|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 8:07:24   
Katarina_Barbara
Dobro jutro !  user posted image

Moj jedilnik danes:

Z: kava z mlekom BS, 5 rezin puranje šunke, žlica skute z zelišči
M1: jabolko ali grenivka
M2: kefir, 2 rezini sira, kisle kumarice
K:  špinača z jajčkom, 1/2 hrenovke
V: solata z mozzarelo

Grem še po eno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 8:26:07   
tejčica
Juuuutrooooo!
Za mano je uspešen prvi sadni dan.user posted image  Pa na moje presenečenje sploh nisem imela kakšne hude krize. Pojedla sem nekaj jabolk, eno banano, za kosilo malo zelenjave, zvečer pa pest oreščkov. Počutje user posted image .

Danes imam B. Belo kavo in eno jabolko sem si že privoščila, dopoldan pa bom pojedla še kakšno pomarančo. Za kosilo bo goveja juhica in goveji zrezki v omaki, zraven zelenjava, za večerjo pa kisla govedina.

(odgovor članu Katarina_Barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 8:30:08   
lelaval
Ločevalna


quote]lelaval,Barbs,
vidve sta na točkovni dieti,če se ne motim.Jaz sem uspešno hujšala in shujšala pred 6. leti iz 60 na 54 kil.Je super dieta,tak fajn sem takrat zgledala,a nikoli več ,ker tri nosečnosti pustijo,saj veste,strije,špeh,boke in kile ,zaradi katerih smo vse tu gor.Uradno sem začela 15.1.,tehtala se bom ob ponedeljkih,ali,kot boste ostale,če me boste dale na sezna.In sicer sem si kile vpisala na koledar v kuhinji in si jih bom vsak teden,da bom videla,kako napredujem,stojim,ali nazadujem.Jaz sem namreč velikokrat hujšala,najbolj pred 9. leti,ko sem iz 68 kil prišla na 53,vendar brez otrok in gospodinjstva je to občutno lažje.Zato bom kar svojo"manj žri" uvedla,pa 18.30 zadnji obrok,pa bo.Ker hočem in morem!
Pa vas imam za vspodbudo in kreganje,pa bo.


Pri dojenju se mi bo fejst poznalo počasno hujšanje?Tiste,ki ste hujšale in obenem polno dojile,hvala za nasvete!
[/quote]


Valči -  jaz hujšam po  ločevalni (točkovna je-  če se ne motim tista, kjer ne smeš več kot za 30 točk na dan pojest).
Sicer pa sama vem, kakšna lahko zgleda ženska po 3 porodih (če že nisi Victoria Beckam user posted image ) - sem jih tudi jaz "dala skozi" 3. user posted image .
Po 6,5 mesecih najmlajše (ob polnem dojenju), sem tudi jaz začela hujšat - z ločevalno. Nekje 1/2 meseca pred začetkom diete sem ji ravno začela dodajat GH, ostalo le še dojila. In na mleku se ni nič poznalo - še ga je bilo za izvoz user posted image . Je pa res, da količinsko nisem ravno manj jedla, le hrano sem ločevala (in se velikokrat pregrešila  user posted image ). Meni je bilo važno, da se začnem več gibat in seveda - da pridem do svoje teže pred 3. user posted image . In mi je uspelo - sem shujšala za 7 kg. user posted image


In še moj jedilnik danes:
Z - še nič
M - kava(črna - brez vsega)
K - po vsej verjetnosti testenine z drobtinami (ali pa si bom kakšno pogačo od Rine spekla)
V - kremšnita

Jap - jaz sem si OH in S dan zamenjala, tako, da sem bila včeraj na vitaminih, danes pa uživam v slaščicah. user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 9:23:12   
daysi
Kljub včerajšni krizi sem prišla uspešno skoz user posted image . En dolg sprehod mi ni niti malo škodoval, saj sem bila zvečer sveza kot rožica. Zvečer sem si privoščila en twiks, je bil božanski, mnjami, pa reberce čokolade.
Tudi telovadila sem več kot 45 minut, potem sem naredila še 110 trebušnjakov in 55 počepov(se z njimi mučim več kot en mesec, začela sem pa iz nič). Mislim, da sem bom v ponedeljek kar stehtala, kljub temu, da sem rekla, da se bom le enkrat na mesec, saj me res matra koliko sem shujšala.
Danse si bom skuhala dietno zelenjavno juho, jo bom jedla čez cel dan, pa melono sem kupila, zjutraj sem pojedla dva jabolka in že popila dva kapučina. Dopoldne pade še vsaj ena kava s kolegico, potem pa na vodo in metin čaj.

