Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 19:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj poslušam na radiu Kranj, da so popokale kanalizacijske cevi.Ljudi obveščajo in opozarjajo, da nabavijo plinske maske.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 19:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zdaj poslušam na radiu Kranj, da so popokale kanalizacijske cevi.Ljudi obveščajo in opozarjajo, da nabavijo plinske maske.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 19:43:37
|
|
|
|
tjaga
|
Hoj, da se javim z današnjim poročilom: Zajtrk: jabolko K: dva čuftka v omaki in solata v: kislo zelje malica po večerji: en mali košček 70% čokolade No po večerni malici me je zapekla vest in sem šla hitro na orbitrek. Zdaj pa šibam pod tuš, ker sem se fajn prešvicala v 20 minutah. Pa moja šibka točka - kruh - v tem tednu sem pojedla dva kosa "pumprnikla" in to je vse , nič krompirja in nič testenin. Riž pa danes, kolikor ga je bilo v čuftkih.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 19:51:08
|
|
|
|
daysi
|
Ojla, hujšarice Sem mislila, da je kaj narobe, da že celi dan hodim na wc, pa sedaj berem tukaj, da imate vse podobne težavice, tak da se mi ni treba sekirati. Pač drekec mora iti enkrat ven. Jaz sem danes kar vse po malem mešala, mi ni ratalo. Jedla sem pa skuto, pa salamo, kefir, mleko,jajca,...vem, da nebi smela, ampak imem neko krizo. Pa saj bo šlo vse ven, ko malo potelovadim, zato sedaj grem na you tube, da naredim par vaj od pilatesa. Komaj čakam, da bo vreme spet malo bolj toplo, da grem teč. Ampak sedaj mislim resno.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:02:54
|
|
|
|
natasaom
|
še vstrajam se moram pohvalt-mene ne more moj jolbe več zjebat z napolitankami in potičkami(čeprav bi mu glavo odšravfala) pa še njega požrla.. danes sem imela župco pa meso iz župce z zelenjavo(iz župce ) zvečer pa mesno solato (iz župce) ..za malco pa sirček. jutri imamo pa ribe na jedilniku.. en lep pozdrav pa zdržte čez vikned jest bom!!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daysi Sem mislila, da je kaj narobe, da že celi dan hodim na wc, pa sedaj berem tukaj, da imate vse podobne težavice, tak da se mi ni treba sekirati. Pač drekec mora iti enkrat ven. Na katerem kanalu si ti že?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:37:05
|
|
|
|
petrinja
|
en lep ( bodoči ) vitki pozdravček!! tudi jaz se vam bom pridružila, če seveda smem . sem 8 mesecev po porodu, in sem do sedaj zgubila že celih 27 kil nosečniške teže + 5 kg zaloge. čaka me pa še cca 14 kg, da pridem spet nazaj v dobre stare čase ( 60 kg ). večino sem zgubila z ločevalno, tako da se sedaj podajam v 2. krog. in mi je tako fajn, da ste tukaj vse sotrpinke, da se bomo spodbujale in ploskale ob stopanjih na tehtnico -od navdušenja nad uspešno izgubo, seveda .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Petrinja, dobrodošla. Te bom dala na seznam v ponedeljek, ko se javljamo za tehtanje.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:46:23
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja en lep ( bodoči ) vitki pozdravček!! tudi jaz se vam bom pridružila, če seveda smem . sem 8 mesecev po porodu, in sem do sedaj zgubila že celih 27 kil nosečniške teže + 5 kg zaloge. čaka me pa še cca 14 kg, da pridem spet nazaj v dobre stare čase ( 60 kg ). večino sem zgubila z ločevalno, tako da se sedaj podajam v 2. krog. in mi je tako fajn, da ste tukaj vse sotrpinke, da se bomo spodbujale in ploskale ob stopanjih na tehtnico -od navdušenja nad uspešno izgubo, seveda . Tole bom pa večkrat prebrala. Ker temu se pa reče motivacija. Dobrodošla petrinja.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa vem, zakaj Nataša77 hujša, pa ne povem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:49:10
|
|
|
|
daysi
|
Javljam se iz kanal noro ponorele riti .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz pa vem, zakaj Nataša77 hujša, pa ne povem Ti bi se morala preimenovat v Njuškalo. TKO, DA VEŠ!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 20:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Konkurenca Njuški
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 21:07:49
|
|
|
|
dulcinea
|
Nataša77 a res??? Čestitam! No da še jaz poročam. Sem bila cel teden v šoli v naravi, kjer nisem mogle zmeraj pazit, kaj jem in bit izbirčna. Sem mislila, da bom imela ene 3 kile več ko pridem domov, pa imam celo eno manj.. Sem se mogla it stehtat, čeprav sem rekla, da se ne bom. Lp; D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 21:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Nataša77 a res??? Čestitam! Grrrr. Ne. Samo omenila sem, da se mojemu nekaj trga: tukaj. Ni mi za čestitat!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 21:32:46
|
|
|
|
jer.za.
