kaj od montignaca. Riž že jem basmati, edino pz makaronov ne morem, krompirja skoraj ne jem nikoli. Bi mi prišlo prav še kaj informacij. Hvala! Da se meso pa stročnice ne smejo mešat nisem vedla.
< Sporočilo je popravil mayy -- 21.1.2008 18:50:59 >
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:50:40
|
|
|
|
Barbs
|
Evo še mene, iz enih kvalitetnih toplic... se mi je tako mudilo domov po treh dneh, ker imam obveznost...pri vas, hujšarce Moje današnje kile ( saj je ponedeljek, a ne? ) ... Me je kar malo sram. Bi bilo lahko - 6, če ne 7... men pa -4,8 ( ja, ja,, poznajo se presneti golaži in bograči ..) sicer brez kruha, ampak z vinčkom...Pismo sem nezrela - če ne jem kruha pa makaronov, mislim, da kar hiram.... svoje pa prinese tudi modra frankinja Ok, zdaj sem doma in gremo dalje - od jutri dalje vas začnem kregat v nedogled
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:55:22
|
|
|
|
natasaom
|
mene prosm še nabutej-hvala
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 18:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša Dobrodošla pogrešana Barbs Vsem čestitke za izgubljene kilograme.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:12:25
|
|
|
|
tjaga
|
Dieta: Tjaga, manj žri!! Ojla, ste pa nakvačkale danes. Jaz pa nisem imela časa, da bi vam pomagala kvačkat. Imamo v službi frko ta teden in se mi vrača za nazaj, ko sem rekla, da nimam prav posebnega dela. Kako se hitro obrne. Barbs, kje si se potepala? Natasa77, kje si? Kind lady, a držijo? Saj veš, nohti. No pa še enkrat vprašanje: Ali se "pumprnikel" kruhu reče samo tako ali še kako drugače? Moj današnji jedilnik je bil sledeč: z: pumprnikel + marmelada k: svinjska pečenka v omaki in solata v: tuna in solata Telovadila pa danes ne bom, ker me od dveh ta hudih sprehodov noge bolijo kot psa. Po moje ima še naša psica musklfiber
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaga, drži, drži Jaz sem tudi maloprej prišla in pogrešam našo beletko Pridne smo, pridne
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:17:04
|
|
|
|
tjaga
|
Če bodo dobro in dolgo držali, se morda tudi sama odločim in grem tja. Natasa77, miz ju!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:20:02
|
|
|
|
nejcko
|
No, naj se še jaz javim po dolgem času, čeprav sem že med izbrisanimi V vsem tem času mi je uspelo shujšati eno celo kilo in to brez kakšnih diet in gibanja Kakorkoli - s takim tempom bom do poletja lih taprava
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca, koliko ste že shujšale!!!!! Zdaj mi je pa kar žal, da nisem tudi jaz z vami. Ampak tukaj kjer ste vi zdaj, na - 6 ali -7. Oh, ja, se bo treba spravit na to smotano hujšanje.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Imamo v službi frko ta teden in se mi vrača za nazaj, ko sem rekla, da nimam prav posebnega dela. Kako se hitro obrne. Natasa77, kje si? Tudi jaz bejba, tudi jaz. Bom zvečer prebrala in osvežila tabelco.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:48:25
|
|
|
|
valči
|
zdravo samo na hitro: Od 15.1.,do danes sem shujšala 2.5 kile.Začela sem z 69.4,danes zjutaj sem imela 66.8.Tako da to je šlohitro dol,ker sem bila prenažrta,se bo pa sigurno ustavilo ta teden. Se še javim,mi joka.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:52:04
|
|
|
|
snorlax
|
Bravo za vse hujšarice! jer.za. - meni gredo kile na začetku na hitro dol (vem, ker že tretjič masovno hujšam), to pa zato, ker jih imam ogromno preveč. Koliko sem jih imela, bom povedala, ko bom na cilju (če bo katera še sploh takrat tukaj). Vem pa, da se bo slej ko prej ustavilo in potem se začne boj za vsak izgubljen gram, ne za kilogram daysi - po moje se ti tudi špehec pretvarja v mišice, te pa so težje od špehca, zato se nič ne sekiraj. Če te izgubljeni kilogrami ne motivirajo, ker gredo prepočasi dol, se začni meriti in sigurno je rezultat viden v cm. vse, ki ste zaprte - Jaz sem imela te težave, ko sem 2x hujšala pri dr. Sentočnikovi. To je bilo posledica premajhne količine hrane. Črevo je bilo namreč raztegnjeno in se ni moglo tako hitro prilagodit manjši količini blata (posledica premajhne količine hrane). To sem si sama skapirala, potem pa je še dr. Sentočnikova potrdila moje ugotovitve. maša* - po moje tudi ne grejo skupaj stročnice in meso Barbs, pogrešala sem tvoje poste. Vsem veliko volje in uspeha pri hujšanju. BOMO ZMOGLE? BOMO JA!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:54:37
|
|
|
|
*pepelka*
|
Kaj pravite na to, da bi izgubljene kg javljale Nataši kar na zs, da ji ne bo treba celo kvačkarijo brat? Drugače pa sem jaz za danes zaključila s hrano. Kako so bile palačinek dobre,. njami
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 19:54:43
|
|
|
|
jer.za.