Tale pujsek see mi je kar sam nalepu semleuser posted image . Pa naj ostane,ker je tko lep.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 9:38:21   
mayy
Dobro jutro!  No pa je spet na vrsti sadni dan.
Sem se danes zjutraj budalauser posted image spet vagala, pa sem rekla da se ne bom. Sem pridelala 0.8kg. Sej to ne more bit res. Nikoli se ne pregrešim, ok razen kapučina, pa še tega od včeraj ne pijem več. Sem šla že lepo dol, evo zdaj pa že drugič goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da imam že skor isto kil kot 3.1.

No mal sem si olajšala dušo zdaj pa v nove boje.
Kilograme bom pa sporočila po vodnem dnevu.

Lep dan vam želim!


_____________________________

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!



(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 10:11:08   
Sash
Da se malo javim. No danes je moj sadni dan. Upam, da bo potekal kot doslej-brez problemov.
mayy pri meni je bilo prvi teden tako kot pri tebi. Držala sem se vseh pravil in kile niso šle dol. Sem bila zarad tega prav user posted image , ampak sedaj pa kr grejo. Od ponedeljka ko sem se vagala pa do danes zjutri sem šla dol 2 kg. Sm bla prou presenečena. Bi bla tudi s pol kilograma vesela. Samo, da je - spredaj ne pa +. Boš videla, da bo kar potem začelo padat.
No grem sedaj pojest moj zajterk in sicer banano, potem pa za kosilo pečeno jabolko.



_____________________________

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 10:42:52   
Anonimen
Pozdravljenje!
Všeč mi je bil včerajšnji post od Barbs user posted image Res je, če misliš hujšat, moraš malo stisnit zobe.Tiste, ki težko vzdržijo brez sladkarij in drugih pregreh, najbolje, da tega nimajo doma.
Ker sama vem, da ko enkrat začneš grešiti je konec, zato je škoda vztrajati, če ne moreš zdržati brez stvari, ki se ne smejo jesti.Volja mora biti močna, če tega ni, je brezveze hujšat.
Jaz bom še nekaj časa na beljakovinski.Danes sem šla dati kri in bom ob 13h dobila izvide, da vidim, če je vse v redu.Baje ti pri B dieti lahko zraste holesterol.Bomo videli.
Moj jedilnik danes:
Z: skuta s sadjem
M. jabolko
K;segedin
M.SIR
v: segedin
                         Lep dan vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil kind lady -- 18.1.2008 10:46:31 >

(odgovor članu Sash)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 10:43:23   
Jaz*
Monti

Dobro jutro!

Jupi, vikend je pred nami, upam le, da bo lepo vreme, da bom šla kaj ven, ker če ne se že vidim cel dan doma viset, hladilnik pa je tako nevarno blizu user posted image .
Drugače pa za danes še nimam pojma kaj bo na jedilniku. Za zajtrk sem kot ponavadi imela 2 pomaranči, za malico se bom kmalu lotila ovsenih kosmičev s toplim mlekom. Popoldan šibam na pilates, tako da bom za kosilo najbrž pojedla krožnik mineštre, ki je ostalo od včeraj user posted image . ja za večerjo pa bomo videli zvečer.

Želim vam lep, predvsem pa sončen vikend. Aja, pa čim manj pregreh, vsaj prehrambenihuser posted image

(odgovor članu Sash)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 12:29:37   
Anonimen
Kje ste vse šjore??? user posted image user posted image

Jaz sem bila pridna - pojedla sem tuno + 2 korenčka.. Pa en liter čaja. Še vedno se uspešno izogibam čokoladi, ki me vztrajno vabi, kadar grem v kuhinjo (naj bo to doma ali v službi). Ampak danes sem dobila malo več zagona, tako, da ni problema.

Sedaj grem pa počasi domov na kranjsko in ajvar.. Senfa baje naj ne bi jedla??user posted image

(odgovor članu Jaz*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 13:24:48   
lelaval
Sem se danes zjutraj budala spet vagala, pa sem rekla da se ne bom. Sem pridelala 0.8kg. Sej to ne more bit res. Nikoli se ne pregrešim, ok razen kapučina, pa še tega od včeraj ne pijem več. Sem šla že lepo dol, evo zdaj pa že drugič gor , tko da imam že skor isto kil kot 3.1.


