|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 15:09:21
|
|
|
|
Barbs
|
Živjo, sam na hitro.... uf se mi riga po česnu ... zjutraj dva kivija (za spremembo namesto enega, da ne bo tako enolično ), pa standard kofe bs..Nato sem s tasrednjo hčero šibala v šoping, tavelika je pa tamalga čuvala, ati je pa garažo pospravljal, tako, da smo vsi nekaj počeli, jaz seveda najlepše Kupila sem si kavo brez kofeina , jo bom jutri zjutraj sprobala in poročam, če jo bom tudi v prihodnje pila, al bom grešila kar z navadno. No, zjutraj sem se nalivala s čajem, potem sem pa po štacunah s sabo vlačla plastenko z vodo. Saj ne, da so me čudno gledali, kaj se nalivam sred zime z vodo..ampak, briga me. Opazna sprememba : rahlo sem postala tečna - v štacuni vse preberem, vse prešnofam, kje je cukr not, kje ni, a so kje kaki sledovi moke al pa škroba... pa take. Me je zadelo, ko sem hotela ponavljat za Elis@ in si kupit mesni narezak - o pismo, ne moreš verjet, da dajajo v mešanico mesa (ok, za parklje, kože in čreva itak vem) tudi moko. Kupila sem kitajsko zelje, pa ene ful dobre ribe direkt z Aljaske (menda )...Hči je čist popenila, ker je rekla, da odkar hujšam, ni doma nič dobrega za jest. Zato sem se morala mal v roke vzet in jim kupit pol tone junk fooda... Za kosilo sem jedla ribico (ja spet) , popečeno na žlički masla, samo soljeno..ker je bila zmrznjena je sama spustila vodico, tako mi ni blo treba z ničemer zalivat, da se je zdušila. Zraven pa skledo kitajskega zelja s peteršiljem in česnom. Zdaj sem na čaju. Imam pa en velik (al pa tut ne ) problem. Ob 16.00 smo povabljeni na piknik. Odojka bodo pekli, pa krompir pod peko, ja, pa enih 20 litrov metliške črnine je za spit. Jaz sem rekla, da ne grem, mož pa vztraja, da moram. Pismo rosno, saj ne, da bi me bilo strah, da bom jedla in pila, na k***c mi gre, ker bodo vsi govorili " ja no, pa dej , sam en košček, sam en kozarček, pa to ti ne bo škodlo..." pa take.... Kako naj vsakemu posebej dopovem, da ne...pa zakaj ne... V glavnem, držte pesti, s sabo si bom nesla eno flašo vode , pa bo kar bo. Poročam jutri ali zvečer, če ne bomo prepozni. p.s. Prebrala na ajvarju - ja, tudi ajvar ima cukr not. Nataša77, da ne pozabim . Kruha pa sira ne smeš skupaj - sir je beljakovina...ima enak učinek, kot da bi si dala salamo na kruh pri montiju mislim da lahko marmelado brez cukra dap na kruh, pa mogoče še pusto skuto al pa tudi te ne na kruh, mislim, da se je sama...ne vem, ti bodo punce povedale... No ja, če ti Monti bolj ustreza, pa probaj...
|