|
LOČEVALNA: En lep večerni pozdravček še od mene. Sem ravno izpod tuša prišla, prej sem pa pol ure telovadila. Je pa za mano spet en uspešen dan, breh grehov. Jutri me pa čaka ŠKROBNI DAN. Jedilnik: Z:kava BS, grenivka, mandarina M:jabolko K:pire krompir s špinačo, zelje s fižolom v solati(saj je lahko fižol v solati?) V: še ne vem ker gremo na praznovanje roj. dne in če bomo bolj pozni bom samo kakšno sadje pojedla Skoraj gotovo pa bom malo grešila drug konec tedna, saj greva z možem v četrtek pa do nedelje v Čatežke toplice-sama, brez malih dveh , tako da bova dala grehe ven s plavanjem, pa . Šibam cunje dat v sušilca.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 21:36:18
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja en lep ( bodoči ) vitki pozdravček!! tudi jaz se vam bom pridružila, če seveda smem . sem 8 mesecev po porodu, in sem do sedaj zgubila že celih 27 kil nosečniške teže + 5 kg zaloge. čaka me pa še cca 14 kg, da pridem spet nazaj v dobre stare čase ( 60 kg ). večino sem zgubila z ločevalno, tako da se sedaj podajam v 2. krog. in mi je tako fajn, da ste tukaj vse sotrpinke, da se bomo spodbujale in ploskale ob stopanjih na tehtnico -od navdušenja nad uspešno izgubo, seveda . ISKRENE ČESTITKE ZA TAKO TRDNO VOLJO!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 11.1.2008 21:47:22 >
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2008 0:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 6:48:15
|
|
|
|
dory
|
Evo mene :)...še kar živa in se kar držim...sam tok da se pridem poštemplat,da še vedno verjamem,da bom zmogla...namreč v omari me čaka kar nekaj super cunc iz prve runde, ki bi jih rada letos kej oblekla:)
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 8:23:08
|
|
|
|
tjaga
|
Dobro jutro, kavo sem spila, pol litra vode tudi že, zdaj grem pa kvihtat peglezn. Natasa77, še vedno kanaliziraš? Plan za danes kar se tiče hrane: zajtrk: kos pumprnikla s skuto malica: kivi ali pomaranča kosilo ribe + solata malica: nekaj od sadja večerja: je še predaleč Razgibavanje: že omenjeno kvihtanje, orbitrek, popoldan pa verjetno drsanje. Bejbe ful ste face.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 8:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen. Jaz bom prekinila z ločevalno. Bom raje poskusila Montija. Saj pri Montiju prav tako ločujemo živila med sebloj, kajne? Ma tole sadje mi ne gre zjutraj. Zjutraj sem pojedla pz kruh+sir, pijem kavo z mlekom (v službi bom brez mleka) in zeleni čaj. Kaj bom v nadaljevanju, pa še ne vem. Kako naj se prisilim, da bi pila več tekočine?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 8:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako naj se prisilim, da bi pila več tekočine? _____________________________ Vedno imej pri sebi plastenko z vodo, zadaj si cilj, da moraš do konca službe spiti tri pollitrske steklenice, pa gre. Se sčasoma popolnoma navadiš. Če ti ne gre voda, pa si skuhaj čaj ali pa v vodo stisni limono.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 8:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, al bina. Bom poskusila.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 9:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro dame Včerajšnji dan je minil skoraj brez krize. Sinoči sem pekla kruh in sem ga hodila ponoči gledat , vendar ga nisem poskusila.Kar se tiče vode, sama s tem nimam težav. Zjutraj si natočim vrč 1l in pol in ga dopoldne spijem.Popoldne pa še enega.Voda ni mrzla, zato je lažje piti.Pa tudi žejna sem, ker pojem dosti mesa. Danes bom jedla- beljakovinska Z; skutka M, sadje K: morski sadeži na olivnem olju z veliko česna+ skleda solate M: kefir V:ko manj mastnega sira+olive Lep vikend
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.1.2008 9:03:01
|
|
|
|
*tajda*
|
Čau,jst imam pa danes škrobni dan pa me zanima če ima katera kaj idej za kosilo
|
|
|
ime???retacekkatero ime???franc (
6%)
lojze (
2%)
matic (
28%)
rene (
12%)
jaka (
21%)
nič od tega (
32%)
Število vseh glasov: 608Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!