Mayy - zato pa se vagaj le 1x na teden- ker gre dol, pa malo gor, pa spet dol. Če se vagaš po sadnem dnevu, bo manj kg, če pa po OH, pa bo sigurno kake 1/2, ali pa cela kg več. Jaz sem vago pospravla v kopalnici na omarico - na vrh, ker me je drugače preveč vabila.user posted image

Tak moje testenine se kuhajo, solata čaka in drobtine tudi. Potem pa grem delat kremšnite - za večerjo. Njami - komaj čakam. user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 14:25:43   
Anonimen
Evo, moja kranjska klobasa se že kuha. Zraven bom pa ajvar (ker ne vem, če lahko senf) + mrzle jajčke.user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 14:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 15:45:09   
Pobalami
Mislim čist res... Človek mora biti sit, ko vas bere. ker samo o hrani govorite user posted image .

Jaz grem zdaj domov iz službe in sem lačna ko volk...

Kar se grešenja tiče ga malo mora biti, seveda kontroliranega, ker če ga ni je res kriza. Zato je fajn ločevalna, kar se tega tiče. razen, če si seveda ful karakter kar jaz nisem. Če se cel teden držiš diete in telovadiš lahko konec tedna malo grešiš (user posted image )

kind lady- 7 kg je pa veliko, se ti najbrž že pozna. Če ne drugega je fajn vzpodbuda za vnaprej. user posted image

leleval: dober podpis imaš. Cel teden piješ iz grenke čaše, potem moraš pa malo sladke srnkt user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 18:07:06   
Naty*Taja
Hoj, Montijevke! Vam moram povedat, da sem danes našla v Tušu taveliko 70% gorenjko z lešniki! Sem jo kr kupla, čeprav je pregrešno draga (3,40 eur) Sam je pa tak fajna, da ne bom danes rabla večerje..user posted image Pa v Tomyjevi majonezi ni nič prepovedanega! A je to mogoče? Jo imam ful rada in si lahko naredim kako jajčno solato z njo... Dejte še ve preverit, da vidim, če prav vidim...
drugače pa jaz še kr držim in mislim, da bom, s kako izjemo seveda kr živela na tale način, ker zdej itak nimam časa jest! ko pa domov pridem pa nisem več lačna... Svašta. Ni čudno, da sem se redila, ko sem bila doma, če sem pa jedla namesto delala.... Upam, da bo trajal tale moj šiht več kot en mesec, za kolikor imam trenutno pogodbo. (zgleda da.) No
tolk od mene danes in se pišemo (jutri ne tako zgodaj!)


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 19:25:17   
Anonimen
Danes je pa tukaj suša user posted image user posted image
Kje ste punce?


(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 19:27:25   
birdy
Jejouser posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 19:28:56   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kakšen način vadbe je spinning?



Na kolesih, skupinska+inštruktor, ki vodi.

Vas moram še ful za nazaj prebrat, ste tolk natipkaleuser posted image

(manj jej in več migajuser posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
18.1.2008 19:31:31   
Anonimen


  • Dober tekuser posted image Jest se tudi javljam.Sm že tretji dan na dieti,pa se mi zdi da sem (se počutim)lažja, user posted image  Zvagat se pa itak ne morem,ker mi ne potegne tehtnicauser posted image .



    (odgovor članu birdy)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1193
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:31:33   
    Anonimen
    user posted image user posted image user posted image     
    user posted image   Ali pa telovadijo user posted image user posted image  
    user posted image  
    user posted image  

    (odgovor članu birdy)
      Neposredna povezava do sporočila: 1194
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:32:35   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: birdy

    Jejouser posted image

    Res je. Moja prva hrana danes. Ampak raje ne povem kaj.
    Tabelco pa naredim zvečer, ko bo šel mulček spat.user posted image

    (odgovor članu birdy)
      Neposredna povezava do sporočila: 1195
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:34:49   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

    user posted image  

    Tale bo. user posted image user posted image user posted image

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1196
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:37:34   
    Anonimen
    user posted image user posted image user posted image  Dejte mi povedat kje si lohk snamem pilates dol.?

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1197
       [Brisano sporočilo]
    18.1.2008 19:38:15   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1198
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:38:32   
    Anonimen
    Kaj je to pilates? Kaj za jesti? user posted image user posted image

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1199
       RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
    18.1.2008 19:41:01   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

    Kaj je to pilates? Kaj za jesti? user posted image user posted image

    Ko bi bilo vsaj.user posted image  Potem sem jaz prva v vrsti.user posted image user posted image user posted image

    (odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
    Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
    Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
    Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
    Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




    Prezgodaj za otroka?
    пеперутка16

    Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?