|
LOČEVALNA Čer. Vas berem, ko ste toliko nakvačkale danes, zraven pa jem grmado-njamiiiiiiii.Sem bila danes že zelo pridna, sem šla popoldan tečt, prejle sem pa še delala vaje za trebuh in pa leg magicu ni upelo, da bi se prašil . Jutri pa spet sadni dan. Tjaga, tudi jaz sem svoje čase govorila, kako nimam nič dela v službi, pa se mi je hitro vrnilo. Tako da sem sedaj tiho, pa četudi štejem umazane flekce po stenah . Grem še ta večjo spat dat, potem se pa itak že Račka začne. Se pišemo spet jutri. papa
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:03:22
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Kaj pravite na to, da bi izgubljene kg javljale Nataši kar na zs, da ji ne bo treba celo kvačkarijo brat? Drugače pa sem jaz za danes zaključila s hrano. Kako so bile palačinek dobre,. njami Pol se pa ne bomo mogle hvalit! Saj se hecam. Lahko, če Nataša dovoli. In če ji ne bo zafilalo predal.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:06:14
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Kaj pravite na to, da bi izgubljene kg javljale Nataši kar na zs, da ji ne bo treba celo kvačkarijo brat? Drugače pa sem jaz za danes zaključila s hrano. Kako so bile palačinek dobre,. njami Pol se pa ne bomo mogle hvalit! To je itak point vsega, da se hvalimo, koliko nam dol leti.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:09:07
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayy Dulcinea a mi lahko poveš kaj vse še ne smeš mešati. Bi rada poleg ločevalne upoštevala še kaj od montignaca. Riž že jem basmati, edino pz makaronov ne morem, krompirja skoraj ne jem nikoli. Bi mi prišlo prav še kaj informacij. Hvala! Da se meso pa stročnice ne smejo mešat nisem vedla. Kaj če bi si malo prebrala osnov na tukaj.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:14:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
dajsy - pri tolk telovadbe imaš po moje res ful več mišic - predvsem pilates dela mišice! Kako pa je z obleko? Jo kej lažje zapreš oz. ti lepše pristaja? Po moje se čist lepo preoblikuješ! Maša - tistale kombinacija res ni bila posrečena, če si jedla zrnat fižol. Če pa stročjega, je pa čist ok. Grah pa mislim, da lahko. Mogoče je bolje, če si kako drugo zelenjavo zraven mesa umisliš, pa solato. Vsaj za prvo stopnjo. Drugače pa ti je on verjetno hotu svojo varianto prodat. Musliji so pa ene dvojni taki, da jih lahko. Brez sladkorja, čokolade, koruze... ups, frufru - tile riževi vaflji pri Montiju tudi odpadejo, pa tudi vsi tisti obdelani (npr. spihnjen riž ali pšenična zrna) Ker s predelavo pridobijo na GI! Koruzni tudi odpadejo, ker koruze ne smemo (prašičkov futer ) Evo mene na stari poti. sem cel dan pridna in še več! Za zajtrk sem standardno najprej kivi, potem pa kavico bs, pz kruh z marmelado bs. za kosilo pečenico in zelje (sej vem, da pečenica ni glih najbolj, pa če se mi je tako zluštalo!), za večerjo pa velik krožnik pz špagetov s paradajzom. Pa ene tri litre tekočine... Za sladico pa .... nakup novih cot! Pa ne zato, ker bi tak zelo shujšala, pač pa zato, ker sem začela na šiht hodit po treh letih ždenja bolj kot ne doma in nisem imela več kaj oblečt! No ja, zdej pa bo za nekaj časa... Imejte se skrajno lepo, zdržite in se pišemo... Snorči - evo tule en lep pozdrav, ker drugače nimam velik časa...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:19:41
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Snorči - evo tule en lep pozdrav, ker drugače nimam velik časa... Tudi tebi, moja mentorca!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Kaj pravite na to, da bi izgubljene kg javljale Nataši kar na zs, da ji ne bo treba celo kvačkarijo brat? O ne, ne, ne, to pa že ne. Sicer pa vidim, da ste se me nekam ustrašle, ko sem rekla, da bom začela brisat. Koliko se vas je kar naenkrat javilo. Še malo, še malo, pa bo tabelca skupaj.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 21.1.2008 20:33:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Ta vikend je moja dieta šla v . Upam, da se ne bo spet ponovila ista zgodba kot vedno. Začnem, se držim, sem pridna začnem izgubljati, zdržim največ dva, tri tedne, potem pa popustim... In zdaj sem tak napihnjena, da vsak čas počim... No, malo me sk*, da se k sebi spravim in bom od jutri naprej spet pridna hujšarca... Od jutri naprej sva z Montijem najboljša prijatelja! Obljubim! Pa še tetko telovadbo bom povabila k sebi na dom. Bom, obljubljam!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.